eitaa logo
🇮🇷 💢 بصیرت سایبری 💢
7.5هزار دنبال‌کننده
46هزار عکس
37.8هزار ویدیو
78 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس‌جمهور: اگر مجاهدت شهیدان سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نبود امروز داعش همسایه مدیترانه‌ای اروپا بود
974.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو انتقال امروز خودروهای تاکتیکی سپاه با مسلسل های تک و دولول ۲۳ م،م به مرز نخجوان را نشان می‌دهد...
1.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدرت‌نمایی سپاه در خلیج همیشه فارس 🔹رزمایش و رژه شناوری مردمی بسیج دریایی نیروی دریایی سپاه با بیش از ٦٥٠ شناور سبک و نیمه‌سنگین همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده نیروی دریایی سپاه برگزار شد. 🔹فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه: بسیج دریایی در کنار نیروی دریایی سپاه در امنیت خلیج‌فارس مشارکت دارد؛ امروز بسیج دریایی در خلیج‌فارس در دل استکبار وحشت ایجاد کرده است.
📸 رزم نمایش والفجر ۸ در قلب پایتخت
🔶️بنا به گزارش نجوا خبر : به سمت دبیر مناطق آزاد کشور انتخاب شد.
2.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دبیرکل انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی: رئیس‌جمهور دولت یازدهم و دوازدهم حتی یک جلسه در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز تشکیل نداد 🔹رئیس‌جمهور در کشور رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است.
امیرعبداللهیان: مذاکرات از سر گرفته می‌شود 🔹وزیرخارجه در دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: ما با جدیت در حال بررسی سوابق مذاکراتی هستیم و دولت جدید مذاکرات را از سر خواهد گرفت. 🔹دولت آقای رئیسی در چارچوب اصول، عملگراست و لذا بدنبال نتیجه عملی در مذاکرات است. ملاک ما عمل طرف‌های مقابل است و نه اظهار نظر آنها. 🔹نه اتلاف وقت می‌کنیم، نه رفتار غیر سازنده آمریکا را می‌پذیریم و نه کشور را معطل وعده‌های توخالی سابقه‌دار خواهیم کرد. 🔸جوزپ بورل: مسئولیت آمریکا نسبت به ایجاد وضعیت فعلی روشن است اما در عین حال همه طرف‌ها باید کمک کنند تا به نتیجه مرضی‌الطرفین برسیم.
🔸فرمانده هوا‌فضای سپاه پاسداران: رژیم صهیونیستی از موشک‌ها و راکت‌های فلسطینی که از لوله‌های فاضلاب ساخته‌شدند شکست خورد 🔹حاجی زاده به شبکه خبری المسیره گفت:‌ سخنان رژیم صهیونیستی و تهدیدات آن ها چیزی جز پرت و پلا نیست چرا که نوار محاصره‌ شده غزه شکست سختی را به این رژیم تحمیل کرد 🔹فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ادامه داد: رژیم صهیونیستی از موشک‌ها و راکت‌های مردم فلسطین که خودشان آن‌ها را از لوله‌های فاضلاب ساختند، شکست خورد. 🔹وی در پایان تأکید کرد: رژیم صهیونیستی شکننده است و تهدیدات موساد و گزینه جنگ علیه ایران- به‌ویژه پس از ناتوانی آن‌ها در برابر مقاومت فلسطین- تنها یک پرت و پلاست.
🔴 دامادِ روحانی : پدر زنم کار علمی می‌کند کامبیز مهدی‌زاده داماد روحانی در پاسخ به این سوال که روحانی کجاست، گفته است: ایشان همانطور که قبلا هم گفتند مشغول کار علمی و پژوهشی و فرهنگی‌اند ✍فکر کنم بنده خدا همون کار تبدیل ریال به پهن رو در پیش گرفته🤨
چقدر آدمهای مهربان ، دوست داشتنی هستن😊
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فریادهای "مایک پریسنر" @MikePrysner درجه دار سابق آمریکایی بر سر بوش در نشست دو روز پیش او مایک: آقای بوش تو باید عذرخواهی کنی، بابت میلیون‌ها عراقی که به خاطر دروغ تو کشته شدن! تو باید مجازات بشی؛ باید بری زندان از اونجایی که صدا و سیمای ما هنر مانور نداره خودتون پخش و بحث کنید
814.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلمهایی داره منتشر و در فضای مجازی دست به دست میشه که مرز پر از جمعیته و با یگان ویژه درگیر شدن و ... اینا همه‌اش قدیمیه و مال اون سالهای اوله که مردم بدون پاسپورت میخواستن رد بشن الان اصلا تو مرز جمعیتی نیست و اینقدر گیت گذاشتن و سخت میگیرن کسی که موافقتنامه نداره نمیرسه اونجا