eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 امام خمینی : اکثریت هرچه گفتند آراءشون معتبره ولو به ضرر خودشون باشه … 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 حکومت پیروز شد و ما باختیم ✍ «شاهین نجفی» خواننده ضداسلام و از حامیان «رضا پهلوی»، با ابراز ناراحتی از مشارکت مردم ایران در انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: «متاسفانه مشارکت در این انتخابات بیشتر از حد توقع بود و حکومت با هر روشی بالاخره توانست مردم را پای صندوق‌ها بیاورد. این یک شکست برای ما بود و از این بعد باید بدون توجه به برخی فعالان سیاسی، خود ما باید دنبال راه خارج شدن از این چاه باشیم.» https://youtu.be/qaxCg1TMuhQ🌐 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅الإمامُ الحسينُ عليه السلام الصَّمَدُ; الّذي لا جَوفَ لَهُ ، و الصَّمَدُ ; الّذي قَدِ انتَهى سُؤدَدُهُ ، و الصَّمَدُ الّذي لا يَأكُلُ و لا يَشرَبُ ، و الصَّمَدُ ; الدّائمُ الّذي لَم يَزَلْ و لا يَزالُ .; امام حسين عليه السلام صمد، كسى است كه ميانْ تهى [ممكن الوجود] نيست؛ صمد كسى است كه سرورى و مهتريش در اوج است؛ صمد كسى است كه نه مى خورد و نه مى آشامد؛ صمد كسى است كه نمى خوابد؛ صمد آن مانايى است كه پيوسته بوده و خواهد بود.; التوحيد : 90/3.
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ درس عاشورا 🔰 شکستی در کار نیست وقتی کار برای خدا باشد 📥دریافت سایر کیفیت ها👇 http://emam.com/posts/view/28587@EMAM_COM
🏴 یک عده‌ای آمده‌اند می‌گویند که نه، دیگر روضه نخوانید! نمی‌فهمند اینها که یعنی چه... ✅ @EMAM_COM
19.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 كنايه حاج محمدرضا طاهری به مدعیانی که ول‌کن انتخابات نیستند و‌ دعا برای موفقیت دولت جدید 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 پزشکیان: حمایت از مقاومت با قدرت تداوم خواهد داشت ✍ رئیس‌جمهور منتخب در نامه‌ای به دبیرکل حزب‌الله لبنان نوشت: ایران همواره پشتیبان مقاومت مردم منطقه در مقابل رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است. حمایت از مقاومت ریشه در سیاست‌های اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران، آرمان‌های امام راحل(ره) و رهنمودهای رهبر انقلاب داشته و باقدرت تداوم خواهد داشت. 🔹اطمینان دارم جنبش‌های مقاومت در منطقه اجازه نخواهند داد این رژیم به سیاست‌های جنگ‌افروزانه و جنایت‌کارانه خود علیه مردم مظلوم فلسطین و دیگر ملت‌های منطقه ادامه دهد. از دعاهای خالصانه جنابعالی برای اینجانب سپاسگزارم و از خداوند متعال برای جنابعالی مزید عزت و سرافرازی، برای مردم لبنان سعادت و پیشرفت و برای مجاهدین قهرمان مقاومت نصرت الهی مسئلت می‌کنم. 🌐https://farsnews.ir/hamzeh/1720450111829030131 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 سرم را بالا می گیرم! و معتقدم جبهه انقلاب هم باید سرش را بالا بگیرد... ✍ احساس خسارت نمی کنم! طبق عقیده ام، با چشمان باز، بدون تعصب، بدون تقلید کور، هم انتخاب کردم و هم برای مشارکت بیشتر و‌ شناساندن اصلح تلاش کردم... 🔸 از میان افراد زیادی که مجابشان کردم به مشارکت، پنج نفرشان، به پزشکیان رأی دادند! حتی برای آن پنج نفر هم احساس خسارت نمی کنم! _ نه بی قانونی کردم! _ نه دروغ گفتم! _ نه تخریب کردم! _ نه بدون دلیل از کسی حمایت کردم! _ نه افراد را اعم از نظامی و غیر نظامی، شهید و غیر شهید، داخلی و خارجی، بدون دلیل و‌ منطق، بهانه کردم! _ نه از رأی رهبری و خانواده رهبری، مایه گذاشتم! _ نه بر خلاف مبنای همیشگی و البته درستم عمل کردم! (رأی به اصلح در همه حال مگر در صورت یقین به رأی آوری افسد) _ نه به مصلحت سنجی های موهوم و احتمالی عمل کردم! _ نه لولوهراسی کاذب و دروغین کردم! _ نه از کسی خواستم بدون‌ دلیل و به صرف تبعیت از خودم یا دیگری به پای صندوق بیاید! _ در یک کلام، آخرتم را معامله نکردم! پس 🔸 نه تنها احساس شکست نمی کنم که امیدوارم ذره ذره تلاش هایم‌ را که با نیت خیر و قصد الهی انجام دادم و نیش و طعن های دوستان بر خلوصش افزود، خداوند به احسن وجه، قبول کند و ذخیره قبر و قیامتم گرداند! 🔸 گرچه بعضی متأسفانه _ خواسته یا ناخواسته _ آیه الهی «إحدی الحسنیین» را مورد تمسخر قرار می دهند، اما چندین روز قبل طبق منطق قرآن نوشتم که اعتقادم این است: «اگر در خط ایمان باشیم، اگر عمل به وظیفه کنیم، ۱۶ تیر ما پیروزیم و لو‌ با پزشکیان!» ✅ نه تنها نا امید نشدم و نیستم که محکم تر از گذشته، به پای تنها نظام شیعی دنیا خواهم ایستاد و برای اعتلای روزافزون مذهب حق تشیع، تلاش خواهم کرد. والله المستعان یاعلی🌹 ✍ محمد صالح مشفقی پور 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 اسناد جلوگیری از برپایی مراسم عزاداری محرم در دوره پهلوی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🇮🇷 ☫ 🏆 🔆 ایران در جمع ۱۰ سازنده برتر نیروگاه خورشیدی 🌞 با افتتاح دومین کارخانه تولید صفحات خورشیدی، ایران در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده صفحات خورشیدی دنیا قرار گرفت. 🇮🇷 محصولات تولیدی ایران توان رقابت با بهترین تولیدات خارجی را دارد... 🌐https://www.tahlilbazaar.com/news/292562/ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.