💠 چند نکته پیرامون طرح #کالابرگ_الکترونیک / قسمت6
5⃣1⃣ تاکید میشود که امکان خرید مواردی مانند شیر و ماست و پنیر سنتی و پرچرب و گوشت گوسفندی و مرغ سبز و مرغ قطعه بندی شده و روغن سرخ کردنی و حبوبات فله ای هم وجود دارد، اگر آن مغازه به سیستم کالا برگ وصل باشد، ولی مبنای محاسبه یارانه و اعتبار پرداختی توسط دولت در هر کدام از اینها، آن موارد ذکر شده در جدول است و نهایتا سهم پرداختی شما طبیعتا بیشتر است نسبت به آن جدول.
دلیلش هم این است که مبنای دولت در پرداخت یارانه و حتی این 120 ت اضافه که شاید حتی بسته به تورم آینده، بیشتر هم بشود(کما اینکه قبلا 80 بود)، این است که قدرت خرید مردم نسبت به یک سبد کالای غذایی معین ثابت بماند.
و طبیعتا برای محاسبه این یارانه و عدد آن می بایست موارد این سبد غذایی و دقیقا نوع کالا ها برای تعیین قیمت قبلی و فعلی و سپس محاسبه یارانه دولت مشخص می شد، اما خودشان هم رسما اعلام کرده اند که امکان انتخاب کالاهای متفاوت با برندهای مختلف وجود دارد(برنامه شما، اعتبار شما، تصویر پیوست).
تنها نقطه ضعف این طرح از نظر بنده این هست که شامل هیچ میوه ای نیست، در حالی که نقش بسیار مهم و لازمی در سبد غذایی خانواده دارد. و گمان می کنم دلیلش این باشد که صیفی جات و میوه جات چون تولید کارخانه ای ندارند، قیمت تعزیراتی در بازه های معین چند ماهه ندارند و تقریبا قیمت روز به روز وابسته به عرضه و تقاضا دارند. اما به هر حال لازم است فکری برای آن بکنند.
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
قسمت های دیگر: اول ؛ دوم ؛ سوم ؛ چهارم ؛ پنجم ؛ ششم ؛ هفتم
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸
@BahramianGh
💠 چند نکته پیرامون طرح #کالابرگ_الکترونیک / قسمت7
6⃣1⃣ نسبت به نحوه محاسبه یارانه تشویقی ابهام وجود دارد، مثلا روشن نیست که آیا تنها اگر استفاده از اعتبار اصلی یارانه به 200 برسد، 120 اضافه می شود در بازه بعدی، یا اگر 150 هم استفاده شده باشد، به همان نسبت اعتبار افزایش می یابد.
برخی ابهامها از واریزی های آینده و بر اساس اعتبار ایجاد شده پس از بیستم شهریور روشن می گردد.
همچنین اعتباری که الان در برنامه «شما» نشان داده می شود نیز مبهم است و ملاک محاسبه آن روشن نیست، به عنوان مثال برای یک خانواده 6 نفره دارای یارانه 300 هزار تومانی که اخیرا مشمول طرح شده است، 930 هت اعتبار بیشتر نسبت به یارانه 1,800,000 تومانی نشان می دهد(مجموعا 2,730,000 ت)، یعنی نفری 155 هت.
در یک خانواده دو نفره نیز 310 هت اعتبار بیشتر نمایش میدهد.
روشن نیست که آیا مبلغ یارانه تشویقی مجددا افزایش داشته و از 120 به 155 رسیده یا نکته دیگری دارد.
ولی به هر حال توصیه می شود حتی الامکان از طرح کالابرگ استفاده کنید، ولو اینکه میزان استفاده به کف 200 هت هم نرسد.
➿➿➿➿➿➿➿➿➿
قسمت های دیگر: اول ؛ دوم ؛ سوم ؛ چهارم ؛ پنجم ؛ ششم ؛ هفتم
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸
@BahramianGh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این پاسخ های دختر فلسطینی به مجری اسکای نیوز را ببینید حتما.
