♨️ دلسوزی های بی مورد، اعتراض بچه گانه
#امام_خمینی (ره):
بعضی مغرضین ما را به اعمال سیاسی نفرت و کینه توزی در مجامع جهانی توصیف و مورد شماتت قرار می دهند و با دلسوزی های بی مورد و اعتراض های کودکانه می گویند: جمهوری اسلامی سبب دشمنی ها شده است و از چشم غرب و شرق و ایادیشان افتاده است، که چه خوب است این سوال پاسخ داده شود که ملت های جهان سوم و مسلمانان و خصوصاً ملت ایران در چه زمانی نزد غربی ها و شرقی ها احترام و اعتبار داشته اند که امروز بی اعتبار شده اند!
#امام_خمینی
صحیفه نور؛جلد 20؛ صفحه 238
مورخ: 1367/04/29
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔰 عقلانیت در انتصابات
📝 عزیز غضنفری
🔰 بدیهی است که اداره امور شئونات گوناگون جامعه و مردم حتی در وضعیت عادی از اهمیتی اساسی برخوردار است و نباید سرسری از کنار آن گذشت و نبایستی ملاحظات جناحی و ... بر آن سایه بگستراند، چه برسد به زمانی که به دلایل معین، اوضاع اقتصادی و معیشتی، زندگی را برای طبقات مختلف جامعه و خاصه بخش ضعیف و فرودست دشوار کرده است. در این وضعیت، انتصاب مدیران باید متناسب با اقتضائات زمانه پیش برود. از این منظر شایسته سالاری و انتخاب افراد متناسب با مسئولیت ها از حیث تجربه و دانش اهمیت اساسی دارد. این عذر دیگر پذیرفته نیست که گفته شود ترکیب تعهد و تخصص به امری دشوار و ناشدنی تبدیل شده است. در این زمانه به دلیل فرصت ها و دستاوردهای علمی که انقلاب اسلامی ایجاد کرده، کشور شاهد تبلور رویش ها و استعدادهای درخشان بوده است.
🔰 در هر دور های به ویژه در وضعیت کنونی، انتصابات خارج از چارچوب، فقط موجب ضایع شدن آن شغل و اختلال در امر خدمت رسانی به مردم نخواهد شد؛ بلکه به دلیل توسعه شبکه های اجتماعی، عرصه اجتماع را نیز تحت تأثیر قرارخواهد داد. در این زمینه هوشیاری و دقت نظر افکار عمومی اهمیت فراوانی دارد و مردم بلافاصله همه پدیده های اجتماعی و سیاسی و در اینجا موضوع بحث انتصابات را با معیارهای قانونی، عقلائی و عدالت گریانه تطبیق می دهند و درباره آن قضاوت می کنند. در دنیای جدید که عرصه تبادل و انتقال سریع اطلاعات است، هیچ امر و اقدامی بدون در نظر گرفتن پیامدهای اجتماعی آن به موفقیت ختم نمی شود. در اینجا آنچه اهمیت دارد، این است که انتصاب های مسئله دار و شبهه زا، مانند برخی رخدادهای ناخوشایند سیاسی و اجتماعی، سرمایه اجتماعی نظام و اعتماد عمومی را که بزر گترین ذخیره و دارایی استراتژیک یک نظام سیاسی به حساب می آید، مخدوش می کند.
🔰 درباره انتصابات اخیر هر چند که اکثریت آن از قاعده و اسلوب عقلایی و قاعده مندِ انتصاب مدیران تبعیت می کند و بحث و منازعه ای نیز پیرامون آنها طرح نشده است، اما در برخی موارد افکار عمومی حاضر به پذیرش منطق آن انتصابات نشده است. تغییر قاعده و آیین نامه برای یک انتصاب، در نظرنگرفتن سوابق حرفه ای و تخصصی، لحاظ نکردن ویژگی مهم کارآمدی و کم توجهی به عدم انتصاب مدیران با حقوق نجومی، از جمله دلایلی است که در انتصابات ماه های اخیر، واکنش های اجتماعی نسبتاً زیادی را برانگیخته است.
🔰 در پایان توجه به این نکته اهمیت دارد که در دوره جدید اجرایی کشور عامل کلیدی و تعیین کننده در حل مسائل مردم، اتخاذ و اعمال رویکردها و جهت گیری های صحیح در عرصه سیاست داخلی و خارجی و نیز اقتصاد و معیشت است که خوشبختانه دولت در این ابعاد در مسیر صحیح و منطقی در حال حرکت است، اما این را نیز نباید از ذهن دور داشت که نقش عامل انسانی و مدیران با کفایت در غلبه بر چالش ها و موانع پیشرو و در نهایت حل مسائل مردم تعیین کننده و کلیدی به شمار می رود. و این مصداق همان حدیث شریف است که فرمودند: صنفان اذ اصلحا، صلحت الامة و اذا فسدا فسدت الامة. بی شک مسئول ناکارآمد و غیرمتخصص جامعه را دچار انحراف و فساد خواهد کرد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
آیا این غیرت، عقلانی نیست⁉️
✅ مرزبانان غیور ما از مرزهای خاکی، آبی و هوایی ما صیانت میکنند تا متجاوزی به جان و مال و ناموس ما تعرض نکند، تا سوداگری با قاچاق مواد افیونی، جوانان ما را آلوده نکند و ... . جانشان سلامت!
