فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹مصاحبه با مردم سال۱۳۵۶، غذا چی میخورید؟
×نون و اب
×نون نداریم بخوریم
🔹با این وجود نوجوان ۱۵ ساله در استوری خود مینویسد: "چه چیزی کم داشتید که انقلاب کردید؟" امروزه، وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم مناسب نیست و مردم به سختی زندگی میکنند. با این حال، دوران پیش از انقلاب به مراتب وخیمتر بود. اما براندازان و رسانه های آنها چنان حکومت پهلوی را تطهیر میکنند که باورکردنی نیست.
🔹جمعیت ایران پیش از انقلاب حدود ۳۰ میلیون نفر بود. نکته قابل توجه این است که در دوران پهلوی، فروش نفت چندین برابر مقدار فعلی بود و هیچ تحریم و محدودیتی برای ایران وجود نداشت، اما در همان زمان، مردم ایران در فقر و بیامکاناتی به سر میبردند. در سال ۱۳۵۳، حکومت پهلوی روزانه بیش از ۶ میلیون بشکه نفت صادر کرده و درآمد حاصله مستقیماً به حساب شاه و اطرافیانش واریز میشد
🟢 دیدن این مطالب و فیلم ها و اسناد و مدارک برای همه به خصوص نوجوانان و جوانانی که دوران سیاه پهلوی را درک نکردند واجب و ضروریست.
بعضی ها هر چی در مورد دوران سیاه پهلوی براشون حرف میزنی و دلیل میاری میگن کو سند ، کو منبع و مدرک؟؟؟
تمام اسناد و مدارک رو براتون یه جا جمع کردیم تا برای دیگران بفرستید تا دیگه کسی با انتشار اراجیف به تطهیر چهره کثیف پهلوی دست نزنه👇
▪️اوضاع دوره پهلوی
محمدرضا پهلوی: اعتراف به اشتباهات و ظلم و ستم و نبود آزادی و...
📽اینم فیلمش📽
بختیار: کارنامه سیاه حکومت پهلوی
📽اینم فیلمش📽
بنی صدر: گوشه ای از کارنامه سیاه رضاشاه
📽اینم فیلمش📽
بختیار: پاسخ به مدعیان پیشرفت در دوران پهلوی
📽اینم فیلمش📽
روزنامه های دوران پهلوی: گزارش مشکلات و نابسامانی ها و گرانیها
📽اینم تصاویرش📽
وزیر اطلاعات پهلوی: عمق بی درایتی در دوران پهلوی
📽اینم فیلمش📽
علی امینی، نخستوزیر پهلوی: بی برنامگی و اشتباهات بزرگ ساواک و مشکلات بزرگ معیشتی مردم و عدم آزادی در دوران پهلوی
📽اینم فیلمش📽
نمایندگان مجلس دوران پهلوی: اعتراض نسبت به نابسامانی ها و مخارج نجومی جشنهای دربار و ...
📽اینم فیلمش📽
داماد شاه: علل سقوط حکومت پهلوی و آینده روشن جمهوری اسلامی ایران
📽اینم فیلمش📽
«علینقی عالی خانی»وزیر اقتصاد پهلوی بمدت۷سال:
پس رفت حکومت پهلوی و خفقان و ترس از انتقاد و...
📽اینم فیلمش📽
تفریحات نجومی شاه و خانواده اش با وجود اوضاع وخیم مردم
📽اینم مدارک و عکسش📽
▪️گرانی و تورم
محمدرضا شاه: گران شدن 200 تا 400 برابری اجناس از 50 تا 52
📽اینم فیلمش📽
مروری بر وضعیت گرانی ها در دوران پهلوی
📽اینم فیلمش📽
رئیس دانشگاه تهران در دوران پهلوی: گرانی شدید آن دوران
📽اینم فیلمش📽
محمدرضا شاه: اعتراف به بحران مسکن و اجاره
📽اینم فیلمش📽
▪️دزدی و اختلاس و فساد
یکی از نویسندگان دوران پهلوی: توصیف بخشی از دزدی های رضاشاه به همراه معرفی کتاب انگلستان و رضاشاه
📽اینم فیلمش📽
فردوست (رئیس دفتر ویژه اطلاعات بازرسی پهلوی): فساد مالی گسترده و نجومی در دوره پهلوی، پروندههای بالای صد میلیون ۳۷۵۰ مورد.
📽اینم فیلمش📽
وزیر آموزش و پرورش پهلوی: فساد مالی گسترده وابستگان شاه
📽اینم فیلمش📽
پسر شاه: بزرگترین اختلاس تاریخ ایران توسط شاه و دیگر غارتگری ها و چپاول و ...