پاسخ خیلی از شبهه افکنی های کف توییتر و اینستاگرام فارسی را هم می دهد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸
@BahramianGh
💠 چه تعداد شهید دیگر، مفقود الاثر هستند؟
🔶 تعداد کل شهدای مفقود الاثر: 13 هزار نفر
حدود 10 هزار شهید کشف شده اند که بخشی از این تعداد شناسایی شده اند و بخشی گمنام هستند.
🔷 تعداد باقی مانده تا تیر 1401: حدود دو تا سه هزار شهید
https://www.isna.ir/news/1401042215109/
💠 چرا با وجود «دی ان ای» هنوز تعدادی از شهدا گمنام هستند؟
چرا با وجود علم ژنتیک و تشخیص هویت افراد از روی دی ان ای (DNA) باز هم پیکر برخی شهدا با عنوان گمنام تشییع و به خاک سپرده میشود؟
🔺متولیان امر در این خصوص گفتهاند، برخی از مناطق عملیاتی جنوب ایران و عراق در شورهزار واقع شده است و زمانی که اجساد در یک محیط قلیایی مانند نمکزار قرار میگیرند بخشی از «دی ان ای» جسم افراد گسسته میشود و امکان شناسایی آنها وجود ندارد.
🔺به شهدایی که پیکر آنها پیدا شده ولی نام و نشانی از آنها وجود ندارد، شهدای گمنام میگویند، تاکنون از نمونههای ارائه شده برای آزمایش (DNA) فقط ۱۵ درصد آنها قابل شناسایی بودهاند.
🔺پزشکان متخصص آناتومی قادر هستند سن شهدا را از روی استخوانهای آنان تشخیص دهند، سن برخی از شهدا هم از طریق کارت شناسایی که به همراه آنها است مشخص می شود مثلا اگر فرد در سال ۱۳۶۵ به شهادت رسیده تخمین زده میشود که در آن زمان چند سال داشته است، ایرانیبودن شهدا نیز از طریق اقلام و تجهیزات جانبی آنها و آزمایش «دی ان ای» مشخص میشود.
اطلاعات دیگر در این خصوص:
https://www.irna.ir/news/84994318/
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
آموزش و پرورش: ۳۰۰۰ معلم «طلبه» بدون امتیازی خاص جذب مدارس شدند
تاریخ انتشار: 1402/10/03 - 8:22
akhr.ir/9880906
استخدام اخیر ۳۰۰۰ طلبه زن و مرد به عنوان معلم، در شرایط برابر با سایر شرکت کنندگان در آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش و بدون قائل شدن هیچگونه امتیاز خاص برای این طلاب انجام شده است و این در حالیست که طلبههایی که در طرح «امین» با این وزارتخانه همکاری میکنند نیز کاملا «خودجوش» و «جهادی» و بدون دریافت هیچ کمک مالی از وزارت آموزش و پرورش در امور تربیتی مدارس فعالیت دارند.
🔸آنچه در رسانهها آمده با واقعیت و آنچه وزیر آموزش و پرورش در دیدار آیت الله العظمی نوری همدانی بیان کردند، متفاوت است.
وزیر در گزارش خود بیان کردند که در آزمونهای استخدامی اخیر ۷۰ هزار نفر جذب شدهاند که بعد از پذیرش متوجه شدیم ۳۰۰۰ نفر از این افراد، طلبه آشنا به تعلیم و تربیت بودهاند.
🔹 از سوی دیگر طلاب جهادی در قالب طرح تربیتی «امین» کمک خوبی به آموزش و پرورش می کنند. طلبههای متخصص و متعهد با سازوکارهای قانونی و پس از گذراندن دورههای آموزشی ضروری در زمینه تربیت، مواجهه با کودک و نوجوان و کسب موفقیت در مصاحبههای تخصصی و تربیتی در مدارس حضور دارند.
همه هزینههای آن هم بر عهده حوزه علمیه است و آموزش و پرورش هیچ گونه کمک مالی به این طلاب ندارد و صرفا جهت تحقق تربیت تمام ساحتی، زمینه حضور آنان در مدارس فراهم می شود آن هم نه در زمان کلاسهای رسمی بلکه با حضور در دفتر مدرسه، زنگهای تفریح و یا کلاسهای فوق برنامه این امر انجام میشود.
