eitaa logo
363 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
514 ویدیو
43 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فکر می کنم آنچه موجب رنجش آدم‌ها از یکدیگر می شود این است که غالبا ما آدم ها توقع داریم طرف مقابلمان، به تمام وقایع دنیا از زاویه دید ما نگاه کند! در صورتی که درون هر آدمی، دنیای متفاوتی وجود دارد.ظرفیت ها یکسان نیستند 📚طبل حلبی
وقتی ‌بعلاوه‌ ی خدا باشی ‌منهای هر چیزی میشه ‌‌زندگی ‌کرد...😉
يَاوَيْلَتَی لَيْتَنِی لَم أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا فرقان/‌۲۸ ای وای بر‌ من! كاش فلانی را دوست خود انتخاب نكرده بودم! بلانسبت شما اما اين قَهْر قَهْر تا روز قيامت خيلی هم حرف بدی نبوده ها!!
خدایا...!! یادش را انتظارش را و ایمان به او را لحظه ای از خاطرم نبر تعجیل در ظهورش صلوات
وَ إِلَيْهِ الْمَصِيرُ بر میگردی پیش خودم...!! التغابن/۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر وقت دیدی راه نداری چند دقیقه پشت در بنشین خدا در را باز میکند
عشق، تبدیل شدن به ایده‌آل یک فرد دیگر نیست عشق، موهبتی است که به شما کمک می‌کند تا آنچه در شما بهترین است، نمود حاصل کند.
بعضی‌ها ڪه از عشق ، فقط به وصالش فڪر می‌ڪنند و از سوز و گدازش فقط بی‌تابی‌اش را بلد می‌شوند؛ اینان اگر به معشوق رسند عشقشان درجا دفن می‌شود و اگر نرسند، حسی مانند نفرت پیدا خواهند ڪرد.
شما فیلم هایی که می‌بینید، کتاب هایی که می‌خونید، موزیک هایی که گوش می‌دید، آدمایی که وقتتونو صرفشون می‌کنید، مکالمه هایی که مشغولش می‌شید، هستید. فلذا در انتخاب‌هاتون وسواس به خرج بدید.