⚠️ اما این روزها در سرزمین مجازی (بخوانید حقیقی!) محتواهای افیونی جولان میدهد؛ شبهات اعتقادی از در و دیوار بر ذهن و قلب جوانان ما میبارد، خداباوری نفی میشود، اصول اسلام و انقلاب مورد هجمه قرار میگیرد، خوراکهای فاسد اخلاقی عرضه میشود، دختران و پسران معصوم ما ناآگاه و بیدفاع قربانی میشوند و در یک کلام، شیاطین جن و انس میدانداری میکنند!
آیا پاسداری و مرزبانی از مرزهای این سرزمین حقیقی! عاقلانه نیست⁉️
آیا این غیرت، عقلانی نیست⁉️
مرزبانان غیور کجائید⁉️
اینجا #مرد_میدان میطلبد!
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
☀️رهبر معظم انقلاب
از جدل بیهوده و و عیبجویی و طعنهزنی پرهیز کنیم
🔹يا اَباذَرٍّ! لا تَكُن عَيّاباً وَ لا مَدّاحاً وَ لا طَعّاناً وَ لا مُمارياً. پیامبر (ص) به اباذر فرمود: ای اباذر! عیبجوی این و آن نباش! که مدام انسان این و آن را تعییب کند، عیب این را بگیرد، عیب آن را بگیرد، عیب آن [دیگری] را بگیرد عیّاب یعنی کثیرالتّعییب؛ بعضیها این جور هستند دیگر؛ مرتّباً در فکر این هستند که یک عیبی از کسی پیدا کنند و آن را ذکر کنند...
🔹️ نقطهی مقابلش هم این است: مدّاحِ این و آن نباش! همین طور مدام تعریفهای زیادی، بیش از حد؛ این هم مَنهی (نهش شده) است در این روایت. مدح زیادی هم همین جور است، حالا یک وقت انسان منصفانه در مقامی که لازم است تمجیدی از کسی میکند امّا اینکه همین طور مدام مدح یکی را بکند یا مدح همه را بکند یا مبالغهآمیز دربارهی کسی حرف بزند و مدح بکند، ممنوع است؛ بخصوص مدح صاحبان قدرت و ثروت که عیب آن و زشتی آن خیلی بیشتر هم هست.
🔹️ طعنهزن به این و آن [نباش]. طعنهزنی غیر از عیبجویی است. کارهای افراد را طعنه میزند، یک چیزی را در یک کسی مستمسک قرار میدهد. میبینیم دیگر این روزها طعنه زدن به این و آن متأسّفانه رایج است بخصوص در این مطبوعات و روزنامهها و مانند اینها. یک کسی یک حرفی زده که مثلاً یک خردهای به نظر مبالغهآمیز میآید؛ این را به یک شکلی، [مثلاً] مسخرهآمیز تیتر کنند در روزنامه و بزرگ کنند.و اهل جدل هم نباش.
🔹️ «ممارات» یعنی مجادله کردن، مباحثههای بیخودی؛ سر یک چیزی کوچکی یا بحث علمی یا بحث غیر علمی مدام سر و کله زدن و مدام بحث کردن و مدام استدلال کردن و مانند اینها. خب همهی حرفهای دنیا را میشود یک دلیلی برایش ذکر کرد، و بر همهی دلیلهای دنیا هم میشود یک اشکالی ــ وارد یا ناوارد ــ وارد کرد؛ این [یکی] به آن اشکال کند، آن به این اشکال کند؛ تمامشدنی نیست. ۱۳۸۵/۵/۱۵
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
انگار نه انگار
که چنین روزی هم بوده!
♦️رسانههای بزککننده برجام، دیروز را در سکوت و سانسور خبری برگزار کردند. دیروز 27 دیماه، طبق «برنامه جامع اقدام مشترک/ برجام»، سالگرد «روز اجرای توافق» بود. تیم مذاکرهکننده ظریف، برخلاف نام غلطانداز «برنامه اقدام مشترک»، پذیرفت که ابتدا طرف ایرانی تمام تعهداتش را به شکل نقد، یکجا، غیرقابل برگشت (یا با امکان بازگشت طولانیمدت) و در کمتر از دو ماه انجام دهد.
🔹این روند که از جمله شامل انتقال 9700 کیلو گرم (97 درصد ذخائر) اورانیوم غنیشده به خارج از کشور، اوراق کردن و ازهمگسیختن 15هزار سانتریفیوژ از مجموع 19هزار سانتریفیوژ، و بتنریزی در رآکتور اراک بود، 27 مهرماه 94 آغاز و تا 26 دیماه به انجام رسید.
♦️تازه پس از واگذاری نقد همه این امتیازات قرار بود، روز 27 دیماه 94، «روز اجرای توافق» برای لغو تحریمها باشد؛ روزی که هرگز فرا نرسید؛ نه در دولت اوباما و نه در دوره ترامپ و بایدن! دولت آمریکا از همان ابتدا به تعبیر آقای صالحی که خود از مذاکرهکنندگان بود، «دبّه» کرد.؛ تعلیق را جایگزین لغو تحریمها کرد و در ازای نمایش تعلیق یک تحریم، یک یا چند تحریم دیگر را به اجذا گذاشت!
🔹تحریمهای آیسا، سیسادا، ویزا و همچنین تدارک تحریمهای کاتسا، محصول این دوره دغلکاری دولت آمریکاست. پس از آن هم که ترامپ روی کار آمد، به واسطه کسب اطمینان از اینکه دولت روحانی در صورت خروج آمریکا و بازگرداندن تحریمها، از توافق خارج نمیشود، اقدام به خروج از برجام و زیرپا گذاشتن تمام تعهدات کرد. خانم موگرینی میگوید او این تضمین را از روحانی گرفته بود!
