🚨 لغو پرواز مسافران هواپیمایی «پارس ایر» در پی اجاره اختصاصی هواپیما توسط پزشکیان/ اجاره هر پرواز این شرکت حدودا یک میلیارد تومان هزینه دارد
🔹 گزارشهای مردمی و اسنادی که به دست رسیده حاکی از آن که است برخی از پروازهای یکی از مشهورترین شرکتهای هواپیمایی کشور یعنی شرکت «پارس ایر»، طی ایام تبلیغات انتخابات، از جدول پروازی حذف شده و مسافران آن ها بدون اطلاع قبلی سرگردان شدهاند.
🔹 بر اساس یکی از این گزارشها، مسافران پرواز شماره ۴۴۲۸ روز چهارشنبه تهران_ماکو هواپیمایی «پارس ایر» پروازشان علی رغم دریافت کارت پرواز، لغو شده است.
🔹بررسیها نشان میدهد هواپیمای مزبور به منظور سفر انتخاباتی مسعود پزشکیان به مقصد دیگری پرواز کرده است.
🔹 اما نکته جالب توجه آن است که اجاره هر پرواز اختصاصی هواپیمای CRJ این شرکت هواپیمایی مشهور حدودا بیش از یک میلیارد تومان هزینه دارد.
🔹 این در حالی است که نامزد مزبور در دومین مناظره تلویزیونی ادعا کرده بود کاری خواهد کرد که مردم گرسنه سر بر بالین نگذارند./نود اقتصادی
🚨 اگر تحت هیچ عنوان تمایلی به رای دادن به #سعید_جلیلی ندارید و اگر نظر شما در خصوصی مسعود #پزشکیان قطعی است یک بار این متن را بخوانید
🔺 سخنی با آنها که رایشان مسعود پزشکیان است و نظر قطعیشان نه به جلیلی است.
یک بار از زاویه ی نگاه من ببینید.
🔻 دوستان عزیز نه میخواهم بگویم پزشکیان تجزیه طلب است. نه میخواهم بگویم دولت سوم روحانی ست و نه میخواهم بگویم بنزین را ۲۵ هزار تومان میکند و نه میخواهم بگویم اطرافیان بدی دارد. مسئله مهمتر از این حرف هاست.
حقیقتی که در ۴ روز اخیر عیان شده است.
✅ وقتی از 4 سال آینده صحبت میکنیم از روزهایی حرف میزنیم که در آن هرکسی رئیس جمهور شود (جلیلی یا پزشکیان) قطعا باید در آن برنامه هفتم توسعه را اجرا کند.
فرقی نیست که اطرافیان روحانی دورش باشند و یا افرادی چون رسایی و ثابتی با او وارد پاستور شوند. بنابراین هرکس رای بیاورد باید این برنامه را اجرا کند.
🔻 برای اجرای این برنامه تا اینجای کار چند نکته در خصوص مسعود پزشکیان وجود دارد؛
1️⃣ مسعود پزشکیان در مناظره اول با کسالت حاضر شد و گفت که پزشک ۲ روز استراحت اجباری برایش تجویز کرده است. او بعد از سفر به چند شهر این چنین دچار کسالت شده در حالی که رقیبش ۱۰ سال جوان تر است و کل کشور را در این چند روز گشته و همچنان سفرهای استانی اش ادامه دارد...
2️⃣ پزشکیان در مناظره بارها اسم ها (از جمله عبدالحمید اسماعیل زهی) را فراموش کرده و دیگران کمک کردهاند به یاد بیاورد.
دو مورد فوق اگر نشان از کسالت پزشکیان نباشد حداقل نشان از کهولت سن فردی ست که تا کنون تجربه کار سنگین ریاست جمهوری نداشته و قطعا در بلند مدت برای خودش مردم و کشور چالش هایی پدید خواهد آورد.
3️⃣ مسعود پزشکیان در خصوص سوال مجری برنامه گفته بود: نکته ای که تو گفتی را در جمع دانشجوها گفتم و حکومت داری فرق دارد و کاری دیگر خواهم کرد.
این مسئله با ادعای آقای پزشکیان که میگفت با شما صادق خواهم بود، در تناقض است. چرا که او صراحتا دارد میگوید ممکن است قولی دهم اما در نهایت کار دیگری بکنم...
