eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
💠کسی که بگیرد،جنگ با خدا کرده است‌ سیستم_بانکداری به این وضعی که الان در ایران هست، این وضع، وضع طاغوتی است.ربا در اسلام حرام است، در قرآن اعلام به حرمت شده است. کسی که ربا بخورد، ربا بگیرد، در اسلام، در قرآن گفته شده است که جنگ با خدا می کند. این سیستم باید متحول بشود. سیستم بانکی باید عوض بشود و ما امیدواریم که با همت همه کارمندان و کارگران اینطور مسائل حل بشود. 📚صحیفه نور ،جلد ۵ ،صفحه ۲۸۰ 🌤 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج 🌤 ‏ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 تناقض رفتاری یک کانال ضد انقلاب ✍ در حالی یک کانال عبری ضد ایرانی خبر تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی توسط مهدی نصیری را با آب و تاب و چسباندن القاب منعکس کرده است که همین کانال خبر حضور یک خبرنگار آمریکایی در مراسم تشییع پیکر سید مقاومت را بر نتافته و خواستار دستگیری وی ، آن هم به دلیل تهدید امنیت ملی آمریکا شده است. ✅ نکات تحلیلی: 1⃣ در ایران افراد مختلف با سوءاستفاده از ولنگاری در فضای مجازی ، دست به هر اقدامی می زنند و آزادانه هرچه بخواهند می گویند ، اما جمهوری اسلامی متهم به سلب آزادی بیان می شود! 2⃣ اما در آمریکا اگر یک نفر آزاده، پیدا شود و از حق مظلوم دفاع کند، انعکاس دهنده مقاومت باشد، مورد هجمه قرار گرفته و رسانه های عبری ضد ایرانی خواستار زندانی شدن او به دلیل تهدید امنیت ملی و تنفر از رییس جمهور می شوند. بعد اسم آنرا هم می گذارند آزادی بیان. ✍ سعید میرزایی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 معمولا معاندان برای فرار از اتهام سرسپردگی به آمریکا و اروپا، جمهوری اسلامی را به سرسپردگی به شرق (روسیه و چین) متهم می‌کنند ولی اتفاق جالبی در سازمان ملل افتاد! ✍ درحالی‌که برخلاف سال‌های گذشته، امسال ایالات متحده رای مثبتش به قطعنامه "محکومیت روسیه در حمله به اوکراین" را به منفی تغییر داد و 46 کشور دیگه را هم به دنبال خودش کشید!! جمهوری اسلامی مثل هرسال به این قطعنامه رای ممتنع داد. 🔹به عبارتی برای خوشامد هیچ قدرت بزرگی (چه آمریکا باشه و چه روسیه) سبب نمیشه نظرات اصولی جمهوری اسلامی در مورد مسائل بین‌المللی تغییر پیدا کنه 🔹‏ رای ممتنع ایران به قطعنامه علیه روسیه به نظرم اقدامی دقیق و هوشمندانه بود. برای اینکه روسیه بداند ما هم بلدیم مواضع زیگزاگی بگیریم! 🔹 حضور لاوروف وزیر خارجه روس در تهران درست بعد از صدور قطعنامه، احتمالاً برای همین است. احساس نگرانی کرده‌اند. 🔹درس خوبی باید به روس‌ها بدهیم. نباید همواره خیال‌شان از بابت ما راحت باشد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 عراقچی: امکان مذاکرهٔ مستقیم با آمریکا وجود ندارد. ✍ در مورد موضوع هسته‌ایِ ایران با همکاریِ دوستانمان در روسیه و چین حرکت و مواضعمان را هماهنگ خواهیم کرد. 🔹موضع ایران در مذاکرات هسته‌ای کاملاً روشن است و تحت فشار و تحریم مذاکره نخواهیم کرد. هیچ امکان مذاکرهٔ مستقیم بین ما و آمریکا تا زمانی که فشار حداکثری به این شکل اعمال خواهد شد، وجود ندارد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 ضدانقلاب و جنجال دروغین درباره حضور مسیح علی‌نژاد در کنفرانس مونیخ! 🔹اخیراً موجی از خبرسازی ها توسط رسانه‌ های ضدانقلاب به راه افتاده که مدعی دعوت و حضور مسیح علی‌نژاد در کنفرانس امنیتی مونیخ بودند. ابتدا ادعا کردند که او به این رویداد دعوت شده و سپس با آب‌وتاب، از سخنرانی‌اش در این کنفرانس سخن گفتند. 🔹‌این شایعه‌ پراکنی‌ها وقتی داغ‌تر شد که خبری از دعوت رضا پهلوی در کار نبود و همین موضوع، اختلافاتی میان هواداران این دو نفر به وجود آورد. اما چیزی که رسانه‌ هایی مثل صدای آمریکا یا ایران اینترنشنال عمداً پنهان می‌کنند، این است که داستان اصلاً به کنفرانس مونیخ ربطی ندارد! 🔹‌واقعیت اینجاست که در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، برنامه‌ای جانبی به نام کاتالیزورهای تغییر برگزار شده که علی‌نژاد یکی از سخنرانانش بوده است. این نشست نه در محل رسمی کنفرانس، بلکه در رستورانی به نام اسکار مایر در همان حوالی و با حمایت موسسه جمهوری‌خواه ترتیب داده شده بود. 🔹جزئیات بیشتر: 🌐https://farsnews.ir/kamran_shirazi/1740402026775659539 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
✅رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله أنا و عليٌّ مِن شَجَرةٍ واحدةٍ ، و النّاسُ مِن أشجارٍ شَتّى . من و على از يك درختيم و ديگر مردمان از درختهاى گوناگون.; كنز العمّال : 32943 .
