#انسان_شناسی۳۲۰
دنیا باشگاه است!
وزنههای بزرگتر را برای باطنهای قدرتمندتر پیش میآورند، زیرا نیاز به تمرینهای بزرگتر دارند برای قدرت گرفتن و قد کشیدن روح.
انسان شناسی ۳۲۰.mp3
22.09M
#انسان_شناسی ۳۲۰
#استاد_شجاعی | #استاد_صفائی_حائری
هر چی جلوتر میرم؛
خطراتی که تهدیدم میکنه،
اتفاقاتی که برام میفته،
مشکلاتی که برام ایجاد میشه هم بزرگتر میشه!
چه کاری بود اصلاً اومدم توی مسیر خودسازی؟ .....
منبع : کارگاه انسان شناسی پیشرفته
@Rahee_saadat
💚هفته وحدت گرامی باد💚
#حدیث
💚پیامبر رحمت(ص) :
🍃وحدت مايه رحمت ،
و تفرقه موجب عذاب است.🍃
📚كنزالعمّال ، ح 20242
@Rahee_saadat
✨﷽✨
#عفو_گذشت
✍ (مالك اشتر) روزي از بازار كوفه مي گذشت با لباسي از كرباس خام و به جاي عمامه از همان كرباس بر سر داشت و به شيوه فقراء عبور مي كرد . يكي از بازاريان بر در دكانش نشسته بود ، چون مالك را بديد به نظرش خوار و كوچك جلوه كرد و از روي استخفاف كلوخي را به سوي او انداخت .
مالك به او التفات ننمود و برفت . كسي مالك را مي شناخت و اين واقعه را ديد ، به آن بازاري گفت : واي بر تو هيچ دانستي كه آن چه كس بود كه به او اهانت كردي ؟ گفت : نه ، گفت : او مالك اشتر يار علي عليه السلام بود . آن مرد از كار بدي كه كرده بود لرزه به اندامش آمد و دنبال مالك روانه شد كه از او عذر خواهي كند . ديد به مسجدي آمده و مشغول نماز است صبر كرد تا نمازش تمام شد ، خود را بر دست و پاي او انداخت و پاي او را مي بوسيد مالك سر او را بلند كرد و گفت : اين چه كاري است مي كني ؟ گفت : عذر گناهي است كه از من صادر شده است كه ترا نشناخته بودم .
💥مالك گفت : بر تو هيچ گناهي نيست ، به خدا سوگند كه به مسجد نيامدم مگر براي تو استغفار كنم و طلب آمرزش نمايم.
📚 منتهی الآمال ج۱ ص۲۱۲
@Rahee_saadat
🔵 تفاوت طبقات بهشت و جهنم
✍ چرا بهشت هشت طبقه و جهنم هفت طبقه دارد؟ علتش چیست؟ بهشتیها که باید به یک بهشت و جهنمیها نیز به یک جهنم بروند، پس هفت درب جهنم و هشت درب بهشت برای چیست؟ علت هشت طبقه بودن بهشت، تقسیم شدن مردم مؤمن به هشت قسمت است.
ایمان از نظر کیفیت دارای درجاتی است که ما این درجات را در امور مادی نیز زیاد میبینیم؛ برق، برق است، از نیروگاه کابل کشیده و برق را از مولد آن میآورند.
لامپها نیز مختلف هستند، همان نور را در خودش به اندازه ظرفیتش منعکس میکند و نور میدهد.
هدایت از منبع واحدی سرچشمه میگیرد، آن هم خدا است. ولی مردم، به تناسب شدّت و ضعف وجود خود، نور هدایت را نشان میدهند، میگوید: من نماز میخوانم و روزه میگیرم و سر سال اگر بدهکار شدم، بدهیام را میدهم، دیگر حوصلۀ کار دیگری را ندارم؛ زیارت نمی رود، اهل نماز شب، دید و بازدید و کار خیر نیست، اما دیگری میگوید: من نمازم را میخوانم و روزه میگیرم و هفته ای دو روز نیز برای خدا روزه میگیرم، یا در صندوق قرض الحسنه مینشینم و کمک میدهم، نیم ساعت به اذان صبح نیز بلند میشوم و یازده رکعت نماز میخوانم.
دیگری از این مرحله نیز بالاتر میرود، میگوید: نماز میخوانم، روزه میگیرم و کار خیر میکنم، حوصله به خرج میدهم و تا جایی که بتوانم، هر کس که با خدا قهر است، با خدا آشتی میدهم، دست مردم را میگیرم، امر به معروف و نهی از منکر هنرمندانه میکنم، همین طور به تناسب، این نور افشانیِ هدایت بالا میآید تا به پخش نور از وجود مبارک امیرالمؤمنین علیه السلام میرسد.
ما با تناسب ظرفیت وجودی که داریم با همان نوری که داریم وارد محشر میشویم، ما را تقسیم میکنند، میگویند: شما چند میلیون به طبقۀ اول بهشت بروید، شما چند میلیون به طبقۀ دوم، تا برسد به آن درجۀ عالی و اعلی...
