eitaa logo
خانواده با نشاط ما
20.7هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
1.4هزار ویدیو
0 فایل
خانواده هفت نفره ما با چهار تا دختر و یک پسر😌🌱 اینجا از تجربیات خودم حرف میزنم☺️🤍✨️ ✨️اگه کارم داشتی: @Banosiri_tabrz حرفاتون به صورت ناشناس : https://daigo.ir/secret/1821329142 🤍تبلیغات: @Baneshat ✨️کانال محصولات طبیعیمون: @SonaGal
مشاهده در ایتا
دانلود
✿ 🔴 فردای مردم دوست‌ دارند‌ به دنـیـا برگردنـد و یــک "لا اله الا الله" بگویند و بمیرند... ✍ آیت الله کوهستانی .
💠 برای مومن و کافر، خوب است💠 🔲شخصی از امام صادق (ع) پرسید: مرگ برای انسان کافر خوب است یا بد؟ 💢حضرت فرمودند: مرگ هم برای مؤمن خوب است و هم برای کافر پرسید: چطور چنین چیزی ممکن است؟ 💐برای مؤمن از آن جهت خوب است که چون آنچه خداوند در نزد خود برای نیکان آماده کرده است بهتر از آن چیزی است که در دنیا از آن بهره‌مند هستند. ⭕️اما برای کفار بهتر است؛ زیرا فرصت بیشتر در دنیا به ضرر آنهاست؛ ⛔️چون خداوند در قرآن می‌فرماید: کافران گمان نکنند، اینکه ما به آنها فرصت داده‌ایم به نفع آنان است، به درستی که ما به آنها فرصت دادیم که بر گناهانشان بیافزایند. و برای آنان عذاب دردناکی است.(آل عمران آیه 178) 📕تفسیر العیّاشی، ج 1، ص 206 .
🎇 در ✨روايت داريم حق الناس در انسان را اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد. 💎 (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي محشر شود مثلا در نماز ، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند . علت را جويا مي شود و می شنوند كه حقوق آنها را پايمال كرده است . در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير , يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر بيچاره ترين بنده ها هستند. 〖از بیانات حجت الاسلام رفیعی〗 .
💠پرده‌ای از 💠 ✅ امیرالمومنین در خطبه 83 تعابیر خاصی از قیامت بیان می‌کند که ما را به حال و هوای برپایی قیامت می‌برد: ◀️ تا آنجا كه امور زندگانى پياپى بگذرد و روزگاران سپرى شود و رستاخيز بر پاگردد 💢 در آن زمان، انسان‌ها را از شكاف گورها، و لانه‏ پرندگان، و خانه درندگان، و ميدان‌هاى جنگ، بيرون مى‏‌آورند كه با شتاب به سوى فرمان پروردگار مى‌‏روند و به صورت دسته‏‌هايى خاموش و صف‏هاى آرام و ايستاده حاضر مى‏شوند، ⭕️ چشم بيننده‌ی آنها را مینگرد و صداى فرشتگان به گوش آنها مى‏رسد. ⭕️ در آنروز لباس نياز و فروتنى پوشيده و درهاى حيله و فريب بسته شده و آرزوها قطع گرديده است. ⭕️ دل‏ها آرام، صداها آهسته، عرق از گونه‌ها چنان جارى است كه امكان حرف زدن نمى‏باشد، 💢 اضطراب و وحشت همه را فرا گرفته و بانگى رعد آسا و گوش خراش همه را لرزانده و به سوى پيشگاه عدالت، براى دريافت كيفر و پاداش مى‏كشاند. 📕 نهج‌البلاغه خطبه 83 .
💥چه کسانی برخداوندحقی دارند!?💥 🌹وقتی متعال در اعلام می کند: هر کسی که بر گردن من حق دارد، بلند شود. ❗️همه تعجب می کنند. ❤️از سوی خطاب می آید: 👈 هر کسی هنگام نزاع از خود بخشش نشان داده، تا مسأله اصلاح شود، بر گردن من حقی دارد. 🌸قرآن می فرماید: «فَمَنْ عَفا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ إِنَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمينَ(شوری 40)» خدا می فرماید: "اجرت بر من است" 🌿 انسان باید خیلی کوچک باشد، که این مدال و این جایگاه را رها کرده و بگوید: نه ،من نمی بخشم ،من می خواهم دلم را خنک کنم!! .
