eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
410 دنبال‌کننده
10هزار عکس
17.9هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️نگرانی اپستین از زوال عقل ترامپ! 🔹جفری اپستین در ایمیلی به مایکل ولف در دسامبر ۲۰۱۷ گفته بود ترامپ در یک مهمانی به دلیل آرایش زیاد برخی افراد حاضر در مجلس را نشناخته و از این رو آن‌ها نگران زوال عقل او هستند! 🔹در این گزارش آمده: برخی از کسانی که دیشب با دونالد (ترامپ) شام بودند نگران زوال عقل [او] بودند. مقدار زیادی آرایش باعث شد تا دوستان قدیمی را نشناشد!
🧠بصیرتِ ناب🧠
♦️️گزارش جدید تلویزیون اسرائیل از تخریب موشک های ایران پ‌ن: بفرستید برای ایرانی های خودتحقیری که می
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻شاهد ۱۳۶ فقط یک پهپاد نیست، نماد معادله‌ای است که عوض شد چه کسی باور می‌کرد یک روزی برسد که ایران سلاحی درست کند که آمریکا از روی آن تقلید کند؟
📸این جمعیت حاضر در تشییع پسر قذافی است. 🔹این‌ها موقع جنگ های داخلی لیبی در خانه نشسته بودند تا ببینند اوضاع چه می‌شود. 🔹سوریه و لیبی دو کشور مرفه آسیا و افریقا بودند؛ غربی‌ها با طمع نفت و با کلید واژه دیکتاتوری، مردم را به جان حاکمیت انداختند، فرقه‌ها و گروه‌های مسلح را تجهیز کردند، جنگ خیابانی راه انداختند وحکومت مرکزی را تضعیف کردند تا اوضاع به امروز رسید؛ 🔹مردم هر دو کشور در اوج ناامنی، کشتار و فقر و در آستانه تجزیه، آرزوی روزهای گذشته را دارند پ‌ن: اما در ایران مردمی که درک و فهم و شعور و سواد سیاسی دارند و ازتاریخ درس عبرت گرفته اند در زمان های مناسب و قبل از رسیدن دشمنان به اهداف شومشان به خیابانها می آیند و با وجود تمام مشکلات و کمبود ها و نارضایتی ها اجازه نمیدهند ایران به لیبی و سوریه تبدیل شود !!!!!
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️تصاویری از حمید فرخ‌نژاد در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که بسیار شبیه به فیلم طنز مصادره است. مصادره سال ۱۳۹۶ و با بازی رضا عطاران، هومن سیدی و... ساخته شده بود.
♦️حضور فرماندهان ارشد اسرائیلی در سفر نتانیاهو به واشنگتن 🔹شبکه ۱۳ اسرائیل مدعی شد که در سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن، قرار است فرماندهان ارشد ارتش، به خصوص افسران ارشد نیروی هوایی اسرائیل، او را همراهی کنند.
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️یک بام و دو هوای ترامپ در قبال ایران و تکرار گزافه‌های تکراری 🔹ترامپ: ایران با ما مذاکره می‌کند و اگر به تاسیسات هسته‌ای آن حمله نمی‌کردیم الان در خاورمیانه صلحی نبود!
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️از انکار رابطه با اپستین تا فرار رو به جلوی ترامپ با اشاره به رابطه بیل و هیلاری کلینتون با اپستین! 🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه ان بی سی: من هیچ رابطه‌ای با اپستین نداشتم ولی بیل و هیلاری کلینتون داشتند. 🔹دموکرات‌ها می‌گویند اگر رئیس‌جمهور بیل کلینتون را بیاوریم تا شهادت دهد، آیا رئیس‌جمهور ترامپ را می‌آورید. پاسخ شما به این چیست؟ خوب، فکر می‌کنم ممکن است این را بگویند، می‌دانید، اما آنها قبلاً من را استیضاح کرده‌اند.
3.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️مختل کننده، دستگاهی که فقط ترامپ می‌داند چیست! / ترامپ: حمله آمریکا به عراق باعث ایجاد داعش شد! 🔹دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه ان بی سی: اسم من روی آن دستگاه مختل کننده است و خیلی به آن افتخار می‌کنم. 🔹ما بزرگترین ارتش جهان را داریم. 🔹حمله ما به عراق باعث ایجاد داعش شد و ما اجازه ندادیم در ونزوئلا چنین چیزی پیش بیاید.
1.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چهره واقعی سلطنت‌طلبی در خارج از کشور؛ اجبار، تهدید و تحمیل نماد سیاسی به فروشگاه‌ها! 🔹فرد پادشاهی‌خواه با عکس‌های پرچم سلطنت‌طلبان و رضا پهلوی وارد یک مغازه می‌شود و تهدید می‌کند که فردا برمی‌گردد و باید این عکس‌ها زده شده باشند، “وگرنه می‌دونیم چیکار کنیم”!
🆕 🔻 منابع عربی و همچنین شبکه ۱۲ اسرائیل اعلام کرده‌اند که آمریکا در حال استقرار و دپوی تجهیزات نظامی در دو کشور ارمنستان و مهم‌تر از آن در ترکمنستان، که بسیار نزدیک به شهر "مشهد" است، تحلیل مسئولان ما نباید بر مبنای پایین بودن احتمال وقوع جنگ باشد. ✍آمریکا داره زمان میخره و تمام پایگاه هاش رو مجهز میکنه... سمت شرق کشور رو داره تقویت میکنه
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از دید آمریکاپرست ها، آمریکا مردم عادی رو نمیزنه... چه پاسخ خوبی داد از جنایات آمریکا در طول تاریخ تشکیلش تا همین امروز. ببینید حتما
♦️نشست غیرعلنی مجلس با حضور سرلشکر موسوی و عراقچی سخنگوی هیئت‌‌رئیسۀ مجلس: 🔹در نشست غیرعلنی امروز مسائل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، با حضور رئیس ستادکل نیروهای مسلح و وزیر خارجه در حال بررسی است.