eitaa logo
برادرِ کوچک.
826 دنبال‌کننده
467 عکس
159 ویدیو
4 فایل
آنها که راه دراز و وقت کم را فهمیده‌اند، مجبورند که خود را زیاد کنند و رشد بدهند. . @ID_IRI
مشاهده در ایتا
دانلود
برادرِ کوچک.
در واقع؛ این سرنوشتِ همه‌ی ماست، کسی هم نمیتونه منکرش بشه. انا لله و انا الیهِ راجعون ..
برادرِ کوچک.
در واقع؛ این سرنوشتِ همه‌ی ماست، کسی هم نمیتونه منکرش بشه. انا لله و انا الیهِ راجعون ..
‌‌ولی یه جا هم هسـت که، داستان کامل فرق میکنه! آدم یا میمیره، یا نمیمیره .. حالا اگه گفتین قضیه چیه؟
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ۱۶۹. هرگـز گمـان مبـر کسـانی که در راه خـدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند، و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.
آیھ۱۶۹ - آلِ‌عمران
‌ این هم داداشای گل؛ مجید و مهدی زین‌الدینِ عزیز .
برادرِ کوچک.
دیشب تئاتری که رفتم در موردِ زندگیِ این دو شهیدِ بزرگوار بود. انقدر زیبا و فـوق‌العاده بود که همونجا عهد بستـم امروز بیام دیدنشـون. فقـط خداروشکر که طلبیـده شـدیم ..
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلزارِ شهدا.
__
هدایت شده از بنده‌ی‌عکاس.
۱۴۰۱/۱۰/۱۷ دریاب روح خستۀ ما را که مثل اشک دیگر امید ما ز دو عالم گسسته است ..
چه ابرای باحالی تو آسمونن
شما: شما خودت قصد ازدواج نداری ؟؟! بنده: من یه بار دیگه قبلا این رو توضیح دادم، الان هم وظیفه میدونم اینو بگم. ببینید شما باید به این بلوغ برسید که اصلا قرار نیست زمان دقیقِ ازدواج خودتون رو بدونید یا تعیین کنید. شما باید از همون روزی که ذهنتون درگیرِ این بحث شد و تصمیم گرفتین به ازدواج فکر کنید، روز به روز خودتون رو کامل تر کنید. اینجاست که کلمه رشد رو تجربه خواهید کرد. چون یک قانون وجود داره که میگه؛ هر ویژگی و خصلتی که دوست داری تو طرف مقابل و شریکِ زندگیت باشه رو قبل از اون باید خودت کسب کرده باشی! و بالعکس هر ویژگیی که دوست نداری طرف مقابلت داشته باشه رو نباید خودت داشته باشی! همین یک قانونِ ساده رو اگر رعایت کنید رشد رو تجربه خواهید کرد و شما بعد از یک مدت به اون بلوغ های لازم خواهید رسید.
برادرِ کوچک.
شما: شما خودت قصد ازدواج نداری ؟؟! بنده: من یه بار دیگه قبلا این رو توضیح دادم، الان هم وظیفه میدون
پس از همون تایمی‌ که فکرت درگیر شدو رفت سمت این موضوع باید شروع کنی به یادگیری، رشد و تکامل. قرار نیست همون روز که خواستی سریع یه موردِ خوب پیدا شه و اونم قبول کنه و همه چی به خیر و خوشی تموم شه و شما متاهل بشی. نخیر! این تصمیم به ازدواج تازه شروعِ یک مسیرِ خودسازیه.