4️⃣ مسعود پزشکیان چندین بار مواردی را که مجری از صحبت های گذشته ی او گفت انکار کرد و این یعنی یا او نمیداند در گذشته چه گفته (حافظهاش یاری نمیکند) یا به نفعش نیست که به یاد بیاورد.
مورد فوق یعنی صداقت یا سلامت ایشان محل بحث است.
5️⃣ پزشکیان در سه هفته اخیر بارها گفت برنامه ندارم چون باید همان برنامه هفتم را اجرا کنم اما در مناظره ی اخر در پاسخ به اینکه بخش مسکن سازی که در برنامه آمده را اجرا میکنی یا نه، واضح و صریح گفت که توان اجرایش را نخواهد داشت.
مسئله ای که با صداقت ایشان در تناقض است و نشان میدهد که او در نهایت بعید نیست کشور را با نتوانستم، قول نداده بودم، نگذاشتند، رو به رو کند.....
6️⃣ مسعود پزشکیان هنگام حضور در جمع فعالان به اطرافیانش میگوید: کاش متنی مینوشتید، نمی دانم آنجا چه بگویم.
این حرف نشان میدهد ایشان باید منتظر بماند تا کسی برای پیشبرد فعالیت ها به او چیزی بگوید و از خود چیزی ندارد و ترجمه ی دیگر این مهم این است که او ممکن است بدون آنکه بداند، توسط اطرافیان کنترل شود....
پزشکیان بارها گفته نمی دانم، برنامه ندارم و برنامه هفتم را (حداقل در حوزه مسکن) هرگز اجرا نمیکنم.
🔻 دوره ی ریاست جمهوری با در نظر گرفتن موارد فوق (اگر کهولت سن آقای پزشکیان را اذیت نکند) بیشتر شبیه به یک دوره ی کارآموزی خواهد بود تا یک دوره ی خدمت.
در ۴ روز اخیر پزشکیان بیشتر چیزی شبیه به همتی-مهرعلیزاده بوده تا پزشکیان !
ما در نهایت قرار است کسی را انتخاب کنیم که برنامه هفتم را اجرا کند.
اگر میخواهید برای جمعه تصمیم بگیرید یک بار به موارد فوق فکر کنید....
🚨 هر انقلابی یک همراه و حداقل ۲ ساعت حضور در اطراف شعب اخذ رأی
🔹متاسفانه نقشه دارند با پرسه زدن اطراف صندوق ها، آراء کهنسالان و افراد غیر مطلع را با انواع ترفندها به سمت نامزد جریان غرب گرا بکشانند.
🔹 برنامه ریزی کردن که تا شعاع 300 متری صندوقهای رای نیرو بزارن و روی رای مرددین و افراد کهنسال و حتی روستائیان در امروز اثر بگذارن
🔸 تا شعاع پیرامونی صندوقها رو رصد کنیم. مراقبت کنیم و اجازه ندیم کسی روی رای و نظر مردم اثرگذاری منفی داشته باشه
🔹دوستان سعی کنید حداقل یک نفر رو با خودتان همراه کنید.طبق نظرسنجیها اختلاف بین دو کاندیدا بسیار کم است و این لحظات بسیار حساس و سرنوشت ساز است.
یاعلی
🔴جهش سنگین مشارکت
#غیررسمی
حدود ۱۷.۲۰۰ میلیون شرکت کننده تا ساعت ۱۸.۰۰
♦️#غیررسمی
❌️حدود ۱۸.۸۰۰.۰۰۰ نفر تا ساعت ۱۸:۳۰
افزایش حدود ۷ درصدی مشارکت نسبت به دور اول تا ساعت ۱۹
🔹برخی برآوردهای میدانی تسنیم حاکیست تا ساعت ۱۹ امروز نزدیک به ۲۰ میلیون نفر در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردهاند که با احتساب میزان مشارکت در همین بازه زمانی در انتخابات دور اول، افزایش حدود ۷ درصدی مشارکت را «تا اینجا» شاهد هستیم.
