eitaa logo
بصیرتِ ناب
424 دنبال‌کننده
6هزار عکس
9.5هزار ویدیو
1 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 توییت حساب ایران به عبری: 🚫«این بازی را ما تمام خواهیم کرد!» ➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ عكس روی جلد نشریه‌ی فوربز 🔻از مشهورترین مجله‌های اقتصادی آمریکا و جهان نوشته‌ی سمت چپ تصویر: ▪️قوی‌ترین مرد جهان: آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نوشته‌ی سمت راست تصویر: ▪️(در عملیات ۲۶ فروردین) نه بیمارستان ها، نه مدارس بلکه فقط پایگاه‌های نظامی هدف حمله‌ی ایران قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺لحظه انفجار ثانویه پایگاه کالسو حشدالشعبی 🔺بعد از حمله هوایی و گسترش آتش در بخش انبارهای مهمات، در نهایت آتش سوزی منجر به یک انفجار ثانویه و بسیار پرقدرت می‌شود که حتی بیشتر از حمله هوایی اولیه، پایگاه را ویران می‌کند.
♦️اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور» 🔹مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی کشور: ️گزارش‌های میدانی نشان‌ داده که وضعیت عفاف و حجاب در سطح کشور نسبت به قبل از اجرای طرح، مطلوب‌تر بوده و این شرایط در روزها و هفته‌های آینده روند بهتر و مناسب‌تری خواهد یافت. 🔹اجرای طرح نور منطبق با خواست عمومی جامعه تداوم خواهد داشت. 🔹️با هنجارشکنانی که به حریم شهروند ایرانی تعدی می‌کنند برخورد قانونی توام با دقت و حساسیت خواهد شد.
18.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مصاحبه محمد مرندی و پیرس مورگان 🔻مورگان میگه ایران در پاسخ به اسرائیل شکست خورد و اسرائیل به همراه آمریکا میتونه ایران رو از روی زمین محو کنه! ✅ جواب رو بشنوید 📌یکی بره مورگان رو با کاردک از رو زمین جمع کنه 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رجزخوانی کارگردان آپاراتچی علیه اسرائیل 🎞 طاهرفر، در اکران مردمی فیلم آپاراتچی در مشهد از آرزوی خود برای فیلمسازی در تل‌آویو گفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌یه مادر جوون و با اراده ی ایرانی 🔹‌اینکه یه دخترخانم عفیف، توی سن کم ازدواج کنه، همسرش سرباز باشه، مادر دو بچه بشه، با حمایت همسرش دانشگاهشو به نحو احسنت به پایان برسونه، چیزیه که غرب سعی میکنه برای دختر ایرانی یه چیز بی ارزش جلوه بده 🔹‌چیزی که غرب برای دختران ما میخواد فقط بی بند و باریه که در فته ی ززآ کاملا مشهود بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ایران اکنون نقشه کامل سیستم دفاع موشکی صهیونیست‌ها را در اختیار دارد 🔰 شارمین نارونی خبرنگار عرب: 🔹ایران به تنهایی عملیات خود را انجام داد ولی رژیم صهیونیستی هیچ وقت نخواهند توانست به تنهایی از خود دفاع کنند. 🔹ایران اکنون می‌داند کدام جنگنده‌ها از کجا برای دفاع از رژیم صهیونیستی بلند می‌شوند و این کار را برای متحدان رژیم صهیونیستی سخت‌تر می‌کند که در آینده از آن دفاع کنند.
♦️‌آشکارشدن ابعاد دیگری از انفجار تروریستی کرمان 🔹‌رئیس علوم پزشکی کرمان: در بازدیدهایی از بیمارستان بقیه‌الله تهران داشتیم ۴ مجروح بستری در این حادثه همه دچار عفونت‌های بسیار شدید شده بودند. 🔹‌احتمالاً این ساچمه‌ها قبل از کارگزاری آلوده شده باشند، وجود دارد و کسی که کار تروریستی می‌کند از انجام هیچ کار ناجوانمردانه‌ای کوتاهی نمی‌کند. 🔹‌هنوز هم تعدادی از این مجروحان با این عفونت‌ها دست به گریبان بوده و در حال درمان هستند.
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روشنگری استاد رحیم پور ازغدی از پشت پردهء حذف نام پدر از مدارک هویتی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌صدف بیوتی اینفلوئنسر اینستاگرامی، ریسپانس(واکنش) اول بدنش موقع تنبیه اسقاطیل توسط ایران، فلج و مچاله شدنه!! 🔹‌قشنگ معلومه دستور بهش رسیده ماله اسقاط بکشه! صرفا هر فارس زبانی ایرانی نیست، میتونه کنیز خانه زاد سگیون یک دروغگوی مچاله باشه! 🔹‌«س۱ر۱»