💢پورمحمدی انتصابش به ریاست بانک مرکزی را تکذیب کرد
🔹🔸سید حمید پورمحمدی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، خبر برخی رسانهها مبنی بر انتصابش به ریاست بانک مرکزی را تکذیب کرد. او گفت: فشارهای زیادی وجود داشت که این مسئولیت را قبول کنم، ولی نمیتوانم کار بودجه را نیمهتمام رها کنم.
♦️با این حال خبرگزاری تسنیم به نقل از یک منبع مطلع در بانک مرکزی نوشت: اکبر کمیجانی بعنوان جایگزین عبدالناصر همتی در ریاست کلی بانک مرکزی قطعی شده و این موضوع نیز در جلسه صبح با حضور رئیس جمهور به او اعلام شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍ #اصل_۱۴۷_قانون_اساسی دست قوای نظامی را برای بکارگیری امکانات فنی و لجستیکی خود در امور امدادی، تولیدی و... باز گذاشته است.
این روزها هزاران تن پیاز در جنوب کرمان بهدلیل هزینه بالای حمل و نقل زیر آفتاب درحال نابودی است.
نیروهای مسلح بار دیگر مردم را در این شرایط سخت یاری کنند.
حاج آقای قرائتی میگفتند در یک جایی صحبت بر سر این بود که میخواهیم برای جایی شهردار انتخاب کنیم به نظر شما بهتر است ایشان دارای چه تحصیلاتی باشند دکترای شهرسازی یا دکترای مدیریت یا مهندس عمران یا فوق لیسانس معماری یا دکترای محیط زیست؟
من گفتم که تحصیلات خوب است اما اگر بین چند نفر تحصیلکرده شک داشتید که چه کسی را انتخاب کنید، همه آنها را برای مصاحبه دعوت کنید و جلوی در ساختمان مصاحبه مقداری پوست میوه بیاندازید، هر کدام از این دکترها ومهندسها، با دیدن آشغال خم شد و آن را برداشت و در سطل زباله انداخت همان را برای مسوولیت شهرداری شهر انتخاب کنید که عالم با عمل است!
تشکرهای کنایهآمیز از روحانی/موجی دولتی که کف بود!
🔺برخی مدافعان دولت تدبیر و امید که با کارنامه غیر قابل دفاع دولت در اواخر کار خود مواجه بودند، تصور کردند که میتوانند با استفاده از هشتگ #روحانی_متشکریم باز هم حافظه تاریخی مردم را دچار اخلال کنند!
🔸این در حالیست که بر اساس تحلیل کلاندادهها از بین ۶۳۲ هزار محتوا که در آن از این هشتگ استفاده شده است، ۵۹ درصد از توییتها مربوط به حامیان دولت بوده و مابقی، توییتهای انتقادی بوده است. جالب است بدانید ریتوییتها و لایکهای توییتهای انتقادی از توییتهای حمایتی با همین هشتگ هم بیشتر بوده است.
🔸پایانی تلخ و تلخی بیپایان از این سالهای دولت در کام مردم به جا مانده است که امیدواریم با روی کار آمدن مسئولان کارآمد توسط انتخاب درست مردم، از شدت آن کاسته شود.
«قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ» 🚨 مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین: اگر مردم در سال ۱۴۰۰ در #انتخابات شرکت کنند؛ ما همگی باید برویم بمیریم. حالا فهمیدین اونایی که میگن رای ندید از کجا تغذیه میشن لطفا نشر حداکثری در همه کانالها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•••
♦️سخنان تامل برانگیز #شهید_رجایی :
تاثیر حرف یک نفر روی 80 میلیون انسان !👌
#یادش_گرامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید😐 ببینید آخه
ای خدا
هنوز روی حماقت مردم حساب باز کرده این لامصب
طرف ازش میپرسه برنامه ت برای اشتغال فارغالتحصیلان چیه؟
ببینید چجوری گودرز رو به شقایق ربط میده این موجود😑😑
جواب سوالو بده😐
کامل مشخصه عین نوار کاسِت، پُرِش کردن آوردن تلوزیون😒
🔴آقای تَکرار، طلبکار میشود!
