هدایت شده از مصباحیه ...
Komail Baqer:
دیر الزور
آقای رئیسی ۹۶
آقای رضایی ۴
آقای همتی ۱
آقای قاضی زاده صفر
ریف دمشق_حرم مطهر حضرت زینب سلام الله علیها
آقای رئیسی ۲۶۴
آقای همتی ۸
آقای رضایی ۷
آقای قاضی زاده ۶
دمشق_شعبه سفارت
آقای رئیسی ۵۳۸
آقای همتی ۲۵
آقای رضایی ۱۷
آقای قاضی زاده ۹
حلب
آقای رئیسی ۳۸۷
آقای رضایی ۳
آقای همتی ۲
آقای قاضی زاده صفر
حماه
آقای رئیسی ۷۸
سه نفر بعدی صفر
دمشق_حسینیه امام زین العابدین علیه السلام
آقای رئیسی ۱۸۳
آقای قاضی زاده ۴
آقای رضایی ۲
آقای همتی صفر
لاذقیه
آقای رئیسی ۹۶
آقای رضایی ۷
آقای قاضی زاده ۴
آقای همتی ۲
24.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اول میخواستم زیر این فیلم بنویسم
"خیلی ها می پرسند برای مطالعه کتابهای سیاسی از کجا شروع کنیم؟ سعید جلیلی ۵ کتاب سیاسی و بنبادین را معرفی کرده"
اما به ۱۵ ثانیه آخر فیلم که رسیدم چند ثانیه مبهوت شدم! بدون اغراق شخصیت واقعی جلیلی @saeedjalily را در حرفی که آخر فیلم میزند میتوانید ببینید.
♦️این فیلم ۴۸ ساعت قبل از انتخابات توسط اعضای ستاد جلیلی در اصفهان ضبط شده است.
@Sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش قالیباف به تخلفات دولت در رایگیری و دستور وی برای بررسی موضوع در کمیسیون اصل ۹۰
🔻آفتاب یزد: شورای نگهبان به داد پزشکیان، جهانگیری و لاریجانی رسید/ با حمایت از روحانی «هست و نیست» مردم را سوزاندیم
روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد:
🔹شورای نگهبان از میان صدها نامزد رسید به هفت نام اما با قطعیت میگوییم حتی اگر همه نام و نشان دارها آمده بودند با همه سلایق، بازهم در دو مسئله هیچ خللی ایجاد نمیشد؛ یکی در جلب و جذب مشارکت، دیگری در پیروزی «سیدابراهیم رئیسی» این وسط فقط شورای نگهبان به داد پزشکیان و جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم به تیر غیب حسن روحانی و کلاب هاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.
🔹خلاصه و مفیدتر بازی با مشارکت پایین دو رو دارد؛ یک رو واقعیتی است که داریم میبینیم روی دیگر فرافکنی ما اصلاحطلبها است یعنی مردمی که هشت سال هست و نیستشان را از دست دادند باید یقه کدام طرفِ ماجرا را میگرفتند؛ اصلاحاتیها را یا اصولگرایان را.
🔹ما اصلاحطلبها یا با همراهی با حسن روحانی اعتماد و معیشت و هست و نیست مردم را سوزاندیم یا با سکوتمان که در هر دو صورت مقصر بودیم و باید تاوان پس میدادیم که دادیم.
🔹ظرفیت رای اصلاحطلبها همانی بود که دیدیم با یا بدون جهانگیری، پزشکیان و حتی علی لاریجانی، اصل ماجرا هیچ تغییری نمیکرد چون ما در «مثلث برمودای سیاست» از نظر مردم «نیست و محو» شده بودیم و چارهای جز پذیرش شکست نداشتیم!