هدایت شده از کاوش مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رئیس پیشین سازمان اطلاعات ارتش اسرائیل:
📍 هیچ تصویر پیروزمندانهای، بزرگترین شکست اطلاعاتی ما را جبران نمیکند/همه متحدان ایران علیه ما فعال شده، شاهرگ ما را در دریای سرخ خشکانده اند اما در همین حال ایران هیچ آسیبی ندیده است/اسرائیل الان به جای غزه باید مشغول برنامه هستهای ایران بود!
#عبری
🆔 @Kavoshmedia
💠 چرا سپرده مردم برای عمره و تمتع را سپرده گذاری ارزی نمی کنید؟
🔹️رئیس سازمان حج و زیارت در پاسخ به این انتقاد که چرا بعد از ۱۲ سال فقط ۳ میلیون تومان سود به سپرده مردم تعلق گرفته ولی هزینه سفر عمره از ۲.۵ میلیون تومان به ۴۴ میلیون تومان رسیده است، گفته است:
این سود طبق قواعد نظام بانکی و عقود اسلامی بلندمدت محاسبه شده و سازمان حج و زیارت دخل و تصرفی در وجوه زائرین ندارد.
🔸 این پاسخ، در حقیقت توجیه یک بی کفایتی و مسوولیت ناپذیری از سوی مسوولین مربوطه هست، زیرا اشکال اساسی این است که چرا در حالی که اکثر هزینه مربوط به سفر عمره و حج تمتع، یک هزینه ارزی هست، مسوولین حج و زیارت، واریزی مردم را تبدیل به سپرده ارزی نکرده اند تا ارزش پولشان به دلیل تغییر نرخ ارز کاهش نیابد؟!
به عنوان مثال اگر 800 هزار ت سپرده سال 1390 بابت سفر عمره، تبدیل به سپرده دلاری می شد، معادل حدودا 650 دلار میشد و اکنون این 650 دلار، حدود 32 میلیون ت در بازار آزاد ارزش داشت.
حتی اگر از هم اکنون نیز برای باقیمانده سپرده ها همین اقدام را انجام دهند، از ضرر بیشتر مردم در نتیجه نوسانات ارزی آینده جلوگیری خواهد شد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
@BahramianGh
هدایت شده از عقل سرخ | مهدی محمدی
ورای سادگی
فقط کافیست نگاه کنیم صحنه چقدر پیچیده است؛ آن وقت دیگر بر سر راه حل ها یا تحلیل های ساده نزاع نخواهیم کرد. هر کسی یک تکه از داستان را می گوید غافل از اینکه فقط نسخه کامل داستان به درد تصمیم گیری می خورد. اسراییل شکست بزرگی خورده اما این بدان معنا نیست که از درگیری بیشتر ناتوان است. هر ضربه ای که می زند پاسخش را پیشاپیش در نبرد طوفان الاقصی دریافت کرده اما اگر پاسخ معادل، پس از ضربه، دریافت نکند، طبیعی است که سراغ ضربه های بزرگ تر برای ترمیم زخمی که خورده خواهد رفت. اسراییل می خواهد امریکا را به جنگ با ایران بکشاند اما نه امریکا و نه اسراییل هیچ یک خود داوطلب جنگ با ایران نیستند و بیش از هر چیز از چنین رویارویی می ترسند. اگر امریکا می خواست با ایران بجنگند، هیچ وقت بهانه ای بهتر از طوفان الاقصی پیدا نمی کرد. ضربات کنونی چند جبهه ای به امریکا و اسراییل بسیار ارزشمند است اما زیر آستانه ای قرار دارد که آنها را به تغییر محاسبه درباره تداوم کمپین ترور وادار کند. ضربات قوی تر لازم است و همزمان باید این پیش فرض را داشت که امریکا و اسراییل آستانه خود برای ورود به درگیری بزرگ را هم بسیار بالا برده اند و بنابراین تهدید به جنگ بزرگ فعلا فاقد ارزش راهبردی است و نباید آن را از هیچ طرفی جدی گرفت. ضربه درون سرزمین های اشغالی از هر ضربه ای به اسراییل کارآمدتر است اما اگر موازنه ضربات درون و بیرون سرزمین های اشغالی به هم بخورد، ضربات درونی به اسرایبل هم رو به افول خواهد رفت. قصد تطویل ندارم. خواستم بگویم مفاهیم حمله، دفاع، عملیات اطلاعاتی، عملیات نظامی، بازدارندگی و موازنه چنان تغییر ماهیت داده اند که به آسانی می توان با متغیرهای درست معادلات غلط ساخت. هوشیار باشیم.
