هدایت شده از خبرگزاری بسیج خداآفرین
70.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خداآفرین
#سپاه_ناحیه_خداآفرین
#قرارگاه_راهیان_نور
#اردویی
🎥ویدیو_پارتـ۲
💢حضورکاروان راهیان نور شهرستان خداآفرین در یادمان شهدای سیرانبند،استان کردستان و روایت گری برادر کاک جلال ایازی راوی یادمان شهدای سیرانبند
─┅━━━━━━━💠⃟🇮🇷
#خبرگزاری_بسیج_آذربایجان_شرقی
🆔 @basijnewsir_khodafarin
🆔 @basijnewsir_azsh31
هدایت شده از خبرگزاری بسیج خداآفرین
#خداآفرین
#سپاه_ناحیه_خداآفرین
#قرارگاه_راهیان_نور
#اردویی
💢روایتی خواندنی از نحوه شهادت شهدای غریب یادمان سیرانبند
🔻کاک جلال ایازی راوی یادمان شهدای سیرانبند نحوه اسیر شدن ۳۳ رزمنده در ماه رمضان سال ۶۱ و شهادت ۱۰ نفر از شهدای تشنه این مدت سرزمین را روایت میکند.
✔️به گزارش خبرنگار راهیان نور، کاک جلال ایازی راوی یادمان شهدای سیرانبند درگفتگو با خبرنگار رسانه بسیج گفت: این منطقه آخرین نقطه صفر نوار مرزی سیرانبند است که در ۲۴ کیلومتری شرقی شهر بانه قرار دارد، کمی پایینتر بازارچه مرزی سیرانبند و دهانه شیلر است.
🔸رزمنده هشت سال دفاع مقدس در رابطه نحوه شهادت شهدای این منطقه بیان کرد:۳۳ نفر از رزمندگان این خطه توسط نیروهای ضدانقلاب در روستایی واقع در ۴۵ کیلومتری شهر سنندج اسیر شدند.
🔹وی ادامه داد: نیروی ظالم بعث این رزمندگان را با پای برهنه و بدون کفش از دره شیلر به روستای سیرانبند به مسافت ۱۷۹ کیلومتر منتقل و سپس اسرا را در مناطق مختلف تقسیم میکنند، ۱۰ نفر در روستا باقی میمانند، ۲۰ نفر به زندان «دولتو» منتقل میشوند و ۳ نفر را از کوه پرت و به شهادت رساندند که اجسادشان هنوز پیدا نشده است.
🔸او روایت شهادت تعدادی از این رزمندگان را اینگونه شرح داد: ساعت ۳ بعد از ظهر ۱۷ رمضان سال ۶۱، چوپانی در مسیر حرکت خود ۱۰ رزمنده اسیر در چنگال بعث را مشاهده میکند و بعد از مراجعه به ماموستای روستا از او میخواهد تا با هم بروند و این اسیران را آزاد کنند. ماموستا به همراه قرآن نزد ضد انقلاب رفت و برای آزادی اسیران هر کاری کرد اما تلاشش بینتیجه ماند و تنها در جواب درخواست نوشیدن آب قبل از شهادت رزمندگان، از بعثیان پاسخ مثبت گرفت.
🔹آب را به اسرا تعارف کردند که در جواب گفتند: ۱۷ روز این ماه مبارک را مثل امروز روزه گرفتهایم، پس ترجیح میدهیم مانند امام شهیدمان با لب تشنه شهید شویم.
🔸بعد از این ماجرا ضد انقلاب ماموستا را بیرون میکند و قصد تحویل اسیران به عراق را داشتند که با مقاومت اسیران روبه رو میشوند، با این اتفاق به هر کدام ۳۰ گلوله شلیک و رزمندگان به درجه رفیع شهادت میرسند. پیکر این شهدا ۳ روز بالای کوه ماند و بعد از سه روز مردم روستا این عزیزان را به خاک میسپارند.
🔹وی بیان کرد: دره شیلر در عملیات والفجر ۴، سال ۱۳۶۲ از وجود ضد انقلاب و صدامیان پاکسازی شد و کمیته تفحص شهدا از سال ۶۳ کارش را در این منطقه آغاز کرد.
🔸ایازی با بیان اینکه سال ۱۳۶۶ چند قبر بدون نام و نشان در منطقه پیدا شد، گفت: نام شهدا را میدانیم اما نمیدانیم هر بزرگوار در کدام قبر دفن شده است، لذا بر روی قبورشان شهید گمنام هک شده است.
─┅━━━━━━━💠⃟🇮🇷
#خبرگزاری_بسیج_آذربایجان_شرقی
🆔 @basijnewsir_khodafarin
🆔 @basijnewsir_azsh31
#مراغه
برگزاری نمایشگاه اسوه پایگاه های برادران در مراغه
نمایشگاه اسوه پایگاه های مقاومت برادران در نمازخانه حضرت فاطمه الزهرا(س) با حضور فرمانده محترم و جانشین فرماندهی افتتاح شد
این نمایشگاه با حضور ۱۱ پایگاه مقاومت منتخب در سایت قدیم سپاه مراغه افتتاح وبه مدت سه روز از تاریخ 18 الی 20 درمحل ساختمان شهید حمید پرکار برای بازدید بسیجیان و پایگاه های مقاومت و عموم مردم دایر میباشد.
در این نمایشگاه دستاوردهای و عملکرد پایگاه های مقاومت نمونه حوزه های محلات برای بازدید مردم به نمایش گذاشته شده است
خبرنگار:شهبازیان
#خبرگزاری_بسیج_مراغه
@khbasij_maragheh
#خبرگزاری_بسیج_استان_آذربایجان_شرقی
@basijnewsir_azsh31