📚 کتاب مرگ و فرصتها، مجموعه سخنرانی های استاد انصاریان
@Rahee_saadat
امام صادق عليه السلام:
كَم مِن طالِبٍ لِلدُّنيا لَم يُدرِكها، ومُدرِكٍ لَها قَد فارَقَها ، فَلا يَشغَلَنَّكَ طَلَبُها عَن عَمَلِكَ ، وَالتَمِسها مِن مُعطيها ومالِكِها، فَكَم مِن حَريصٍ عَلَى الدُّنيا قَد صَرَعَتهُ، وَاشتَغَلَ بما أدرَكَ مِنها عَن طَلَبِ آخِرَتِهِ ، حَتّى فَنِيَ عُمُرُهُ وأدرَكَهُ أجَلُهُ
چه بسيار دنياطلبانى كه به آن نرسيدند و چه بسيار كسانى كه به دنيا رسيدند و از آن جدا شدند [و رفتند]! پس مبادا كه طلب دنيا ، تو را از عمل كردن[براى آخرت] باز بدارد . و دنيا را از دهنده آن و مالكش (خداوند) بخواه. اى بسا آزمندِ به دنيا كه دنيا او را به خاك افكنْد و به جهت آنچه از دنيا به دست آورْد، از طلب آخرتش بازمانْد، تا آن كه عمرش سپرى شد و مرگش فرا رسيد!
الكافی جلد2 صفحه455
@Rahee_saadat
#حدیث
💞پیامبر مهربانی(ص)
کودکان را بخاطر آنکه دعواکردن
آنها همراه با کینه نیست،دوست دارم🥰
📕مواعظالعددیه259
@Rahee_saadat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🍁🍂
اولین عصر آدینه پاییزی🍁
را کنار خانواده و
دوستان با خوشی سپری کنید ان شاالله
مهمونی هاتون قشنگ
دورهمی تون شاد و
زندگیتون شیرین باشد🍰
عصر آدینه تون شیرین و دلچسب 🍰 ☕ 😊 🍁
@Rahee_saadat
🍀وقتی "خداوند"
شرایط *سختی* را 🍀
پیش رویتان قرار میدهد 🌺
"خودش" نیز شما را
در عبور از آن ""یاری میکند""...
🍀"زندگی آسان نیست:
*اما*...
در هر بالا و پایین
"درسهایی" میآموزد 🍀
که باعث *قوی شدنتان*میشود..🌺
👤دکتر الهی قمشه ای
@Rahee_saadat
✨﷽✨
خــ♥️ــدای خــــوبـــم
تو را به کدامین نام بخوانم
که تو را وصف تواند کرد❤️
و چگونه وصفت کنم
که در وصف نگنجی
الهی درمانده ام😔
یا الله دستم را بگیر😔✋
@Rahee_saadat
✨﷽✨
🌼"حديثِ قدسي"
✍وقتی خداوند، مانع عبادت میشود خداى عزوجل ميفرمايد: ...و یکی از بندگانم شخصی است که شبها به خاطر من، نماز شب می خواند. اما من يك شب یا دو شب، او را از خواب بیدار نمی کنم، به خاطر نظر لطفى كه به او دارم. وقتی او از عبادت محروم می شود، خود را سرزنش ميكند. در صورتيكه اگر او را واگذارم تا هر چه خواهد عبادتم كند، او را خودبينى فرا گيرد و همان خودبينى، او را نسبت به اعمالش فريفته سازد و هلاکش می کند.
وقتی او از خود راضى شود، گمان می كند حق عبادت من را به جا آورده. و آن هنگام از من دور می شود در حالی که خودش خیال می كند به من نزديك است! پس كسانيكه اعمالى بخاطر ثواب من انجام ميدهند، نبايد به آن اعمال تكيه كنند، زيرا آنها هر چقدر هم که كوشش كنند و عُمر خود را در راه عبادتم بگذرانند، باز هم مقصر باشند و با عبادت خود به حقيقت عبادتم نمی رسند.
تنها بايد به رحمتم اعتماد كنند و به فضلم شادمان باشند و حُسن ظن داشته باشند.
📚صول كافى، جلد ۳ ، صفحه ۱۰۰
@Rahee_saadat
✨﷽✨
✍آیت الله بهجت (ره) :
خداوند سبحان به پیامبر اکرم (ص) میفرماید: با حکمت و اندرز نیکو، [مردم را] بهسوی راه پروردگارت بخوان، و با مجادله نیکوتر با آنها مجادله کن»؛ یعنی با زبان نرم و به نرمی و آرامی، حکیمانه و منطقی و یا با موعظه نیکو و زبان شیرین مردم را به سوی خدا دعوت کن. و نیز میفرماید: ؛ پس بهواسطه لطف و رحمت خدا، با آنها به نرمی رفتار نمودی».
پیغمبر اکرم (ص) مظهر صفت خاصه رحمت حضرت حق تبارکوتعالی و ؛ نسبت به مؤمنان بسیار مهربان و دلسوز» و آیینهدار جمال حق است که نور رحمت در او به ظهور پیوسته و از او به دیگران میتابد و خود بالذات ندارند. نظیر آیینهای که نور آفتاب در آن تابش نماید و از آن به دیگری منعکس شود، که در حقیقت روشنی آفتاب است، نه آیینه.
خداوند متعال خطاب به آن حضرت میفرماید: چهبسا برای اینکه آنان ایمان نمیآورند جان خود را میفرسایی». و نیز میفرماید: مبادا جان تو بهخاطر آنها از روی حسرتهای پیدرپی بفرساید»؛ یعنی مگر میخواهی از سختی و ناراحتی جان دهی که اینگونه از شدت رحمت و رأفت بر مؤمنین، در هدایت و ایمانآوردن آنها خودخوری میکنی؟!
📚 در محضر بهجت، ج۱، ص ۳۰۹
@Rahee_saadat