🔰 #گزارش_تصویری
🌷بهار انقلاب طلوع خورشید استقلال و آزادی🌷
✅ به مناسبت دهه فجر برگزاری نشست حلقههای صالحین میانسال با موضوع اهمیت اخلاق در تربیت فرزندان و خانواده همراه با درس هایی از نهج البلاغه توسط فرماندهی #پایگاه_خواهران_قبا (حوزه۴ریحانهالنبی_ناحیهمقداد)
#انقلاباسلامی.بالندهمقتدر.چونکوهاستوار
#آتش_به_اختیار
#حوزه۴خواهرانریحانهالنبی_ناحیهمقداد
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«إِنَّمَا مَثَلُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا كَمَاءٍ أَنزَلْنَاهُ مِنَ السَّمَاءِ فَاخْتَلَطَ بِهِ نَبَاتُ الْأَرْضِ مِمَّا يَأْكُلُ النَّاسُ وَالْأَنْعَامُ حَتَّىٰ إِذَا أَخَذَتِ الْأَرْضُ زُخْرُفَهَا وَازَّيَّنَتْ وَظَنَّ أَهْلُهَا أَنَّهُمْ قَادِرُونَ عَلَيْهَا أَتَاهَا أَمْرُنَا لَيْلًا أَوْ نَهَارًا فَجَعَلْنَاهَا حَصِيدًا كَأَن لَّمْ تَغْنَ بِالْأَمْسِ ۚ كَذَٰلِكَ نُفَصِّلُ الْآيَاتِ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ»
مَثَل زندگىِ دنیا، همانند آبى است که از آسمان نازل کرده ایم. که در پى آن، گیاهانِ (گوناگونِ) زمین ـ که مردم و چهارپایان (از آن) مى خورند ـ (مى روید) و در هم فرو مى رود. تا زمانى که زمین، زیبایى خود را یافته و آراسته گردید، و اهلِ آن مطمئن شدند که مى توانند (بى هیچ مانعى) از آن بهره مند گردند، (ناگهان) فرمان ما، شب هنگام یا در روز، فرا مى رسد.
(و سرما یا صاعقه اى را بر آن مسلّط مى سازیم.) و آنچنان آن را درو مى کنیم که گویى دیروز هرگز (چنین کشتزارى) نبوده است! این گونه، آیات خود را براى گروهى که مى اندیشند، شرح مى دهیم.
(سوره مبارکه یونس/ آیه ۲۴)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
1132338947_-236453.mp3
405.6K
آیه ۲۴ سوره مبارکه یونس
استاد پرهیزگار
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
❇ تفســــــیر
دورنماى زندگى دنیا
در این آیه، اشاره اى به ناپایدارى زندگى دنیا شده، در آیه مورد بحث، این واقعیت ضمن مثال جالبى تشریح شده، تا پرده هاى غرور و غفلت را از مقابل دیده هاى غافلان و طغیانگران کنار زند، مى فرماید:
زندگى دنیا همانند آبى است که از آسمان نازل کرده ایم (إِنَّما مَثَلُ الْحَیاةِ الدُّنْیا کَماء أَنْزَلْناهُ مِنَ السَّماءِ).
این دانه هاى حیات بخش باران، بر سرزمین هاى آماده فرو مى ریزند و به وسیله آن گیاهان گوناگون مى رویند، که بعضى از آنها را انسان ها و بعضى را حیوانات مى خورند (فَاخْتَلَطَ بِهِ نَباتُ الأَرْضِ مِمّا یَأْکُلُ النّاسُ وَ الأَنْعامُ).
یعنى: بعضى قابل استفاده براى انسان ها و بعضى براى حیوانات است.
🌼🌼🌼
این گیاهان، علاوه بر خاصیتهاى غذائى که براى موجودات زنده دارند، سطح زمین را مى پوشانند و آن را زینت مى بخشند، تا آنجا که زمین بهترین زیبائى خود را از آن گرفته و در پرتو آن تزئین مى شود (حَتّى إِذا أَخَذَتِ الأَرْضُ زُخْرُفَها وَ ازَّیَّنَتْ).
در این هنگام، شکوفه ها، شاخساران را زینت داده، گل ها مى خندند، گیاهان در پرتو نور آفتاب مى درخشند و ساقه ها و شاخه ها همراه وزش باد در طربند،
دانه هاى غذائى و میوه ها کم کم خود را نشان مى دهند، و صحنه پرجوشى را از حیات و زندگى به تمام معنى کلمه مجسم مى کنند، که دل ها را پر از امید، و چشم ها را پر از شادى و سرور مى سازند، آن چنان که اهل زمین مطمئن مى شوند، مى توانند از مواهب این گیاهان بهره گیرند هم از میوه ها و هم از دانه هاى حیات بخششان (وَ ظَنَّ أَهْلُها أَنـَّهُمْ قادِرُونَ عَلَیْها).
