🔵 از عوامل آسان جان دادن
🔸 مداومت بر تسبیحات حضرت زهرا
✍ یکی دیگر از اموری که باعث آسانی جان دادن میگردد، مداومت بر تسبیحات حضرت زهرا علیها السلام بعد از نمازهای واجب است.
این تسبیحات گنجی است که به ما رسیده است و از بزرگ ترین هدایای الهی بوده که پیامبر بزرگوار به حضرت زهرا علیها السلام دادند.
به تعبیر امام صادق علیه السلام اگر بهتر از این چیزی بود، پیامبر (ص) همان را عطا میکرد. امام صادق علیه السلام فرمودند: این تسبیحات نزد من از هزار رکعت نماز در روز بالاتر است. و ما همان طور که فرزندانمان را به نماز امر میکنیم، به این تسبیحات هم امر مینماییم.
بعد فرمودند: «فَاِنَّهُ لَم یَلزَمهُ عَبدٌ فَشَقِیَ؛ کسی که بر آن مداومت داشته باشد، دچار شقاوت و عاقبت سوء نمی شود. »
📚 کتاب از احتضار تا عالم قبر
.
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
✍ قسمتی از کتاب آن سوی مرگ:
مرد جوانی، تنها در نمازخانه ایستگاه قطار، نشسته بود. با ظاهری خجالت زده، پریشان و پشیمان. او قصد داشت به خاطر گناهی که انجام داده بود، توبه کند. شیاطین، اطرافش جمع شده بودند. شبیه زنبورهایی که اطراف لانه شان گرد می آیند. همه می کوشیدند او را از تصمیمش منصرف کنند. صدای آزاردهنده ای از دهان هر کدامشان خارج میشد. صدایی بم و کشدار. مثل صدای ضبط شده ای که با دور کند پخش شود. با وجود این، من می توانستم بفهمم که آنها چه می گویند.
چه می گفتند؟
به طور کلی، داشتند حرف های وسوسه انگیزشان را به ذهن او کند. مثلا یکی از شیاطین به او می گفت: "میخواهی توبه و خودت را از گناهان لذت بخش محروم سازی؟تو هنوز خیلی جوانی؛ و خیلی سالم. زندگی یک جوان سالم، بدون گناه، هیچ جذابیتی ندارد. گناه، نمک زندگی است و...
مرد جوان، مدتی با خود کلنجار رفت. عاقبت، تصمیم نهایی اش را گرفت. همان جا، در گوشه نمازخانه، به حالت سجده، خم شد و پیشانی اش را روی مهر گذاشت؛ با بغض، با اخلاص و با شرم زیاد به خدا گفت: "خدایا، مرا ببخش. اشتباه کردم. قول شرف میدهم ته دیگر تکرار نکنم. قول می دهم که دیگر (.....)
ناگهان، نوری با صدای بلند، در نمازخانه ترکید. شیاطین را دیدم که نعره های مهیبی کشیدند، سپس به شکل پودر سیاهی در آمدند و رفته رفته محو شدند...
📚 کتاب آن سوی مرگ
🔴 #تجربه_نزدیک_به_مرگ
قسمتی از مشاهدات بهشت برزخی
کتاب آن سوی مرگ:
✍ از وسایل نقلیه بگویید. وسیله نقلیه ای در شهر (منظور شهری بهشتی است) دیدید؟
- دیدم؛ ولی نه در داخل شهر. اغلب وسایل نقلیه، -که از جنس براقی شبیه جیوه بودند در نوار ساحلی به چشم می خوردند.
- وسایل نقلیه، از قبیل؟
- اتومبیل های خیلی شیک، موتور سیکلت های شگفت انگیز، دوچرخه های ظریف و حتی درشکه های پر زرق و برق. آن سوتر، هواپیماهای نقره ای کوچک و لوکس را دیدم که بر فراز اقیانوس پرواز می کردند. در امتداد بازوهای اقیانوس، تعداد زیادی قایق و کشتی تفریحی - برخی به شکل ستاره دریایی - شناور بودند، بعدا فهمیدم که وسایل نقلیه، متعلق به جماعت خاصی است. به جماعتی که هنوز به این وسایل دنیوی علاقه دارند. اغلب آنها، افرادی بودند که زمانی در حسرت داشتن این وسایل به سر می بردند. منظورم از زمانی، موقعی است که در زمین زندگی می کردند، لُب مطلب را بگویم: بسیاری از آرزوهای تحقق نیافته انسان های خوب، در برزخ برآورده می شود....
📚 کتاب آن سوی مرگ
🔵 امید مثبت به پروردگار
✍ در چند قسمت دعای کمیل بحث آرزوی مثبت شده است. در اواخر دعا، امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: «و رجائی عفوک» ؛ خدایا! امیدی که قلب مرا پر کرده است، امید به عفو تو است.
این شدنی است که انسان دل به خدا ببندد و بگوید: تو کریم و رحیم و غفوری، و من محدود، فقیر و اسیر هوای نفسم. چند سال اشتباه کردم، اما آمدم. با امید به عفو تو آمدم که همین امید به عفو تو، باعث آمرزش گناهان من است. لازم نیست که شخص امیدوار بنشیند، گریه کند، بر سر خود بزند و صیغۀ توبه را بخواند، بلکه همین که حقیقتاً به پروردگار میگوید: «و رجائی عفوک» خدا نیز میگوید: «عفوتُک» اگر تو به عفو من امید داری، من نیز از تو گذشت میکنم. چون خدا، خدایی نیست که امید مثبت کسی را نا امید کند. خدا بخیل نیست که بگوید: من نمی توانم تو را ببخشم.