#هشت_سال_خسارت
🔹سید محمد خاتمی فراتر از یک شریک برای روحانی است؛ او یکی از عوامل مهم وضع موجود کشور است. او در سال ۹۲ به عارف پیام میدهد تا به نفع روحانی انصراف دهد و خودش هم در حمایت از روحانی بیانیه میدهد. در سالهای بعد لیستهای پیشنهادی او به مجلس و شورای شهر تهران میروند تا مشکلات را حل کنند. او دوباره در سال ۹۶ ویدئویی منتشر میکند و در آن صراحتا شهادت میدهد که دولت روحانی موفق بوده، و دولت دومش موفقتر هم خواهد بود و اگر به روحانی رای بدهیم، مشکلات مردم حل خواهد شد!
🔹چند ماه بعد از انتخابات ۹۶ که موجی از اعتراضات علیه روحانی شکل میگیرد، خاتمی باز هم اعلام میکند که: "ما نه تنها از حمایت و رای به آقای روحانی پشیمان نیستیم که همچنان قاطعانه از ایشان حمایت میکنیم و این موج تخریبی به وجود آمده را هدفمند و دسیسهای برنامهریزی شده برای مایوس کردن مردم میدانیم."
🔹هرچند در سالهای بعد که ناکارآمدی روحانی صدای همه جامعه را در میآورد، خاتمی هم از انفعال و ضعف و بیبرنامگی دولت اظهار تعجب میکند، اما او خودش هم میداند که فارغ از ضعفهای دولت روحانی، حتی ضعفهای نمایندگان مجلس قبلی و ناکارآمدی شورای شهر تهران هم از جانب مردم به پای او نوشته میشود.
🔹حالا این روزها و در آستانه انتخابات همین آقای خاتمی دوباره ژست طلبکار گرفته و پیام داده که نگران امید مردم است! همان امیدی که در این سالها به دست او و روحانی و دوستان اصلاحطلبشان کشته شد. ولی این ویژگی همیشگی اصلاحطلبان است که در هر شرایطی میتوانند در نقش اپوزسیون ظاهر شوند و منتقد وضعیتی باشند که خودشان مسبب آن بودهاند...
#انتخاب_درست_کار_درست
بررسی #کارنامهی_ظریف:
1. دکتر محمدجواد ظریف، پروندهی هستهای کشورمان را با حدود 500 تحریم تحویل گرفت و با حدود 1500 تحریم تحویل داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خالق تورم ۴۱ درصدی: تورم را بین ۸ تا ۱۲ درصد نگه میدارم!
#همتی، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:
🔹اگر نتوانیم تورم را کنترل کنیم نرخ ارز را هم نمی توانیم ثابت نگه داریم
🔹سعی می کنم در دوره ۴ ساله اول دامنه تورم را بین ۸ تا ۱۲ درصد برسانم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بهت مجری از اظهارات "ابراهیم الامین"، مدیر مسئول روزنامه الاخبار؛ در جنگ اخیر غزه اتاق عملیات مشترک محور مقاومت با حضور فرمانده سپاه قدس ایران، سردار قاآنی در لبنان تشکیل شده بود!
🔹اسرائیلی ها همیشه نگران سایه ایرانیها بودند اما این بار شبح ایران در مرکز سرزمین های فلسطین اشغالی ظاهر شد و به غزه راه پیدا کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 کار خوب روحانی رو بگو که دولت بعدی ادامش بده
و باز هم پاسخ ملت شریف همیشه در صحنه
#انتخابات
#رئیسی: برای درآمدزایی مردم از اینترنت برنامه داریم
🔹امروزه فضای مجازی و اینترنت تبدیل به یک حق مردم شده است؛ حداقل استفاده از اینترنت برای دهکهای پایین باید رایگان شود. چرا نگذاریم مردم در این فضای مجازی اشتغال داشته باشند.
🔹مثلاً یک خانم خانهداری که آشپزی میکند و یک معلم که تولید محتوا انجام میدهد، چرا نسبت به این کاری که انجام میدهد سهم خود را نبرد. هند امروز اندازه درآمد نفتی ما از اینترنت سود اقتصادی میبرد و دولت مردمی برای درآمدزایی مردم از اینترنت برنامههای روشنی دارد.
📺 زمان برگزاری مناظرههای انتخاباتی تغییر کرد
👤 سخنگوی ستاد انتخابات کشور:
در روزهای ۱۷، ۲۱ و ۲۵ خرداد ماه که در برنامه تلویزیون به عنوان روزهای مناظره پیشبینی شده است؛ پخش مسابقات فوتبال را هم داریم.
