eitaa logo
🇮🇷 💢 بصیرت سایبری 💢
7.6هزار دنبال‌کننده
45.2هزار عکس
37.1هزار ویدیو
78 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
پنتاگون : دنبال گسترش درگیری با یمن نیستیم واکنش یحیی‌سریع : بودی حالا
از اینا کجا میفروشن ؟!😅
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشک‌ها چه بلایی سر جیش‌الظلم آورد و چقدر تلفات داده‌اند؟
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار رئیس پلیس راهور به رانندگانی که پلاکشان را مخدوش می‌کنند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 | ما موشک داریم، موشک دقیق هم داریم 🔰روایت جالب حضرت آیت‌الله‌ خامنه‌ای از نظامیِ جمهوری اسلامی در مقابل دشمنانِ ملت ایران
کیفرخواست ۲۵ نفر از متهمان پروندۀ کارت‌های بازرگانی صادر شد 🔹رئیس دادگستری سمنان: تعدادی افراد غیرمطلع از قوانین از طریق سپردن وکالت‌نامه، صلح‌نامه، اقرارنامه یا هبه‌نامه به واردکنندگانی که قصد تجارت در فضای اقتصادی کشور را با به‌دست‌آوردن سود کلان و غیرمشروع داشتند، مورد سوءاستفاده قرار گرفتند. 🔹اشخاص فریب‌خورده در قبال مبالغی ناچیز کارت‌های بازرگانی را به منفعت‌طلبان اجاره یا واگذار کرده‌اند. افراد سودجو فرار مالیاتی گسترده‌ای را با تأسیس شرکت‌های صوری انجام دادند و به‌وسیله کارت‌های بازرگانی رفتار غیرقانونی را مرتکب شدند. 🔹آذر امسال‌ قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست برای ۲۵ نفر به اتهام ﺍﺧﺘﻼﺱ، ﺍﺭﺗﺸﺎ و کلاه‌برﺩﺍﺭی صادر شد.
درگیری مرزبانان با تیم تروریستی در مرز بلوچستان 🔹فرمانده مرزبانی فراجا: دیروز یک گروهک تروریستی که قصد ورود به کشور برای اقدامات خرابکارانه داشت با هوشیاری مرزبانان هنگ مرزی «جکیگور» در درگیری مسلحانه از ورود آن‌ها به کشور ممانعت به عمل آمد. 🔹در این درگیری یک نفر از عناصر گروهک تروریستی به هلاکت و دو نفر دیگر مجروح و متواری شدند که تلاش مرزبانان انتظامی برای دستگیری آن‌ها در منطقه ادامه دارد. 🔹از این گروهک تروریستی یک خودرو توقیف و مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات و فیتلیه‌های انفجاری و لوله‌ای، نارنجک دستی، تلۀ انفجاری پدالی، مواد منفجره و یک آر.پی‌.جی به همراه مهمات مربوطه کشف شد.
ضربه به تیم تروریستی «جیش‌الظلم» در راسک 🔹در پی رصد و اشراف اطلاعاتی رزمندگان قرارگاه قدس در منطقه جنوب شرق، تیمی مجهز از عناصر گروهک تروریستی «جیش الظلم» در منطقه عمومی راسک روستای «کستک» محدوده سد پیشین، طی عملیاتی شناسایی و مورد حمله نیروهای مرزبانی قرار گرفت. 🔹یکی از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و سایر اعضای تیم متواری شدند که بلافاصله توسط نیروهای سپاه و مرزبانی تحت تعقیب و محاصره قرار گرفتند و اقدام برای انهدام کامل این تیم در حال انجام است. 🔹در این عملیات مقادیر بسیار زیادی سلاح،مهمات، مواد منفجره و تجهیزات ساخت بمب از تیم مذکور کشف و نقشه آنان برای اقدامات خرابکارانه تروریستی با حجم بالا در منطقه خنثی شد.
♦️جیش العدل:به زودی نیرو های خود را به مرزهای ایران اعزام خواهیم کرد و تهران را آزاد خواهیم کرد.‌‌ دوباره دیشب فیلم تخیلی دیدن😂 دلشون باز موشک میخواد😉
‍ خبرنگار صداوسیما: حداقل ۴ مورد قتل در یک ماه گذشته به‌خاطر جای پارک خودرو در کشور رخ داده! 🔪اصفهان،سیرجان،رضوانشهر گیلان، جنوب تهران ! چند ساله کارشناسان هشدار میدن که با این وضع بارشها و مصرف آب و...جنگ بعدی جنگ آبه! گویا اون شروع نشده جنگ جای پارک شروع شده! یعنی اگه کسی از جاده و خودروی بی کیفیت و...جان سالم بدر برد و به مقصد رسید ممکنه سر جای پارک...😐
📸 افشاگری نماینده مجلس از عاقبت ۱۲۰ میلیارد پول بیت المال در دولت‌ روحانی؛ شورای نگهبان این بار دستش پر تر از همیشه است! 🔹 افشای یک فساد که در آوار مفاسد اقتصادی دولت قبل کمتر دیده شد / فساد عجیب دولت روحانی از زبان نماینده مجلس 🔹 انتقاد تند علیرضا نظری، نماینده مجلس از تلاش روحانی برای نفوذ در مجلس خبرگان: او  ۸ سال مملکت را بر سر ملت آوار کرد و اکنون برای ورود چند باره به لایه های مدیریتی کشور، ‏صندلی دیگری را برای نفوذ در لایه های قدرت نشانه رفته تا بلکه دوباره راهی برای چپاول و شکستن اقتدار نظام و ملت ایران  بیابد!
پاکستان سفیر خود را از تهران فراخواند 🗣وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده است که در پی عملیات ضدتروریستی ایران، سفیر خود را در تهران فراخوانده است.