📽اینم فیلمش📽
▪️شکنجه و کشتار مخالفین
محمدرضا شاه: اعتراف به اعدام مخالفان حکومتش
📽اینم فیلمش📽
روایت مردم از کشتارهای رژیم پهلوی
📽اینم فیلمش📽
◼️سیاست خارجی
پرداخت حقوق نجومی و حق توحش به نظامیان آمریکایی مستقر در ایران از سوی دربار پهلوی
📽اینم فیلمش📽
روزنامه نگار آمریکایی: استعمار ایران توسط انگلیس و آمریکا و دخالتها و... شاه را آمریکا برای منافع خودش روی کار آورد …
📽اینم فیلمش📽
محمدرضا شاه: اذعان به اینکه ایران گاو شیرده کشورهای غربی بود در زمانی که کشور درگیر مشکلات بود
📽اینم فیلمش📽
عرب پرستی شاه ایران
📽اینم فیلمش📽
مقامات سیاسی رژیم پهلوی: خیانت رژیم پهلوی در جدایی بحرین و بی توجهی به ایرانیان جدا شده از وطن
📽اینم فیلمش📽
◼️شخصیت متزلزل و فساد اخلاقی شاه
وزیر بهداشت پهلوی: مرگ شاه در اثر مصرف داروهای جنسی
📽اینم فیلمش📽
درباریان پهلوی: شخصیت متزلزل محمدرضا پهلوی و فساد جنسی و خیانت به ناموس ایرانی
📽 اینم فیلمش 📽
▪️ از شایعه تا واقعیت
🟡 شایعه
آیا ایران در عراق، لبنان و سوریه، ورزشگاه ساخته است؟
🟢 واقعیت
✍ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔹در سوریه و لبنان هیچ ورزشگاهی توسط ایران ساخته نشده و حتی در حد شایعه نیز هیچگاه این موضوع مطرح نبوده است. (بطلان این ادعا اینقدر واضح بوده که بیبیسی و اینترنشنال هم هنگام انعکاس صحبتهای علی دایی، این بخش از سخنان او را سانسور کردهاند!!)
چند سال پیش و در جریان بازی ذوب آهن و الزورای عراق که در کربلا برگزار شد، بعضی حواشی ایجاد شد از جمله اینکه دروازبان ذوبآهن ادعا کرد ورزشگاه کربلا را ایران ساخته است. اما این ادعا صحیح نیست زیرا این ورزشگاه با سرمایهگذاری دولت عراق و توسط یک شرکت ترکیه ای به نام شرکت بهادر کول (Bahadır Kul Arcitects) طراحی و ساخته شده و یک شرکت ایتالیایی بر آن نظارت کرده است.
بله ورزشگاه دیگری در بصره ساخته شده که مهندسان آن ایرانی بوده و نه تنها ریالی از مردم ایران در ساخت آن هزینه نشده، بلکه برخلاف آنچه به جوانان ایرانی القاء میشود که عراق با پول ملت ایران صاحب استادیوم شده است، این پروژه که توسط یک شرکت خصوصی به نام «شرکت بلند پایه» صورت گرفته، برای ایران ارزآوری، درآمد زایی و اشتغالزایی داشته و از ساخت این پروژه ها در عراق میلیاردها تومان سود برده است.
ضمناً لیگ فوتبال هیچ یک از کشورهای مذکور به نام (خلیج ع.ر.ب.ی) نیست. بله لیگ امارات که بسیاری از فوتبالیستها از قِبَل آن پولهای هنگفتی به جیب زدند، به این نام جعلی بود که آن نیز فعلا عوض شده است.
اما درباره بی احترامی به ایران در جریان مسابقات فوتبال باید توجه داشت که متاسفانه این اقدامات در هواداران تیمها رواج دارد هم از سوی طرفداران ایرانی هم از سوی تیمهای مقابل. از این بدتر اینکه در داخل نیز هواداران تیمهای ایرانی انواع ناسزاها را به یکدیگر نثار میکنند که آخرین نمونه آن که بسیار شرمآور بود در جریان بازی پرسپولیس و تراکتورسازی اتفاق افتاد.
🔹 بر اساس قانون «اختلاف بینداز و حکومت کن» دشمنان سعی میکنند با تیره کردن روابط ایران با همسایگان، فرصتهای اقتصادی و معنوی موجود در این روابط را از بین ببرند.
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمینی به ایران داده شد؟
🟢 پاسخ استاد رحیمپور ازغدی را بشنوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 کل اختلاس های بعد از انقلاب را جمع کنی (از بابک زنجانی و خاوری و مرجان شیخ الاسلامی بگیر تا چای دبش)
با هم جمع کنی در برابر این یکی، عددی به حساب نمیآید!!
🟢 ببینید....
