eitaa logo
💢 بصیرت سایبری 💢
4.6هزار دنبال‌کننده
37.8هزار عکس
29.5هزار ویدیو
67 فایل
#بصیرت؛یعنی قرآنِ روی نیزه تورا ازقرآنِ ناطق،منحرف نکند #بصیرت؛یعنی بدانی درجنگ بافتنه نمیتوانی آغازگر باشی اماتاضربه نهایی،نبایدازپابنشینی #بصیرت یعنی تشخیص #حق از #باطل 💢 #روشنگری سیاسی و فرهنگی 💢اخبار و تحولات مهم منطقه ارتباط: @a313_gomnam
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ صف مرگ! بچه هاي معصوم ِكُرد رو به صف كردن و تو گودال دسته جمعي زنده به گور كردن... اين بخشي از جنايت منافقين در قتل عام و نسل كُشيِ ١٨٢٠٠٠ كُردِ عراقي به كمك صدام بود، حالا امروز با وقاحت دم از حقوق بشر و صلح و آزادي ميزنن!
📌 عقب‌نشینی بی سروصدای امارات! شیوخ بعد از اتفاقات بندر الفجیره و شکستهای سنگین در مقابل مقاومت یمنی، در به در دنبال می‌گردند تا پل های ارتباطی میان خود با ایران را احیاء کنند. اختلافات داخلی سران اماراتی درنتیجه وضعیت موجود به شدت افزایش یافته و نگرانی ها از فروریختن کاخ های شیشه‌ای دوبی و ابوظبی و شارجه بالا گرفته است. رئیس بانک مرکزی هم شرط خوبی برای احیاء روابط گذاشته؛ ۷۰۰ میلیون دلار پولهای بلوکه شده ایران را آزاد کنید، شاید فکری به حالتان کردیم!
⭕️ چند نفر رو مامور کرده مناطق مختلف شهر رو سرکشی کنن و از مشکلات تصویربرداری کنند بعد مدیران شهرداری رو دعوت کرده 700 تا عکس از جاهای مختلف شهر که دچار مشکل هستن رو تحویلشون داده و گفته یکماه فرصت دارید حداقل 50درصد این مشکلات رو حل کنید وگرنه برکنار میشید! ▪️نکته جالب ماجرا اینه که شهردار دستور داده این 700 عکس از مشکلات شهر توی سایت شهرداری منتشر بشه و نتیجه پیگیری هر منطقه هم زیرش قرار داده بشه تا شهروندان اهوازی در جریان قرار بگیرن!
⭕️ صحنه ای از کَل کَل صهیونیستا با جبهه مقاومت😁 #جنگ_۳۳روزه
⭕️ مدیر شبکه سه گویا به شدت سیلی محکمی به مافیای صداوسیما زده است و این مافیا برای حفظ و بقای خود در حال دست و پازدن است وهر اقدامی میکنند تا ایشان را کنار بگذارند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گزارش زیبای عربی از لحظه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران رو ببینید و روحتون شاد بشه دم بچه ها گرم!
31 سال بعد: سپاه داعشیایی که قصد انفجار و ترور مردم رو داشتند را چرا اعدام کرد؟! اول اجازه میداد اونا کارشون رو بکنند بعد دستگیر و اعدامشون کنند😐
💢این مردم، کجا هستند؟ وقتی فضای مجازی، از اینستاگرام تا تلگرام را میگردی، با مواجه میشوی که در صفحات خود، پست های روشنفکری میگذارند. یکی ادای احترام به را در میاورد یکی حفظ محیط زیست دارد یکی با قیافه روشنفکری حرف از میزند عده زیادی ژست کمک به میگرند. همه عشق ایران، وطن و تاریخ ایران دارند. ✅اما این فضای مجازی، کجای ایرانند؟ وقتی وارد جامعه میشوی، در یک بخاطر برخورد ساده ماشین ها بهم، فحش میدهند و دعوا میشود و پلاستیک، محیط زیست را شخم زده است فقیر را که می بینند، کمک که نمی کنند هیچ، تازه می گویند: درآمدش از ما بیشتر است، مسیر را کج میکنند. توی اتوبوس آهنگ میگذارد، و گوش میدهد، انگار نه انگار چهل نفر دیگر هم نشسته اند و شاید میخواهند استراحت کنند همین در آپارتمان ها وجود دارد. از کل تاریخ و ایرانیت اسم داریوش و کوروش را میدانند جنس چینی و اروپایی میخرند تا به وطن آنها خدمت کنند. این مردم، اگر به شعارها و پست هایی که میگذارند اعتقاد داشتند و عمل میکردند، در خیلی از جهات وضع جامعه بهتر از امروز می بود، برای چه کسی بازی میکنیم!؟
اون هیاتی که باعث افسردگی و خودکشی و روانپریشی میشه هیات دولته نه هیات امام حسین! ×⚜زهرا موسوی⚜× 😎 اگه اعلی حضرت آریامهر نبود امروز جوانان والیبالیستمون نمیتونستن قهرمان جام‌جهانیِ بحرین بشن چون اصلا بحرین کشور نبود! °مجید قربانی🇮🇷° هیچوقت قدر نمیدونید اگه شاه بود الان کرج هم مرز ترکیه بود؛ اونوقت راحت میتونستیم بریم آنتالیا! °سید مرتضی°
⭕️ کاغذ را گران کردند تا کسی سمت کتاب نرود چادر را گران کردند تا کسی سمت حجاب نرود مسکن را گران کردند تا کسی سمت ازدواج نرود و... کاش بساط نفوذی‌هایی که با لباس خودی مردم را از جمهوری اسلامی زده کردند جمع میشد.
⭕️ "ارتش هند درحال بررسی طرحی برای خرید ۳۰فروند پهپاد از آمریکا به ارزش ۶میلیارد دلار بوده اما بعدازاینکه ایران تونست گران‌ترین پهپاد آمریکا را بزنه نظامیان هندی به توانایی پهپادهای آمریکا،به شک افتاده‌اند..." اقتدار یعنی اینکه بتونی حتی رو معاملات دشمنت هم تاثیر بذاری