اما ناگهان فرمان ما شب هنگام و یا در روز فرا مى رسد، (سرماى سخت، یا تگرگ شدید، و یا طوفان در هم کوبنده اى بر آنها مسلّط مى گردد) و آنها را چنان درو مى کنیم، که گویا هرگز نبوده اند! (أَتاها أَمْرُنا لَیْلاً أَوْ نَهاراً فَجَعَلْناها حَصیداً کَأَنْ لَمْ تَغْنَ بِالأَمْسِ).
لَمْ تَغْنَ از ماده غنا، به معنى اقامت کردن در مکانى است، بنابراین جمله لَمْ تَغْنَ بِالأَمْسِ یعنى: دیروز در این مکان نبوده است.
و این کنایه از این است که چیزى به کلّى از میان برود، آن چنان که گوئى هرگز وجود نداشته!
و در پایان آیه براى تأکید بیشتر مى فرماید: این چنین آیات خود را براى افرادى که تفکر مى کند تشریح مى کنیم (کَذلِکَ نُفَصِّلُ الآْیاتِ لِقَوْم یَتَفَکَّرُونَ).
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۲۴ سوره مبارکه یونس)
باسمه تعالی
بیانیه بسیج اساتید خراسان رضوی در محکومیت تحریم آستان قدس رضوی
﴿یرِیدُونَ لِیطْفِؤُا نُورَ الله بِأَفْواهِهِمْ وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کرِهَ الْکافِرُونَ﴾ (صف، 8(
🖋در حالی که ایران اسلامی با سرعت شتابان و قدرت فزاینده در گام دوم انقلاب به سمت اهداف عالیه و انقلابی خود در مسیر حرکت است، شوربختانِ سیاه دل به گمان خود در حالی که بیش از همیشه در موضع ضعف و انحطاط قرار دارند با چنگ زدن به هر دستاویزی قصد دارند مانع رشد این شجره طیبه و درخت تناور به بار نشسته شوند و از هر فرصتی استفاده می کنند تا حقد و کینه خود را نشان دهند، تا آنجا که در نهایت استیصال در آخرین تلاش مذبوحانه خود دست به تحریم پایتخت معنوی ایران اسلامی آستان قدس رضوی و مأمن درماندگان جهان حضرت امام علی ابن موسی الرضاعلیه السلام زدند که نشان از ناتوانی و زبونی آنان است.
☑️تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی بارها شاهد تحریم های ناجوانمردانه، مستمر وفراگیر مستکبران و بدخواهان ایران و ایرانی بوده است و در مقابل آنچه که از سرزمین توس به دنیا عرضه شده است خدمات تحسین برانگیز و معنوی آن آستان مبارک و صدای عزت، اقتدار و شوکت امام مهربانی ها و دلدادگان به آن آستان مقدس است.
☑️سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی به نمایندگی از اساتید و فرهیختگان انقلابی ضمن محکوم کردن اقدام منفورترین دولت جهان (آمریکای جنایتکار) در تحریم آستان مقدس رضوی و تولیت معزز آن، مراتب انزجار و نفرت خود را از عاملان و آمران این حرکت خفت بار اعلام می نماید و ضمن درخواست از مراجع قضایی بین المللی برای محاکمه بانیان این اقدامات ضد بشری، برای فرا رسیدن روز انتقام سخت لحظه شماری می کنند.
والسلام علي من اتبع الهدی
سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی خراسان رضوی
🔸sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
🔸https://basijnews.ir/fa/khorasan-razavi
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«وَاللَّهُ يَدْعُو إِلَىٰ دَارِ السَّلَامِ وَيَهْدِي مَن يَشَاءُ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ»
و خداوند به سراى صلح و آرامش دعوت مى کند
و هر کس را بخواهد (و شایسته ببیند)، به راه راست هدایت مى نماید.
(سوره مبارکه یونس/ آیه ۲۵)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
❇ تفســــــیر
در آیه بعد، با یک جمله کوتاه، اشاره به نقطه مقابل این گونه زندگى کرده مى فرماید: خداوند به دار السلام (خانه صلح و سلامت و امنیت) دعوت مى کند (وَ اللّهُ یَدْعُوا إِلى دارِ السَّلامِ).
به جائى که نه از این کشمکش هاى غارتگران دنیاى مادّى خبرى است، نه از مزاحمت هاى احمقانه ثروت اندوزان از خدا بى خبر، و نه از جنگ و خونریزى و استعمار و استثمار، و تمام این مفاهیم در کلمه دارالسلام (خانه صلح و سلامت ) جمع است.
🌼🌼🌼
البته هر گاه زندگى در این دنیا نیز، شکل توحیدى و رستاخیزى به خود گیرد، آن هم تبدیل به دار السلام مى شود و از صورت آن مزرعه بلادیده طوفان زده در مى آید.
سپس اضافه مى کند: خدا هر کس را بخواهد (و شایسته و لایق ببیند) به سوى راه مستقیم، همان راهى که به دار السلام و مرکز امن و امان منتهى مى شود، دعوت مى کند (وَ یَهْدی مَنْ یَشاءُ إِلى صِراط مُسْتَقیم).
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۲۵ سوره مبارکه یونس)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi