ارسال شده از سروش+:
سپاه نیوز: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مأموریتهای نیروهای مسلح در برقراری امنیت همچنان ادامه دارد و ما در این رابطه ضمن مقابله با شیوع ویروس کرونا، تلاش توأمان خواهیم داشت.
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نشست قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح که امروز (یکشنبه) در این ستاد برگزار شد، با اشاره به اهمیت پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اظهار داشت: آنچه که تاکنون در مواجهه با بیماری کرونا استنباط شده، این است که این ویروس، ناشناخته، مرموز و غیر قابل پیشبینی است.
وی با بیان اینکه این ویروس همواره میتواند خود را با شرایط مختلف وفق دهد، افزود: ناشناخته بودن این ویروس، کار را برای مقابله با آن دشوارتر میکند؛ همچنانکه تجربه تاکنون نشان داده که نمیتوان به پیشبینیها در این رابطه اتکا کرد.
سرلشکر باقری درخصوص نحوه مقابله با این ویروس در آینده عنوان کرد: سازمانهای مختلف نیروهای مسلح تاکنون در این رابطه فعالیتهای تحقیقاتی لازم را در دستور کار داشتهاند و در این نشست از تجمیع فعالیتها برنامهای راهبردی احصا خواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه ما باید برای ۹ ماهه سال ۹۹ برنامه داشته باشیم و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، برنامههای آموزشی، رزمایشی و دفاعی را انجام دهیم، گفت: مأموریتهای نیروهای مسلح در برقراری امنیت همچنان ادامه دارد و ما در این رابطه ضمن مقابله با شیوع ویروس کرونا، تلاش توأمان خواهیم داشت.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه بر ضرورت آمادگی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع در شرایط مختلف تأکید و بیان کرد: مأموریتهای نیروهای مسلح مداوم و مستمر است و هیچگاه تعطیل نخواهد شد؛ لذا نیروهای مسلح با یک وقفه کوتاهمدت از ابتدای اردیبهشتماه سال جاری فعالیتهای خود را در حوزههای مختلف آموزشی، رزمایشی، تمرینی و دیگر مأموریتهای عادی آغاز کردهاند.
وی ضمن تشریح فعالیتهای درمانی و پیشگیرانه مجموعههای درمانی نیروهای مسلح در مواجهه با ویروس کرونا، گفت: این بیماری در کشور ما هنوز نقطه اوج اول را طی نکرده و ما همچنان در حوزه مقابله با شیوع این بیماری در مرحله نخست قرار داریم.
سرلشکر باقری تصریح کرد: به گفته مسئولان وزارت بهداشت، حتی اگر این بیماری در تابستان از شیوع کمتری برخوردار و روند کاهشی داشته باشد، اما پیشبینی میشود با شروع فصل پاییز و اختلاط این بیماری با آنفلوانزا، کشور ما مجدداً با دورهای از اوج این بیماری مواجه شود که البته از میزان و کیفیت آن کسی اطلاعی ندارد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه روند دفاع، زندگی و کار توأم با این بیماری در جامعه و نیروهای مسلح در جریان خواهد بود، افزود: نیروهای مسلح فعالیتهای خود را در حوزه برقراری امنیت و فعالیتهای ستادی، آموزشی، صنعتی و... ادامه خواهند داد تا در آینده دچار غافلگیریِ احتمالی نشویم.
در این نشست، معاونان هماهنگکننده ارتش، سپاه، ناجا و وزارت دفاع به ارائه گزارش از فعالیتهای خود در حوزه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا پرداخته و همچنین برنامه ۹ ماهه آتی خود را در این حوزه تشریح کردند.
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | ماجرایِ عجیب عروسی دختر یک رفتگر با پسر یک تاجر، با عنایت #امام_رضا(علیه السلام)
#کلام_بزرگان
sapp.ir/aeenejan.razavi
ارسال شده از سروش+:
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«وَإِذَا لَمْ تَأْتِهِم بِآيَةٍ قَالُوا لَوْلَا اجْتَبَيْتَهَا ۚ قُلْ إِنَّمَا أَتَّبِعُ مَا يُوحَىٰ إِلَيَّ مِن رَّبِّي ۚ هَٰذَا بَصَائِرُ مِن رَّبِّكُمْ وَهُدًى وَرَحْمَةٌ لِّقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ»
هنگامى که (در نزول وحى تأخیر افتد، و) آیه اى براى آنان نیاورى، مى گویند: «چرا از پیش خود، آیه اى انتخاب نکردى؟!» بگو: «من تنها از چیزى پیروى مى کنم که از سوى پروردگارم بر من وحى مى شود. این (آیات) وسیله هاى بصیرت از جانب پروردگارتان و مایه هدایت و رحمت است براى گروهى که ایمان مى آورند.»
