eitaa logo
🇮🇷 💢 بصیرت سایبری 💢
7.5هزار دنبال‌کننده
46.2هزار عکس
37.9هزار ویدیو
78 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 تصویر منتشر شده توسط یک فعال مجازی از استقبال مردم برای دریافت واکسن برکت
هدیه به روح مطهر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و روح مطهر همه شهداء
یادتونه تحریم بودیم و داروی بیماران پروانه ای رو نداشتیم و بخاطر بچه هایی که از دست میرفتن ناراحت بودیم؟ الان به لطف شرکت دانش‌بنیان فرآورده های طب سنتی نیکا، ترمیم کننده ی زخم این بیماران تولید شده و دیگه جای نگرانی نیست و بالاخره روزهای روشن این بیماران هم از راه رسید
5.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کی میشه ظریف رو بخاطر این همه دروغ و خیانت و حماااقت، محاکمه کنن فعلاً که پررو پررو توی اینستاگرام داره میچرخه...
🇮🇷 💢 بصیرت سایبری 💢
📸 تصویر منتشر شده توسط یک فعال مجازی از استقبال مردم برای دریافت واکسن برکت
صادق نیکو یه عکس از صف طولانی برکت گرفته و منتشر کرده اصلاح طلبان و وطن فروشان در عرض جیک ثانیه فتوشاپ کردن و جای سینوفارم و برکت رو عوض کنن چرا شما اینقدر حقیرید؟! چرا اصلاح طلبان از واکسن برکت کینه دارند؟!
⭕️ دقت کردید اونهاییکه هفته پیش داشتند خودشون رو برای پنجشیر و پسر احمد شاه مسعود می کشتند، در مورد صحبتهای اردوغان و آذربایجان خفه خون گرفتند، داستان چیه؟ ماموریت شما از کجا ابلاغ میشه؟! بابا اگه دین ندارید حداقل آزاده باشید .
پاییز بهاری است که عاشق شده است...
حق داریم که بخاطر عملی نشدن وعده مخبر ناراحت باشیم اما حق نداریم فراموش کنیم که اولین واکسن ایرانی را کدام تیم ساخت. حق نداریم که فراموش کنیم اولین کسی که واکسن برکت را تست کرد کسی جز دختر همین آقای مخبر نبود. با یک یا دو اشتباه حق نداریم سرمایه‌های نظام را تخریب کنیم!
پنجمین کاروان حامل سوخت ایران هم به لبنان رسید و هیچ دشمنی هیچ غلطی نتوانست بکند؛ گواهی بالاتر از این برای اثبات قدرت جمهوری اسلامی، آن هم در منطقه پر تلاطم غرب آسیا؟!
تصویری از رهبرانقلاب و شهید خلبان جواد فکوری 🔹به‌ دنبال حمله ارتش عراق به فرماندهی صدام حسین به ایران در سی و یکم شهریورماه ۱۳۵۹، شهید فکوری با موفقیت عملیات کمان ۹۹ را که شامل حملهٔ سراسری به پایگاه‌های نیروی هوایی عراق و مراکز حساس نظامی و اقتصادی این کشور بود به اجرا گذاشت. 🔹شهید فکوری همچنین شخصاً در طراحی و اجرای عملیات اچ-۳، حمله به پایگاه‌های نیروی هوایی عراق در جوار مرز این کشور با اردن، شرکت داشت.
⭕️ فَلَمَّا جَاءَ أَمْرُنَا جَعَلْنَا عَالِيَهَا سَافِلَهَا وَأَمْطَرْنَا عَلَيْهَا حِجَارَةً مِنْ سِجِّيلٍ مَنْضُود چون فرمان ما آمد شهر را زير و زبر كرديم و سنگهايى از سجیل لايه لايه بر آن فرو ريختيم وَإِنَّهَا لَبِسَبِيلٍ مُقِيم و نشانه و اثر این عذاب بر سر راهی پابرجاست 👤 علی اکبر رائفی پور ⁦🇮🇷⁩