🔸بر این اساس کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تصمیم گرفت زمان برگزاری مناظرهها به روزهای ۱۶، ۲۰ و ۲۴ و یا ۱۸، ۲۲ و ۲۶ خرداد منتقل شود.
⭕️نمکی وزیر بهداشت : واکسن ایرانی کرونا سالم ترین و مطمئن ترین واکسن دنیاست
❌اول خودم واکسن ایرانی میزنم
❌ از هفته آینده واکسیناسیون را آغاز میکنیم
❌ تا پایان خرداد گروههای هدف یعنی جمعیت بالای 60 سال و بیماران صعبالعلاج و سرطانی و خاص را واکسینه خواهیم کرد.
#واکسن_ایرانی_افتخار_ملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌این ویدئو را با دقت ببینید / این جامعه برای انتخاب صحیح نیاز به رشد دارد
🚫گریه کنید پای این فیلم...
⛔دولت تخریبِ امید تا ابد در ذهن ما خواهد ماند!
❌این روزها را به یاد بیاوریم که دوباره گول شعارهارو نخوریم!
#انتخابات_1400
❌ شبهه
به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی
نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام راجی
🔹 اگر منظور از تنبیه حکومت، دولت قبلی است که او رفته است و اگر منظور کل نظام است، چه ما رأی بدهیم چه ندهیم، رئیسجمهور نظام تعیین میشود.
پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟ این کار در واقع تنبیه خودمان است. چرا؟ توضیح میدهم:
آیا در طول تاریخ صدای معترضان خاموش شنیده شده است؟
بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش، هیچگاه شنیده نمیشود.
انتخابات زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثریت مردم رأی ندادند. ولی در جهت منویات آنها هیچ اتفاقی نیفتاد.
▫️ به عنوان معروفترین مثال میشود به انتخابات سال 1996 آمریکا اشاره کرد. در انتخابات سال 1996 ایاالت
متحده، بیش از 50 درصد از واجدین شرایط، در انتخابات شرکت نکردند و بیش از 50 درصد افرادی که شرکت کردند نیز به رئیسجمهور منتخب یعنی بیل کلینتون رأی ندادند.
به بیان دیگر، دیگر، تنها 24 درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیسجمهور کشورشان را انتخاب کردند.
آیا فریاد سکوت مردمی که به پای صندوقهای رأی نرفته بودند شنیده شد؟
آیا رأی مخالف 76 درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون کمتر از اوباما جمهور بود؟
▫️از آن طرف در انتخابات سال 2008 همین کشور، میزان مشارکت به بالاترین حد خود در طول چهار دهه رسید؛ انتخاباتی که اولین رئیسجمهور سیاهپوست آمریکا را به کاخ سفید رساند. سیاستمداران آمریکایی به وضوح این پیام را شنیدند.
🔹حتی یک مثال، از یک کشور، در جهان وجود ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت گذاشته باشد.
#انتخابات
👈 این متن،خیلی جالبه! پیشنهاد می کنم ۲ دقیقه وقت بگذارین و بخونین. عالیه! عالی👌
🌀 حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفتهاند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد.
من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
✨ این گفتار را برایشان بفرستید و بعد محکم کمربندهایتان ببندید و به علامت نکشیدن سیگار توجه کنید؛ تا حرکت کنیم😊
۱) #ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
💥 این آقای #اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴؛ بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کرد و از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد؛ یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز!
و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا «حق وتو»ی مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان: تامام!!
۲) #افغانستان همسایه شرقی ایران:
💥 در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا، نتیجه این شد که دو تا رئیسجمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله: ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
👈این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست #طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
💦 جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور، کلا بر سر «یک میلیون و ششصد هزار» رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات، از افغانستان «۳۸ میلیون» نفری فقط #دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
🤔 پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
۳) #پاکستان همسایه جنوب شرقی:
💥 #ارتش کلیدیترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.
پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد. سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس.
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳ و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و به خاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خودش را تمام کند! و پاکستانیها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند. 😳
۴) #آذربایجان ، همسایه شمالی:
💥پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
- پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸،
اگر گفتید کی بود؟
بله!