(سوره مبارکه اعراف/ آیه ۲۰۳)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
آیه ۲۰۳ سوره مبارکه اعراف
استاد پرهیزگار
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
ارسال شده از سروش+:
❇ تفســــــیر ❇
سپس حال جمعى از مشرکان و گنهکاران دور از منطق را شرح مى دهد و مى گوید: هنگامى که آیات قرآن را براى آنها بخوانى آن را تکذیب مى کنند و هنگامى که آیه اى براى آنها نیاورى و در نزول وحى تأخیر افتد مى گویند: پس این آیات چه شد؟ چرا از پیش خود آنها را تنظیم نمى کنى؟ مگر همه اینها وحى آسمانى است؟ (وَ إِذا لَمْ تَأْتِهِمْ بِآیَة قالُوا لَوْ لا اجْتَبَیْتَها).
به آنها بگو: من تنها از آنچه به سویم وحى مى شود پیروى مى کنم، و جز آنچه خدا نازل مى کند، چیزى نمى گویم (قُلْ إِنَّما أَتَّبِعُ ما یُوحى إِلَیَّ مِنْ رَبِّی).
و مى افزاید: این قرآن و آیات نورانیش وسیله بیدارى و بینائى از طرف پروردگار است، که به هر انسان آماده اى دید و روشنائى و نور مى دهد (هذا بَصائِرُ مِنْ رَبِّکُمْ).
و مایه هدایت و رحمت براى افراد با ایمان و آنها که در برابر حق تسلیمند مى باشد (وَ هُدىً وَ رَحْمَةٌ لِقَوْم یُؤْمِنُونَ).
🌼🌼🌼
ضمناً از این آیه روشن مى شود همه سخنان و کردار پیامبر(صلى الله علیه وآله) از وحى آسمانى سرچشمه مى گیرد و آنها که غیر از این مى گویند، از قرآن بیگانه اند.
(تفسیر نمونه، ذیل آیه ۲۰۳، سوره مبارکه اعراف)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌺بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم🌺
«وَ إِذَا قُرِئَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوا لَهُ وَأَنصِتُوا لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ»
هنگامى که قرآن خوانده شود، گوش فرا دهید و خاموش باشید؛ شاید مشمول رحمت (خدا) شوید.
(سوره مبارکه اعراف/ آیه ۲۰۴)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
آیه ۲۰۴ سوره مبارکه اعراف
استاد پرهیزگار
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
❇ تفســــــیر ❇
به هنگام شنیدن تلاوت قرآن خاموش باشید
این سوره (سوره اعراف) با بیان عظمت قرآن آغاز شده، و با آیات مورد بحث که آن هم از قرآن سخن مى گوید، پایان مى پذیرد، هر چند بعضى از مفسران براى نزول آیه مورد بحث، شأن نزول هائى ذکر کرده اند از جمله این که
ابن عباس و جمع دیگرى گفته اند: مسلمانان در آغاز کار، گاهى در نماز صحبت مى کردند و گاهى شخص تازه وارد، به هنگامى که نماز را شروع مى کرد، از دیگران سؤال مى کرد، چند رکعت نماز خوانده اید؟ آنها هم جواب مى دادند فلان مقدار، آیه بالا نازل شد و آنها را از این کار نهى کرد.
و نیز از زُهرى نقل شده: هنگامى که پیامبر(صلى الله علیه وآله) قرآن تلاوت مى کرد، جوانى از انصار همراه او بلند قرآن مى خواند، آیه نازل شد و از این کار نهى کرد.
