❤️ آداب دعا
6⃣ازروی غفلت نباشد و باتوجه و حضور قلب باشد.
امام صادق علیهالسلام:
خدا دعای شخص غافل رااجابت نميکند.پس زمانيکه دعا کردی باتوجه و حضورقلب دعا کن.
7⃣ پاک بودنِ غذا و نوشيدنی ولباس.
پيامبراسلام (ص)
کسيکه دوست دارد دعايش اجابت شود،بايد خوراک وکسب وکارش حلال باشد.
8⃣پرداخت حقّ النّاس.
امام صادق (ع) :
خداميفرمايد به عزتم قسم،دعای مظلومی راکه به اوظلم شده و مرادر مورد آن می خواند،در حالی که خودش همان ظلم رادرحق ديگری کرده، هرگز اجابت نمی کنم.
9⃣ ترک گناهی که مانع ازاستجابت دعاست.
امام باقر علیهالسلام:
بنده ای حاجتی رااز خدا ميطلبد..آنگاه بنده گناهی انجام ميدهد که خدابه مَلَک دستور ميدهد:حاجتش رابرآورده نکن و ازآن محرومش گردان..
0⃣1⃣ خوش گمان بودن به اجابتش.
درحديث آمده:
زمانيکه دعا ميکنی،باتمام وجود خدا رابخوان،سپس يقين به اجابت داشته باش.
1⃣1⃣ اصرار وپافشاري در دعا.
دروحی قديم آمده:
ازدعا کردن خسته نشو،زيرا من(خدا)از اجابت خسته نميشوم.
📚۱و۵-بحار۳۲۳/۹۳؛
۲و۶-بحار۳۲۷/۹۳؛
۳-بحار۳۲۰/۹۳؛
۴-بحار۳۲۸/۷۳
✳️ @bahjat_alabd
🔰 خطر بزرگ غفلت
شاید واقعاً برای انسان، هیچ خطری بالاتر و هیچ دشمنی بزرگتر از غفلت نباشد.
🔗 ۱۳۷۵/۱۰/۲۸
#مقام_معظم_رهبری
✳️ @bahjat_alabd
💠استاد فاطمی نیا:
وقتی دعا می کنیم گاهی به دامانمان ریخته میشود گاهی به حسابمان؛ خیلی از بلاهایی که دفع میشوند به خاطر دعاهایی ست که شما فکر می کنید مستجاب نشده.
✳️ @bahjat_alabd
🔴یک عصبانیت بیست سال انسان را در سیر و سلوک ، عقب میاندازد!
✍آیت الله سعادت_پرور تهرانی میفرمودند: من یک بار بیشتر در عمرم عصبانی نشدم در حالی که حق با من بود ولی بعد از آن خیلی سریع از دلِ طرفِ مقابلم در آوردم و او را شاد کردم! شب در عالم رویا دیدم که به من گفتند:
یک عصبانیت ۲۰ سال انسان را عقب میاندازد! نزد استادم #علامه_طباطبایی رفتم و اتفاق رخ داده را تعریف کردم. ایشان فرمودند: این سخن، به حق است!
📚کانال فطرت، نقل خاطره از: حاج آقای مجاهدی- ۹۹/۳/۲۵
✳️ @bahjat_alabd
🔴 چه کنیم نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟
🔸اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
🔹امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند.
🔸یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
🔹ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📙 استاد #مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص278
#استادمطهری
✳️ @bahjat_alabd
امام سجاد علیه السلام
مومن سکوت می کندتاسالم ماند
وسخن می گوید تاسود برد.
📚(منبع کافی ج۲)
✳️ @bahjat_alabd
حاج اسماعیل دولابی:
مادرت را ببوس, پایش را ببوس تا...
#حاج_اسماعیل_دولابی
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از رصدگر فجازی انقلاب 🇮🇷
🔴 توضیح تفصیلی دستور دادستانی برای کشف حجاب ها
🔹معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور طی یادداشتی از صدور بخشنامهای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس برای برخورد قاطعانه با جرم کشف حجاب خبر داد.
