🔴 سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان به ایران
🔹ارتشبد «فیاض بن حامد الرویلی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان در صدر یک هیئت عالیرتبه نظامی به تهران سفر خواهد کرد.
🔹ارتشبد فیاض بن حامد الرویلی ظهر امروز با سفر به تهران و حضور در ستاد کل نیروهای مسلح با سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دیدار و گفتگو میکند.
واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف
ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید ...
راست میگوید که میدان با میز فرق دارد، او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست، نه یکاقدام بجا
آقای دیپلمات
شما یادتان نمی آید،
مرد میدان ما آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر
تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری.
آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید
شما قفل های زیادی زده اید
از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان...
حق داری قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد را مقصر ناکامی هایت بدانی.
او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد.
*تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود.
مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را.
آقای دیپلمات
این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید
دیگر رنگی ندارد
کار اندیشه غرب لیس شما تمام است
مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت
و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام
اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است
موشکهای انصار الله به ریاض
صاروخ های حزب الله به دیمونا
صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند.
آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " گاندو۳ " چه کسی بازی کند؟
یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟
یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب!
سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد.
گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟
اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود
سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش.
راه شهید رئیسی
برای ده نفر بفرستید و زنجیره را قطع نکنید
🔰 علت ناترازی، مخالفت با پالایشگاهسازی و نیروگاهسازی بود، نه مازوت!
🔸روزنامههای اصلاحطلب اذعان میکنند که کشور با ناترازی در تولید و مصرف گاز و برق و بنزین مواجه است اما ریشه این ناترازی یعنی سوء مدیریت دولت روحانی را مسکوت میگذارند.
🔸در حالی که برخی منابع از مشکل تامین گاز زمستانی خبر میدهند، برخی خبرها حاکی از این است که تعلل دولت در تامین سوخت نیروگاهها موجب ایجاد چالش دوباره در زمینه ناکافی بودن تولید برق کرده اما مدیران دولتی سعی میکنند کوتاهی را با ادعای توقف مازوتسوزی در برخی نیروگاهها توجیه بکنند که البته در ادامه میتواند به تشدید چالش برق کمک کند.
🔸در این زمینه روزنامه سازندگی در سرمقاله خود مینویسد: مازوتسوزی در سه نیروگاه متوقف شد تا جان مردم بیشتر از این آسیب نبیند، اگرچه عوارض توقف مازوتسوزی، ممکن است خاموشی باشد!
🔸سازندگی افزود: ایران بعد از روسیه بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارد. ولی به علت بالا رفتن مصرف داخلی گاز، ایران حالا در تامین گاز نزدیک به ۱۰ درصد کمبود دارد. کشور ما این اصطلاحاً «ناترازی» را با سوزاندن مازوت جبران میکند.
🔸روزنامه هممیهن نیز به قلم حسین سلاحورزی از ناترازی تامین و مصرف گاز در زمستان خبر داده و نوشت: ناترازی گاز که پیشبینی میشود در زمستان امسال به بیش از ۳۰۰ میلیون مترمکعب در روز برسد، به بحرانی تمامعیار در حوزه اقتصادی و اجتماعی تبدیل شده است.
🔸یادآور میشود ناترازی در تامین حاملهای مختلف انرژی عوامل متعددی دارد اما شاید بتوان مهمترین علت آن را در اعتماد دولت روحانی به غرب و محروم ساختن همزمان کشور از انرژی هستهای و سوختهای فسیلی بر شمرد.
🔸دولت یازدهم و دوازدهم با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند.
🔸در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲-۶۱ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Fsf
@Kayhan_online
⭕️توییت خبرنگار حامی پزشکیان از یک انتصاب عجیب دیگر در نهاد ریاست جمهوری
کسی میدونه تو دولت چه خبره؟
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از خبر فوری
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آثار بینظیر هنرمند فنلاندی
🔹این هنرمند با استفاده از زغال بر روی یخ مفهوم زوال و ناپایداری را در آثارش انتقال میدهد.
#هنر #دیدنی
@AkhbareFori
جدول خاموشی تهران.pdf
520.1K
♦️جدول خاموشی ۲۰ آبان در استان تهران به تفکیک مناطق
#اخبار_تهران در فضای مجازی👇
@akhbartehran
مسئولان در همایش مسکنی چند میلیاردی
▪️مردم سرسُفره خالی!
🔹حضور احتمالی خانم صادق وزیر راه، علی آقامحمدی و برخی مسئولان دولت و مجلس طی فردا در همایش مسکنی چند میلیاردی در هتل اسپیناس پالاس و در وضعیت اسفناک اقتصادی این روزهای مردم سوالات زیادی ایجاد کرده که متاسفانه کسی پاسخگو نیست.
🔹این همایش با عنوان «چشم انداز صنعت ساختمان ایران» احتمالا برای حل معضلات مسکن کشور و مردم برگزار می شود، ولی همانند خیلی دیگر از همایش های کشور که با هزینه های سرسام آور نهایتا از جیب مردم برگزار می گردد، در نهایت گرهی از مشکلات مردم باز نخواهد کرد.
🔹اصولا لزوم برگزاری چنین همایش هایی برای حل مشکلات مردم در هتل های گران قیمت چیست؟ اگر هزینه محل برگزاری این گونه همایش ها بالا نباشد، مشکل مردم حل نمی شود یا مسئولان مدعو حاضر به قبول حضور در همایش های ارزان نمی شوند؟
🔹در صورتی که بخش خصوصی در کشور بخواهد از جیب خود یک همایش پرزرق و برقی برگزار کند، چرا مسئولان دولتی و حکومتی باید به خودشان اجازه بدهند در شرایطی که بخشی از مردم به نان و قوت روز خود محتاج هستند، در چنین همایش های پرخرج شرکت کنند؟
🔹نمونه این همایش ها برای حل مشکل مسکن کشور بارها و بارها با حضور مدعوین مشابه در سالهای متمادی گذشته و به میزبانی یک روزنامه خاص برگزار شده است. هزینه های سرسام آور برگزاری این همایش ها چگونه تامین شده، و نقش و ارتباط آن رسانه خاص با این گونه همایش ها چیست؟