♦️مرور زمان آشکار کرد که برخلاف تبلیغات دهانپرکن درباره فتحالفتوح بودن برجام، این توافق پر از خسارت برای کشور بوده و منافذ بسیاری دارد. از جمله اینکه فاقد تضمین، و مکانیسم شکایت موثر برای مطالبه حقوق و خسارات ایران است، توازن ندارد، تکلیف لغو تحریمها در آن معلوم نشده بلکه به نحوی تنظیم شده که طرف مقابل توانسته در همین دوره اجرا، تحریمها را از 800 مورد به بیش از 1700 مورد افزایش دهد!
🔹این فاجعه در حالی رقم خورد که آقای روحانی چندبار گفته بود همه تحریمها در روز اجرای توافق لغو خواهد شد؛ از جمله:
♦️۲۰ فروردین۹۴ در مراسم روز ملی فناوری هستهای: «ما هیچ توافقی را امضاء نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی، همان روز و بالمرّه (یکجا) لغو شود».
🔹۲۳ تیر ۹۴ در گفتوگوی مستقیم به مناسبت امضای برجام: «عیدانه فراوان شد، تا باد چنین بادا ... امروز به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق توافق، در روز اجرا (دیماه ۹۴) تمامی تحریمها لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بالمره (یکباره) لغو خواهد شد و نه تعلیق».
♦️روزنامههای بزککننده برجام، شش سال قبل در تاریخ 27 دی ماه، تیتر و عکس تمام قد صفحه اول خود را به عناوین اغواکننده اختصاص داده بودند؛ تیترهایی مانند: «اعتماد: صبح بدون تحریم»، «شرق: اینک بدون تحریم»، «قانون: خلاص شدیم»، «ایران: فروپاشی تحریم»، «آفتاب یزد: تحریم رفت»، «آرمان: تحریمها به تاریخ پیوست»، «همدلی: تحریم تمام شد»، «ابتکار: تحریمها هم رفت»، و...
🔹این روزنامهها اما دیروز در ششمین سالگرد «روز اجرای برجام» ترجیح دادند رویشان را سمت دیگری بچرخانند و به یاد مخاطبان نیاورند که چگونه به کلاهبرداری آمریکا کمک رساندند.
♦️روزنامه کیهان
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
.
قیمت نفت؛ مذاکره و موشک!
♦️قیمت نفت به بالاترین رقم از سال ۲۰۱۴ (آبان۱۳۹۲) رسید؛ یعنی زمانی که دولت خوش بین به غرب در ایران، با هیاهو، آماده توافق موقت با آمریکا می شد.
🔹دولت ما در این مدت، به نفع غرب به بازار آرامش داد، بی آن که منافع ما تامین شود. ابتدا قیمت۸۷ دلاری نصف شد. ما و سایر صادر کنندگان، برای همان درآمد سابق، باید دو برابر نفت می فروختیم!
♦️پس از آن هم که وابسته برجام شدیم، آمریکا زیرش زد و کوشید صادرات نفت ما را به صفر نزدیک کند. بالغ بر ۲۰۰ میلیارد دلار کاهش درآمد، حاصل بازی به روش مطلوب دشمن بود
🔹اما اکنون با وجود اینکه ایران توانسته صادرات ۵۰ هزار بشکه ای نفت را به بالای یک میلیون بشکه برساند (عرضه بیشتر در بازار)، قیمت نه تنها کم نشده، بلکه فزونی هم گرفته و پیش بینی می شود به ۱۰۰ دلار هم برسد.
🔹نکته مهم تر، تحلیل رویتر از علت ماجراست: "به دنبال تنشها در خاورمیانه از جمله حملات حوثیها به امارات، قیمت نفت به بالاترین حد در هفت سال اخیر رسید".
♦️آن مرحوم نیست ببیند که روزگار آینده، روزگار مذاکره به پشتوانه قدرت موشکی است؛ نه مذاکره از موضع ضعف.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
⭕️ شاه سعودی کجاست؟
️ 🔹وبسایت سعودی لیکس نوشت:
🔸 شاه سعودی پس از بازداشت احمد بن عبدالعزیز، فقط دو بار در انظار رسانهها و مقامات در ریاض ظاهر شد. اولی در هشت مارس ۲۰۲۰ یعنی فردای بازداشت احمد بن عبدالعزیز بود و سلمان با سفرای اروگوئه و اوکراین دیدار کرد. منابع عربستانی میگویند که آن دیدار با این هدف صورت گرفت که گویا پادشاه از بازداشت برادرش راضی است. دومین حضور نیز در نهم مارس ۲۰۲۰ بود و شاه سعودی در جلسه هیأت وزیران دیده شد.
🔹از آن زمان تاکنون یک سال و پنج ماه است که او در نئوم به سر میبرد. شاید نتوان با قطعیت سخن گفت، اما همه نشانهها و ارتباط اتفاقات و تسلسل زمانی رخدادها، به خصوص همزمانی دیدار وزرای خارجه آمریکا و انگلیس با شاه سعودی با بازداشت احمد بن عبدالعزیز و محمد بن نایف و سپس به حاشیه رفتن نقش سلمان بن عبدالعزیز، در حالی که پیش از آن فعالیت عادی داشت، این فرضیه را قوت میبخشد که شاه سعودی در حصر خانگی به سر میبرد و از اقدامات پسرش محمد بن سلمان رضایت ندارد.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🚀انفجار در ابوظبی، زلزله در تلاویو
♨️ شبکه عبری کان بعد از حمله انقلابیون یمن به ابوظبی نوشته «یکی از سناریوهایی که اسرائیلیها نگران آن هستند حملات پهپادی و موشکی یمن است. این نگرانی به ویژه پس از حمله انصارالله به امارات و مسافت مشابه از یمن تا ابوظبی در مقایسه با مسافت یمن تا شهر "ایلات" در دوردستترین مناطق جنوب اراضی اشغالی افزایش یافته است.»
