eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
401 دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
14.7هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سقوط بالگرد در کالیفرنیا 🔹سقوط یک فروند بالگرد امدادی در کالیفرنیای آمریکا به مصدوم شدن سه سرنشین این بالگرد منجر شد.
2.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️وقتی «جنگ ۱۲ روزه» کاری می‌کنه که حتی طرفدار «زن، زندگی، آزادی» هم بشه عاشق رهبر و مدافع جمهوری اسلامی… 🔹قدرت معجزه یعنی همین
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کاش به جای دیدن فقط سیاهی ها، محرومیت زدایی های سیستان بلوچستان رو هم می‌دیدیم 🔹ما نمیگیم هیچ مشکلی وجود نداره! اما بی انصافیه به پیشرفت ها هم نگاه نکنیم!
3.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی فرانسه برای امتحان کردن مزه و کیفیت شیرینی‌ها، از موش‌ها کمک می‌گیرن. چقدررررر رمانتیک ...
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دخترها پدر و مادر ندارن تا این ساعت شب بیرونن؟ محصول زن زندگی آزادی پ‌ن: دولت که فعلا برنامه ای برای تهاجم فرهنگی و فساد اجتماعی و حفظ جوانان نداره خواهشا خودتون به فکر خانواده و فرزندانتون باشید.
3.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انفجار در نزدیکی دفتر نخست وزیری فرانسه 🔹در چند قدمی محل جلسهٔ رهبران سیاسی فرانسه در پاریس، انفجارهایی رخ داد و یک ون آتش گرفت. این حادثه در خیابان ورن در نزدیکی دفتر نخست‌وزیر فرانسه رخ داد. 🔹هنوز علت دقیق انفجارها یا آتش‌سوزی مشخص نشده؛ اما تصاویر منتشرشده دود سیاهی را نشان می‌دهد که از یک ون متعلق به شرکت Cielis (مدیر شبکه روشنایی عمومی شهر) بلند می‌شود.
♦️رشد ۴۱ هزار واحدی شاخص کل بورس 🔹شاخص کل بورس با صعود ۴۱ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۹۳۲ هزار واحد رسید.
♦️دستگیری ۱۷ صیاد متخلف در هرمزگان 🔹فرمانده یگان حفاظت شیلات هرمزگان: ۲ لنج ترال، ۳ قایق ترال و یک قایق پرساین به‌دلیل صید غیرمجاز در سواحل گابریک و جاسک توقیف و ۱۷ متهم دستگیر شدند.
♦️دریادار ایرانی: در دریای خزر جایی برای قدرت‌های فرامنطقه‌ای وجود ندارد 🔹فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم آغاز به کار اجلاس فرماندهان نیروی دریایی کشور‌های حاشیه دریای خزر: 🔹دریای خزر تنها متعلق به پنج کشور ساحلی، از جمله ایران، روسیه، قزاقستان، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان است و کشور‌های حاشیه دریای خزر خودشان برای این دریا تصمیم‌گیری خواهند کرد 🔹به زودی رزمایش مرکب کشور‌های ساحلی دریای خزر برگزار می‌شود.
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥استیو بنن: نتانیاهو به دنبال دروغ شاخدار درباره ایران و کشاندن آمریکا به جنگ است 🔹استیو بنن، استراتژیست محافظه‌کار و چهره نزدیک به ترامپ: اسرائیلی‌ها مجبورند به آمریکا فشار بیاورند. با چه چیزی؟ یک دروغ شاخدار و کاملاً ساختگی درباره ایرانی‌ها. آن‌ها جاه‌طلبی‌های راهبردی بزرگ‌تری داشتند و برایشان مهم نبود که آمریکا را بکشند درمیان یک جنگ ۲۰ یا ۳۰ ساله... 🔹این چیزی که در چند سال اخیر اتفاق افتاده واقعاً افتضاح است و هنوز هم تحقیقی درباره ۷ اکتبر نشده است. باور کنید، اگر دست نتانیاهو پاک بود، در ۳۰ روز تحقیق انجام شده بود و همه‌چیز مشخص می‌شد. این را یادداشت کنید به عنوان اصل شماره دو، چون آن روز می‌رسد و شما از چیزی که معلوم می‌شود شوکه خواهید شد. محال است این اتفاق همین‌طوری افتاده باشد.
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️خداروشکر ژاپن نشدیم وگرنه بدون هیچ تحریم و ماشه ای این وضعمون بود
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️لعنت به شهرداری ای که به وضعیت خیابون های کویت رسیدگی نمیکنه 🔹شما آسفالت رو نگاه کن، بخوای یه همچین جایی رانندگی کنی دهن خودت هم آسفالت میشه