eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
🌙شُغل شما، شُغل انسان سازی است 📌امام خمینی: آنقدر که این شغل شریف است مسئولیت آن هم بزرگ است. شغل شما شغل انسان سازی است. معلّم انسان درست می‌کند، همان شغل انبیا است. انبیا آمدند، از اول هر نبی‌ای آمده است تا آخر، فقط شغلش این بوده که انسان درست بکند، تربیت کند انسانها را. شغل معلمی همان شغل انبیا است. 📚صحیفه نور ،جلد ٧،صفحه ٧٧ 🌹شهادت استاد مرتضی مطهری(روز معلّم) گرامی باد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 شایعاتی که توسط یگان 8200 اسرائیل برای ما ایرانیان برعلیه فلسطین ساخته شده. 6⃣ توزیع گوشت قربانی برای صدام در فلسطین 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 پرویز پرستویی: به ما و حاضران فحش ناموسی دادند ✍ توضیحات پرویز پرستویی درباره حرکت غیراخلاقی ضد انقلاب و منافقین در جریان نمایش یک فیلم در آمریکا 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 شاخص را گم نکنیم 👈 درباره کلیپ پخش شده از آقای درباره 🔰 کلیپی از ایشان در حال انتشار است که در آن ایشان فرمایشاتی دارند در مضرات ، حالا دوستان می فرمایند ایشان که مورد تائید بوده و حتی رهبری هم برایشان پیام تسلیت فرستاده ، پس حتما حرفهایش درست بوده و... 👈 اما جواب 1️⃣ مکرر در مکرر به دوستان و سروران و عزیزان انقلابی این نکته را گفتیم که در تحلیل ها باید یک شاخص داشت و طبق آن شاخص جلو رفت ، وگرنه تحلیل ما هیچ قالب و محتوایی نخواهد داشت و دچار تناقض می شویم 2️⃣ در موضوع واکسن، شاخص ما حرف ها و توصیه ها و دستورات رهبری بوده و بس، نه هیچ احدالناس دیگر ، بحث واکسن از آنجاییکه مربوط به آحاد مردم بوده و دولت هم باید در این قضیه ایفای نقش می کرده ، یک بحث حکومتی بوده ، در این گونه بحث ها که باید یک قانون و یک رویه در کشور حاکم شود، حرف آخر را رهبری می زنند و بس و حرفهای ایشان را هم قبلا مفصل در این زمینه گفتیم 3️⃣ طبق کدام قاعده و مبنا و اصل، برخی اینطور نتیجه می گیرند حالا که یک نفر مورد تائید جبهه انقلاب بوده یا رهبری برایش پیام تسلیت فرستاده است، این یعنی همه حرفها و همه گفته ها و نوشته ها و تحلیل ها و نظراتش عینا معصوم و صحیح است ؟ این را چطور برخی نتیجه گرفتند؟ 👈 تائید یک نفر یعنی تائید همه حرف ها و نظرات ؟؟؟؟ 👉 ⬅️ اهل علم می دانند سست و غلط بودن این حرف را ➡️ 4️⃣ قبلا هم عرض کردیم بحث جان مردم شوخی نیست که رهبری بخواهد سکوت کند با آنکه ضررها را می داند !!! ، اینکه رهبری نظرش چیزی باشد و به مردم چیزی دیگر بگوید دقیقا خلاف حرفهای رهبری است و ایشان بارها فرمودند نظر عمومی ایشان با نظر خصوصی ایشان هیچ فرقی ندارد، پس شاخص ما حرف است و بس ، نه کسی دیگر 5️⃣ آنهایی که طبق این شاخص بروند جلو، هیچوقت در تحلیل ها دچار تناقض نمی شوند ، ما نظرات افراد را با شاخص می سنجیم ، همیشه این شاخص راهگشاست و تجربه ثابت کرده هیچوقت غلط نبوده 👈 باز هم تکرار می کنم این نکته مهم علمی را بدانید که در پژوهش ها و تحقیقاتتان خیلی موثر است و آن اینکه 👈👈👈 تائید یک نفر و دفاع و تکریم از او ، به معنی تائید همه گفتارها و نوشتارهایش نیست ، هر جا خلاف شاخصه های بود قطعا ما آن حرف و تحلیل را نمی پذیریم 👉👉👉 🌀 حواسمان باشد شاخص را گم نکنیم ✍️ احسان عبادی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 ساواك شاگرد ✍ برگى از اسناد همكارى هاى سازمان اطلاعات و امنيت كشور شاهنشاهى ايران (ساواك) با سرويس اطلاعاتى اسرائيل (موساد)
9⃣6⃣ 👈 انتقاد تند حجت‌الاسلام علیرضا بروجردی؛دستیار آیت‌الله جوادی آملی از حذف عکس امام ره در نهاد ریاست‌جمهوری ✍ پ. ن:. ⚠️ به رئیس جمهور محبوب توصیه میکنیم حواسش به دور و بری های خود باشد که ادامه پروژه از ریاست جمهوری نباشد.