📚 کتاب مرگ و فرصتها، مجموعه سخنرانی های استاد انصاریان
🔵 #شرایط_توبه از زبان امیر المؤمنین (ع)
✍ ادای حق الناس :
امام علی علیه السلام فرمودند: جزء سوم این است که: تمام حقوقی که از مردم به گردن گناه کار است باید پرداخت شود. اسلام دین «سمحه و سهله» ، یعنی خیلی آسان گرفته است. این حرف درستی است، اما توضیح لازم است که در کجا خیلی آسان گرفته است؟ در مال و حقوق مردم هم آیا آسان گرفته است؟
آخرین کلامی که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله به نقل امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است: «لا اله الا اللّه» نبود. او خودش «لا اله الا اللّه» بوده است. نیاز به گفتن «لا اله الا اللّه» نداشت. او خودش عین توحید بود و خدا در او جلوه صفاتی داشت.
امیرالمؤمنین علیه السلام میفرمایند: آخرین حرفی که پیامبر صلی الله علیه و آله سه بار تکرار کردند این بود: علی جان! به امت من بگو: مال مردم را در ذمه خود نگه ندارید و پس بدهید، گرچه نخ مانده ته سوزن باشد که نمی شود با آن چیزی دوخت. وگرنه خدا، قیامت و دین را قبول ندارید، گرچه ادعای دین داری کنید.
📚 کتاب آثار مثبت عمل، استاد انصاریان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بوتاکس بدون تزریق کشف شد😍
👌 خانومه عجب تغییری کرد👍🏻
📣برای اطلاعات بیشتر و دریافت این جوان کننده ی طبیعی با 20% تخفیف روی لینک زیر بزنید👇🏻
https://landing.getz.ir/KUOA4
https://landing.getz.ir/KUOA4
🌷 #امام_سجاد (علیه السلام) :
✍ انَّما الاِْسْتِعْدادُ لْلِمَوْتِ تَجنُّبُ الْحرامِ وَبَذْلُ النَّدى فى الْخَيْرِ.
☘ براستى آمادگى براى مرگ ، دورى از حرام و بذل و بخشش در كار خير است.
📚 بحارالانوار ، ج ۴۶، ص ۶۶
.
⚠️ حجاب_در_آخرالزمان
♥️✨ امام_علی (ع) فرمودند :
✍🏻 در آخرالزمان که بدترین دوران است ؛
جمعی از زنان پوشیده اند در حالیکه
برهنه اند ( لباس دارند اما آنقدر نازک و
کوتاه است که گویی هنوز برهنه اند..)
✍🏻 و از خانه با آرایش بیرون میآیند، اینها
از دین خارج شده اند ، و در فتنه ها وارد
شده اند و به سوی شهوات میل دارند ..
✍🏻 و به سوی لذات خوارکننده شتاب میکنند
و حرام ها را حلال میدانند و (اگر توبه
نکنند ) در دوزخ به عذاب ابدی گرفتار
میشوند ..
📚وسائلالشعیه ج14ص19
.
🔴 آیا ارواح در برزخ به دیدار خانواده هایشان در دنیا میآیند؟
✍ اسحاق بن عمّار میگوید به امام موسی بن جعفر (ع) عرض کردم:
«آیا مومن اهل و عیالش را زیارت میکند؟ فرمود: بله. عرض کردم: در چه زمان هایی؟ فرمود: به اندازه نیکی هایشان. عده ای از آنها هر روز زیارت میکنند، تعدادی هر دو روز... و آنها که در پائین ترین درجه هستند هر جمعه زیارت میکنند.»
پس یعنی این دیدار به اندازه فضایل آن هاست.
درباره چگونگی این دیدار هم
امام صادق (ع) فرمودند:
«همانا (ارواح) مومن اهل و عیال خویش را زیارت میکند و آنچه را دوست دارد میبیند و آنچه را ناخوش دارد از وی پوشیده میشود. کافر هم اهل و عیالش را زیارت میکند و آنچه را که ناخوشایند اوست میبیند و آنچه را دوست دارد از وی پوشیده میشود.»
📚 کتاب انسان و معاد
🔵 راههاى توبه و جبران
✍ استاد قرائتی: در آيات قرآن و روايات براى آمرزش و جبران گناهان، دستورات و رهنمودهايى رسيده كه ما چند نمونه از آنها را بيان مى كنيم:
۱) صدقات و كمك هاى پنهانى
قرآن مى فرمايد: اِن تُبدُوا الصَّدَقاتِ فَنعِمّا هِىَ واِن تُخْفوها وتُؤ تُوهَا الفُقراءَ فهوَ خَيرٌ لكم و يُكفِّرُ عنكم من سيّئاتِكم
اگر به فقرا آشكارا كمك كنيد كار نيكويى انجام داده ايد، ولى اگر همين صدقات و رسيدگى به فقرا پنهانى و مخفيانه باشد، براى شما بهتر است و كفّاره گناهان و سبب جبران بدى هاى شما مى شود.
📚 کتاب معاد، استاد قرائتی