📢 انتقاد تند عباس عبدی به اصلاح طلبان: تا وقتی مشکل اصلی خودتان هستید هیچ مشکلی حل نمی شود/ کار را سپرده اید به تکنیسین ها
📝 عباس عبدی در روزنامه اعتماد نوشت:
◀️ کسانی که به طور کامل آگاهانه یا ناآگاهانه اسیر تکنسین و کارپردازهای سیاسی شدهاند و رهبری اصلاحات را از مجموعه ایدهپرداز و افراد دارای اعتماد به نفسی که درک درستی از سیاست داشته باشند به تکنسینهای سیاسی تبدیل کرده است به طوری که هر ۴ سال یک بار فیل آنان یاد هندوستان میافتد و با شیوههای نخنما وارد میدان سیاست میشوند و غیرمسوولانه یکهتازی میکنند و نتیجه آن همین وضعیتی است که در ٢٨ خرداد دیدیم.
◀️ اصلاحطلبان را چه میشود؟ خیلی خلاصه. در سطح نظری، عدول از اصول اساسی اصلاحطلبی و نداشتن راهبرد است. در سطح تشکیلاتی تبدیل شدن به جمعهای نسبتا بسته، پیر، خسته و ناتوان و در سطح عملی، آلوده شدن به جریان فرصتطلبی و باری به هر جهت و از این ستون تا آن ستون فرج است و بالاخره در سطح فردی، غلبه کارگزاری و کارپردازی و در یک کلام تکنیسینی سیاسی بر مفهوم واقعی و متعهدانه سیاست است.
📎ما اصلاحطلبان باید شکست را بپذیریم نمیتوان شکست را گردن شورای نگهبان انداخت
روزنامه همدلی دیروز در مطلبی به نتایج سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و با بیان اینکه «اصلاحطلبان سؤالاتی پیش روی دارند» نوشت: «اول باید از خود بپرسند که چه کردند که بخشی از مردمی که در 25 سال اخیر، چهار دوره بیشترین آرا را به سبدشان واریز کردند، این بار رای باطله را بر آنان ترجیح دادند؟ کمی جدیتر به دنبال جواب این سؤال بروند که مردمی که با اشاره یک فایل تصویری چند دقیقهای از سران این جناح به صندوقهای رای هجوم میبردند، هم اکنون چه شده است که نزدیک به 30 میلیون نفرشان پشت به همه چیز این انتخابات کردند؟ بدون احتساب وضعیت رد صلاحیتها نقش خود را در این وضعیت بپذیرند. رای نامزد مورد حمایتشان را قاب کنند و توی دفاترشان بزنند
📣 ظریف با رئیسی دیدار کرد
🔹️سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که «محمدجواد ظریف» امروز دیداری یک ساعت و نیمه «سید ابراهیم رئیسی» داشته و درباره برجام و سیاست خارجی به گفتوگو پرداخته است.
📢 اصلاحطلبان در انتخابات به خودشان باختند، شاید حاملان اصلاحات باید تغییر کنند
📝 روزنامه شرق نوشت:
◀️ در انتخابات ریاستجمهوری که جمعه ٢٨ خرداد برگزار شد و ابراهیم رئیسی به ریاستجمهوری انتخاب شد، اصلاحطلبان به رقیب نباختند بلکه به خودشان باختند؛ چراکه در سالهای گذشته سرمایه انباشتهای که پس از دوم خرداد در انبان اصلاحطلبان جمع شده بود، به مرور در انتخاباتهای مجلس شورای اسلامی ریاستجمهوری و شورای شهر و روستا مصرف شده بود، بدون آنکه وقتی اصلاحطلبان سخاوتمندانه دست در انبان کردند و از موجودی سرمایه اجتماعی خودشان استفاده کردند به این فکر باشند که جای آن را پر کنند.
◀️ اما اینک که انتخابات به پایان رسیده و اصلاحطلبان اجبارا از حضور نیمبند در قدرت به جامعه کوچ میکنند، باید با آسیبشناسی عملکرد خود در ٢۴ سال گذشته نقاط قوت و ضعف خود را بهخوبی شناسایی کنند و ببینند کجا موفق و کجاها ناکام بودهاند.