✅ به نظر می رسد محاسبات ذهنی صهیونیست ها و وحشت آنها فراتر از این ادعای شبکه عبری است. اما صهیونیست ها از چه می ترسند؟
1️⃣ - صهیونیست ها همزمان با کمپین فشار حداکثری ترامپ، سعی کردند حمله به شناورها و کشتی های ایرانی را توسعه بخشیده و فشار بر ایران را مضاعف کنند. ایران ساکت نماند و پاسخ های متعددی به این گستاخی صهیونیست ها داد. با نمایان شدن قدرت گفتمان مقاومت صهیونیست ها بیش از پیش شاهد بر هم ریختن موازنه وحشت به ضرر خودشان هستند.
2️⃣ - موضوع دومی که صهیونیست ها را نگران کرده تعدد جبههها علیه این رژیم است، از سجیل های ایرانی تا توانمندی های مقاومت در فلسطین، لبنان،یمن، عراق، سوریه و ... .
3️⃣ - اما نگرانی سوم صهیونیست ها الگوگیری دیگر گروه های مقاومت مانند حماس و مقاومت اسلامی از استراتژی انقلابیون یمن است.
4️⃣ - نکته چهارم اینکه صهیونیست ها با مطرح کردن سناریوهایی مانند پلن بی و حمله به تاسیسات هستهای ایران در مذاکرات اخیر، همیشه نقش چماق را در مذاکرات داشته اند. امروز پلن بی و دیگر پلن های خیالی صهیونیست ها به صورت علنی فرو ریخته است.
5️⃣ - صهیونیست ها چند مدت قبل آمده بودند تا به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس امنیت برسانند اما امروز امنیت که نیاورده اند هیچ، امنیت خود را هم بر باد می بینند.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
💠 چشم انداز تنش روسیه و غرب در اوکراین
✅ تشدید تنشهای جدید روسیه و اوکراین از دو منظر حائز اهمیت است؛ از یک سو به عقیده غربی ها روسیه درصدد جداکردن دو نقطه اتصال اوکراین با شبه جزیره کریمه است و ودر عین حال تسلط بر منابع آبی که از اوکراین به داخل کریمه جریان دارد.ازسوی دیگر روسها بارها بر این مسئله تاکید کرده اند که روسیه قصد حمله به اوکراین را ندارد؛ بلکه ناتو و آمریکا از این مسئله به مثابه بهانهای برای گسترش حضور در شرق اوکراین در همسایگی بلاواسطه با روسیه استفاده میکنند تا نیروهای نظامیشان را در مرزهای روسیه مستقر کنند.ضمن آنکه آمریکاییها و انگلیسیها به شدت به دنبال تثبیت عضویت اوکراین در ناتو هستند.زیرا به دلیل عدم عضویت اوکراین در ناتو، اساساً آمریکا و ناتو در صورت حمله احتمالی روسیه به اوکراین بهانه ای برای مداخله نخواهند داشت. این در حالی است که مسکو اعلام کرده عضویت اوکراین در ناتو، خط قرمز امنیت ملی این کشور است.در چنین شرایطی انتظار میرود که اگر روند کنونی تداوم پیدا کند در آینده شاهد تشدید تقابل روسیه از یک سو با ناتو و از سوی دیگر با آمریکا باشیم.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
فرصت مناطق آزاد برای خنثی سازی تحریم ها
مناطق آزاد تجاری از ظرفیت فوق العاده گسترده و عمیقی در زمینه تقویت اقتصاد کشور بهره مند می باشند. این مناطق دروازه ورود تکنولوژی و سرمایه گذاری به کشور بوده و می توانند تحول مهمی را در اقتصاد کلان و خرد کشور ایجاد نمایند. به ویژه در جنوب کشور، موقعیت مناطق آزاد در زمینه رونق تجارت میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین هند و پاکستان قابل ذکر است که در صورت فعال سازی این ظرفیت راهبردی، علاوه بر ثمرات اقتصادی فوق العاده، پیامدهای مثبت امنیتی و سیاسی نیز قابل مشاهده می باشد. در شرایط کنونی کشور، مهمترین کارویژه مناطق آزاد تجاری، جذب سرمایه گذاری به داخل است. دولت سیزدهم باید این فرصت بسیار مهم را ارج نهاده و با مدیریت و برنامه ریزی صحیح از آن در جهت ایجاد فضای تنفسی برای اقتصاد ایران و خنثی سازی تحریم ها بهره گیرد. نباید فراموش کرد که منطقه آزاد چابهار به عنوان یکی از چند نقطه معدود فوق استراتژیک جهان شناخته شده که بهره گیری از ظرفیت های همین یک مورد، نقش مهمی در رونق اقتصادی و تجاری کشورمان خواهد داشت.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
❌شیوههای دشمن در #جنگ_نرم علیه ايران بهمنظور ضربه زدن به نظام اسلامی 🔽
1️⃣بزرگ جلوه دادن مشکلات، نادیده گرفتن پیشرفتها و ترویج خود تحقیری بین ایرانیان.
2️⃣ بزرگ جلوه دادن پیشرفت کشورهای ضد دین و نادیده گرفتن مشکلات آنها و بهشت جلوه دادن آنسوی مرز
3️⃣ موجسواری با هر حادثه ناگواری که در کشور رخ میدهد
4️⃣ تعریف از زمان شاه و شخص رضاشاه.
