eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 ☫ 🏆 ⁉️ آیا می‌دانید ایران با تولید موتورتامین کننده برق زمینی هواپیما پس از روسیه، چین، آمریكا و انگلیس پنجمین کشور دنیاست؟ 🌐https://irna.ir/xjcPXL 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
امام مهدى عليه السلام : ما اُرغِمَ أنفُ الشَّيطانِ بِشَى ءٍ مِثلِ الصَّلاةِ ؛ هيچ چيز مانند نماز ، بينى شيطان را به خاك نمى مالد . بحار . جلد ۵۳ ، ص 182 .
🔆 دولت سازی با دلقک ✍ آمریکا از یک دلقک سینمایی در اوکراین رئیس جمهور ساخت؛ 🔹منابع اقتصادی این کشور را غارت کرد، اوکراین را پایگاه نظامی و اطلاعاتی برای "نا امن کردن/تضعیف" روسیه قرار داد، و هنگامی که تاریخ مصرف گماشته اش به پایان رسید، آخرین تحقیر را روا داشت و گفت: زلنسکی باید برود. 🔹او را به مذاکرات صلح درباره جنگ اوکراین راه ندادند و گفتند که باید برود. همان گونه که درباره گماشته دیگری به نام رضاخان در ایران انجام دادند. 🔹رئیس جمهور آمریکا در حالی که قبلا نیمی از معادن کمیاب اوکراین را طلب کرده، حالا می گوید: "زلنسکی نمی‌داند نیمی از ۳۵۰ میلیارد دلاری که به اوکراین دادیم کجا رفت. ریاست‌جمهوری‌ او باعث ادامه جنگ شد" (!) 🔹"شخصیت سال" (!) ساختن مجله تایم از دلقک پر خسارتی به نام زلنسکی، بیشتر از اینکه مسخره باشد، دردناک است: اینکه مستکبران، چگونه روح و شخصیت یک ملت را به تسخیر در می آورند، منابع شان را غارت می کنند و به خاطر نابود کردن کشورشان، باج و غرامتی دیگر می خواهند! 🔹این، نه "شخصیت سال"، بلکه "بی شخصیتی" و "عبرت قرن" است. آیا غربزدگان و آمریکا پرستان، عبرت می گیرند؟! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 ولی به ما گفته بودند تو خارج وقتی یه چیزی گرون میشه، مردم نمی‌خرن تا ارزون بشه. اونجا مثل ایران نیست! ✍ چقدر که سر همین چیزها برامون جوک ساختن که ایرانی این‌طوره، ایرانی اون‌طوره! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 جدول مراقبه‌ی رمضانیه ✍ اعمال و اذکار ماه رمضان 🌐Manahej.ir/?p=9315 ✅ با توجه به درخواست فعالان عزیز فرهنگی مساجد، دانشگاه‌ها و هیئات، فایل جدول مراقبه زودتر منتشر شد تا فرصت چاپ و توزیع برای این عزیزان فراهم باشد. 📿 با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانه‌ی مربوط را علامت بزنید. ♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همه‌ی اعمال را انجام دهید. 🔹 دریافت فایل جدول در سایت مناهج:👇 🌐Manahej.ir/?p=9315 📚 منابع: 1️⃣ اقبال الاعمال 2️⃣ مفاتیح الجنان 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 کفّاره ی افطار عمدی 💬سؤال: 🔹کفّاره‌ ی افطار عمدی و روش بجا آوردن آن چگونه است؟ 🔹کسی که به دلیل عذر شرعی نمیتواند برای انجام کفاره ی عمدی، پشت سر هم روزه هایش را بگیرد، چه وظیفه ای دارد؟ 📚 حجت الاسلام والمسلمین 🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🔆 بیش از ۴ هزار نفر تصویری که ساخته هوش مصنوعی است را به عنوان واقعیت باور می کنند‌. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ متن شایعه : ادعای گوهر خیراندیش درباره نجات خرس قطبی مبتلا به انگل ✅ پاسخ شایعه : 1⃣ به تازگی ویدئویی در فضای مجازی وایرال شده است که یک خرس قطبی را نشان می‌دهد که نیروهای امدادی انگلی را از بدن او‌ جدا می‌کنند. 2⃣ گوهر خیر اندیش، بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون، این ویدئو را استوری کرده و نوشته:« ببینید چه تلاشی برای این خرس قطبی می‌کنند! و در ایران دیگر سلامتی و جان کسی اهمیت ندارد. » 3⃣ تحقیق فکت‌پرس در مورد واقعی بودن این ویدئو نشان می‌دهد : این تصویر واقعی نیست و توسط هوش مصنوعی تولید شده یا به صورت دیجیتالی دستکاری شده است. موجود روی خرس قطبی شبیه یک ایزوپود غول پیکر است، اما در این اینجا به طور غیر واقعی و بزرگ شده‌ است. 4⃣ این ویدئو حاصل هوش مصنوعی است و استوری گوهر خیراندیش ناشی از جهالت و تلاش برای ادای روشنفکری در آوردن وی می باشد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
◾️ ما قبلًا وابستگی ذلت باری داشتیم که محمدرضا قبول کرده بود و ما در مقابل آمریکا یک عبد ذلیل بودیم، ولی ایران این ذلت را شُست و عزت پیدا کرد... ▫️ امام خمینی، ۲۸ شهریور ۱۳۶۲ ✅ @EMAM_COM
🟢 انعطاف‌های بیجا 🔹 یکی از توقعات بیجایی که در باب انطباق با مقتضیات زمان دارند این است که رجال سیاست، نام حالت روباه‌صفتی خودشان را - که در هر زمان هر رنگی جامعه پیدا کند به همان رنگ می‌شوند - انعطاف، خاصیت انطباق با زمان، زرنگی و عقل گذاشته‌‏اند و به همین تکیه می‌کنند و انتظار دارند اسلام این توقع را برآورد و چون برنمی آورد می‌گویند عیب اسلام همین است که مانع است که انسان خودش را با زمان تطبیق دهد. 🔸 افتخار اسلام این است که جلو این انطباق‌ها را گرفته است. حسین بن علی که امروز بر دل شما حکومت می‌کند جهتش این است که رنگ زمان به خود نگرفت؛ نگفت اگر پیغمبر حکومت کند رنگ پیغمبر، اگر معاویه حکومت کند رنگ معاویه، اگر یزید حکومت کند رنگ او را باید بگیریم و چون زمانه این‏ جور شده است باید رنگ زمانه را بگیریم. 🔹 وقتی که مروان حَکم به او گفت: یا اباعبدالله! من یک جمله خیرخواهانه‌‏ا‌‌ی برای تو دارم، فرمود: بگو. گفت: من مصلحت تو را در این می‌بینم که با یزید بیعت کنی. حضرت نفرمود که این مصلحت و منفعت من نیست، فرمود: در آن موقع اسلام چه خواهد شد؟ وَ عَلَی الْاسْلامِ السَّلامُ اذْ قَدْ بُلِیتِ الْامَّةُ بِراعٍ مِثْلِ یزیدَ. فرمود: آن وقت باید فاتحه اسلام را یکجا خواند. 🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇 eitaa.com/motahari_ir t.me/motahari_ir sapp.ir/motahari_ir
8.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅عبا و عمامه اش را کنار بگذارید و خوب بشنوید چطور ایران با او عزیز شده علت دشمنی ها با این مرد بزرگ همین است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تیک های شاه اردن را در دیدار با ترامپ دیدید؟ این هم رییس جمهور اوکراین است که با اضطراب و تحقیر رفته امریکا؛ ترامپ در چشمهای او زل می زند و می گوید معامله ات کردم! اینجا ایران؛ جایی که ۴۶ سال قبل طعمه امریکا بود، رهبرش می نشیند و نامه این رییس جمهور را تحویل هم نمیگیرد...