به هر صورت، قرآن در آیه فوق دستور مى دهد: هنگامى که قرآن تلاوت مى شود، با توجه به آن گوش دهید و ساکت باشید، شاید مشمول رحمت خدا گردید (وَ إِذا قُرِئَ الْقُرْآنُ فَاسْتَمِعُوا لَهُ وَ أَنْصِتُوا لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ).
🌼🌼🌼
أَنْصِتُوا از ماده اِنْصات به معنى سکوت توأم با گوش فرا دادن است.
در این که آیا این سکوت و استماع، به هنگام قرائت قرآن در تمام موارد است؟
یا منحصر به وقت نماز و هنگام قرائت امام جماعت؟
و یا به هنگامى که امام در خطبه نماز جمعه تلاوت قرآن مى کند؟
در میان مفسران گفتگو بسیار است و احادیث مختلفى در کتب حدیث و تفسیر در این زمینه نقل شده است.
آنچه از ظاهر آیه استفاده مى شود این است که این حکم، عمومى و همگانى است و مخصوص به حال معینى نیست.
ولى روایات متعددى که از پیشوایان اسلام نقل شده به اضافه اجماع و اتفاق علماء بر عدم وجوب استماع در همه حال، دلیل بر این است که این حکم به صورت کلى یک حکم استحبابى است، یعنى شایسته و مستحب است که در هر کجا و در هر حال کسى قرآن را تلاوت کند، دیگران به احترام قرآن سکوت کنند و گوش جان فرا دهند، پیام خدا را بشنوند و در زندگى خود از آن الهام گیرند؛ زیرا قرآن تنها کتاب قرائت نیست، بلکه کتاب فهم و درک و سپس عمل است. این حکمِ مستحب به قدرى تأکید دارد که در بعضى از روایات از آن تعبیر به واجب شده است.
حتى از بعضى از روایات استفاده مى شود: اگر امام جماعت مشغول قرائت باشد و فرد دیگرى، آیه اى از قرآن تلاوت کند، مستحب است سکوت کند تا او آیه را پایان دهد، سپس امام قرائت را تکمیل کند، چنان که از امام صادق(علیه السلام) نقل شده: على(علیه السلام) در نماز صبح بود و ابن کَوّا (همان مرد منافق تیره دل) در پشت سر امام(علیه السلام) مشغول نماز بود، ناگاه در نماز این آیه را تلاوت کرد:
وَ لَقَدْ أُوحِىَ اِلَیْکَ وَ اِلَى الَّذِیْنَ مِنْ قَبْلِکَ لَئِنْ أَشْرَکْتَ لَیَحْبَطَنَّ عَمَلُکَ وَ لَتَکُونَنَّ مِنَ الْخاسِرِیْنَ: به تو و همه پیامبران پیشین وحى شده که اگر مشرک شوى، تمام اعمالت تباه مى شود و از زیانکاران خواهى بود!
و هدفش از خواندن آیه این بود که به طور کنایه به على(علیه السلام) احتمالاً در مورد قبول حکمیت در میدان صفین اعتراض کند.
اما با این حال امام(علیه السلام) براى احترام قرآن سکوت کرد، تا وى آیه را به پایان رسانید، سپس امام(علیه السلام) به ادامه قرائت نماز بازگشت.
ابن کَوّا کار خود را دو مرتبه تکرار کرد، باز امام(علیه السلام) سکوت کرد.
ابن کَوّا براى سومین بار آیه را تکرار نمود و على(علیه السلام) مجدداً به احترام قرآن سکوت کرد.
سپس حضرت این آیه را تلاوت فرمود: فَاْصِبْر اِنَّ وَعْدَ اللّهِ حَقٌّ وَ لایَسْتَخِفَنَّکَ الَّذِیْنَ لایُؤْمِنُونَ: اکنون که چنین است صبر پیشه کن که وعده خدا حق است; و هرگز کسانى که ایمان ندارند تو را خشمگین نسازند (و از راه منحرف نکنند)!
اشاره به این که مجازات دردناک الهى در انتظار منافقان و افراد بى ایمان است و در برابر آنها باید تحمل و حوصله به خرج داد، سرانجام امام(علیه السلام)سوره را تمام کرده و به رکوع رفت.