❌ متن شایعه : نادر طالب زاده و برادرش نوح مک کی(ناصر طالب زاده) و خواهرش نی نی اردوبادی به همراه شوهرخواهرش، آنتونی چیس از خاندان بزرگ روچیلدها در سال ۱۳۷۷ در نطنز. مرحوم نادر طالب زاده تا اواخر سال ۹۹ هم منظما در جلسات سیاست خارجی دفتر احمدی‌نژاد شرکت میکرد و مهمانان خارجیش را هم به ملاقات احمدی‌نژاد می‌آورد. نادر طالب زاده برغم تعلق به یک خانواده یهودی، با علاقه‌اش به انقلاب اسلامی و گرایشهای آخرالزمانیش، چهره‌ای نادر بود. خدایش بیامرزد. ✅ پاسخ شایعه : 1️⃣ هنوز کفن مرحوم طالب زاده خشک نشده که کینه ها سرباز کرده اند! 2️⃣ نادر طالب زاده متولد 4 دی 1332 در تهران است. پدرش منصور طالب زاده با درجه سرتیپی در حکومت پهلوی بود و مادرش سیده وحیده امیر ملوک شرفی نوه آیت الله شرف العالی اصفهانی می باشد و هیچ نسبتی با دروغهای متن شایعه ندارد! 2️⃣ معرفی خانواده مرحوم طالب زاده از زبان خودش: مادر من سیده وحیده امیر ملوک شرفی نوه‌ی آیت الله شرف العالی اصفهانی است و من کاملاً برای همین خاک و بوم هستم و اینکه مادر من آمریکایی است، شایعات برآمده از صدای آمریکا است. 🌐https://rooziato.com/1401355978/ 3️⃣ مرحوم طالب زاده به سبب شغلش ارتباطات بسیار زیادی با نخبگان دیگر کشورها داشت و انتشار عکس وی در کنار چند خارجی بدون هیچ اطلاعاتی، چیزی را ثابت نمی‌کند.