🟡 شبهه
چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمینی به ایران داده شد؟این خواست دولت انگلیس بود که حکومت دینی بر ایران حاکم بشه
🟢 پاسخ
🔹 اولاً اگر امام خمینی مهره آمریکا و انگلیس بودند، پس راز این همه دشمنی آمریکا و انگلیس با ملت و انقلاب ایران و جنایت هایی که در حق انقلاب اسلامی ایران روا داشته می شود از جمله ترور ، تحریم ، تحریک صدام به جنگ ، ممانعت از پیشرفت های علمی، تحریم، بلوکه کردن اموال ملت، فتنه انگیزی ها و حمایت از فتنه گران و ... چیست؟
ثانیاً فرانسه قانوناً نمیتوانست هیچ اقدامی در ممانعت از حضرت امام انجام دهد، با این وجود تلاشهای زیادی برای ممانعت از پرواز امام راحل انجام داد، از اخلال در صدور گذرنامه همراهان امام گرفته تا بیمه نکردن هواپیما.
ضمن اینکه طرحهای خطرناکی برای پرواز ریخته شده بود که شاید خوشخیالی در تحقق آنها، فرانسه و بعضی کشورهای دیگر را نسبت به بیخطر بودن پرواز مطمئن میکرد، مانند آنچه فردوست در خاطراتش در مورد انفجار هواپیما یاد کرده (ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، ص ۶۰۷) یا ربودن هواپیما و انتقال به یکی از جزایر خلیج فارس (خاطرات دکتر صادق طباطبایی ص ۱۷۸)
دولت آمریکا هم تمام تلاش خویش را به کار بسته بود تا از ورود امام خمینی ره به میهن ممانعت به عمل آورد . در این راستا در دی ماه سال ۵۷ (۱۷-۱۱ دی ۵۷) ، کنفرانسی به نام گوادلوپ با حضور سران چهار کشور فرانسه ، انگلیس ، آمریکا و آلمان برگزار شد که با توجه به افزایش یافتن شعله های انقلاب در آن جلسه مقرر شد تا شاه از ایران برود و زمام امور را به بختیار بسپارد. به دنبال این تصمیم مقرر شد تا دولت فرانسه به نمایندگی از آمریکا پیامی را به امام خمینی بفرستد تا ضمن دعوت حضرت امام به حمایت از دولت بختیار ، از امام خواسته شود تا اقداماتی را به منظور جلوگیری از بروز هر گونه کودتا در ارتش شاهنشاهی انجام دهند.
اما امام خمینی ره با درایتی بی نظیر در پاسخ به دولت فرانسه که واسطه ابلاغ پیام کارتر بود چنین فرمودند : «پیام آقاى کارتر، دو جهت در آن بود؛ یکى راجع به موافقت کردن با حکومت فعلى، که دولت بختیار باشد ... و یکى هم راجع به احتمال کودتاى نظامى و یا پیش بینى کودتاى نظامى، پیش بینى کشتار وسیع مردم، که ما را از آن مى ترسانید.
اما راجع به دولت بختیار؛ شما سفارش مى کنید که ما برخلاف قوانین خود عمل کنیم. بر فرض آنکه من چنین خطایى بکنم، ملت ما حاضر نخواهد بود ..... و اما قضیه کودتا. ... من کودتا را نه به صلاح ملت مى دانم، و نه به صلاح امریکا؛ اگر (کودتا) بشود از چشم شما مى دانیم! .... این تمام پیغام من است به کارتر. ( صحیفه امام، ج ۵، ص: ۳۷۷)
ژنرال هایزر مجری کودتا (که امام خمینی هم پیشبینی کرده بودند) نیز در کتاب خاطرات خود به این مساله اشاره کرده و بر لزوم جلوگیری از ورود امام تا زمان تکمیل آمادگی برای کودتا که نیازمند زمانی حدودا ۱۰ الی ۲۰ روز پس از خروج از شاه از کشور بود تاکید دارد . وی در کتاب خاطرات خود چنین می نویسد : « اگر بتوانیم چند روز مراجعت [آیت الله] خمینی را به تاخیر اندازیم برای ما واقعا فرق می کند . اگر شاه فردا برود و [آیت الله] خمینی روز بعد بیاید همه برنامه های ما نقش بر آب می شود» (خاطرات ژنرال هایزر ، ص ۲۰۸ به نقل از خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۱۶۶)
دکتر صادق طباطبایی از همراهان حضرت امام در فرانسه که از نزدیک شاهد این تلاش ها بود چنین مینویسد: «با اعلام بازگشت امام به ایران پیغامها و توصیه های فراوانی به ایشان می شد که حالا به ایران نروید یا سفر را به تعویق بیاندازید... جالب اینکه کارتر هم پیام داد که برای حفظ جان خودتان بهتر است سفر را به مدتی بعد موکول کنید. مقامات فرانسوی از طریق دوستان و آشنایان همین پیغام را می دادند. بعدها معلوم شد که ژنرال هایزر و نیز شاپور بختیار از طریق سفیر فرانسه در تهران درخواست کرده بودند که مقامات فرانسوی به هر نحو ممکن بازگشت امام را به تعویق بیاندازد.»(خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۲۰۳)
