ولایت فقیه و انقلاب اسلامی-۳.m4a
19.05M
3⃣ جلسه سوم
🔰موضوع: ولایت فقیه ، انقلاب اسلامی و کارآمدی آنها
💠 جلسات گفتگو محور و چالشی
🎙ناصر قیلاوی زاده
#جهاد_تبیین
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرتاب هاشف میکروفن
مردم واقعا هنرمند هستن
قشنگ بازی کردن😅
دوتاشون خیلی محکم پرت کردن
اون خیاطه خورد تو سرش😂😂
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
بسم الله الرحمن الرحیم
🙏 الحمدلله و المنه که توفیق حاصل شد تا بار دیگر در این حرکت ملی و عزم انسانی شرکت کنم. اولین رای صندوق و سریعترینش رو دادم.
👌امروز رای خودم رو در #جنوبی_ترین نقطه ایران یعنی #جزیره_بوموسی در بین رزمندگان و مجاهدین ایران اسلامی به صندوق انداختم.
🙏 دلها دست خداست و ان شاء الله خدا کمک میکنه و نتیجه ای که به خیر و صلاح امت ایران اسلامی است به دست آید.
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم.
🖥 پخش زنده: Farsi.khamenei.ir/live
بینات || ناصر قیلاوی زاده
🗳 بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم. 🖥 پخش زنده: Fa
✅مقام معظم رهبری: مردم باید همتشون رو بیشتر بکنند.
🙏خدایا تو خود شاهد باش آنچه از آبرو داریم در کف دست گرفته این و برای بالا رفتن مشارکت و انتخاب اصلح خرج میکنیم.
🙏خدایا وعده میدهیم که تا آخرین لحظات رای گیری تلاش کنیم، تو هم نام ما را در زمره مجاهدین ثبت بفرما
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
در واقعه آن دشت، آن دشت عطش آلود
بر پیکر شهزاده، تا شاه نظر بنمود
خم شد ز برش، از دوش برداشت عبا فرمود
ای وای که تابوتت، عمری سر دوشم بود
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
⁉️ يك سؤالِ شايد كمى شخصى دارم كه مطرح كنم؛ چه شخصيت يا شخصيتهايى - در تاريخ اسلامى يا غير اسلامى - غير از رسول اكرم (ص) و امام على (ع) شما را تحت تأثير قرار داده است و روى شما مؤثر بوده است؟ و چه كتابهايى - بجز قرآن - در شما اثر گذاشته است؟
✅ من نمىتوانم به اين سؤال الآن جواب بدهم. احتياج به تأمل دارد. كتابهاى زيادى ما داريم؛ شايد بتوان گفت در
🔆فلسفه: ملا صدرا
🔆از كتب اخبار: كافى
🔆از فقه: جواهر.
🔆علوم اسلامى ما خيلى غنى هستند؛ خيلى كتب داريم. نمىتوانم براى شما احصا كنم.
📝مصاحبه با محمد حسنين هيكل دربارۀ علل شكلگيرى انقلاب/ جمعه 2 دى 1357
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 امام خمینی، حب نفس و سیاست ورزی
💠 به بهانه دلهره و دلنگرانی های که این یکی دو روزه بابت سخنان رئیس جمهور در ارتباط با رهبری بیان شد مناسب دیدم این بخش از کلام امام خمینی رو با هم بخونیم.
✅ امام در جمع هیئت دولت و نمایندگان مجلس بعنوان کسانی که زمامداران آتی حکمرانی کشور هستند تذکر جدی می دهد که باید #خودشناسی قوی پیدا کنید و البته با وجود حب نفس این کار خیلی دشوار است. سپس برای اینکه به مخاطبین خودش کمک بکنه، مثل یک مربی به آنها روش مواجهه با نفس را یاد می دهد.
🔆 « اگر انسان بخواهد خودش را تجربه كند، يك وقت كه خلوت مى شود خودش بنشيند پيش خودش. دو نفر را كه يكىشان از رفقاى اوست، از اقرباى اوست، بستۀ به اوست و يكيشان با او مخالفاند و با او دشمناند مثلاً، اين بنشيند و فكر كند؛ چه شده است که اين عملى كه از اين دشمن من و دوست من صادر شده است، من اين عمل خصوصى را وقتى كه نسبتش مى دهم به دوستم، شروع مى كنم از آن تعريف كردن، يا لا اقل عيب پوشى كردن. و آن عمل چنانچه از دشمن من صادر بشود يكى را چه مى كنم و هياهو مىكند؟ اگر انسان بنشيند و واقعاً بخواهد بفهمد كه خودش چكاره است، بايد اين موازين را ملاحظه كند. اگر يك عمل خوبى صادر شد از يك دشمنى، اين عمل خوب را ستايش كند، ببيند كه همچو هنرى دارد. اگر يك عمل بدى از يك دستهاى صادر شد اين را بد بداند و بگويد بد است.
📝 صحیفه امام، جلد: ۱۴، صفحه ۱۰
#سیاست #انسان_شناسی #اعتدال_در_بینش
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT
زیارت های روز اربعین از کتاب اقبال الاعمال سید بن طاووس
نماز پس از زیارت اربعین جزئی از عمل است و باید خوانده شود
▫️▪️▫️▪️▫️
@BAYYENATT