✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸اصحاب سیدالشهدا علیهالسلام میگفتند:
🌺 «اگر هفتاد مرتبه کشته شویم و زنده شویم و کشته شویم، دست از یاری تو برنمیداریم.»
📚 رحمت واسعه، ویراست سوم، ص٨١
(مجموعه فرمایشات حضرت آیتاللّٰه بهجت پیرامون حضرت سیدالشهداء علیهالسلام و اصحاب و یاران آن حضرت)
@Bashohadatashahadatt
⭕️پخش زنده سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان
🔻 به مناسبت هفته بسیج، صبح شنبه ۵ آذرماه جمع کثیری از بسیجیان با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد. علاوه بر این، پنج میلیون نفر از بسیجیان سراسر کشور نیز با ارتباط مستقیم و به صورت مجازی در این برنامه حضور خواهند داشت.
📲 این برنامه ساعت ۹:۴۵ صبح شنبه آغاز شده و به صورت زنده و مستقیم از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیما پخش خواهد شد.
@Bashohadatashahadatt
🔳سفره ی شهیدان
🔻صدای قاشق و چنگال، محمد را به سر سفره دعوت کرد. پا به درون اتاق گذاشت. چند نفر اطراف سفره نشسته بودند. محمد در جایش میخکوب شد. چشم هایش را بست و دوباره باز کرد. باورش نمیشد آن ها اطراف سفره نشسته اند. شهید بهشتی با صدای پر صلابتش گفت: «محمدآقا! بیا کنار ما بشین.» شهید رجائی و شهید باهنر جا باز کردند تا محمد کنارشان بنشیند. محمد نگاهی به جمع کرد و با لبخند کنارشان نشست. صدای محمد، محمد، او را از خواب پراند. محمد به در و دیوار اتاق نگاهی کرد. گوشه ی لبانش بالا رفت؛ با صدای بلند گفت: «حمیده خانم، منم شهید میشم.» حمیده با چشم های گِرد به او نگاه کرد: «خواب دیدی؟» محمد بلند شد، لباس نظامیاش را به تن کرد و گفت: «آره، دور یه سفره با شهید بهشتی، رجایی و باهنر بودم.»
🔻شهید محمدابراهيم كله مناری
🔻شهادت: 4/7/1365
🔻محل شهادت: فاو (تيپ قوامين )
@Bashohadatashahadatt
📌بازخوانی دستنوشته شهید سلیمانی خطاب به بسیجیان
🔺متن نامه شهید حاج قاسم سلیمانی خطاب به بسیجیان در سال ۱۳۹۴:
«بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و عزیزان بسیجیم سلام علیکم
خداوند شما را برای خدمت به اسلام حفظ بفرماید.
عزیزانم
اولاً؛ بزرگترین امانت سپرده شده به ما جمهوری اسلامی است که امام عارفمان فرمود: حفظ آن از اوجب واجبات است در حفظ این امانت از هر کوششی دریغ نفرمایید.
ثانیاً؛ به حلال خداوند و حرام آن توجه خاص خاص بفرمائید.
ثالثاً؛ پدر و مادرتان را آنچه بزرگ بشمارید که شایسته آن باشد که خداوند و ائمه معصومین توصیه فرمودند.
رابعاً؛ دوستی و رفاقت ارزش بزرگی است اما مهم این است که با چه کسی رفاقت و برای چه راهی میکنید.
خامساً؛ نماز شب نماز شب نماز شب کلید تمام عزت هاست».
🔻بهمناسبت هفته بسیج مستضعفین
@Bashohadatashahadatt
ما خواب بودیم او میجنگید ...
ما خواب بودیم اورا شهید کردند...
ما خواب بودیم انتقام گرفتند...
باز ما خواب بودیم او را به خاک سپردند...
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#لبیک_یا_خامنه_ای
@Bashohadatashahadatt