خود بختیار هم میگوید:
«من می خواستم یک کاری بکنم که آیت الله خمینی نیاید؛ گاهی می گفتم تامین جانش را نمی توانم بکنم و گاهی می گفتم اگر کشته بشود چنین و چنان می شود ... یک روز به سفیر فرانسه گفتم شما میتوانید این پیغام مرا به پرزیدنت ژیسکاردستن ، همین امروز برسانید ... مستقیما به او بگویید که بختیار از شما خواهش می کند که به هر تقدیر و وسیله ای که میدانید آمدن آیت الله خمینی را به ایران به تعویق بیاندازید . دیگر چگونگی اش را من از اینجا نمی توانم بگویم...سفیر فردای آن روز آمد و به من گفت که ما اقدام کردیم اما ایشان (آیت الله خمینی) میگوید من قانع نشدم به ایران نروم» (شاپور بختیار، ص ۱۲۹)
#ادامه_دارد 👇
#ادامه ازقبل👆
❌ چرا به هواپیمای امام خمینی اجازه ورود داده شد؟
🔹از طرف دیگر فضای انقلابی و شور و حرارت ملت به پا خاسته ایران به گونه ای بود که عملا قدرت هر گونه اقدام خطرناکی را بر علیه امام خمینی ره از هر کسی حتی ارتش شاهنشاهی سلب می کرد حتی ارتش مجبور شد تا مسئولیت تامین امنیت امام خمینی ره را در بخش عمده ای از مسیر بر عهده بگیرد.
چنین واکنش های منفعلانه ای دارای سابقه هم بوده است مانند سال ۴۲ که از ترس واکنش ها شاه از اعدام امام صرفنظر کرد.
(حتی صدام جنایتکار که دستش به خون هزاران عراقی و حتی علمای این کشور آلوده بود، در جریان انتفاضه شعبانیه عراق که به رهبری آیت الله خوئی صورت گرفت و طی آن صدام غیر انسانی ترین اقدامات را بر علیه مخالفان خود انجام داد و حتی دهها تن از علمای به نام مانند حکیم و صدر و شاهرودی را نیز به شهادت رساند، از ترس واکنش ها و با وجود تصمیم اولیه نتوانست آیت الله خویی را اعدام نماید.)
نتیجه اینکه شواهد تاریخی حاکی از این است که همه قدرتهای غربی از جمله آمریکا ، انگلیس و فرانسه و نیز کلیت نظام شاهنشاهی و دولت بختیار عزم خود را جزم کرده بودند تا مانع از ورود امام خمینی ره به ایران گردند اما عزم واراده پولادین امام خمینی به اضافه شرایط انقلابی جامعه باعث شد تا امام خمینی علیرغم وجود همه خطرات وارد ایران شوند.
این نکته نیز قابل ذکر است که گاهی قدرتهای استکباری وقتی شرایط یک جامعه از انتظارات آنها خارج میشود و به تعبیر دیگر مهرهی آنها در کشوری بسوزد، چندان با تغییر مخالفت نمیکنند تا بتوانند موجسواری کنند و رژیم جدید را هم کنترل کرده یا در فرصت مناسب با یک کودتا یا نفوذ در سران شرایط را به نفع خود تغییر دهند نظیر بلایی که اخیراً بر سر انقلاب مصر وارد کردند. یعنی وقتی حسنی مبارک تبدیل به یک مهرهی سوخته شد، خود را در کنار انقلاب قرار دادند و ابتدا با رئیس جمهور جدید «محمد مرسی» همراه کرده و پس از جلب اطمینان او، زمینه سرنگونی انقلاب مصر فراهم شد و حکومت نظامی بر پا شد.
شاید آمریکا و انگلیس هم چنین نقشههایی برای انقلاب ایران داشتند که ناشی از نشناختن شخصیت امام راحل بود.
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
.
🔴بزرگترین "معروف"
♦️امام خامنه ای:
بزرگترین "معروف"، "دفاع" از این نظام است.
این بزرگترین کاری است که باید انجام گیرد. عده ای برای مقابله با این نظام کمر بسته اند - چه از راه نظریه پردازی و چه از راه تبلیغات سیاسی و موذی گری های گوناگون - و در نظام خدشه وارد می کنند. مسأله آنها، انتقاد به نظام یا به مسئولان نظام نیست؛ از نظر آنها انتقاد، وسیله ای برای نابود کردن خود نظام است.
1380/6/15
❤️دهه فجر مبارک