🌼🌼🌼
از مجموع این بحث روشن مى شود استماع و سکوت به هنگام شنیدن آیات قرآن کار بسیار شایسته اى است ولى به طور کلى واجب نیست و شاید علاوه بر اجماع و روایات جمله: لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ: شاید مشمول رحمت خدا بشوید نیز اشاره به مستحب بودن این حکم باشد.
تنها موردى که این حکم الهى شکل وجوب به خود مى گیرد موقع نماز جماعت است که مأموم به هنگام شنیدن قرائت امام، باید سکوت کند و گوش فرا دهد، حتى جمعى از فقهاء این آیه را دلیل بر سقوط قرائت حمد و سوره از مأموم دانسته اند.
و اما در مورد کلمه لَعَلَّ: شاید که در این گونه موارد به کار مى رود، سابقاً هم اشاره کرده ایم که منظور این است: براى این که مشمول رحمت خدا شوید، تنها سکوت و گوش فرا دادن کافى نیست، شرائط دیگرى از جمله عمل به آن
دارد.
ذکر این نکته نیز به مورد است که فقیه معروف فاضل مقداد در کتاب کنز العرفان تفسیر دیگرى براى آیه ذکر کرده است و آن این که
مراد از آن، شنیدن آیات قرآن، درک مفاهیم آن و پى بردن به معجزه بودنش مى باشد.
ذکر این تفسیر شاید به خاطر آن است که در آیه قبل، گفتگو از مشرکان بود که آنها درباره نزول قرآن بهانه جوئى مى کردند، قرآن به آنها مى گوید: خاموش شوید و گوش فرا دهید تا حقیقت را دریابید.
هیچ مانعى ندارد مفهوم آیه فوق را آن چنان وسیع بدانیم که مسلمان و کافر همه را در بر گیرد، غیر مسلمانان باید بشنوند و سکوت کنند و در آن بیندیشند تا ایمان بیاورند و مشمول رحمت خدا شوند، مسلمانان هم باید گوش فرا دهند و مفاهیم آن را دریابند و به آن عمل کنند، تا رحمت خدا آنها را نیز فرا گیرد; زیرا قرآن کتاب ایمان و علم و عمل است براى همگان نه براى یک گروه معین!
(تفسیر نمونه، ذیل آیه ۲۰۴، سوره مبارکه اعراف)
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
#امام_جعفرصادق_ع :
«هر كه برای خدا دوست دارد و برای خدا دشمن دارد و برای خدا عطاء كند ، از كسانی است كه ايمانش كامل است.»
(اصول كافی ، ج 3 ، ص 189)
🥀سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه السلام، تسلیت باد🥀
sapp.ir/basijnews.khorasan_razavi
⭕️ نمودار رشد #جمعیت مسلمان در کشورهای مختلف تا سال 2050
🔹 #نیجریه با رشد 156 درصد بالاترین و #ایران با رشد 11 درصد پایین ترین.
👈رشد 11 درصدی هم مربوط به تکثیر نسل برادران اهل سنت و عمل به سنت پیغمبر آنها ست وگرنه اگر این تلاش هم نبود همین اندک رشد هم نبود!
🔹جمعیت ایران در 2050 ؛ 86 میلیون خواهد بود؛ اما با جمعیتی با درصد بالا پیر.
📉 رشد جمعیت برخی کشورها:
عراق 122%
یمن 120%
سعودی 51 %
ترکیه 18 %
افغانستان 102%
#جمعیت
#فرزندآوری
🆔 sapp.ir/nardooneh.razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎬موضوع: شاهکلید عاقبت بخیری
💠سخنران: حجت الاسلام #عالی
#منبر_مجازی_ناردونه
🆔 sapp.ir/nardooneh.razavi
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: #مطالبه همیشگی رهبر انقلاب از #سران_قوا برای #مبارزه با #مفاسد_اقتصادی؛ هیچکس #مستثنی نیست
🔶 #اطلاعنگاشت: پنج نکته کمتر شنیده شده درباره #امام_صادق(ع) به روایت رهبر انقلاب؛ نقشه پنهانی امام صادق(ع) برای #تشکیل_حکومت
✅ #حزبالله_این_است: مراقب باشید به #سربازگیری دشمن کمک نکنید
🔹#اصول_عدالتخواهی: دشمنی با کسی، موجب #بیعدالتی نسبت به او نشود
@Khattehezbollah