🔆 توییت عجیب یک فعال : ✍ در ایران، اگر یک دختر ۱۲ ساله توسط پدرش مورد تجاوز جنسی قرار گیرد و باردار شود، باید بچه را به دنیا بیاورد! در غیر این صورت برای همیشه به زندان انداخته می‌شود! 🙏 صبر کنید، ببخشید، نه! این مربوط به ایالت می‌سی‌سی‌پی [آمریکا] است! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 اعتراف فاکس نیوز به توسعه توان نظامی انصارالله یمن ✍ شبکه آمریکایی فاکس نیوز اعلام کرد که نیروهای صنعا یک هواپیمای پیشرفته آمریکایی را هدف قرار دادند و آن را نشانه‌ای از ترس محافل نظامی آمریکا از توسعه قابلیت‌های دفاعی نیروهای صنعا است. 🔹 این شبکه افزود که انصارالله موشک دیگری را به سمت پهپاد آمریکایی ام کیو-9 ریپر شلیک کردند که در خارج از مناطق تحت کنترل آنها بر فراز یمن پرواز می کرد. 🔹 به گفته این شبکه، این اولین هدف گیری یک جنگنده آمریکایی توسط انصارالله است که نشان دهنده تشدید خطرناک درگیری ها در منطقه به ویژه نیروی دریایی و هوایی است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💬سوال: آیا نفقه زن در دوران عقد بر مرد واجب است؟ ✅پاسخ: حضرت امام و : در دوران عقد زوجه اگر تمکین داشته باشد نفقه او بر زوج واجب است هر چند او را به منزل خود نبرده باشد مگر آنکه عدم تمکین متعارف باشد و عقد مبنی بر آن واقع شده باشد که در چنین صورتی هر چند تمکین نکند نفقه ساقط نیست. 🔹 آیت الله مکارم شیرازی : طبق رسم و عادتي که در محيط ما وجود دارد، دختر قبل از مراسم عروسي در خانه پدر زندگي مي کند و در نتيجه نفقه بر عهده شوهر نيست. 🔹 آیت الله سیستانی :نفقه بعد از عروسی واجب می شود. 📚 پی‌نوشت: سامانه دفتر مقام معظم رهبری استفتاءات امام خمینی،ج9ص382و383 استفتاءات آیت الله مکارم،احکام نفقه استفتاءات سیستانی ،نفقه 🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺🍀🌺 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🔆 برق پایتخت آمریکا رفت ✍ برق ۱۶۲ هزار مشترک در واشنگتن آمریکا رفت. این گزارش شرکت‌های تامین برق ایالات متحده است. 🔹خاموشی ۲۴ ساعته در سرمای زمستان، زندگی آمریکایی‌ها را دشوار کرده و یک کارمند بیمارستان در واشنگتن می‌گوید که «قطعی برق از خانه گذشته و به بیمارستان رسیده و جان مردم در خطر است». 🔹هفتۀ گذشته ترامپ با اشاره به قطعی برق، پستی در فضای مجازی را منتشر کرد که در آن نوشته بود، «این شیوه نابودی حکومت‌هاست»./ فارس 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🇮🇷 ☫ 🏆 ⁉️آیا می‌دانید ایران؛ چهارمین کشور دارای ماهواره‌بر در جهان می‌باشد؟ 🌐 isna.ir/xdS227 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 داشتیم ژاپن می شدیم 3⃣1⃣ ✍ ۶٠ طبقه اختلاس 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.