🔹با توجه به تغییر «نرخ رشد» مشارکت در ساعتهای مختلف، نمیتوان درصد نهایی را پیش بینی کرد اما به هر صورت تاکنون دور نسبت به دور اول با مشارکت بیشتری همراه بوده است.
درصد آراء خیلی بهم نزدیکه و رییس جمهور آینده با تعداد آراء کمی بیشتر از رقیب ، رییس دولت خواهد شد
این ساعات پایانی فرصت طلایی و تعیین کننده در این رقابت نزدیک و نفس گیر است.
الان فقط دعوت #حضوری و #تلفنی، به صندوق ها کمک می کند. سهم خود را در برابر شهدا و پیکر سوخته #شهید_خدمت ادا کنید
🔻 بوی شکست به اردوگاه اصلاح طلبان رسید!
🔹 از صبح امروز عباس عبدی، محمد جواد ظریف و محمد علی ابطحی به عنوان حامیان رسانهای پزشکیان با توییت های پیاپی سعی در القای حس پیروزی به حامیان داشتند. اما از عصر امروز فعالیت این جریان توییتری با سردی عجیبی در هم آمیخته است.
🔹 با توجه به اینکه طبق اخبار غیررسمی و مشاهدات میدانی، موج آرای حامیان سعید جلیلی فزاینده بوده و بوی شکست خیلی زود به اردوگاه اصلاحات رسیده، برخی از جمله عباس عبدی دچار انفعال و سکوت شده و برخی دیگر چون ظریف، خط محتوایی این جریان را بر روحیه بخشی به هواداران خود متمرکز کرده است.
🔹 در همین راستا، ظریف دقایقی پیش توییتی منتشر کرد که حاکی از دلهره موجود در میان طرفداران پزشکیان بود. او در توییت خود با تایید بر پیشتازی سعید جلیلی در نظرسنجیها و اخبار غیررسمی نوشت: «نظرسنجیها و پیشبینیها هم نمیتوانند جای رای ما را بگیرند.»
🔹 احتمالا تلاش این جریان برای بیاعتبار کردن گزارشهای میدانی، در ساعات آینده شدت بیشتری به خود خواهد گرفت.
تا دقیقه آخر باید جنگید.
تا ساعت ۲۴ نباید کار را رها کرد.
پیروزی نزدیک است.
🚨آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی (متا) منتشر شد : جلیلی ۵۰.۳ ، پزشکیان ۴۸.۱
🔹در آخرین نظرسنجی مرکز تحلیل اجتماعی متا مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)، با موضوع مشارکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، براساس پاسخ افراد به سوال «شما در مجموع تا چه میزان احتمال دارد در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو شرکت کنید؟»، پیش بینی میشود میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۴۳.۳٪ خواهد بود.
🔹همچنین بر اساس این نظرسنجی، در میان افرادی که اعلام کردهاند قطعا در انتخابات شرکت میکنند، ۴۵.۷٪ به آقای جلیلی و ۴۳.۷٪ قصد دارند به آقای پزشکیان رای دهند. همچنین ۹٪ از افراد شرکت کننده قطعی گفتهاند که هنوز تصمیمی برای انتخاب نامزد معینی نگرفتهاند و با توجه به آنکه، این افراد تا روز قبل از انتخابات نامزد مورد نظر خود را انتخاب نکردهاند، پیشبینی میشود اکثر قریب به اتفاق آنها به تصمیم قطعی نرسیده و در انتخابات شرکت نکنند.
🔹لذا با این فرض پیشبینی میشود درصد نسبی رای آقای جلیلی و پزشکیان با در نظر گرفتن احتمال عدم مشارکت مرددین در انتخابات به ترتیب تا سقف ۵۰.۳٪ و ۴۸.۱٪ افزایش یابد. به دلیل آنکه این اختلاف در حاشیه خطای نظرسنجی قرار دارد، ممکن است در پیشبینی نتیجه انتخابات اثر گذاشته و نتیجه نهایی متفاوت شود.
🔹این نظرسنجی در بازه ۱۳ و ۱۴ تیرماه سال جاری، با روش نمونهگیری آنلاین و با مشارکت ۶۰۰۰ نفر گردآوری شده است و نتایج ذکر شده نیز با استفاده از روش تحلیلی مدلسازی جمعیتی به دست آمده است.