5️⃣ نسبت دادن فساد به تمام مسئولین (حکم کلی دادن) درحالیکه شهید سلیمانیها برای همین نظام شهید شدند که جمهوری اسلامی را حرم دانسته مراقبت از آن و پیروی از ولایتفقیه را واجب اعلان نمودهاند
6️⃣ ایجاد ناامیدی به آینده
7️⃣ تلاش در انتخابات برای رأی آوردن شخص ناکارآمد
8️⃣ ظالم جلوه دادن حکومت و جریان کشته سازی در تجمعات.
9️⃣ مسخره کردن روحانیون بهعنوان نماد فرهنگ دینی
🔟 القای جدایی دین از سیاست
1️⃣1️⃣ ناامید کردن مردم از نظام جمهوری اسلامی
2️⃣1️⃣ تبليغ مظاهر زندگى غربى.
3️⃣1️⃣ تبليغ نسبى بودن موازين اسلامى
4️⃣1️⃣ تبليغ وجود تضاد ميان علم با دين
5️⃣1️⃣ تبليغ مبانى نظرى فرهنگ غرب
6️⃣1️⃣ تبليغ و ترويج ناكارآمدى تئورى حكومت دينى
7️⃣1️⃣ تضعيف نهادهای انقلابی و نیروهای ارزشی
8️⃣1️⃣تحليل مغرضانه از اوضاع داخلى
9️⃣1️⃣و...
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔴 پاسخ عالی و کامل دکتر حسن عباسی به کسانی که بعد از قرارداد ۲۵ ساله، مدعی فروش ایران به چین هستند
❌ در پاسخ به این تحلیل دکتر عباسی از دیوار صدا درمیاد ولی از لیبرالها درنمیاد. حتما بخونید و منتشر کنید.
الف- وزن مالی قرارداد بیست و پنج ساله همکاری #ایران و #چین تقریبا چهارصد میلیارد دلار است؛ یعنی میانگین آن: سالی شانزده میلیارد دلار [که مبلغ زیادی نیست، بلکه محدود و متعارف است]
ب- آمریکا و متحدینش در دوره بیست ساله همکاری با #افغانستان بیش از دو هزار و چهارصد میلیارد دلار هزینه کردند؛ یعنی سالی صد و بیست میلیارد دلار، بدون تاثیر مثبتی در زندگی مردم افغانستان.
پ- مبلغ همکاری #آمریکا و افغانستان با رقم دو هزار و چهارصد میلیارد دلار ، شش برابر مبلغ قرار داد #ایران و چین، یعنی چهارصد میلیارد دلار است. آیا افغانستان فروخته شد به آمریکا؟
ت- آمریکا و سی کشور متحد او با آن پول کلان نتوانستند در افغانستان کاری از پیش ببرند، لذا دست از پا درازتر گریختند. پس چگونه چین در یک قرارداد پایاپای کوچک، ایران را مستعمره خود میسازد؟!
ث- آن چه #لیبرال_ها را آشفته کرده، #وزن_سیاسی قراردادهای ایران با چین و روسیه و هند و دیگران است؛ که حاکی از کم اثر شدن تحریمهای سیاسی و اقتصادی آمریکا و اروپاست.
ج- عضویت ایران در پیمان #شانگهای و قراردادهای میان مدت با چین و روسیه و هند و دیگران، اولا حمله به استراتژی آمریکا در انزوای ایران بوده است، و ثانیا حمله به استراتژی لیبرالها در نرمالیزیشن جمهوری اسلامی به نفع استکبار.
چ- چین و روسیه برخلاف آمریکا و اروپا، اولا نه برنامه #براندازی دارند، ثانیا نه براندازان را در کشور خود جای دادهاند، ثالثا نه سبک زندگی تحمیلی و تهاجم فرهنگی دارند، و رابعا نه ایدئولوژی هار و مسلطی مانند #لیبرالیسم دارند.
ح- آمریکا و اروپای غربی، تا دست از #سابوتاژ و #رژیم_چنج برندارند، و گروهکهای برانداز را بیرون نریزند، و ایدئولوژی هار لیبرالیسم و سبک زندگی لوسیفری خود را تحمیل نکنند، در جوار مردم ایران جایی ندارند.
خ- استقلال بینظیر و رشکبرانگیز ایران در چهار دهه گذشته، با قراردادهای همکاریهای بیست و پنج ساله با سایر کشورها، با مبلغ ناچیز سالیانه شانزده میلیارد دلاری مخدوش نمیشود؛ بلکه مبتنی بر #اصل_احترام_متقابل است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
✊🏻#مقاومت، راه پیروزی
🔹امام خمینی(ره): آیا سران قوم نمیدانند و ندیدهاند که #مذاکرات سیاسی با سیاستمداران قدرتمند و جنایتکاران تاریخ، قدس و #فلسطین و لبنان را نجات نخواهد داد و هر روز بر جنایات و ستمگریها افزوده خواهد شد؟
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
☀️رهبر معظم انقلاب
یک وقت یک دانشجویی بر اساس نیازهایش مایل است برود در یک کشوری تحصیل کند؛ این اشکالی ندارد؛ عمده این است که فراموش نکند که بدهکار کشورش است و درس بخوانند و برگردند؛ لکن آن چیزی که اشکال دارد مهاجرفرستی است. عناصری که جوان نخبه را به ترک کشور تشویق میکنند؛ این خیانت و دشمنی با کشور است.۱۴۰۰/۸/۲۶
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
به مناسبت فرارسیدن دههی مبارک فجر و گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
مرکز تربیت بدنی سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام
میزبان مسابقات فوتسال بسیج ادارات کل استان با حضور ۲۰ تیم شرکت کننده میباشد.
