eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 قنوت فارسی 💬سوال: آیا در قنوت می‌توان به فارسی دعا کرد؟ ✅ جواب: 🔹 : دعا کردن در قنوت نماز، به غیر زبان عربی، اشکال ندارد و نماز را باطل نمی‌‌کند. 🔹آیت‌الله : دعا کردن در قنوت نماز، به غیر زبان عربی، اشکال ندارد، اما بنابر احتیاط واجب وظیفۀ قنوت با دعا به غیر زبان عربی انجام نمی‌شود؛ بنابراین، اگر شخص در قنوت تنها به دعای فارسی اکتفا کند، بنابر احتیاط واجب مثل این است که قنوت را به‌جا نیاورده است. 🔹آیت الله : خواندن ذکر قنوت و اذکار دیگر نماز به غیرعربی، جایز نیست. 📚 پی‌نوشت: توضیح المسائل جامع، ج 1، م 1461؛ رسالۀ نماز و روزه، م 311؛ استفتائات سایت آیت الله مکارم 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 صهیونیست ها چشم دوختن به مکه برای تصرف آن را علنی کردند ✍ سخنگوی سابق ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی گفته که مرزهای "اسرائیل" تا تصرف مکه و پاکسازی آن پیش خواهد رفت. 👈 این اظهارات ثابت می‌کند که اشغالگری و سرقت سرزمین‌های دیگران از ارکان و سیاست‌های اصلی رژیم اشغالگر صهیونیستی است. 📌 پروژه‌ی صهیونیسم، پروژه بدون مرزی است که تا جایی که بتواند از راه زور پیش رود، پیش می‌رود. اخیراً اردوغان رئیس جمهور ترکیه هم گفت ما اگر از فلسطینی‌ها در غزه حمایت نکنیم، آنگاه اسرائیلی‌ها خواهند آمد و با نسل‌کشی ترکیه را هم به خود ضمیمه خواهند کرد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 عصبانیت سردبیر رادیو اسرائیل از احترام دنیا به ایران؛ این دردناک و شگفت‌انگیز است! ✍ منشه امیر: آنچه بسیار دردناک بود دو اتفاق است؛ اول اینکه رافائل گروسی در کنفرانس بین‌المللی امنیت هسته‌ای به احترام ایران یک دقیقه سکوت اعلام کرد و بدتر از این، در نشست شورای امنیت سازمان ملل هم برای احترام به ایران یک دقیقه سکوت اعلام کردند! ❗️شگفت‌انگیزتر از همه حضور وزیر خارجه مصر در ایران است! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 دفتر آیت الله علم الهدی: همسر شهید رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری نیست / خانواده از هیچ کاندیدایی حمایت نمی کند ✍ صفایی، مسئول دفتر آیت الله علم الهدی در این خصوص اطلاع داد که " موضوع حضور وی گفت: خانواده ایشان عزادار هستند قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را ندارند از کاندیدا یا جناحی هم حمایت نخواهند کرد." 👈 وی گفت: خانواده ایشان عزادار هستند قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ را ندارند از کاندیدا یا جناحی هم حمایت نخواهند کرد./ تابناک 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 ویدئوی جدید از بالگرد رئیس‌جمهور! ✍ به تازگی برخی اکانت‌ها در توییتر با انتشار ویدئویی مدعی شدند، این ویدئو لحظات قبل از سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان وی است 🎞 در این ویدئو این مساله راستی آزمایی شده است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 پاسخ علی لاریجانی به مواضعش در رابطه با شهید رئیسی و موضوع جریان اطعام مساکینی است که با رئیسی مزاح کرده بودند. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 تعطیلی روز شنبه از احکام و رسوم و نمادهای دین یهود است ✍ آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در پاسخ به استفتائی درباره تعطیلی روز شنبه‌، تصریح کردند: تعطیلی روز شنبه از احکام و رسوم و نمادهای دین یهود است و انجام این کار در بلاد مسلمانان تشبه به یهودیان و تضعیف فرهنگ اسلامی است، خصوصاً در این زمان که رژیم صهیونیستی ظلم و ستم به مظلومان فلسطین را به نهایت رسانده، باید از هر چیزی که شائبه تشبه و نزدیکی به آنان را دارد اجتناب شود و اگر در امور اقتصادی یا مبادلات با جهان مشکلی وجود دارد از طرق دیگر چاره اندیشی شود. 