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
🔆 خاطرات نوه 8️⃣1️⃣ ✍️ تعصب هم یکی از نقطه ضعف های مهمی بود که از آن بهره می بردیم. این تعصب باعث شده بود از دستاوردهای مهم پزشکی مدرن باز بمانند و خودشان را با چند دمنوش و گیاه و ... سرگرم کنند. ✍️ تهدید جدی برای ما، منابع فاخر و مهم پزشکی سنتی و اسلامی بود. نباید می گذاشتیم این منابع احیا و ترویج شود. آنها ابن سینایی داشتند که ما حسرت علومش را می خوردیم. امامانی داشتند که با چند دستور ساده پزشکان یهودی را بی مشتری کرده بودند. ما این تهدید را از یک طرف با ایجاد تعصب و دشمنی پزشکی مدرن با این منابع و از طرف دیگر با مشغول کردن مدعیان و طرفداران این دو گروه به کارهای پیش پا افتاده، عوامانه، متحجرانه و متعصبانه دفع کردیم. 🔘 ادامه دارد... 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌙 عیدی پروردگار 🔹 امام خمینی(ره) : ما در ماه رمضان هرچه قصور کرده باشیم، تقصیر کرده باشیم، در این روز مبارک از او می‌خواهیم، او به فضل خودش با ما رفتار کند، نه به عدلش. 📆 عید سعید فطر ✅ @EMAM_COM
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ دو رحمت ذاتی ➕هر شب ماه مبارک با گزیده‌ای از امام خمینی (ره) 📥دریافت سایر کیفیت ها👇 http://emam.com/posts/view/28444@EMAM_COM
«بسم‌الله» 🔅مرگ شیرین❗️ دیشب اقوام به آمده بودند منزل‌ ما، یک جعبه هم به همراه داشتند! بعد از افطار یک سوهان برداشتم تا با چایی بخورم، بعد از چند لحظه درد عمیقی در دهانم حس کردم... ⚠️ناخودآگاه گفتم سوهان لعنتی. خانواده با تعجب گفتن چرا؟! اتفاقا سوهانش کیفیت و طعم خیلی خوبی داره. 💐مادر با لبخندی گفت؛ احتمالا همون دندونت که خراب شده با شیرینی سوهان درد گرفته! ✅ راست می‌گفت؛ پوسیدگی دندان خودم، باعث شد شیرینی و خوشمزگی سوهان، تبدیل به بشه برام!!! ⛔️من نباید می‌گفتم سوهان لعنتی؛ باید می‌گفتم وای بر خودم... 👈🏻مواجهه ما با هم همینطوره؛ مرگ حقّ هست، مرگ کوچ از دنیای فانی به زندگی ابدی هست، مرگ برای همچون بوییدن گل خوشبو است. 🌀امّا این ما هستیم که با ، وجودمون رو پوسیده می‌کنیم؛ و گمان می‌بریم مرگ دردناک است... 🖐🏻نه عزیز من؛ وجود خودت رو باید ترمیم و اصلاح کنی، و گرنه مرگ برای اهلش خیلی شیرینه... مگر ندیدی که در نامه‌اش نوشت: «آه! مرگ خونین من! عزیز من! زیبای من! کجایی؟» ✉️تا فرصت باقی است، پوسیدگی‌ها را اصلاح کنیم؛ تا هنگام مرگ، شیرینی‌اش را بچشیم... (علیه‌السلام): «مرگ برای مؤمن مانند بهترین بویی است که آن‌را استشمام می‌کند. به خاطر بوی خوشش به خواب می‌رود و همه سختی‌ها و دردها به پایان می‌رسد. اما برای کافر مانند نیش افعی و گزش عقرب یا شدیدتر از آن است.» (علیه‌السلام): «مرگ برای مؤمن مانند بیرون آوردن لباس‌های چرک و باز کردن قید و بندها و زنجیرهای سنگین و بر تن کردن لباس‌های فاخر و استعمال عطرها و بوهای خوش و سوار شدن بر بهترین مرکب‌ها و وارد شدن به بهترین جایگاه است. ولی برای ، مانند بیرون آوردن لباس‌های فاخر و بیرون رفتن از خانه خوب و پوشیدن لباس‌های چرکین و زبر و وارد شدن به ترسناک‌ترین خانه‌ها و بزرگ‌ترین عذاب‌ها است.» «الَّذِينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلَائِكَةُ طَيِّبِينَ يَقُولُونَ سَلَامٌ عَلَيْكُمُ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» «همان‌ها که فرشتگان (مرگ) روحشان را می‌گیرند در حالی که پاک و پاکیزه‌اند؛ به آنها می‌گویند: «سلام بر شما! وارد بهشت شوید به خاطر اعمالی که انجام می‌دادید!» سوره مبارکه ، آیه16 ✍️ @negashteh | نگاشته