قرعه کشی مسابقات فوتسال بسیج دوشنبه ۲۷ دیماه در مرکز تربیت بدنی سپاه استان و با حضور نمایندگان تیمها برگزار گردید
زمان: در ایام الله دهه فجر
مکان: سالن ۹دی
مرکز تربیت بدنی سپاه امیرالمؤمنین(ع)استان ایلام
@varzesh_basij_ilam
🔰 آنچه غربگرایان نمی گویند
♨️ ظاهراً سفر امروز آیت الله رئیسی و ارتباط دولت جدید با شرق به قبای غرب گرایان داخلی مانند آقای زیباکلام، عبدی و امثالهم برخورده است. مثلاً زیباکلام پیشنهاد داده که تابلوی نه شرقی و نه غربی از سر در وزارت خارجه کنده شود. معتقدم برخی غربگرایان داخلی تعمداً یا نادانسته در دهه ۹۰ میلادی و قطب بندی های دهه ۹۰ باقی مانده اند در صورتیکه:
1⃣ - ایران در دوره معاصر چهار رویکرد در سیاست خارجی خود را تجربه نموده است: موازنه مثبت دوره قاجار، موازنه منفی مصدق، غرب گرایی مطلق پهلوی و موازنه عدمی دوره انقلاب اسلامی. شعار نه شرقی و نه غربی به معنای نفی ارتباط با شرق و غرب نیست بلکه براساس سیاست موازنه عدمی و به معنای عدم تعهد و وابستگی مطلق به یکی از قطب هاست.
2⃣ - اما بحث دوم اینکه برخی غربگرایان مانند آقای زیبا کلام جهالتاً یا براساس تجاهل مطرح نمیکنند آن است که قطب بندی های دهه نود فروپاشیده و امروز ما شاهد قطب بندی های جدید هستیم. در این چرخش نباید کشورهایی مانند چین، هند، روسیه، برزیل، ترکیه و ... و ارتباط با آنها را نادیده گرفت.
3⃣ - اما نکته سوم از ناگفته های جریان غربگرا اینکه قدرت کشورهای حوزه شرق مانند چین روز به روز در حال افزایش است. مثلاً عربستانی ها با این که در حوزه سیاست خارجی به عنوان یک کشور متمایل به آمریکا تعریف می شوند ولی حدود ۷۰ میلیارد دلار تجارت با چین دارند. درصورتیکه آمریکا در حوزه صادرات به عربستان کشور دوم و در حوزه واردات به عربستان کشور سوم هستند.
4⃣ - از سویی قدرت غرب در رقابت با کشوری مانند چین کاسته شده و در حال کاهش است. مثلاً در سال ۲۰۲۰ چینی ها بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار کالا به آمریکا صادر کرده اند در صورتیکه صادرات آمریکاییها به چین حدود ۱۰۰ میلیارد دلار بوده است. آمریکاییها در تعامل با چین با تراز تجاری منفی بیش از ۲۰۰ میلیارد دلاری مواجه هستند.
5⃣ - باعث تاسف است که بگوییم که در سال ۲۰۲۰میلادی، واردات روسیه از دنیا ۲۳۱.۶ میلیارد دلار بوده، درصورتیکه سهم ما از این بازار چیزی حدود ۸۰۰ میلیون دلار یعنی کمتر از ۰.۴ درصد بوده است. این در حالی است که برای مثال ترکیه ۵.۱میلیارد دلار، ویتنام ۴ میلیارد دلار و اکوادور با فاصله چند هزار کیلومتری ۱.۴ میلیارد دلار به روسیه صادرات داشته اند ولی ایران در جایگاه ۴۱ام صادرکنندگان به روسیه قرار دارد. از طرف دیگر سهم ما از میزان تجارت چین در حدود ۰.۳۶ درصد است.
6⃣ - لذا امروز پس از تجربه منفی دولت قبل در تعامل با غرب، آنچه دولت جدید برای خودش تعریف کرده است نگاه متوازن به سیاست خارجی است. دال اصلی رویکرد دولت انقلابی، نفیِ غربگراییِ مطلق و تامین معیشت مردم و رشد اقتصاد ملی در تعامل با همه بازیگران بین المللی است.
👌 ما باید سهم مان را از تجارت منطقه و شرق پس بگیریم به غر و لند ژورنالیست ها و سلبریتی های غربگرا توجه نکنید.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔶دلایل اهمیت سفر رییس جمهور به روسیه
شواهد نشان میدهد که ایران و روسیه در زمینههای دوجانبه (روابط اقتصادی، نظامی-امنیتی)، منطقهای (نقش آنها در نظم جدید امنیتی منطقه خاورمیانه) و بینالمللی (برجام و مقابله با یکجانبهگرایی آمریکا) اشتراک منافع راهبردی دارند.
این توسعه روابط میان تهران و مسکو به دلایل زیر بسیار مهم است:
دلیل اول: مقام معظم رهبری برای ۳ گروه از کشورها اولویت در توسعه روابط قائل شدند: الف-کشورهای همسایه ب-کشورهای مسلمان و ج-کشورهای همسو به نظر من روسیه کشوری است که هر سه ویژگی را دارد و از هر سه اولویت برخوردار است همسایه است، در بسیاری از مواضع با ما همسو است و با داشتن بیش از ۲۵ میلیون مسلمان علاقهمند به ایران، ظرفیت اسلامی خوبی دارد.
