♻️ راهنمای ثبت مدارک پزشکی بیمه سرمد در نرم افزار و دریافت کدرهگیری
🖇 بیمه شدگان قبل از مراجعه به نمایندگی های منتخب بیمه سرمد جهت تحویل فاکتور و مدارک پزشکی می بایست مدارک خود را به صورت کامل و صحیح در نرم افزار بارگذاری، پس از تایید مدارک ، کدرهگیری را روی فاکتور یادداشت و تحویل نمایندگی دهند.
⚠️ فاکتور های بیمارستانی (از جمله زایمان، بستری و جراحی نیاز به بارگذاری نداشته و اصل مدارک می بایست تحویل نمایندگی سرمد گردد.
📃 ارتباط با نماینده صندوق در استان در پیام رسان ایتا به شناسه کاربری
Eitaa.com/Esfahan_ticket
🔸صندوق ذخیره بسیجیان استان اصفهان
Eitaa.com/szbasijian_esfahan
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کار تمیز از بسیجیان مازندران
هدایت شده از حامیان استاد رائفی پور
10.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ استاد #رائفی_پور
⭕ همین اروپایی های بی شرف در آستانه تجهیز صدام به بمب اتم بودند
✅ #به_اشتراک_بگذارید
#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
هدایت شده از حامیان استاد رائفی پور
💚زمزمه دعای فرج آقا امام زمان💚
#اللہمعجللولیڪالفرج❤
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
قرار عاشقی
هر شب ساعت ۲۲
❄️ #دعای_غریق
« یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دینک 》
✅ #به_اشتراک_بگذارید
☑ برای پیوستن به کانال روی لینک بزنید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
حتماعضوشوید👆
#استاد_رائفی_پور 👈 عضوشوید
هدایت شده از حامیان استاد رائفی پور
51.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند #عملیات_بزرگ
🔸عملیات بزرگ وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی
✅ #به_اشتراک_بگذارید
#استاد_رائفی_پور | حتماعضوشوید👇
🔰 eitaa.com/joinchat/1246953475Cf749f8ac9b
🍃🌹🍃
#یادداشت /قسمت دوم
⭕️فلسفه کشف حجاب ⛔️
پیرو بحث قبلی، کشف حجاب کنندگان سه دسته هستند:
🔻گروه اول کسانی هستند که دنباله امنیتی دارند و کشف حجاب را به عنوان یک ماموریت انجام میدهند!
شناسایی عوامل پشت صحنه این گروه بر عهده مراکز اطلاعاتی و امنیتی است و نباید در برخورد پشیمانکننده با این عده که تعدادشان نسبت به دو گروه دیگر انگشتشمار نیز هست کمترین تسامحی صورت پذیرد. کشف حجاب با انگیزه سیاسی «حرام سیاسی» از سوی این گروه صورت میپذیرد.
گروه دوم شامل برخی از افراد کجفهم با هویتهای دمدستی و آلوده به عقده خودنمایی است. هنرپیشگانی که کشف حجاب کرده و تصاویر بدون حجاب خود را در فضای مجازی به نمایش میگذارند، در این گروه جای دارند.
گروه سوم خانمها و دخترانی هستند که واقعیت آموزه الهی حجاب را آنگونه که واقعاً هست نمیدانند و از حجاب تصور و برداشتی غیرواقعی دارند. روشنگری و تبیین ماجرا برای این طیف ضروری است و نباید آنان را غریبه و جدا از خود تصور کرد. آنها به گفته پدرانه حضرت آقا، کسانی هستند که «توجّه ندارند چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزه با حجاب است».
ادامه دارد...
⭕️⛔️⭕️
resize_17_05_2023_1.mp3
28.36M
35.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️ یک خانم با سه دقیقه، پرونده اغتشاشگرها و حامیانشان را به تصویر کشید.
🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
☑️👤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ بحران سرقت در آمریکا در حال بالا رفتن
🔹 سرقت های عمومی و تک نفره بالا رفته و پلیس هم ناتوان در مقابل این وضعیت ،مردم هم چاره ای جز دفاع از خود ندارن
🔹 این وضعیت قدرت اول دنیاست که در تامین امنیت شهروندان خویش مستاصل مانده است
🚨 به لشکر سایبری قدس بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/542441666C7e7c280a3b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜سوره مبارکه انعام
در سوره انعام هفتاد بار نام خدا برده شده و هفتاد هزار فرشته با آن به زمین آمدند؛ هر کس آن را بخواند، از خوف و ترس در امان است
سوره انعام ششمین سوره از سوره های قرآن کریم و دارای ۱۶۵ آیه است.
🍀این سوره از زمان پیامبر صلى الله علیه و آله به سوره انعام (جمع «نَعَم» به معناى چارپایان) خوانده مىشده و به احتمال این نامگذارى از زبان آن حضرت بوده است.
📜فضلیت سوره انعام:
🌷 از پیامبر صلى الله علیه و آله نقل شده است که فرمودند: همه سوره انعام به یکباره بر من فرود آمده و ۷۰۰۰۰ فرشته در حالى که با آواز بلند حمد و تسبیح پروردگار مىگفتند، آن را همراهى مىکردند.
همزمان با نزول آن، پیامبر صلى الله علیه و آله در حالى که «سبحان الله العظیم و بحمده» را تکرار مىکردند به سجده افتادند و در همان شب نزولش، نویسندگان وحى را فراخواندند تا آن را بنویسند؛ همچنین آن حضرت فرمودند: خداوند به وسیله این سوره به من و مسلمانان عزتى داد که هرگز پس از آن خوار نگردند.
🌷امام صادق علیهالسلام فرمود: این سوره در حالى که ۷۰۰۰۰ فرشته آن را بدرقه مىکردند، فرود آمد پس شما آن را تعظیم و تکریم کنید، زیرا نام پروردگار در ۷۰ جاى آن آمده است. اگر مردم فضلیت آن را بدانند قرائت آن را ترک نکنند.
🌷از امام صادق علیهالسلام روایت شده: هر حاجتمندى ۴ رکعت نماز (با دو سلام) بگزارد و پس از حمدِ آن، سوره انعام و پس از نماز دعاى «یا کریم یا کریم...» را بخواند، سوگند به کسى که جانم در دست اوست، خداوند حاجتش را برآورده سازد.
#امام_صادق
#شهادت_امام_صادق