eitaa logo
رسانه بسیجیان انصارالله
303 دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
63 فایل
☘️رسانه ای برای آگاهی بخشی به بسیجیان جهت ارتباط با ادمین و ارسال مطالب،پیشنهادات،انتقادات👇👇👇 @ansarallah4
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨🚨🚨 روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: بسم الله الرحمن الرحیم انا من المجرمین منتقمون دشمن آمریکایی - صهیونی بار دیگر بر مبنای استیصال خود در حل مشکلات داخلی و کاهش اعتبارش در بین کشورهای منطقه به دنبال احیای نقش شوم خود و توجیه افکار عمومی، در اقدامی تجاوزکارانه، با حمله به جزیره لارک منجر به شهادت و مجروحیت تنی چند از رزمندگان و هموطنانمان شد. این اقدام توسط فرزندان ایران اسلامی پاسخ داده خواهد شد و تنبیه متجاوز را به دنبال خواهد داشت.
🚨حمله به لارک، توسط پهپاد صورت گرفته که از اردن بلند شده است ❤️‍🩹همچنین برخی منابع از افزایش تعداد شهدا خبر می‌دهند
☫ نیروی دریایی سپاه تدابیر ویژه ای را برای جنوب «جزیره سلامه» تدارک دیده است. • با اعمال آن، همان مقدار کم نفت هم دیگر از جنوب تنگه هرمز، عبور نخواهد کرد.
🚫هم اکنون سایت رهبری : توصیه‌ی مؤکّد و مکرّر این‌جانب به حکّام کشورهای اسلامی خصوصاً کشورهای منطقه غرب آسیا و حاشیه خلیج فارس این است که دشمن واقعی خود را بشناسید و نقشه‌اش را دریافته، با آن مقابله نمایید.
🚨فوری/ شلیک موشک، از نواحی مرکزی ایران
یا اباعبدالله الحسین(ع). تا دقایقی دیگر عمق اردن و نواحی از عمان...
🔻اولین برخورد نظامی بعد از انتصاب سرلشکر محسن رضایی توسط امام سید مجتبی خامنه ای ببینیم آقا محسن چه می کند 🔥
/حمله مجدد دشمن آمریکایی به جزیره لارک.
🔻به گفته برخی منابع این حمله توسط دو فروند جنگنده F/A-18F سوپرهورنت که از ناو هواپیمابر جرج دبلیو بوش عملیات می‌کردند، انجام شد.
🔻 سخنگوی سپاه: دشمن در هر دو عرصۀ اقتصادی و نظامی، تبعات این محاسبه غلط را خواهد پرداخت سردار محبی: این اقدام، خطایی راهبردی و مهلک از سوی رژیم ترامپ در جریان جنگ اقتصادی بود؛ خطایی که موازنه را علیه طراحان آن تغییر خواهد داد و هزینه‌های سنگینی در پی خواهد داشت.
🔻هم اکنون پرواز گسترده جنگنده های دشمن در امتداد نوار غربی کشور با فاصله 10 تا 50 کیلومتری از مرز