eitaa logo
🧠بصیرتِ ناب🧠
406 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
14.2هزار ویدیو
2 فایل
أُولَئِكَ الَّذِينَ لَعَنَهُمُ اللَّهُ فَأَصَمَّهُمْ وَأَعْمَى أَبْصَارَهُمْ  آنان [که روی گردانند] کسانی هستند که خدا لعنتشان کرده و گوش [دل] شان را کر و چشم [بصیرت] شان را کور کرده است. ارتباط با ادمین جهت تبادل و تبلیغ 👇 @TAMAAR
مشاهده در ایتا
دانلود
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 غرب‌زدگی، علاج مشکلات کشور نیست! 🔹امروز هم تفاله‌های غرب‌زده‌های قدیم این فکر را ترویج میکنند که «ما در ذیل غرب بایستی پیشرفت کنیم». 🔹پنجاه سال، کشور در زمان دوران پهلوی در ذیل غرب زندگی کرد؛ پنجاه سال! چه پیشرفتی برای کشور حاصل شد؟
🇺🇸 وزیر خارجه آمریکا: تلاش برای تغییر رژیم در ایران شکست خورده است! • برای اولین بار آنتونی بلینکن، آشکارا آنچه را که همه از قبل می‌دانستند اعتراف کرد و گفت: واشنگتن در ۲۰ سال گذشته تلاش کرده تا از طریق تغییر رژیم، رهبری ایران را ازبین ببرد و تک‌تک تلاش‌ها به‌طرز چشمگیری شکست خورده‌اند. ✍ این اعتراف از نماینده‌ی یک امپراطوری می‌آید که راه خود را در خاورمیانه با تحریم‌ها، عملیات‌های سری و جنگ‌های نیابتی بی‌پایان طی کرده است. اما وقتی شکست‌ها بزرگ می‌شوند، حتی یک کابوی مافیایی مانند بلینکن هم نمی‌تواند روی آن‌ها سرپوش بگذارد. ➕ استراتژی آمریکا در مقابل ایران چندین دهه از جنگ‌های ترکیبی، تحریم‌های  اقتصادی گرفته تا عملیات روانی، رسانه‌ای ترور ... بوده که ایران در مقابلش مقاومت کرده و در عین حال اتحادها و نفوذ منطقه‌ای خود را نیز تقویت کرده است. ➕ امریکا منزوی شده و به‌سرعت توانایی خود را برای دیکته کردن شرایط در کشورهای جنوب جهانی از دست می دهد، راز پنهان را با صدای بلند گفت: 🇺🇸 دیگر ترفندی در چنته‌اش ندارد و همه‌ی دنیا این را می‌داند.
هشتاد درصد این جمع باید اوین باشند، اما به دلیل محافظه کاری و رأفت نظام رفتن دورهمی و تجدید خاطره! امیررضا آل حبیب
492K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تلاش ناموفق سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی برای شکار موشک بالستیک یمنی که صبح امروز به سمت سرزمین‌های اشغالی پرتاب شد و به نقطه‌ای در تل‌آویو اصابت کرد.
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کف تهران همه دنبال آدیداس اصل می‌گردن برا ادا بازی بعد این عزیز تو لندن از تولید هموطناش دفاع می‌کنه. دمتگرم مرد الیاس توکلی
♦️‌شهید حجت الاسلام سید داوود بی‌طرف، امام جماعت سابق حرم حضرت رقیه(س) و استاد حوزه علمیه دمشق 🔹‌‌این روحانی ایرانی هفته گذشته توسط تروریست های وهابی ترور شده بود و به فیض شهادت رسید.