دلیل دوم: برای خنثیسازی فشار تحریمها باید با کشورهایی که باوجود تحریم علاقهمند همکاری با ما هستند ازجمله روسیه و چین روابط را توسعه دهیم.
دلیل سوم: ما با روسیه منافع و تهدیدات مشترک داریم مسائلی مثل دریای خزر، قفقاز، سوریه، عراق و خاورمیانه مسائل مشترک این دو کشور هست و تهدیداتی مثل تحریمهای امریکا و...تهدیدات مشترک ما است.
دلیل چهارم: روسیه برای اجرای مقاصد خود در خاورمیانه، آسیای مرکزی، قفقاز، افغانستان و حوزه خلیجفارس به کمک ایران نیازمند است. قدرت منطقهای ایران روسیه را نیازمند به روابط با ایران میکند.
دلیل پنجم: روسیه کشوری است که عضو دائم شورای امنیت است در پیمانهای منطقهای نقش محوری دارد جزو کشورهای صنعتی است و در اتحادیه گمرکی اوراسیا و پیمان شانگهای عضو اصلی است.
دلیل ششم: منابع داخلی روسیه بهگونهای است که میتواند بسیاری از نیازهای ایران را با ترجیحات فراوان تأمین کند بهعنوانمثال ۴۰ میلیون تن گندم مازاد سالانه و همچنین نهادههای دامی و گوشت و…
دلیل هفتم: وجود منافع مشترک در حوزه انرژی و نظامی که از اهمیت خاص خود برخوردار است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
⁉️ چرا زیباکلام عصبانی است؟
📝 یعقوب ربیعی
✅ ما در جامعه شناسیِ انقلاب اصطلاحی داریم به اسم ترمیدو(Thermidor). ترمیدور به زبان ساده یعنی زمانی که انقلاب خاصیت خودش را از دست داده و به ضد خودش تبدیل می شود. در این دوره انقلابیون از مسند قدرت کنار گذاشته می شوند و افراد غیر انقلابی راس حاکمیت را به دست می گیرند. به زبان ژورنالیست ها این دوره دوره ای است که انقلاب فرزندانِ خودش را می خورد. برینتون نویسنده آمریکایی کشته شدن روبسپیر در فرانسه، سلطنت کرامول در انگلستان، قدرت یابی لنین در روسیه و ... را از جمله دوره های ترمیدور می داند.
🔰 آنچه برخی نیروهای غربگرای داخلی از دهه 70 و به صورت ویژه در دولت قبل و از سال ۹۲ پیگیر بودند سیاست عادی سازی انقلاب یا normalization بود. پیگیری سند ۲۰۳۰، اصرار بر پذیرش یا پیوستن به کوانسیون ها و کارگروههایی مانند پالرمو و fatf، غربگرایی افراطی در حوزه سیاست خارجی و ... از جمله مواردی بود که به شدت از سوی جریان غربگرا پیگیری می شد و می شود. این گروه مرتب در این بوق می دمید که بدون fatf حتی واکسن هم به ما نمی دهند، بدون 2030 از قافله آموزش و توسعه عقب می مانیم و ... .
💠 اما سراب و حباب غربگراها برای شکل گیری ترمیدور یا نرمالیزاسیون، پس از کیاست رهبر معظم انقلاب در مواردی مانند سند ۲۰۳۰، بدعهدی های آمریکایی ها در داستان برجام و روی کارآمدن دولت انقلابی فروپاشیده است. امروز دولت انقلابی نشان داده که نگاهش به دیپلماسی یک نگاه متوازن است؛ با اینکه با غرب مذاکره می کند اما همزمان نگاهش و ارتباطش با شرق و همسایگان را هم پیگیری می کند. در همین زمان کوتاه فرضیه ها و اباطیل جریان غربگرا رو به ابطال گذاشته، نرم واکسیناسیون ملی از بسیاری از بلاد پیشی گرفته، دیگر کسی افزیش توان دفاعی را در مغایرت با دیپلماسی نمی داند و ... .
👌 آنچه امروز زیباکلام، عبدی، حجاریان و امثالهم را می آزارد این است که انقلاب اسلامی برخلاف دیگر انقلاب های دنیا فرزندان خود را نخورده که هیچ، بلکه در حال بازگشت ریل انقلاب به صاحبان و حامیان اصلی خودش است. لذا آنچه زیباکلام و امثالهم می گویند را باید از دریچه این عدم تحقق آرزوهایشان دید، آرزوهایی که در حضور اوبامای مودب، ترامپ تاجر و بایدن خواب آلود فروپاشید.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔰تمام حقیقت انسان
🔹امام خمینی(ره): فاطمه زهرا(س) یک زن معمولی نبوده است. یک زن روحانی ، یک #زن_ملکوتی ، تمام حقیقت زن ، تمام حقیقت انسان . او زن معمولی نیست ، او موجودی ملکوتی است که در عالم به صورت انسان ظاهر شده است.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
🔴گزارش از سفر آیت الله رئیسی به روسیه؛
♦️1. استقبال وزیر انرژی روسیه از آیت الله رئیسی در فرودگاه مسکو بازتاب گسترده ای در رسانه های این کشور داشت. در پروتکل های تشریفات روسیه، استقبال از روسای جمهور توسط معاون وزیر خارجه انجام می شود.
♦️2.پس از گذشت یک ساعت و نیم از دیدار آیت الله رئیسی با پوتین، مذاکرات برای دقایقی متوقف شد تا رئیس جمهور کشورمان نماز مغرب را در کاخ کرملین محل مذاکرات اقامه کند.