💠 نماز، جنگ با شيطان است‏💠 ✍محراب در لغت يعنى محلّ حرب و جنگ، پس نماز و حضور در محرابِ عبادت، قيام براى جنگ با ابليس است. اگر انسان هر روز چند بار در محلى قرار بگيرد كه نامش محل جنگ باشد، جنگ با هوس‏ها و شيطان‏ها و طاغوت‏ها، القاى اين كلمه چه تأثيرى در فرد و جامعه دارد؟ بگذريم كه امروز به خاطر فرهنگ غلط، محراب‏ها را تزيين مى ‏كنند و گل‏بوته‏ هاى كاشى‏كارى‏ ها، صحنه را درست به عكس كرده و به جاى فرار شيطان جولانگاه او قرار داده است. روزى پيامبر صلى الله عليه و آله به فاطمه عليها السلام فرمود: اين پرده را از جلو ديد من بردار، زيرا گلِ روى اين پارچه، در حال نماز توجّه مرا از بين مى‏برد. ولى ما امروز مبلغ سنگينى خرج مى ‏كنيم تا محراب را با انواع‏ كاشى تزيين كنيم. نمى‏دانم چرا به اسم شعائر مذهبى و هنر معمارى، از متن اسلام دور مى ‏شويم؟ اسلام هر چه عميق ولى بى آلايش معرفى شود جاذبه بيشترى خواهد داشت. ما با اين همه تزيينات چند نفر را به مسجد جذب كرده ‏ايم و اگر بودجه اين تشريفات را صرف نيازهاى ضرورى جوانان كنيم چقدر جذب خواهيم كرد؟ 📚حجت الاسلام قرائتى ؛ یکصد و چهارده نکته درباره
بسم الله الرحمن الرحیم🌸 ❣اهل بیت ع رو خرج دنیا نکنیم! ☄ما هر وقت دچار مشکل میشیم سراغ اهل بیت ع میریم و جالبه‌ که خیلی‌ها عظمت اهل بیت ع رو به شفا دادن و کمک کردن مالی و... میشناسن و در کل اونها رو برای دنیای خودشون خرج میکنن، ☘در حالی که در روایات منفعت اهل بیت ع برای این دنیا نیست 👌یعنی نفعی که اهل بیت در این دنیا به ما میرسانند در مقابل آنچیزی که بعد از مرگ به ما میرسد چیزی نیست. 🌹امام صادق ع میفرمایند: محبّت‌ ما اهل‌ بیت‌ در هفت‌ جا ثمر می‌بخشد: ⭕️ در نزد ⭕️ و در وقت‌ ⭕️ و در قبر ⭕️ و در روز رستاخیز ⭕️ و در کنار حوض‌ کوثر ⭕️ و در وقت‌ میزان‌ ⭕️ و در هنگام‌ عبور از صراط‌ 📚محاسن‌ ج‌ 1، کتاب‌ الصَّفوة‌ و النّور و الرّحمة‌، ص‌ 152، حدیث‌ 75 👈اگر دقت کنید در این روایت هیچ اشاره ای به دنیا نشده است... .
🔅 ✍️ آخر به همان نقطه رسیدیم که بودیم 🔹یک ﺗﺎﺟﺮ خارجی ﻧﺰﺩﯾﮏ ﯾﮏ ماهی‌گیر ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﯾﻖ ﮐﻮﭼﮏ ﻣﺎهی‌گیری ﺍﺯ ﺑﻐﻠﺶ ﺭﺩ ﺷﺪ و ﭼﻨﺪ ﻣﺎﻫﻰ در آن ﺑﻮﺩ! 🔸ﺍﺯ ماهی‌گیر ﭘﺮﺳﯿﺪ: ﭼﻘﺪﺭ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﯿﺪ تا ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻯ؟ 🔹ماهی‌گیر: ﻣﺪﺕ ﺧﯿﻠﻰ ﮐﻤﻰ! 🔸ﺗﺎﺟﺮ: ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺻﺒﺮ ﻧﮑﺮﺩﻯ ﺗﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺎﻫﻰ ﮔﯿﺮﺕ ﺑﯿﺎﺩ؟ 🔹ماهی‌گیر: ﭼﻮﻥ ﻫﻤﯿﻦ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﻯ ﺳﯿﺮﮐﺮﺩﻥ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﺍﻡ ﮐﺎﻓﯿﻪ! 🔸ﺗﺎﺟﺮ: ﺑﻘﯿﻪ ﻭﻗﺘﺖ ﺭﻭ ﭼﯿﮑﺎﺭ می‌کنی؟ 🔹ماهی‌گیر: ﺗﺎ ﺩﯾﺮﻭﻗﺖ می‌خوابم. ﯾﮏ ﮐﻢ ﻣﺎهی‌گیری می‌کنم. ﺑﺎ ﺑﭽﻪﻫﺎﻡ ﺑﺎﺯﻯ می‌کنم. ﺑﺎ ﺯﻧﻢ ﺧﻮﺵ می‌گذرونم. ﺑﻌﺪ می‌رم ﺗﻮ ﺩﻫﮑﺪﻩ با دوستام می‌چرخم. ﺧﻼﺻﻪ ﻣﺸﻐﻮﻟﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﺯﻧﺪگی. 