🌺نکته تفسیری صفحه ۲۵:🌺
عاشقان خدا:
مطالعه ی تاریخ و آثار گذشتگان، حقایق زیادی را به ما می آموزد. یکی از موضوعاتی که در تمام آثار گذشته و در هر جامعه ای، با هر آداب و رسومی، مورد توجه نویسندگان قرار گرفته، داستان کهن «عشق» است. شاید بتوان گفت در باره ی هیچ موضوعی به این اندازه داستان و شعر نوشته و سروده نشده است. ماجرای عشق و محبّت، با زندگی انسانها گره خورده و از آنها جدا نمی شود. هر انسانی از زمانی که خود را می شناسد، دنبال محبوبی می گردد تا بدو عشق ورزد و از او محبت ببیند. کودک خردسال، بهترین لحظات خود را در دامان مادر خود می گذراند و با تمام وجود او را دوست دارد، و مادرش صدچندان بیشتر، به او عشق می ورزد. هر چه انسان بزرگتر می شود، علاقه هایش بیشتر و متنوع تر می شود؛ علاقه به شهرت و ثروت، همسر، فرزند و .... .
در واقع نحوه ی زندگی هر کس، بر اساس علاقه هایش شکل می گیرد. کسی که عاشق شهرت است، همیشه به آن فکر می کند و فعالیت هایش را برای رسیدن به آن شکل
می دهد. تاریخ، پر از داستان های عاشقانه از کسانی است که برای رسیدن به محبوب خود، تمام دارایی و حتّی جان خود را فدا کرده اند. آری، دل بستن، جزء جدانشدنی انسان است، و کسی که توانایی دوست داشتن را ندارد، انسان نیست؛ امّا این عشق و علاقه، گاهی ممکن است سکّوی پرواز انسان به آسمان سعادت و خوشبختی شود و گاهی هم لغزشگاه او برای سقوط به درّه ی شقاوت و نابودی. اگر انسان جهان اطرافش را با چشم های باز بنگرد، به خوبی می فهمد که در پشت پرده ی این جهان، کارگردانی نیرومند و دانا و در عین حال مهربان و دوست داشتنی وجود دارد که تمام زیبایی های دل فریب جهان، ساخته و پرداخته ی اوست. زیبایی گلهای رنگارنگ، عظمت فضای بیکران، جمال معشوقه های
دلربا، جذابیت شهرت و مقام، همه و همه، محصول آفرینش استادانه ی اوست. با این نگاه، دل انسان اوج می گیرد و اسیر عشق محبوبی می شود که پیری و زشتی و فنا در او راه ندارد. اینجاست که تمام تلاش انسان، صرف خشنود کردن آن زیباترین محبوب می شود و علاقه هایش دور محور عشق به او می گردد. چنین انسانی، کسانی را دوست دارد که او دوستشان دارد و به چیزهایی دل میبندد که او از آنها خشنود است؛ کارهایی می کند که او می پسندد و از رفتارهایی دور می شود که او را ناراحت می کند. در واقع ایمان هر کس، همان علاقه ی او به خداست که باعث می شود دستورهای او را اطاعت کند.
