eitaa logo
برای توجّه
505 دنبال‌کننده
5.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
31 فایل
بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرّحیمِ لاحَولَ وَ لاقُوَّه اِلّا بِاللّهِ العلیِّ العظیم و صلّی اللهُ علی محمّد و الهِ الطّاهرین کپی مطالب کانال بدون ذکر لینک کاملاً جایز است اما مطالبی که دارای نام یا لینک سایرکانالهاست لینک و نامشون رو حذف نکنید @barayetvajoh
مشاهده در ایتا
دانلود
سوره مبارکه نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه (https://erfan.ir)
088-nesa-fa-ansarian.mp3
4.84M
سوره مبارکه منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
سوره مبارکه از کتاب تفسیر یک جلدی مبین
088-nesa-ta-1.mp3
3.5M
سوره مبارکه بخش اول مفسر: استاد قرائتی
088-nesa-ta-2.mp3
4.74M
سوره مبارکه بخش دوم مفسر: استاد قرائتی
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنبال ذکر سختی هستی؟ 🎙 آیت الله بهجت رحمت الله علیه
﷽ 🔰 غفلت از حقیقت جاری ✍️🏻 قیامت ویژگی‌ها و شرایطی دارد که در مرتبه‌ای پایین‌تر در ظهور نیز جلوه می‌کند. یکی از اوصاف قیامت، ناگهانی بودن آن است که این امر نه به دلیل طی نشدن روند آن، بلکه ناشی از غفلت و بی‌خبری انسان‌هاست؛ ▫️«اقْتَرَبَ لِلنَّاسِ حِسَابُهُمْ وَهُمْ فِي غَفْلَةٍ مُعْرِضُونَ» (سوره انبیاء، آیه۱) حساب انسان‌ها نزدیک می‌شود، اما بیشتر آن‌ها در غفلت و بی‌توجهی‌اند. ✍️🏻 غفلت در مورد چیزی به کار می‌رود که وجود دارد و باید به آن توجه شود، اما نسبت به آن بی‌اعتنایی صورت می‌گیرد. بنابراین، وقتی وعده‌ حق نزدیک می‌شود و حقیقت آشکار می‌گردد، کافران که تا آن لحظه در بی‌خبری بودند، اعتراف می‌کنند: «يَا وَيْلَنَا قَدْ كُنَّا فِي غَفْلَةٍ مِنْ هَٰذَا»(سوره انبیاء، آیه۹۷) وای بر ما که از این حقیقت در غفلت بودیم. ⬅️ این اعتراف نشان می‌دهد که قیامت همواره وجود داشته است، اما انسان‌ها نسبت به آن غفلت داشته‌اند. ✍️🏻 بنابراین، قیامت تنها رویدادی در آینده نیست، بلکه حقیقتی است که همیشه وجود دارد و انسان می‌تواند با آگاهی و توجه، به آن نزدیک شود. غفلت از قیامت یعنی بی‌توجهی به حقیقتی که همین حالا نیز حاضر و جاری است؛ همان‌طور که ظهور نیز مرتبه‌ای نازل‌تر از این حقیقت است و در زمان حال جریان دارد. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام، قبیله سلمان»
﷽ 🔰 سقوط جوانان؛ سقوط ملت ✍️🏻 رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «امروز دست توطئه‌گری با هدایت بیگانه در سطح کشور وجود دارد تا بذر فساد و لغو را در میان جوانان بیفشاند؛ برای این که جوانان را سرگرم و مشغول کند. ملتی که جوانانش سرگرم فسق و فجور باشند، راه به جایی نخواهد برد. می‌خواهند آن جوان بسیجی مؤمن و مخلص و پارسا را که برای جهاد فی‌سبیل‌الله به میدان جنگ می‌رفت و پشت سرش را نگاه نمی‌کرد و زندگی راحت و لذات و همه را پشت‌گوش می‌انداخت، اسیر و پابند کنند؛ هم مسئولان و هم جوانان متوجه باشند.» [1] ✍️🏻 بودجه‌های هنگفتی خرج این می‌شود که جوان به لغو مشغول شود. بازی رایانه‌ای را هم می‌شود طوری طراحی کرد که احساسات مثبتی در او پرورش پیدا کند، ولی عمدتاً بازی‌هایی است که یا شهوات او را پرورش می‌دهد یا آمال و آرزوهای واهی او را. یا سبک زندگی غربی را نمایش می‌دهد یا خشونت و جنایت را برای او عادی‌سازی می‌کند. ⬅️ وقتی فرد در بازی این‌ها را تجربه می‌کند، وارد حوزه روان او می‌شود و با آن‌ها خو می‌گیرد. او دیگر نمی‌تواند پرواز کند. جوان وقتی پرواز می‌کند، ملت پرواز می‌کند و تا قله اوج می‌گیرد. 🔖 باید چه کار کرد که این عنصر پیشران اوج نگیرد؟! ▫️باید به دست و پایش قلاب زد و باید و دست و پایش را سنگین کرد. با چه چیزی؟ ▫️با همین شهوت، همین آلودگی‌ها و عادی‌سازی اینها. [1] بیانات رهبر معظم انقلاب (۱۳۷۰/۰۵/۳۰) 📌 برگرفته از جلسه «جوان پیشگام پیشکار»