🔸ﺗﺎﺟﺮ: ﻣﻦ ﺗﻮﯼ ﻫﺎﺭﻭﺍﺭﺩ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﻭ می‌تونم ﮐﻤﮑﺖ ﮐﻨﻢ. ﺗﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻣﺎهی‌گیری کنی. ﺍﻭن‌وقت می‌تونی ﺑﺎ ﭘﻮﻟﺶ ﯾﮏ ﻗﺎﯾﻖ ﺑﺰﺭگ‌تر ﺑﺨﺮﻯ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﺍﻭﻥ ﭼﻨﺪ ﺗﺎ ﻗﺎﯾﻖ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺑﻌﺪﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ کنی. اون‌وقت ﯾﮏ ﻋﺎﻟﻤﻪ ﻗﺎﯾﻖ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﺎهی‌گیری ﺩﺍﺭﻯ. 🔹ماهی‌گیر: ﺧﺐ! ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻰ؟ 🔸ﺗﺎﺟﺮ: به‌جای ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﻫﻰﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﻪ‌ ﻭﺍﺳﻄﻪ ﺑﻔﺮﻭﺷﻰ ﺍﻭﻧﺎ ﺭﻭ ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮی‌ها می‌دی ﻭ ﺑﺮﺍﻯ ﺧﻮﺩﺕ ﮐﺎﺭﻭﺑﺎﺭ ﺩﺭﺳﺖ می‌کنی. 🔹ﺑﻌﺪﺵ ﮐﺎﺭﺧﻮﻧﻪ ﺭﺍﻩ ﻣﯿﻨﺪﺍﺯﻯ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪﺍﺗﺶ ﻧﻈﺎﺭﺕ می‌کنی. ﺍﯾﻦ ﺩﻫﮑﺪﻩ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺗﺮﮎ می‌کنی ﻭ می‌ری کشورهای دیگه. ﺍﻭﻧﺠﺎست ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻫﺎﻯ مهم‌تر ﻫﻢ می‌زنی. 🔸ماهی‌گیر: ﺍﻣﺎ این کار ﭼﻘﺪﺭ ﻃﻮﻝ می‌کشه؟ 🔹ﺗﺎﺟﺮ: ۱۵ ﺗﺎ ۲٠ ﺳﺎﻝ. 🔸ماهی‌گیر: ﺍﻣﺎ ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻰ ﺁﻗﺎ؟ 🔹ﺗﺎﺟﺮ: ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻗﺴﻤﺖ ﻫﻤﯿﻨﻪ. ﻣﻮﻗﻊ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﮐﻪ ﮔﯿﺮ ﺍﻭﻣﺪ، می‌ری ﻭ ﺳﻬﺎﻡ ﺷﺮﮐﺘﺖ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺧﯿﻠﻰ ﺑﺎﻻ می‌فروشی. ﺍین کار ﻣﯿﻠﯿﻮن‌ها ﺩﻻﺭ ﺑﺮﺍﺕ ﻋﺎﯾﺪﻯ ﺩﺍﺭه. 🔸ماهی‌گیر: ﻣﯿﻠﯿﻮن‌ها ﺩﻻﺭ؟ ﺧﺐ ﺑﻌﺪﺵ ﭼﻰ؟ 🔹ﺗﺎﺟﺮ: ﺍﻭن‌وقت ﺑﺎﺯﻧﺸﺴﺘﻪ می‌شی و می‌ری ﺑﻪ ﯾﮏ ﺩﻫﮑﺪﻩ ﺳﺎﺣﻠﻰ ﮐﻮﭼﯿﮏ. ﺟﺎﯾﻰ ﮐﻪ می‌تونی ﺗﺎ ﺩﯾﺮﻭﻗﺖ ﺑﺨﻮﺍﺑﻰ. ﯾﮏ ﮐﻢ ﻣﺎهی‌گیری ﮐﻨﻰ و ﺑﺎ ﺑﭽﻪﻫﺎ ﻭ ﺯﻧﺖ ﺧﻮﺵ ﺑﺎشی. 🔸ماهی‌گیر ﻧﮕﺎﻫﯽ به ﺗﺎﺟﺮ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺧﺐ ﻣﻦ ﺍﻻﻧﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ همین کار رو می‌کنم. ◽ﺳﺮﮔﺸﺘﻪ ﭼﻮ ﭘﺮﮔﺎﺭ ﻫﻤﻪ ﻋﻤﺮ ﺩﻭﯾﺪﯾﻢ ◽ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻧﻘﻄﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ
🔴 عجله حضرت عزرائیل!!! ✍ مرحوم شیخ مرتضی زاهد، عالمی بسیار وارسته و اهل مراقبت و احتیاط بود. ایشان حدود پنجاه سال پیش در تهران زندگی می‌کرد و اسوه‌ای از پارسایی و زهد و اخلاق شمرده می‌شد. رسم ایشان این بود که پس از نماز مغرب و عشا برای مردم مسئله شرعی می‌گفت. شبی در یک مسئله اشتباه کرد. وقتی به خانه آمده و رساله را دید، فهمید اشتباه گفته است. همان شب راه افتاد در خانه ها را می‌زد و به مأمومین نماز می‌گفت مسئله را اشتباه گفته و درستش چیز دیگری است. یکی گفت: آقا، چه عجله ای، فردا شب تصحیح می‌کردی! ایشان فرمودند: شما عجله نداری، شاید عزرائیل عجله داشته باشد و به فردا نرسد. 📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر ➥ .