@mohammadi61
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان مالیاتی: ۸۰ تا ۹۰ درصد کل مالیاتهای وصولی کشور را شرکتها و هلدینگهای بزرگ، بانکها، پتروشیمیها و فولادیها میدهند
🔹کل مالیات وصولی امسال ۷۵۰ هزار میلیارد تومان است و حداکثر مالیاتی که اصناف و مشاغل خواهند داد ۴۰ هزار میلیارد تومان است.
@Farsna
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️گاردین: بزرگترین قدرت خاورمیانه دیگر آمریکا نیست؛ ایران است
📝روزنامه گاردین در گزارشی به قلم سایمون تیسدال نوشت:
🔹قدرت برتر خاورمیانه دیگر، آمریکا، مصر همسو با غرب، عربستان سعودی یا حتی اسرائیل نیست، بلکه ایران است.
🔹جنگ غزه به تقویت جایگاه ایران منجر شد و در عوض، تصمیم رئیسجمهور آمریکا برای حمایت بیقید و شرط از رژیم صهیونیستی و وتو کردن قطعنامههای آتشبس سازمان ملل، از سوی افکار عمومی جهان طرد شد.
🔹اسرائیل نیز از هفتم اکتبر با زنگ خطر راهبردی روبهرو شده است، گرچه سیاستمداران تندروی اسرائیل هنوز آن را درک نمیکنند.
🔹سفیر عربستان در لندن هفته گذشته به بیبیسی گفت: با اسرائیل دیگر نباید به عنوان یک مورد خاص (تافته جدا بافته) رفتار شود. همه اینها موهبتی برای ایران است.
🔹ایران از راه دور ائتلافی از اراده برای مقاومت در برابر آمریکا تشکیل داده است. بمباران پایگاههای حوثیها به جای تلاش برای آتشبس در یمن، این واقعیت را تغییر نخواهد داد. بلکه بیشتر احتمال دارد رویکرد مقاومت ضدغربی و ضداسرائیلی ایران را در منطقه را تقویت کند.
🔹چین و روسیه بهترین دوستان جدید ایران هستند و این امر بیش از همه عوامل دیگر بخت و فرصت ایران را تغییر داده و آن را به قدرتی تبدیل کرده است که می توان آن را به حساب آورد.
@rasad_tahlil
طوفان اقصی.pdf
1.94M
متن بیانیه تحلیلی حماس درباره اینکه چرا طوفان الاقصی رخ داد به فارسی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حضور در انتخابات، به معنای قدرت ملی
🔹️ حضور مردم در صحنههای انتخابات به معنای قدرت ملی است.
قدرت ملی پشتوانهی امنیت ملی است. اگر دشمن احساس کند شما توانایی ندارید، همه نوع امنیت شما را تهدید خواهد کرد، از هر نوعش.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 هرکس ایران را دوست دارد بداند!
🔹️ هر کی ایران را دوست دارد، هر کی کشور خودش و ملّت خودش و امنیّت خودش را دوست دارد بداند که اگر انتخابات ضعیف برگزار بشود، هیچ کس سود نمیبرد، همه ضرر میکنند، همه ضربه میخورند، نه اینکه یک عدّه ضربه بخورند، یک عدّه سود کنند؛ نه.