👈الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی! و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی!!
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند ...
۵) #ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
💥 "صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود تا مُرد. از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب «ترکمن باشی« داد؛ یعنی رئیس ترکمنها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم.
یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند؛ چون با قرآن برابری میکند! این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی از آن سوال میآید!
حتی پزشکها هم برای قسمنامه پزشکی باید به آن قسم بخورند!
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد.
در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را #پیامبر_ ملی کشور اعلام کند؛ اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد!
💢 بصیرت سایبری 💢
👈 این متن،خیلی جالبه! پیشنهاد می کنم ۲ دقیقه وقت بگذارین و بخونین. عالیه! عالی👌 🌀 حتما دور و بر شم
ادامه متن 👇👇
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد. فقط 1 درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.‼️
🌀 برویم سراغ بشکههای نفتی؛ همسایههای جنوبی:
💥 اگر در کشورهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، #دیکتاتور ها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند و یک انتخابات الکی برگزار میکنند،
👈 مردم بیچاره در #کویت و #بحرین و #امارات و #قطر و #عمان و #عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی!!
۶) مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کردهاند تا به حال:
صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح، سعد عبدالله السالم الصباح، صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح، آن صبحی که #صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد!🤔
۷) در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز -اولین پادشاه آلسعود- پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهای اهل سنت، قیام علیه حاکم حرام است؛ چه عادل باشد و چه ظالم!
و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنیترین کشور جهان را غارت میکند.
۸) بحرین، دختر زیبای ایرانی که- به قول هویدا- محمدرضا #پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه، هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم وهابی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برترپنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد، باید رئیس بقیه باشد.
۹) درباره عراق همسایه غربی هم باید گفت تکلیف عراق در زمان صدام دیکتاتور و جلاد که مشخص بود.
بعد از آن هم صحبت درباره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد، چیزی عایدمان نمیکند.
🌷 بجاست درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق؛ که عراق، عراق نبود اگر این دو شخصیت بزرگوار نبودند🌿
💢 هموطن عزیز!
امیدوارم اکنون با دیدن وضع همسایههای ایران، قدر نعمتهایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
🌸 اینکه ما برای انتخاب «نوع حکومت»مان رفراندم برگزار کردهایم؛
🌸 اینکه ما برای تصویب «قانون اساسی»مان ، به آرای مردم مراجعه کردهایم؛
🌸 اینکه ما عالیترین مقام کشورمان، یعنی «رهبر» را هم -با رأی به خبرگان- خودمان انتخاب میکنیم؛
🌸اینکه در سختترین روزهایی که پارههای تن ایران: بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، #هیچ_ انتخاباتی در این کشور، حتی یک روز هم عقب نیفتاد؛
🌸 اینکه نتیجه #انتخابات در کشور ما اصلا «قابل پیشبینی» نیست و این همه تلاش کاندیداها برای رأی آوردن ناشی از همین ویژگی است؛
🌸 و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در #ایران قابل اجرا نیست؛ نعمتهای کمی نیستند🌴
🌸 اینکه انتخابات #چهل_ میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رأیگیری یک ترقه در نمیشود؛ کم نعمتی نیست🍃
👈 اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد
و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا انشاءالله به خانه اش برگردد
و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم
و #وحوش_داعشی را از عراق و مکانهای مقدسش دور میکنیم
🌸 و اینکه از امنیت ایرانمان «دو هزار کیلومتر» دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم؛ نعمتهای کمی نیست🌿
🇮🇷 همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رأیی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است.
از برکت «مشارکت مردمی» است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند؛ نه از ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیسجمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق!
🇮🇷👌🇮🇷 اگر میخواهی ایران قوی بماند و قویتر شود، #آگاهانه_ در انتخابات شرکت کن
و مطمئن باش که هر «رأی» من و تو تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرومیرود.
و یقین بدانیم اگر از «نعمت»هایی که هم اکنون داریم، حفاظت نکنیم و عملا شکر آنرا بجا نیاوریم، چوبش را دیر یا زود خواهیم خورد ....
و انشاءالله هرگز آن روز نیاید🤲🌿🌻🇮🇷🇮🇷🇮🇷