eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
38.6هزار عکس
30.3هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
💢رهبر انقلاب در دیدار خانواده شهید سلیمانی در آستانه چهارمین سالگرد شهادت این شهید: مهمترین نقش و خدمت این شهید بزرگوار، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است 🔹🔸حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد ازظهر امروز در دیدار خانواده شهید سردار سلیمانی، گسترش بیش از پیش نام و یاد و خصوصیات این شهید را ناشی از اخلاص شهید سلیمانی دانستند و تاکید کردند: مهمترین نقش و خدمت این شهید بزرگوار، احیای جبهه مقاومت در منطقه بوده است. ♦️رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که در آستانه چهارمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی برگزار شد، با تاکید بر اینکه مقاومتِ نزدیک به سه ماهه غزه به علت وجود جبهه مقاومت است، گفتند: شهید سلیمانی برای احیای جبهه مقاومت تلاش بسیاری کرد و این کار را با همان اخلاص و با تدبیر و عقل و اخلاق به پیش بُرد. ♦️حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تمجید و تقدیر از تلاش‌های سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه افزودند: باید خط تقویت جبهه مقاومت همچنان ادامه یابد. ♦️در این دیدار که فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده نیروی قدس سپاه نیز حضور داشتند، خانم زینب سلیمانی گزارش کوتاهی از اقدامات فرهنگی و هنری انجام گرفته وهم‌چنین در دست اقدام، برای انتقال روحیات، منش و خصلت‌های شهید سلیمانی به نسل جوان، ارائه کرد.
💢رهبر انقلاب ساعتی پیش: مقاومتِ نزدیک به سه ماهه غزه به علت وجود جبهه مقاومت است؛ شهید سلیمانی برای احیای جبهه مقاومت تلاش بسیاری کرد و این کار را با همان اخلاص و با تدبیر و عقل و اخلاق به پیش بُرد.
15.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانِ ناقابلی دارم😭♥️ فتنه۸۸ را نه میبخشیم و نه فراموش میکنیم
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقا... چرا خدا اینهمه لذتهای مختلفی که تو دنیا وجود داره رو بر ما حرام کرده؟ 🔻 جواب: اتفاقاً ما برای لذت‌بردن آفریده شدیم!
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پس ایران کجاست؟ 🔹وقتی کارشناس عرب در قبال پرسش مجری برای به چالش کشیدن ایران، با بولدوزر از روی طرف رد میشه!
آقا واقعاً بعضی وقتا حس می‌کنم جمهوری‌اسلامی قراره سورپرایزمون کنه بگه همش دوربین مخفی بود! ۱۶۰ میلیارد از بیت‌المال خرج بازیکنی شده که حتی فیکس هم تو بازی نیست! ۱۶۰ میلیارد برای ۲فصل یعنی روزی حدود ۲۲۰ میلیون تومن! یعنی ساعتی بیشتر از ۹ میلیون!! بگذریم که درحد بهترین لیگ جهان به یه نیمکت‌نشین دستمزد دادن؛ اما نکته اینجاست که بجز این پول، کلی هم هدیه و کوفت و زهرمار به طرف میدن و این ۱۶۰میلیارد فقط قطره‌ای از پولیه که زالوی فوتبال باشگاهی جمهوری‌اسلامی داره می‌خوره🙂🙂🙂
💢‏۹ دی سال ۸۸ 🔹یکیشون نامه بدون سلام به رهبری نوشت، اون یکی به اراذل و اوباش تهران پول داد واسه خرابکاری،آخری هم گفت اگه رأی نیاوردیم بریزید تو خیابون
🔷مردم یمن جوری برای حمایت از فلسطین وارد صحنه شدن که آدم انگشت حیرت باید دهن بگیره! 🔺آقایونی که مدعی کارفرهنگی بودجه محور هستن، یه بررسی بفرمایند الگوی دین‌داری و آزادگی این مردم چطور تبلور پیدا کرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدیویی از زمین‌ لرزه امروز در ژاپن آژانس هواشناسی ژاپن هشدار سونامی در مناطق ساحلی استان های «ایشیکاوا»، «نیگاتا» و «تویاما» صادر کرده است.
🔴 جنگ بی امان غربگراها با خانواده 🔻روزنامه اعتماد یکشنبه ده دی،در آستانه روز زن و ، یا تمیزکاری، احیا رنگ ماشین را بیش از نقش مادری و تربیت فرزند برای یک زن افتخارآمیز دانسته و آن را تبلیغ می کند! 🔻همه مشاغلِ مشروع، محترم اند اما این مقایسه و تحقیر مهمترین کار هستی یعنی مادری، خیانت نیست؟/حمیدرضا ابراهیمی ـــــــــــــــــــــــ 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اُرکستر سمفونیک آمریکایی! با تک خوانی اکبر هاشمی رفسنجانی!
🔴 محبوبه بیات، بازیگر مشهدی سابق سینما و هم‌بازی قدیمی رضا کیانیان یک پرده دیگه از «رضا مارمولک» رو افشا کرد! همسر رضا کیانیان، خواهر یکی از عناصر کادر گروهک منافقین در کانادا است!