eitaa logo
برادرانه
219 دنبال‌کننده
26.8هزار عکس
10.9هزار ویدیو
323 فایل
حسین برادران پرسش سوالات دینی @Hossein_baradaranh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆 خلبان آمریکایی در اعتراض به قتل عام و نسل کشی در غزه خود را سوزاند و از دنیا رفت شما چیزی از رسانه‌های غرب شنیدید؟ ✍‏ اگر یک سرباز وظیفه در ایران می‌گفت حمله ١۵مهر حماس اشتباه بود خبر اول جهان می‌شد و اون سرباز چهره جهانی. ✍عبدالله گنجی 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌹حاج حسین خرازی برای شناسایی منطقه رفته بود، بعد شناسایی نقشه عملیات را پهن کرد و نقطه ای را نشان داد و گفت: اگر من شهید شدم اینجا از روی چند خوشه گندم رد شدم به صاحبش بگویید راضی باشد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ غذاهای حرام‌گوشت در رستوران‌‌های تهران سرو می‌شود! 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🔆 در حالی که غزه با گرسنگی دست و پنجه نرم می کرد، از ۱ تا ۳۱ ژانویه در مجموع ۳۱۸ میلیون دلار صادرات از ترکیه به اسرائیل صورت گرفته است. ✍ عمده محصولات صادراتی میوه و تره بار، فولاد، آهن و حبوبات است. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆 تحلیل های غلط برای گران سازی ✍ برخی از سایت ها و کانال ها با انتشار فیلم های استخر آب گرم روباز در وسط زمستان، علت آن را مفت بودن یا ارزان بودن قیمت گاز در ایران اعلام می کنند، غافل از اینکه دارند با یک تحلیل اشتباه، راه را جهت گران سازی گاز برای مسئولین هموار می سازند که سبب اعمال فشار جدید روی مردم می شود. 👈 بر خلاف القائات رسانه ای، علت اصلی چنین اتفاقاتی ارزان بودن گاز نیست که اگر از همین فردا قیمت گاز ده برابر هم بشود باز بساط این ها جمع نخواهد شد؛ در حالی که با افزایش فقط ۵۰ درصدی قیمت گاز خیلی از خانواده ها دچار مشکل و خیلی از دچار بحران خواهند شد. 📌 دوستان و آقایان مسئول، علت اصلی این گونه رفتارها فقط یک چیز است: "افزایش فاصله طبقاتی" ؛ که خود این معضل هم معلول برخی سیاست های اقتصاد لیبرالی در کشور است. ⚠️ مراقب باشید با تحلیل های اشتباه، این فاصله طبقاتی زیاد را زیادتر نکنید ... ✍"قاسم اکبری" 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💠 با انتخاب مدرّس ها، مجلس قوی خواهیم داشت! اگر در انتخابات کنیم مطمئن باشید که از راه به ما لطمه می‌زنند. 🔻باید دانست مسلمان بودنِ تنها، فایده ندارد، باید را قبول داشته باشد و از مسائل روز اطلاع داشته باشد. سعی کنید مثل را انتخاب کنید. 🔻کسانی را که انتخاب می‌کنید باید مسائل را تشخیص دهند، نه از افرادی باشند که اگر روس یا یا قدرت دیگری تشری زد ، باید بایستند و مقابله کنند. 📚 ١٢ دی ١٣۶٢ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 اظهارت وقیحانه یک نامزد انتخاباتی! ✍ نماینده شهر بابل رو یک مسئله عرفی میدونه نه شرعی و قانونی ! ✍ یکی از بازیهای داغ انتخاباتی ، بازی با کلمات حجاب و رفتارهای فمنیستی است... همین خانوم در کلیپ اظهار میدارد به زنان در نظام ظلم شده! نماز و روزه آیا هنجار شکن هست؟ 🧕نماز یک امر شخصی است به کسی مربوط نیست بخواند یا نخواند بگیرد یا نگیرد کسی هم دخالتی ندارد! اما حجاب یک امر اجتماعی ست و به همه افراد حاضر در جامعه مربوط است ! مسئله ای که نماینده جمهوری اسلامی وظیفه قانون گذاری و نظارت بر آن را دارد ! 📌 و در آخر! آقای شورای نگهبان سلام عرض میکنم ... 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🗳رای دادیم چی شد؟ ✍ آخرین انتخاب شما باعث شد که وام ازدواج ۱۰ برابر شود. 7⃣5⃣ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🗳 رأی بی رأی، رأی نمی دیم تا صدای اعتراضمون رو بشنون. ✍ اعتراض بی صدا رو کسی نمی شنوه. پس باید بگردی يكی رو بیاری سر كار که حرفت رو بزنه. 6⃣5⃣ 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
💠احکام شرعی 🔹️حکم آهنگ تولید شده با هوش مصنوعی ◻️ سؤال: با توجه به اینکه صدای خواننده زن اگر غنایی باشد برای مرد حرام است، آیا گوش دادن به آهنگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی ساخته می‌شوند و از صدای خوانندگان زن تقلید می‌کنند، نیز حرام است یا خیر؟ ◻️ جواب: در موارد حرمت، فرقی بین اینکه منشأ تولید این صدا، شخص حقیقی و یا هوش مصنوعی باشد، وجود ندارد. 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺 👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
🔆 فقط به حضور شاهنشاه می رسیم! ✍ نویسنده کتاب "من و فرح پهلوی" چنین روایت کرده است:هویدا در اظهاراتش,از شاه به عنوان پدر تاجدار و ناجی ملت نام می برد و می گفت:"درکشور های غربی زیاد بحث و گفت و گو می کنند.در ممالک خارجی برای یک تصمیم گیری ساده,مدتها در مجلس مجادله می شود و چندین دور رای گیری به عمل می آید,درحالی که ما این جا فقط به حضور شاهنشاه می رسیم.نظر مبارکشان را می پرسیم و سپس به آن عمل می کنیم!". 📚اسکندر دلدم.من وفرح پهلوی.ج3 ص1137-1138 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.
🌷 لوح شهدای تفحص در موزه صلیب سرخ 🌹 امیرعبداللهیان لوح شهدای تفحص مفقودان جنگ تحمیلی را به میریانا اسپلیارک داد تا در گذاشتن در موزه کمیته بین المللی صلیب سرخ در معرض نمایش عموم قرار گیرد. 📌 بازنشر کلیه مطالب جهت روشنگری عموم مردم ، با ذکر ، بدون ذکر منبع هم مجاز است.