در روایتی آمده است که شخصی از امام صادق علیه السلام پرسید: «آیا دوست داشتن و دشمن داشتن، از ایمان است؟» امام در پاسخ فرمود: «آیا ایمان، چیزی جز دوست داشتن و دشمن داشتن است؟»[1] اگر اما دل بستن انسان، از مسیر صحیح منحرف شود، آنگاه به جای خدا، چیزهایی قرار می گیرند که انسان را به نابودی می کشانند. یکی از نمونه های عبرت آموز تاریخ در مورد علاقه های باطل، داستان کربلاست. گفته اند که پیش از حادثه ی عاشورا، بین امام حسین علیه السلام و عمر سعد گفت وگویی پیش آمد. امام به او فرمود: «از خدا بترس و با من همراه شو.» او گفت: «می ترسم که خانه ام را خراب کنند.» امام فرمود: «من خانه ات را می سازم.» او گفت: «می ترسم که مال و اموالم را از من بگیرند.» امام فرمود: «من بهتر از آن را از ثروت خودم به تو می دهم.» او گفت: «من عیال وارم و برای آنها می ترسم.» در این زمان، امام حسین علیه السلام از او رو برگرداندند و سرنوشت سختی را برای او پیش بینی کردند. [2]
[1] . کافی، ج2، ص 125
[2] . بحارالانوار ، ج44 ، ص388
❌ خسارات FATF را تجربه کردید دوباره برای مردم فاکتور نکنید
⏪وزیر اقتصاد به جای توضیح درباره ابهامات FATF و سابقه سیاه تعامل با این کارگروه تحت تسلط آمریکا گفت: FATF را از یک مسیر دیگر پیش میبریم.
▪️عبدالناصر همتی در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت FATF گفت: داریم این موضوع را دنبال میکنیم. انشاءالله از طریق مجاری قانونی پیگیری میکنیم. من فکر میکنم به نفع منافع کشور است.
▪️گفتنی است که آقای همتی در دولت روحانی رئیس بانک مرکزی بود؛ دولتی که پنهانی و با دور زدن مجلس، به FATF تعهد داد که برنامه اقدام این کارگروه را به اجرا بگذارد و از ۴۱ بند، ۳۷ بند آن را انجام داد اما FATF پس از آن مطالبه اخذ مصوبات مجلس را پیش کشید که دو مورد دیگر هم عملی شد و فقط دو بند از این برنامه اقدام متوقف ماند؛ آن هم به اعتبار نتیجه کاملاً معکوس FATF در قالب دو برابر شدن شمار تحریمها و درز اطلاعات سرّی اقتصادی ایران و تشدید فشارهای تحریمی و متهم شدن نیروهای نظامی و متحدان ایران به تروریسم و فشار برای محدودیت همکاری بانکی با این نهادها و نیروها!
▪️در چنان وضعیتی سؤال «مجمع تشخیص مصلحت نظام» مانند سایر دیگر نخبگان و صاحبنظران این بود که چه تضمینی هست با اجرای دو بند باقی مانده، تحریمها لغو شود و روند منفی گذشته شدت نیابد، که آقای ظریف اعلام کرد هیچ تضمینی وجود ندارد و تضمینی در اینباره نمیتوانیم بدهیم(!)
▪️با وجود این واقعیتها، عجیب است که رئیس آن روز بانک مرکزی و وزیر امروز اقتصاد، هفتهای یکی دوبار درباره محسنات و فوائد نداشته FATF برای اقتصادی ایران اظهارنظر میکند!
"کیهان"
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دموکراسی انگلیسی به روایت استاد رحیمپور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️ خدا لعنت کند آنهایی را که این ظلم را شنیدند و نسبت به آن رضایت داشتند
🔴 بیعت مردم فرانسه با فلسطین و نفرت از اسرائیل
🔹۸۰ درصد فرانسویها بازی تیم ملی کشورشان با اسرائیل در پاریس را بهخاطر انزجار از صهیونیستها تحریم کردند تا این بازی کمتماشاگرترین بازی تاریخ تیم ملی فرانسه لقب بگیرد.
🔹فرانسویها از هفتۀ پیش مخالفت خود را برای میزبانی از صهیونیستها اعلام کرده بودند ولی دولت فرانسه بر خلاف خواستۀ مردم از اسرائیلیها تحت تدابیر شدید امنیتی میزبانی کرد.
🔹رسانۀ عربی مراتنا در گزارش امروز خود نوشته: رئیسجمهور فرانسه در این بازی بهدنبال سرپوش نهادن به جنایتهای اسرائیل در غزه بود اما «مردم فرانسه با بیعت مجدد با مسئلۀ فلسطین سیلی محکمی به او زدند».
