eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 واقعیت ماجرای بیهوش کردن دو دختر در آسانسور ✍ چند روزی است که فیلم بیهوش کردن دو دختر در آسانسور توسط دو مرد در فضای مجازی منتشر شده است و منتشرکنندگان این فیلم سعی در القای حس ناامنی به خانواده‌ها را داشتند. 👈 واقعیت این است که این فیلم متعلق به کشور مصر بوده و حدود یک ماه پیش منتشر شده بود. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 واکنش رسانه‌های آمریکایی به حملۀ آمریکا به یمن ✍ مقامات آمریکایی انتظار دارند که یمنی‌ها به حمله علیه کشتی‌ها در مدت کوتاهی پس از حملات ما ادامه دهند تا نشان دهند که این گام‌ها «بازدارنده نیست و آن‌ها به تهدید کشتی‌های دریای سرخ ادامه خواهند داد»، این گزیده‌ای از تحلیل روزنامۀ وال‌استریت ژورنال است. 🔹نیویورک‌تایمز هم به تبعات منطقه‌ای این رویداد پرداخته و نوشت: «بیم آن می‌رود حملات به یمن باعث تداوم درگیری بین نیروهای یمنی و نیروی دریایی آمریکا شود». 🔹روزنامه واشنگتن‌پست در تایید این نگرانی‌ها نوشت که «حملات به یمن تقریباً به طور قطعی منجر به افزایش تنش در سراسر خاورمیانه خواهد شد». 🔹بلومبرگ هم با توصیف این حملات آمریکا به «قمار» هشدار داد که واشنگتن در شرایطی حمله کرد که بارها اعلام کرده بود «در بحبوحۀ جنگ بین اسرائیل و حماس، جلوگیری از تبدیل درگیری به یک جنگ منطقه‌ای بزرگتر اولویت ماست». 🔹این رسانه آمریکایی ضمن تاکید بر اینکه بازداشتن صنعاء مسئلۀ آسانی نیست، نوشت: «یمن موفق شد در برابر عملیات نظامی به رهبری عربستان مقاومت کند و هنوز هم [عزم آن] به شدت راسخ است». 🌐http://fna.ir/3h5qur 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 شرح در تصویر ✍ امریکا با دم شیر بازی کرده است گویا 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 آزادی خواه دیروز ، دزد امروز این نماینده نیوزلندی که علیه ایران وراجی میکرد به جرم دزدی اخراج شد. ✍ گلریز قهرمان نماینده ایرانی‌تبار پارلمان نیوزلند و از حامیان جریان زن زندگی آزادی، بعد از برملا شدن دزدی‌اش از یک بوتیک، از پارلمان این کشور اخراج شد! 👈 نکته جالب اینجاست این شخص سال گذشته از قهرمانان زن زندگی آزادی بود؛ چون در اروپا تا توانست علیه جمهوری اسلامی لجن پراکنی کرد. حالا که در جریان دزدی از یک بوتیک رسوا شده، شبکه منوتو و براندازان عکس وی با چفیه را منتشر کرده‌اند! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 اطلاعیه‌ دوم وزارت اطلاعات در خصوص فاجعه‌ی تروریستی کرمان ✍ بر اساس نتایج حاصله تاکنون، طراح و پشتیبانِ اصلی عملیات جنایت‌کارانه‌ی مورد بحث، فردی تاجیکستانی به نام مستعار«عبدالله تاجیکی» بوده. این تروریست مزدور ۲۸ آذر گذشته همراه با یک زن و یک کودک «برای تأمین پوشش»، به‌صورت غیرمجاز و توسط قاچاق‌برهای محلی، از مرزهای جنوب شرقی وارد کشور شده، به استان کرمان منتقل و در خانه‌ای اجاره‌ای در حومه‌ی شهر کرمان مستقر می‌شود. وی علاوه بر هدایت عملیات، در کار تولید بمب‌های دست ساز نیز تخصص دارد. لذا پس از ترکیب اجزای منقطع و متعدد انفجاری و الکتریکی و تولید بمب‌ها، نهایتاً دو روز پیش از وقوع فاجعه‌ی غمبار مورد بحث، از کشور خارج شده. 🔹هویت یکی از تروریست‌های انتحاری به‌صورت کامل احراز شد. وی بازیروف «بوزروف» اسراییلی فرزند امان الله، ۲۴ ساله و تبعه‌ی کشور تاجیکستان بوده. نام‌برده از طریق سکوی تلگرام با فرقه‌ی آمریکا ساخته‌ی داعش آشنا شده، سپس جذب آن می‌گردد. این انتحاریِ معدوم در ماه‌های اخیر به شهر وان ترکیه عزیمت و پس از آن با عبور از ایران با کمک قاچاق‌برهای مستقر در مرزهای غربی و شرقی کشور، به افغانستان عزیمت نموده. در آن‌جا به اردوگاه گروهک تروریستی داعش در استان بدخشان رفته، مدتی به آموختن تعالیم انحرافی و تکفیری داعش و دریافت آموزش‌های مختلف عملیاتی و تروریستی پرداخته و پس از چند ماه به ایران اعزام می‌شود. این تروریست توسط قاچاق‌برهای محلی، از مرز جالقِ کلّه‌گانِ شهرستان سراوان وارد کشور شده و پس از طی شهرهای خاش، ایرانشهر و جیرفت، نهایتاً در کرمان به همان اقامتگاه پیشگفته مراجعه و به تروریست مورد اشاره‌ی قبلی می‌پیوندد. 