🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
بعد از اینـکـه انسان از گناهی
#توبه میکند و دیگر سمتش
نمی رود،
گناهانی کـه قبلا مـرتـکـب شده
کاملا از اعمالش حذف میشود.
آنجا رحمت خدا را به خوبی حس کردم.
✍ قسمتی از تجربه نزديک به
مرگ، کتاب سه دقیقه در قیامت
.
🚷 ۲ دختر ۱۷ و ۱۵ ساله به جرم گذاشتن یک عکس در اینستاگرام به ۱۲۰ سال حبس محکوم شدن واقعا که خیلی بی حیان‼
‼️ دیدن عکس شرم آور👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2094530851C7dc7ef393e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_اسمی ♥️✨
#H_E♥️✨
انواع کیلیپ های اسمی اینجا 👇👇🤩😍
https://eitaa.com/joinchat/2561605684C878d132b1c
🔴 بچه ها و اطفال مومنین که از دنیا میروند و هنوز در دنیا عملی انجام ندادهاند یا بچه های سقط شده، در برزخ به وسیله حضرت ابراهیم (ع) و ساره تربیت و تکمیل میشوند.
📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر
.
🌸قابل توجه اونایی که میگن یاد #مرگ نا امیدی میاره
✅بعضیا تا حرفی از مرگ جلوشون زده میشه، اخم میکنن و میگن چرا از #مرگ حرف میزنید و ناامیدی رو گسترش میدید، به زندگی فکر کنید و امید رو تقویت کنید،
اما این نگرش با ظاهر قشنگش با آموزه های دین ما سازگار نیست:
🔳امام صادق عليه السلام:
⭕️ياد مرگ، خواهشهای نفس را میميراند،
⭕️ریشه های غفلت را ريشه كن میكند،
⭕️قلب را با وعدههای خوب خدا نيرو میبخشد،
⭕️طبع انسان را نازك و رقیق میسازد،
⭕️علائم هوس را در وجود آدم درهم میشكند،
⭕️آتش حرص را خاموش میسازد
⭕️ و دنيا را در نظر انسان كوچك میكند.
🔹ذِكرُ المَوتِ يُميتُ الشَّهَواتِ في النَّفسِ، ويَقلَعُ مَنابِتَ الغَفلَةِ، ويُقَوّي القلبَ بمَواعِدِ اللّه، ويُرِقُّ الطَّبعَ، ويَكسِرُ أعلامَ الهَوی ويُطفِئُ نارَ الحِرصِ، ويُحَقِّرُ الدُّنيا.
📕بحار الأنوار: ج 6 / ص 133 - منتخب ميزان الحكمة: 51
پیامهای دعا
1- گناه موجب خواری
2- لزوم دورشدن از انتقام و خشم غضب خدا
3- اشتیاق خداوند به بندگان
پیام منتخب
هر گناهی بهنوبۀ خود، موجبات خشم و كيفر الهی را فراهم میسازد.
امام كاظم(ع) میفرماید: «در هر شب و روز از جانب خداوند ملکی ندا میدهد، ای بندگان خدا! از نافرمانی او بازايستيد که اگر بهخاطر حيوانات چرنده، كودكان شيرخواره و سالخوردگان پشتخميده نبود، چنان عذابی برای شما ريخته میشد كه خُرد و خمير میشدید
📗 الكافی ج ۲ ص 276
✳️ دو شرط مهم در اجابت دعا
✍ «وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنیِّ فَإِنیِّ قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» (بقره، ۱۸۶)هنگامی که بندگانم از تو سراغ مرا میگیرند، همانا من نزدیکم؛ دعای دعاکنندهای که مرا بخواند اجابت میکنم. در این آیه، خداوند متعال با مقید کردن وعدهی اجابت به «إِذا دَعانِ»، دو شرط مهم در دعا را به ما گوشزد میکند:
یکی اینکه دعا باید حقیقتاً دعا باشد. «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» مانند آن است که بگوییم: عالم را احترام کن در صورتی که عالم باشد. این جمله یعنی آن عالمی را احترام کن که حقیقتاً عالم باشد و به علم خود عمل کند. جملهی «إِذا دَعانِ» نیز میفهماند که وعدهی اجابت در مورد دعایی است که حقیقتاً دعا باشد یعنی قلب دعاکنندهی آن با زبانش موافق باشد؛ چون دعای حقیقی آن دعایی است که قبل از زبان سر، زبان قلب و #فطرت که دروغ در کارش نیست آن را بخواهد.
🔹 دوم اینکه فرمود «دَعَانِ؛ مرا بخواند». دعایی وعدهی اجابت دارد که دعاکننده واقعاً آن را از خدا بخواهد؛ پس اگر کسی به زبان، خدا را خواند و در دل، امیدش به اسباب عادی و امور وهمی بود چنین کسی خدا را به دل نخوانده و شرط اجابت دعا را رعایت نکرده است.
📚 برگرفته از تفسیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای روز ششم ماه مبارک رمضان
اللَّهُمَّ لا تَخْذُلْنِي فِيهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِيَتِكَ وَ لا تَضْرِبْنِي بِسِيَاطِ نَقِمَتِكَ وَ زَحْزِحْنِي فِيهِ مِنْ مُوجِبَاتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَ أَيَادِيكَ يَا مُنْتَهَى رَغْبَةِ الرَّاغِبِينَ
خدایا مرا در این روز بواسطه ارتکاب عصیانت خوار مساز و به ضرب تازیانه قهرت کیفر مکن و از موجبات خشم و غضبت دور گردان به حق احسان و نعمتهای تو به خلق ای منتهای آرزوی مشتاقان
.
✨﷽✨
🌼از فضایل ماه مبارک رمضان
✍ماه مبارک رمضان به جهت نزول قرآن کریم در آن و ویژگی های منحصری که دارد در میان ماه های سال قمری برترین است؛
قرآن کریم می فرماید: «ماه رمضان ماهی است که قرآن برای هدایت انسان ها در آن نازل شده است.»(۱)
پیامبر گرامی(ص) درباره ماه رمضان می فرماید: «ای مردم! ماه خدا با برکت و رحمت و مغفرت به شما روی آورد، ماهی که نزد خدا از همه ماه ها برتر و روزهایش بر همه روزها و شب هایش بر همه شب ها و ساعاتش بر همه ساعات برتر است، ماهی است که شما در آن به میهمانی خدا دعوت شده و مورد لطف او قرار گرفته اید، نفس های شما در آن تسبیح و خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن مقبول و دعایتان در آن مستجاب است.... بهترین ساعاتی است که خداوند به بندگانش نظر رحمت می کند... .»(۲)
تمام کتب بزرگ آسمانی مانند:
قرآن کریم، تورات، انجیل، زبور، صحف در این ماه نازل شده است.
حضرت امام صادق(ع) می فرماید:
«کل قرآن کریم در ماه رمضان به بیت المعمور نازل شد، سپس در مدت بیست سال بر پیامبر اکرم(ص) و صحف ابراهیم در شب اول ماه رمضان و تورات در روز ششم ماه رمضان، انجیل در روز سیزدهم ماه رمضان و زبور در روز هیجدهم ماه رمضان نازل شد.»(۳)
📚منابع:
۱- سوره بقره، آیه ۱۸۵
۲- ر.ک: وسائل الشیعه، همان، ج۱۰ ، ص۳۱۳.
۳- ر.ک: الکافی، همان، ج۲ ،ص۶۲۸
.