eitaa logo
خانواده با نشاط ما
20.4هزار دنبال‌کننده
3.2هزار عکس
1.6هزار ویدیو
0 فایل
خانواده هفت نفره ما با چهار تا دختر و یک پسر😌🌱 اینجا از تجربیات خودم حرف میزنم☺️🤍✨️ ✨️اگه کارم داشتی: @Banosiri_tabrz ✨️کانال محصولات طبیعیمون: @SonaGal
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 به سوی یک جهان شگفت انگیز! ✍ پس از مرگ وارد جهانی خواهیم شد که کاملا با دنیای فعلی ما متفاوت است. جهانی با گستردگی و تنوع پایان ناپذیر. تازه آنجا می‌فهمیم آرزوهای مبهم ما در دنیا تنها در آن جهان محقق شدنی بوده‌اند. کاش کنجکاوی ما درباره آن جهان، ترس بیهوده ما را از مرگ کم کند و کمی مشتاق آخرت نماید. ❖ استاد پناهیان
احوال دل، آن زلف دو تا داند و من راز دل غنچه را، صبا داند و من بی من تو چگونه ای، ندانم؟ اما من بی تو در آتشم، خدا داند و من .
🔴 اثر وحشتناک ندادن قرض، در قیامت ✍ حاج ميرزا حسين نورى صاحب «مستدرك الوسائل» از دارالسلام نورى حكايت مى كند: از عالم زاهد سيد هاشم حائرى كه مبلغ يك صد دينار كه معادل ده قران عجمى بود از يك نفر يهودى به عنوان قرض گرفتم كه پس از بيست روز به او برگرداندم، نصف آن را پرداختم و براى پرداخت بقيه آن او را نديدم جستجو كردم، گفتند: به بغداد رفته. شبى قيامت را در خواب ديدم، مرا در موقف حساب حاضر كردند، خداوند مهربان به فضلش مرا اذن رفتن به بهشت داد. چون قصد عبور از صراط كردم، زفير و شهيق جهنم مرا بر صراط نگاه داشت و راه عبورم را بست، ناگاه طلبكار يهودى چون شعله اى از جهنم خارج شد و راه بر من گرفت و گفت: بقيه طلب مرا بده و برو. من تضرع كردم و به او گفتم: من در جستجويت بودم تا بقيه طلبت را بپردازم ولى تو را نيافتم. گفت: راست گفتى ولى تا طلب مرا ندهى از صراط حق عبور ندارى. گريه كردم و گفتم: من كه در اينجا چيزى ندارم كه به تو بدهم. يهودى گفت: پس بجاى طلبم بگذار انگشت خود را بر يك عضو تو بگذارم. به اين برنامه راضى شدم تا از شرش خلاص شوم، چون انگشت بر سينه ام گذاشت از شدت سوزش آن از خواب پريدم! 📚 کتاب عرفان اسلامى .
🌞 مــــن و خــــورشید 💖 نشستیم و توافق کردیم 🌞 ظهر را با تپشِ قلبِ تو آغاز کنیم 💖 ظهرت خوش نفسم 💖 .
🍃💕امام صادق علیه السلام از یکی از یارانش پرسید: چندبار حج رفته‌ای؟ گفت: نوزده حج. 🌺🌱امام فرمود: آن را به بیست حج برسان تا ثواب یکبار زیارت حسین علیه السلام برایت نوشته شود. 📚 «کامل الزیارت، ص۱۶۲» .
‹🧡🍊› هیچ وقت با کسی بیشتر از جنبه اش رفاقت نکن درد دل نکن شوخی نکن حرمت ها شکسته می شود. هیچ وقت به کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نکن محبت نكن لطف نكن تبدیل به وظیفه می شود. هیچ وقت از کسی بیشتر از جنبه اش خوبی نخواه کمک نگیر انتظار نداشته باش تبدیل به منت می شود... .
، میتوانی ولی عمل نمیکنی میدانی ولی نمیتوانی عمل کنی 🍃🌷امام حسن مجتبی عليه السلام فرمودند: 💕🍃مردم در اين دنيا در خانه بسر می برند، پس هر كاری را انجام می دهند، نتیجه‌اش را نمیدانند، و چون به خانه روند، به وادی يقين وارد می‌شوند و همه چيز را خواهند دانست و لكن نمی‌توانند عملی برای خويش انجام دهند. . 📕مصابيح الانوار، ج 2، ص 271 . .
🔴 مرد راننده را دیدم که خیره شده بود به چهره زنی بسیار که از عرض خیابان رد می‌شد. با یک نگاه از ازل تا ابد او را دیدم! اسمش فرشید بود، اما به خاطر این هرزه‌گی‌ ها زندگی‌اش را از دست خواهد داد. سال بعد از زنش جدا شد. اما از آن طرف آن زن را دیدم که در محشر، به دنبال فرشید بود تا از او حلالیت بطلبد. حق الناس به گردنش بود. او باعث شد که این فرشید و صدها مثل او از زندگی با همسرشان دلسرد شوند و کارشان به طلاق منجر شود. او به تمام این مردها بدهکار بود. 📚 کتاب شنود
💠 برای مومن و کافر، خوب است💠 🔲شخصی از امام صادق (ع) پرسید: مرگ برای انسان کافر خوب است یا بد؟ 💢حضرت فرمودند: مرگ هم برای مؤمن خوب است و هم برای کافر پرسید: چطور چنین چیزی ممکن است؟ 💐برای مؤمن از آن جهت خوب است که چون آنچه خداوند در نزد خود برای نیکان آماده کرده است بهتر از آن چیزی است که در دنیا از آن بهره‌مند هستند. ⭕️اما برای کفار بهتر است؛ زیرا فرصت بیشتر در دنیا به ضرر آنهاست؛ ⛔️چون خداوند در قرآن می‌فرماید: کافران گمان نکنند، اینکه ما به آنها فرصت داده‌ایم به نفع آنان است، به درستی که ما به آنها فرصت دادیم که بر گناهانشان بیافزایند. و برای آنان عذاب دردناکی است.(آل عمران آیه 178) 📕تفسیر العیّاشی، ج 1، ص 206 ┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈ .
. حالت خوب نیست؟پاشو اتاقتو تمیز کن پرده‌ و پنجره‌ها رو باز کن ، یه دوش بگیر لباس‌های تمیز بپوش ، از اتاقت بیا بیرون به خودت کش و قوس بده ، یه لیوان آب بخور تا زمانی که یه کم انرژیت بیشتره کارهای سخت‌ترتو حل کن و سنگ‌های جلوی پاتو بردار برای خودت هدف تعیین کن برای خودت توضیح بده که روزهای بدهم وجود داره و تو باید با قدرت بگذرونیشون🌱💚 .
؛ اثر نماز موقع مرگ 👇👇👇👇 امام صادق عليه السلام فرمودند: اِنَّ مَلَكَ الْمَوْتِ يَدْفَعُ الشَّيْطانَ عَنِ الْمُحافِظِ عَلَى الصَّلاةِ وَيُلَقِّنُهُ شَهادَةَ اَنْ لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ، وَاَنَّ مُحَمَّدا رَسُولُ اللّهِ فى تِلْكَ الْحالَةِ الْعَظيمَةِ. 🎋ترجمه: فرشته مرگ، را از كسى كه مراقب نماز است دور مى كند، و شهادت بر وحدانيّت خدا، و رسالت را در وقت هولناك به او تلقين مى كند. 📙وسائل شیعه ج3 ص 19 .