🔻به گزارش خبرنگار مهر، عبدالصمد خرمآبادی، معاون دادستان کل در امور نظارت بر دادسراها و ضابطین سراسر کشور طی یادداشتی به بررسی وظایف ضابطان دادگستری و قوه قضائیه در برخورد با جرم کشف حجاب پرداخت و نوشت: جرم «کشف حجاب» یکی از جرایم مشهود است و مأموران انتظامی مکلفند در اجرای تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی ۱۳۷۵ و قسمت اخیر ماده ۴۴ قانون آئین دادرسی کیفری مرتکبان جرایم مشهود را دستگیر و جهت اعمال مجازات به مراجع ذیصلاح قضائی معرفی نمایند. اخیراً طی بخشنامهای از سوی دادستانی کل کشور به پلیس دستور داده شده است در سراسر کشور با قاطعیت با جرم کشف حجاب برخورد کند.
🔻در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه و دادستان محترم کل کشور به دادستانهای عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز اعلام شده است که در اجرای ماده ۳۲ قانون آئین دادرسی بر اقدامات ضابطان در زمینه برخورد با جرم کشف حجاب نظارت کرده و در اجرای ماده ۱۱ و بند (پ) ماده ۲۳۵ قانون مذکور از رؤسای دادگاهها بخواهند علاوه بر جزای نقدی مرتکبان جرم کشف حجاب را به مجازاتهای تکمیلی و تبعی نیز محکوم کنند و به رؤسای کل دادگستری سراسر کشور نیز اعلام شده است به قید فوریت برنامه ریزی لازم را برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورند.
🔻مجازات اصلی جرم کشف حجاب به موجب تبصره ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، ده روز تا دو ماه حبس است. اما از آنجا که در اجرای سایر مقررات مجازات حبس کمتر از سه ماه الزاماً باید تبدیل به مجازات جایگزین حبس شود، با در نظر گرفتن مواد ۲۳، ۲۶، ۶۵ و ۸۷ قانون مجازات اسلامی دادگاهها میتوانند کسانی را که مرتکب جرم کشف حجاب میشوند علاوه بر پرداخت جزای نقدی به تحمل یک یا چند مورد از مجازاتهای تبعی و تکمیلی مانند تبعید، منع از اشتغال به حرفه یا کار معین، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، منع از خروج از کشور، الزام به انجام خدمات عمومی رایگان، منع از عضویت در احزاب، گروهها و دستجات سیاسی یا اجتماعی، توقیف وسایل دخیل در ارتکاب جرم (مانند بستن محل کسب و توقیف وسیله نقلیه، توقیف رسانه)، الزام به یادگیری حرفه، شغل یا کار معین و… به مدت ۶ ماه محکوم کند.
🔻مجازات جرم کشف حجاب از جمله مجازاتهای درجه ۸ است، بنابراین به موجب مواد ۳۴۰ و ۴۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری به این جرم مستقیماً در دادگاه کیفری دو رسیدگی میشود و رأی دادگاه قطعی و غیر قابل تجدید نظر است.
🔻مجازات جرم تشویق و ترغیب دیگران به کشف حجاب بسیار سنگینتر از جرم کشف حجاب است، چرا که تشویق و ترغیب به کشف حجاب یکی از مصادیق بارز تشویق به فساد محسوب میشود و مجازات تشویق به فساد به موجب بند (ب) ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی یک تا ده سال حبس است بنابراین دادگاهها مکلفند کسانی را به هر طریق دیگران را ترغیب به کشف حجاب مینمایند به مجازات فوق الذکر محکوم کنند.
#مطالبه_اثر_دارد
#سردار_رادان_بسم_اللّه
#بینا_شو
🌍 انتشار_حداکثری_با_شما
@enwhattt
هدایت شده از ثامن لنجان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر مالیات بر عایدی سرمایه تصویب شود، خودرو، سکه،ارز و مسکن از کالای سرمایهای به کالای مصرفی تبدیل میشود
میثم ظهوریان پژوهشگر سیاستگذاری عمومی: دستگاه حاکمیتی پر از افرادی است که از طبقات بالای اقتصادی هستند و به همین دلیل منافعشان با تصویب مالیات بر عایدی سرمایه همخوانی ندارد