🌐https://farsnews.ir/ALIREZA2000/1716895544072922616 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 عاقبت پولی که CIA داد! ✍ «سعید حسین‌پور» ضدانقلاب مقیم کانادا و از نزدیکان سابق «رضا پهلوی»، گفت: «رضاپهلوی هفتصدهزار دلار از پولی رو که سازمان سیا بهش داده بود تا باهاش جمهوری اسلامی رو سرنگون کنه داده یه دیسکوی خانگی برای خودش درست کرده. مَردک کلا در یه لول دیگه‌ای لوس و مسئولیت‌ناپذیر بار اومده. خاک تو سر پدر مادرش با این بچه بزرگ کردن‌شون.» لینک کوتاه منبع: 🌐www.t.ly/CDRxN 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💠 پرهیز از مصوبات غیرضروری در مجلس مجموعه خواسته ‏ها و انتظارات اسلامى مردم از مجلس، رفع گرفتاري‌ها و محروميت‌ها و دگرگونى در نظام پر پيچ و خم ادارى كشور، از انتظارات بحقى است كه بايد آنها را جدى گرفت. و نمايندگان محترم مجلس قبل از پرداختن به لوايح و تبصره ‏ها و مواد غيرضرورى به فكر مسائل اصلى و كليدى كشور باشند و بر اساس اسلام عزيز در كميسيون‌ها با طرح قوانين و لوايح به سمتى حركت كنند كه مشكلات اساسى كشور مرتفع‏ و سياست‌هاى زيربنايى كشور در امور فرهنگى و اقتصادى و اجتماعى و سياسى در راستاى كمك به محرومين و رفع استضعاف، مدون و به مورد اجرا درآيد. 📚 صحیفه امام؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۵۰ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 فرماندار نیشابور در مراسمی گفته:یکی از بزرگان نیشابور از قول فردی که با امام زمان در ارتباط است نقل کرده که: «در شب حادثه، امام زمان را دیده است که در مسیر سقوط بالگرد با استرس و اضطراب در رفت و آمد است؛ اما نهایتا گفته‌اند که قرار نیست کارمان را با معجزه پیش ببریم.» ⁉️ اینکه چنین نقل قولی از فردی ناشناس و با واسطه ای نامعلوم چقدر قابل اعتناست؟ و آیا با فرض درست بودن قضیه گفتن چنین مطالبی در جامعه درست است یا خیر؟ را به اهلش واگذار کرده و قضاوت نمیکنیم. 👈 اما نکته قابل تامل ماجرا انتشار گسترده این مطلب در برخی رسانه های معاند است. رسانه هایی که گاهی مهمترین سخنان رهبر معظم انقلاب و مسئولان عالی رتبه نظام را سانسور میکنند به شدت به دنبال ضریب دادن به سخنان یک فرماندار هستند. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 پس از جنایت وحشیانه رژیم در رفح، هنرمندان با انتشار مطالبی در فضای مجازی نسبت به صهیونیست‌ها عکس‌العمل نشان دادند. ✍‌ یکی از آنها همین عکس است که تاکنون بیش از ۱۶ میلیون بار استوری شده. 🏴 کاش دنیا می‌توانست به‌جز استوری کردن این عکس، اقدامی عملی هم انجام دهد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌹آمده بود مرخصے ، سر نماز بود ڪه صدای آخ شنیدم، نمازش قطع شد ، پرسیدم چی شد؟ گفت: چیزی نیست ! توی حمام باندهای خونی بود، نگرانش شدم، فهمیدم پایش گلوله خورده، زخـمی است، دکتر گفته باید عمل شود تا یک هفته هم نمی‌توانی باندش را باز کنی. باند ࢪا باز کرده بود تا وضو بگیرد. گریه کردم و گفتم: «با این وضع به جبهه می‌روی؟» رفیقش که دنبالش آمده بود، گفت: «نگران نباش خواهر، من مواظبشم» با عصبانیت گفتم: «اشکالی ندارد، بروید جبهه، ان‌شاءالله پایت قطع می‌شود، خودت پشیمان می‌شوی و برمی‌گردی» علی بهم نگاه کرد و گفـت: «ما برای دادن سر می‌رویم، شما ما را از دادن پا می‌ترسانی؟!»؛ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.