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸ولایت، اولویت دادن به خداوند است🔸
وقتی کسی را نصیحت میکنید که به حرف پدرش که مثلاً نامش «حسن» است، گوش کند، هیچگاه به او نمیگویید که حرف حسنآقا را گوش بده؛ بلکه میگویید: «حرف پدرت را گوش بده». وصف پدری را ذکر میکنید؛ یعنی پدر چون حق پدری بر تو دارد، باید حرفش را گوش بدهی. یا مثلاً به افسری که تخطی یا تخلف کرده است، نمیگویید که حرف آقای فلان را گوش کن؛ بلکه میگویید: «حرف فرماندهات را گوش کن». بهجای ذکر اسم او، شغل و موقعیت او را ذکر میکنید. چون از لحاظ فرمانده بودن، واجبالاطاعه است؛ نه از لحاظ اسمش.
خداوند هم میگوید «النَّبِيُّ أَوْلى بالمؤمنین ... » و اسم حضرت را نمیبرد؛ چون نبی یعنی کسی که خبری را میدهد؛ یعنی خدا وی را مطلع کرده است و او اطلاعات خدایی را بیان میکند. نبی یعنی کسی که از سوی خدا خبر میآورد. کسی که ولایت دارد، معنایش این است که چون از سوی خدا آمده، اولویت دارد؛ پس معنایش برمیگردد به اولویت خداوند. ولایت یعنی اینکه انسان طوری بشود که خواست خدا برای او مهمتر از خواست خودش باشد.
📖 تمثیلات علمی، صفحه ٣۶
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همتی: نمیتوانیم هم تورم را کاهش دهیم هم رشد اقتصادی محقق بشود/ جناب همتی! چطور دولت شهید رئیسی توانست هم تورم را کاهش دهد هم رشد اقتصادی را ۴ برابر کند؟ اگر نمیتوانید زودتر استعفا دهید و کشور را معطل نکنید
وزیر اقتصاد دولت پزشکیان:
🔹️ما درگیر دو متغیر کلان اقتصادی هستیم که تقریبا دغدغۀ همۀ دولتهاست؛ یکی رشد اقتصادی و دیگری تورم. با توجه به ساختار نامتناسب اقتصادی هر کاری برای کاهش تورم بکنیم منجر به توقف رشد اقتصادی میشود و اگر بخواهیم رشد را از طریق افزایش اعتبارات حاصل کنیم دچار تورم میشویم.
◾️اعتراف همتی مبنی بر ناتوانی در افزایش همزمان رشد اقتصادی با کاهش تورم در حالی است که دولت شهید رئیسی طی سه سال، رشد اقتصادی منفی را به ۴.۵ درصد رساند و همزمان تورم را از ۵۰ درصد به ۳۵ درصد کاهش داد.
◾️با این حال در زمان دولت شهید رئیسی علیرغم عملکرد مثبت اقتصادی، همتی از جمله افرادی بود که حتی منتقد رشد اقتصادی ۴.۵ درصدی و کاهش تورم به حساب میآمد و حال که سکان اقتصاد کشور را در دست گرفته از ناتوانی دولت در بهبود شاخصهای اقتصادی سخن میگوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ از کسی که شعارش ما نمیتوانیم بود، چه توقعی دارید!
♨️این همون دنیای گفتمان غربیه که رو سر مردم غزه و لبنان خراب میشه!
#نابودی_رژیم_نامشروع_کودککش
♨️یه بی خانمان تو کانادا پاش عفونت کرده
سیستم پزشکی فوق پیشرفته کانادا بجای پای عفونی، پای سالمش رو اشتباهی قطع کردن!
فقط یه لحظه فکر کنید چنین فاجعه ای تو ایران رخ میداد!
تا مدت ها تیتر یک رسانه های دنیا میشد و از شورای امنیت میخواستن فورا ورود کنه و جون ملت ایران رو نجات بده!😐
#خودتحقیر_نباشیم
#ایران_مقتدر_قوی 🇮🇷