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥توصیه پناهیان به منتخبان ملت:
🔹اگر نمیتوانید مانع رفتن فرزندتان به خارج بشوید همین امشب انصراف بدهید
🔹 مردم را با دین بد نکنید. مردم را با نظامی که خون برایش داده شده بد نکنید.
@rasad_tahlil
🔹خط روانی صدای آمریکا نسبت به میزان مشارکت، یک روز قبل انتخابات:
کل کشور حداکثر 30 درصد
شهر تهران 15 درصد
🔹 آنچه عملا اتفاق افتاد:
کل کشور 41 درصد
شهر تهران 23 درصد
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
تحلیل رای خاموش جامعه که در سه انتخابات اخیر شرکت نکرده اند امری مهم و لازم هست(حدود 20 درصد نسبت به متوسط 61 درصدی مشارکت در انتخابات های مجلس)، ولی نیازمند بررسی تحلیلی آماری و جامعه شناختی هست و با برآوردهای ساده امکان پذیر نیست.
یک مثال:
تا قبل از انتخابات 88، همیشه عده ای ادعا می کردند آن 30 تا 35 درصدی که در هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنند یا طرفدار اصلاح طلب ها هستند، یا مخالف نظام.
اما رکورد مشارکت 85 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و نتایج آن در مقایسه با دور دوم انتخابات 84 که هاشمی رفسنجانی حمایت تمام قد همه اصلاحاتی ها و کارگزارانی ها را داشت نشان داد که از افزایش مشارکت حدودا 25 درصدی 88 نسبت به دور دوم 84، یعنی حدود 11 میلیون رای بیشتر:
حدود 7 میلیون( 65 درصد) از میزان افزایش مشارکت به آرای احمدی نژاد که علم گفتمان اصیل انقلاب و آرمانهای نظام را برداشته بود و عملکرد او در دور اول در پیشگاه قضاوت همه مردم بود، اضافه شد؛
و حدود سه میلیون( 29 درصد) از میزان افزایش، به آرای میرحسین موسوی که جایگزین هاشمی رفسنجانی شده بود.
ضمن اینکه همه آرای میرحسین موسوی هم به معنی مخالفت با نظام و گفتمان انقلاب و اصل ولایت فقیه نبود و تحلیل آرای میرحسین موسوی در سال 88 در این مجال نمی گنجد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
ماده ۹ قانون انتخابات می گوید:
«در انتخابات مجلس فرد منتخب در مرحله اول انتخابات باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید و انتخاب در مرحله دوم و همچنین انتخابات میاندورهای با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است.»
//
بر اساس ظاهر عبارت بالا که تعبیر کل آراء ذکر شده و نه آراء صحیح، آقای روانبخش در انتخابات مجلس قم، زیر حد نصاب یعنی 18.6 درصد کل آراء ماخوذه را به دست آورده است.
ولی بر اساس تبصره ۳ ماده 22، ملاک حد نصاب گیری، آراء صحیح هست و نه کل آراء و لذا آراء سفید که آراء باطله ماخوذه محسوب می شوند، در حد نصاب گیری تاثیری ندارند:
« آرای باطل مأخوذه در حد نصاب انتخاب نماینده موضوع ماده (۹) این قانون محاسبه نمیگردد.»
https://www.shora-gc.ir/fa/news/5730
ظاهراً کل آراء ماخوذه در انتخابات مجلس قم، 421135 رای و آراء صحیح(غیر سفید)، 389755 رای بوده است و لذا جناب آقای روانبخش لب مرزی(594 رای بیشتر از بیست درصد) توانسته اند در مرحله اول جزء منتخبین نهایی باشند.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
🔺️🔻مقایسه نظرسنجیهای انتخاباتی با نتایج نهایی
@akharinkhabar | akharinkhabar.ir
تنها دو گروه می توانند در مرحله دوم انتخابات در شهری مثل تهران رای بدهند:
1- کسانی که در مرحله اول آن حوزه انتخابیه شرکت کرده باشند.
2- کسانی که در مرحله اول، در هیچ حوزه ای، رای نداده باشند.