◀️ با بیرحمی تمام به کارنامه خودشان نگاه کنند و هر جا باعث شده با اصلاحات به معنای واقعی کلمه زاویه پیدا کنند، بدانند همان هم باعث انحراف از مسیر شده است. دست به جراحی و اعمال اصلاحات بزنند؛ بیتردید قاطبه مردم ایران طرفدار اصلاحات در جامعه هستند و این اصلاحات الزاما با چهرههای اصلاحطلبی کنونی صورت نمیگیرد، چهبسا لازم باشد در حاملان اصلاحات هم تغییری صورت گیرد و چهرههای جدید و آمادهتری جایگزین شود؛ چراکه کشور فرصت تاریخی محدودی در اختیار دارد که اگر از آن بهخوبی بهره نگیریم، آینده ناروشنی در پیش خواهیم داشت.
🔺نشست خبری رئیسجمهور منتخب؛ عصر امروز
🔹نخستین نشست خبری #رئیسی ، #رئیسجمهور_منتخب ، ساعت 14 امروز دوشنبه با حضور نمایندگان رسانهها برگزار میشود.
✅درباره انتقاد رهبری از مشارکت ۳۵ درصدی
تاجزاده یک ویدئو گذاشته که رهبری در آن از مشارکت ۳۵ درصدی انتخابات در دیگر کشورها انتقاد کردند
البته آقای تاجزاده بهتر می داند ماجرای مشارکت ۴۹ درصدی ایندوره چه بوده و نیاز به توضیح نیست.
اما جهت اطلاع دیگران؛
مشارکت را باید در طول زمان دید نه یک نقطه. استمرار حضور مردم پای صندوق مهم است و باید برآیند و متوسط حضور را تحلیل کرد.
مثلا وقتی یک نفر یک جا پایش گرفته و زمین بخورد نمی گویند طرف کلا معیوب است.
انتخابات در ایران متوسط ۶۵ درصد است. حال آنکه در کشورهای خارجی همواره مشارکت همین است.
اما ایندوره مشارکت ۴۹ درصدی ۴ عامل داشت که با وجود این ۴ عامل یک پیروزی بزرگ است.
و اما ۴ عامل؛
1️⃣یک و از همه مهمتر
ما درین انتخابات تلاش کردیم به مردم بگیم فساد و ناکارامدی دولت منتخب و مستقر را به پای کل ساختار و کل تاریخ نگذارید.
بیاید پای صندوق . حل میشود.
بخشی از مردم از آخرین باری که رای دادند جز تحقیر و بی کفایتی دولت چیزی به خاطر ندارند. بنابراین از رای و صندوق زده شدند.
جالبست رسانه های خارجی مثل نیویورک تایمز این میزان مشارکت را با وجود این حجم از ناکارامدی در دولت شگفت انگیز دانستند ولی آقای تاجزاده و دوستان شان ظاهرا نفع و حیثیت شان در پرده پوشی است.
2️⃣دو. مطابق اجماع نظرسنجی ها حداقل سهم کرونا در کاهش مشارکت ده درصد است. مشاور وزیر بهداشت این افراد را ده میلیون نفر اعلام کرد.
3️⃣سه. همه رسانه های خارجی همزبان با خوارج و منافقان داخلی عملیات تروریستی ذهنی روی مردم اجرا کردند.
هرچند شکست خوردند ولی بالاخره وقتی یک نادان از پشت سر صدا در می آورد، ترسیدن و یکه خوردن واکنش طبیعی بدن است.
سهم دروغ ها و تهمت ها و عملیات روانی ضدانقلاب داخلی و خارجی را نباید دست کم گرفت. از علینژاد تا احمدی نژاد سر این انتخابات هم عهد و هم قمار شدند.
4️⃣چهارم البته ناشی گری یا خدای نکرده خیانت دولت در برگزاری انتخابات بود. معلوم شد تذکر رهبری دو روز قبل انتخابات، اشاره به یک واقعیت بیرونی داشت. هم صندوق رای در خارج و امنیت ایرانی های خارج کشور و هم آشفتگی گسترده در برگزاری داخلی انتخابات.
.
با این همه بزودی ثمره تغییر دولت را در صندوق رای آینده خواهید دید. انشالله.
mahdian_mohsen