🔹در مورد هویت تروریست انتحاری دوم، سرنخ‌های قابل توجهی به‌دست آمده که پس از حصول مشخصات کامل وی، اعلام خواهد شد. 🔹در روز حادثه، تروریست‌ها در ساعات ۱۳:۰۳ و ۱۳:۱۴ دقیقه و بطور جداگانه، از خانه‌ی تیمی خارج و به‌سوی گلزار شهدای کرمان حرکت می‌کنند. هدف اصلی برای انفجار، مزار سردار بزرگ مبارزه با تروریسم داعشی، شهید حاج قاسم بوده. اما تروریست‌ها با مشاهده‌ی تدابیر شدید و چند لایه‌ی حفاظتی و استقرار تجهیزات و نیروهای امنیتی و انتظامی، تصمیم می‌گیرند سناریو شیطانی خود را در نقاطی نسبتاً دور از گلزار شهدا، در محیط خارج از مدارهای حفاظتی و نرسیده به گیت‌های بازرسی عملی سازند. به‌این ترتیب تروریست اول در ساعت ۱۴:۵۵ دقیقه در فاصله‌ی ۷۰۰ متری از گلزار شهدای کرمان و تروریست دوم در ساعت ۱۵:۱۵ دقیقه و در فاصله‌ی هزار متری از مزار شهدا، جلیقه های انتحاری خود را منفجر می‌نمایند. 🎞 فیلمی از بازداشت عوامل تیم پشتیبانی و کشف مواد منفجره 🌐http://fna.ir/3h5j8c 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💠 اين مسند خطرناك است كارى بكنيد كه اسلام از ما گله‌مند نباشد. قرآن كريم از ما گله‌مند نباشد، كه آقايان شما خودتان را مى‏گفتيد كه ما مروّج قرآن هستيم، مبين احكام قرآن هستيم، چرا خودتان يك كارى داريد مى‏كنيد يا كرديد كه اسلام يك جور ديگر جلوه كند پيش مردم. خيلى مواظب باشيد. اين مسند خطرناك است. اين عمامه خطرناك است. اين محاسن خطرناك است. خودتان را از اين خطرها نجات بدهيد. حفظ كنيد خودتان را همه همين‏طور، فرق ندارد. 📚صحیفه امام؛ جلد 11؛ صفحه ۵۰۳ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
✔️رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله  المُسلِمُ مَن سَلِمَ المُسلمونَ مِن لِسانِهِ و يَدِهِ .;  مسلمان ، كسى است كه مسلمانان از زبان و دست او آسوده باشند .; كنز العمّال : 738 .
🌹عکسی به جامانده از دفاع مقدس را مشاهده می‎کنید که اهمیت ویژه‌ بیت‌ المال را بین رزمندگان به تصویر می‎کشد ... 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 قابل توجه خودتحقیران همین الان هر هفته ۱۵۰۰ آمریکایی بر اثر کرونا میمیرن و تو ایران مردم میگن مگه هنوزم کرونا هست؟! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 شهروندان اروپایی معتقدند فساد گسترده در کشورشان وجود دارد. 📊براساس نظرسنجی اتحادیه اروپا در سال 2022، فساد همچنان یک نگرانی جدی برای شهروندان اتحادیه اروپا است. 68 درصد شهروندان اروپا معتقدند که فساد هنوز در کشورشان به طور گسترده وجود دارد. ✍ بر طبق این نظرسنجی: 1⃣ نهادهای عمومی ملی با 74% 2⃣ احزاب سیاسی با 58% 3⃣ سیاستمداران محلی، منطقه‌ای و ملی با 55% جزو فاسدترین نهادها و گروه ها به شمار می آیند 👈 اکثر اروپایی ها نسبت به اقدامات انجام شده برای رسیدگی به فساد بدبین هستند و فقط اقلیتی فکر می‌کنند که این اقدامات به صورت بی طرفانه انجام می شود. منبع : 🌐https://europa.eu/eurobarometer/surveys/detail/2658 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 درماندگی و گیج شدن روسای جمهور آمریکا در برابر تدبیر و هوشمندی آیت الله خامنه‌ای ✍ اعتراف مجله تایم آمریکا در سال 2019: ✒️ Ayatollah Ali Khamenei, 80 years of age, disabled by a saboteur’s bomb blast has.... آیت الله علی خامنه ای 80 ساله که در اثر انفجار بمب یک خرابکار دچار معلولیت شده ، بی سر و صدا به عنوان قدرتمندترین فرد در خاورمیانه ظاهر شده است. ✒️ Khamenei, who has confounded every U.S. President he has faced since coming to power 30 years ago از 30 سال پیش تاکنون، آیت الله خامنه‌ای هر رئیس جمهور آمریکا را که با او روبرو بوده، گیج و مستأصل کرده است. منبع : 🌐https://time.com/magazine/south-pacific/5691730/october-14th-2019-vol-194-no-15-international/ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 باز هم سوتی وحشتناک از اکانت ارتش رژیم اسرائیل در شبکه ایکس ( توئیتر ) با همت هوش مصنوعی 🤪 وقتی پای سوم در میان است 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.