♦️3.دیدار آیت الله رئیسی و پوتین تحت پروتکل های شدید کرونایی و با فاصله ای که سلامت دو طرف را تضمین کند، انجام شد. امروز آمار مبتلایان به کرونا در روسیه از مرز 34 هزار نفر گذشت و تعداد فوتی ها هم بیش از 700 نفر بود.
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
☀️رهبر معظم انقلاب
رسم بعضی از تمدنها و فرهنگهای وارداتی، این چیزی بود که اروپاییها اینجا وارد کردند، که باید حتماً جوانها بگذارند تا تحصیلاتشان تمام بشود، شغل بگیرند، نمیدانم شغل هم، حتماً شغل اداری باشد، بعد ازدواج کنند.
دخترها هم در سن اوایل بلوغ، که اصلاً معنی ندارد ازدواج، باید بمانند تا یک زن بزرگی بشوند، همهچیز دنیا را تجربه کنند، بعد ازدواج کنند. این رسم اروپاییها بود، خیلی هم چیز بدی بود. چون آنها هم که ازدواج را تأخیر میانداختند، نه از باب این تأخیر میانداختند که معتقد بودند جوانها در سنین جوانی نیاز جنسی ندارند، نخیر، کاملاً هم درک میکردند و قبول میکردند که نیاز جنسی هست، منتها معتقد بودند که نیاز جنسی را در دوران جوانی بایستی جوانها آزادانه تأمین کنند؛ یعنی همان چیزی که از نظر ما فساد و فسق و گناه و موجب خراب کردنِ وضع اجتماع است.
برای همین هم بود که زن و شوهر اروپایی و اروپاییمنش، پیوندشان یک پیوند محکم نبود... زن و شوهر، دوران جوانیشان را گذراندهاند ـ نمیگویم همه، خیلیها اینجور بودند و اینجورند ـ بدون اینکه به همدیگر احتیاج داشته باشند، بعد هم سرِ سیری با هم ازدواج کردهاند... اسلام این را قبول ندارد. 1362/12/19
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
♦حسین فریدون در زندان اوین دوران محکومیت خود را سپری میکند/ مجازات ضبط مال ۳۱ میلیارد تومانی فریدون بر اساس حکم دادگاه انجام شد/ پرداخت نیمی از جزای نقدی ۳۱ میلیارد تومانی فریدون
🔹در پی انتشار برخی ادعاها درباره حسین فریدون در فضای مجازی، سرپرست دایره نظارت بر زندانیان اقتصادی و کارکنان دولت، درباره آخرین وضعیت این محکوم، گفت: حسین فریدون در زندان دوران محکومیت خود را سپری میکند.
🔹درویش وند، در عین حال تاکید کرد: این محکومعلیه مانند تمامی زندانیان که از مرخصی قانونی برخوردار هستند، از حق قانونی خود برای پیگیری مسائل پزشکی هم استفاده کرده است.
🔹وی افزود: فریدون به ۳۱ میلیارد تومان ضبط اموال و جزای نقدی به همین مبلغ محکوم شده است که در آخرین دورهای که به مرخصی اعزام شده بود، این مسئله نیز پیگیری و بر اساس حکم دادگاه، مجازات ضبط اموال به صورت کامل محقق شد.
🔹درویش وند، اظهار کرد: در همین راستا نیز تاکنون ۱۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از جزای نقدی ۳۱ میلیارد تومانی وی اخذ شده است. سرپرست دایره نظارت بر زندانیان اقتصادی و کارکنان دولت، عنوان کرد: حسین فریدون در زندان اوین دوران محکومیت خود را سپری میکند
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1
💎#نصیحت_پدرانه💎
▪️زن بايد در مقابل مرد نامحرم ،
حالت كبريائی داشته باشد
💠رهبر معظم انقلاب:
در روايات است كه تكبّر از همه كس بد است،
مگر از زن در مقابل مرد بيگانه.
زن بايد حالت كبريا داشته باشد و نبايد حالت خضوع و تسليم بر او مستولى شود.
🦋اين هم نمونهى بزرگ ديگر،
كه #زينب_كبری (سلامالله علیها) است.
@varzesh_basij_ilam
🔺فضای مجازی و عوارض حقیقی❗️
👈 فضای مجازی به ویژه اینستاگرام با فرهنگ تحمیلی و وارداتی آن، (علیرغم فرصتها و مزایای مثبتی که دارد،) آثار و عوارض جبرانناپذیری را در جامعه بر جای میگذارد که «دودش به چشم همه خواهد رفت»!
⚠️ «عادیسازی و قبحشکنیِ ناهنجاریهای انسانی، اجتماعی و دینی»، «اشاعه تنبلی، وقتگذرانی و مسؤولیتناپذیری اجتماعی»، «تقویت و ترویج پرخاشگری و خشونت»، «افزایش بی بندوباری و فساد» و ... .
👈 با حساب مادی هم اگر نگاه کنیم، این ناهنجاریهای اجتماعی، در آینده نزدیک هزینههای زیادی را بر منابع عمومی و بیتالمال تحمیل میکند که به صورت مالیات از جیب خود ما پرداخت خواهد شد!
◀️ فضای رهای مجازی باید مدیریت و صیانت شود. «این به نفع همه است؛ حتی کسانی که به انقلاب و نظام ارادتی ندارند!»
این غیرت، عقلانی است!
✨هادیان بصیر✨
🆔sapp.ir/hadianebasir1
🆔eitaa.com/hadianebasir
🆔rubika.ir/hadianebasir1