تبصره 4 ماده 10 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
نرخ مشارکت در دوره های اول تا دهم مجلس، در کل کشور و نیز شهر تهران
🔹 تحلیل این جداول در مطلب بعدی:
https://eitaa.com/BahramianGh/377
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
💠 یکی از نکاتی که در تحلیل عدم مشارکت به میزان مطلوب، می بایست مورد توجه قرار گیرد، لحاظ کردن فاصله مشارکت فعلی با نرخ متوسط مشارکت در دوره های مختلف با همه تنوع آنها به جهت سیاسی و اقتصادی و اجتماعی می باشد و نه فاصله آن تا 100 درصد.
دلیل این امر آن است که بخشی از عدم مشارکت که در همه دوره ها تکرار می گردد(حتی در اوایل انقلاب و یا حتی در رقابتی ترین انتخابات ها)، دلایل خاص خودش را دارد که لازم است حساب آن از کاهش مشارکت در یک بازه 4 ساله یا 8 ساله معین جدا گردد، و الا منجر به خطای در تحلیل دقیق واقعیت خواهد شد.
به عنوان مثال حتی در انتخابات دوره ششم مجلس که دومین رتبه نرخ مشارکت مجلس را داریم و در سالهای ابتدایی دولت اصلاحات برگزار شد و رقابت شدیدی بین دو طیف سیاسی آن سالها وجود داشت، 33 درصد در کل کشور و 53 درصد در تهران در انتخابات شرکت نکردند.
با توجه به همین نکته، آمار زیر در زمینه نرخ مشارکت در دوره های یکم تا دهم انتخابات #مجلس شورای اسلامی شایسته توجه می باشد:
متوسط در کل کشور: 60 درصد
متوسط در #تهران: 47 درصد
نرخ مشارکت تهران در دوره های هفتم(1382) و هشتم(1386) مجلس، فاصله زیادی با متوسط داشته و به ترتیب 37 و 31 درصد بوده است.
(جزئیات به تفکیک دوره در اینجا)
🔹نرخ مشارکت کل کشور در دوره دوازدهم مجلس: 41 درصد
میزان عدم مشارکت نسبت به متوسط در کل کشور: 19 درصد
🔸نرخ مشارکت شهر تهران در دوره دوازدهم: 23 درصد
میزان عدم مشارکت نسبت به متوسط در تهران: 24 درصد
🟢 نتیجه مهم دیگر آن است که مشارکت کنندگان در انتخابات امسال، یک طیف حداقلی نیستند، بلکه این میزان مشارکت کننده در کل کشور، حدود 70 درصد جمعیت کسانی هستند که معمولا در انتخابات مجلس، صرف نظر از خصوصیات متنوع سیاسی و اجتماعی و اقتصادی هر دوره از اول انقلاب شرکت می نمایند و در تهران، حدود 50 درصد.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
جوری تیتر زده اند، گویا این وام ازدواج است که باعث کاهش آمار ازدواج شده است.
در حالی که بهتر است گفته شود که اگر همین مقدار و با همین کیفیت نامطلوب تسهیلات ازدواج هم نبود و قانونگذار و مجری دغدغه ای در این زمینه نداشتند، میزان ازدواج، بیشتر از این کاهش می یافت.
🔸🔹🔸🔹🔸🔸🔹🔸🔹
@BahramianGh
هدایت شده از یادداشتهای محسن مقدسزاده
«توضیحات #نقشه_رؤیتپذیری هلال #ماه_مبارک_رمضان سال ۱۴۴۵ هجری قمری»
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما سروران گرامی در ماه پر خیر و برکت شعبان المعظم
تصویر فوق، نقشه رؤیتپذیری #هلال_ماه #رمضان_1445 در غروب یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ میباشد.
همانطور که در نقشه فوق ملاحظه میفرمایید، هلال ماه #رمضان در غروب یکشنبه در بیشتر مناطق زمین از جمله در ایران و مناطق اطراف (عراق و عربستان و افغانستان و پاکستان و ...) حتی با قویترین تلسکوپها رؤیت نخواهد شد و فقط در قسمتی از قاره آمریکا قابل رؤیت میباشد.