eitaa logo
گزیده دینی روشنگری
761 دنبال‌کننده
13هزار عکس
4.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
بسم الله الرحمن الرحیم برگزیده ای از بهترین های دینی روشنگری در قالب متن صوت تصویر ویدئو این کانال جایگزین کانال های تلگرامی خدایا دوستت دارم با بصیرت در مسیر بندگی سربازان رهبری میباشد ادمین: @yamahdi_ab
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ وظایف منتظران در کلام امام صادق(علیه السلام) 🌹امام صادق علیه السلام فرمودند: هنگامی عذاب و سختی بر بنی اسرائیل طولانی شد، در پیشگاه الهی دست به دعا برداشتند و چهل روز ضجه و گریه داشتند تا اینکه خدای تعالی به موسی و هارون وحی فرمود تا بنی اسرائیل را از دست فرعون نجات دهند و با این کارشان خدا از ۱۷۰ سال باقیمانده غیبت صرف نظر فرمود." در ادامه امام صادق(ع)می فرمایند: همچنین اگر شما(شیعیان) چنین کنید، خدای تعالی حتماً فرج ما را خواهد رساند[قبل از رسیدن به انتهایش] و اگر این کار را نکنید امر ظهور به انتهایش موکول خواهد شد. 📙بحار الأنوارجلد۵۲صفحه ۱۳۱ 🔸برای ظهور حضرت مهدی عج دعا کنیم؛ نه یک دعای ساده، دعایی برخاسته از عمق جان تا کار به انتها نرسد و دشواری ها بالا نگیرد. ⛅️ أللَّھُمَ عجِّلْ لِوَلیِک الْفَرَج
رفقا حواستون باشه! دارند برای امام عصر علیه‌السلام یارگیری میکنند.
✅ برخی از صفات اخلاقی اصحاب امام زمان(عج) 📚طبق روایات گوناگون اهل بیت در کتاب صفات الشیعه از شیخ صدوق 😊 خوش اخلاق _ مهربان _ آرام_ کم حرف _ با یقین _ با گذشت_ صبور_ نداشتن وسواس _ پرهیز از عجله_ با اخلاص(عمل و کار برای خدا) _ مبارزه با هوای نفس_ دوری از جدل_ شمرده شمرده حرف زدن_ توکل بر خدا_ ایثار و از خود گذشتگی_ مدارا با خلق _ با ادب _ با نظم_ بخشش مال_ با صدای آرام سخن گفتن _تفکر زیاد_ تفکر قبل از سخن_ تواضع_ توجه به همنشینان و در نظر داشتن راحتی آنها حتی در ازای به سختی انداختن خویش _ کمک به دیگران _ دعا برای دیگران _ دوست داشتن مومنین_ رفع حاجت مومنین در حد توان _ احترام به فقرای شیعه_ دائم الذکر قلبی(قلبشان هر لحظه متوجه به خدا و ولی خدا) و محبت در راه خدا و دشمنی در راه خدا ⛔️ پرهیز از مال اندوزی _ غرور _ خود بینی_ خود برتر بینی _ تمسخر دیگران _ بخل _ طمع _ حسادت_ کینه _ قطع صحبت دیگری _ حرص _ گناهان و ... ⛔️ ✨ خدایا به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله) هر چه سریع تر یاران امام زمان (عج) را برای یاری حضرت آماده بگردان و ما را هم جزو یاران حضرت قرار ده.
🌼 آیت‌الله بهجت قدس‌(ره) : از خدا بخواهیم که از قرآن، ما را جدا نکند، همچنین از خدا بخواهیم ما را از عترت(اهل بیت) جدا نکند؛ که عترت با قرآن است و قرآن هم با عترت است. اگر کسی یکی از این دو تا را ندارد، هیچ کدام را ندارد. ( به‌سوی محبوب، ص١٢٨)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓بانک‌ها سود وام رو چطور حساب میکنن؟! 👈 چیزی که شما فکر می‌کنید با چیزی که بانک‌ها حساب میکنن کاملا متفاوته!!
❗️ارزهای مجازی(بیت کویین ، اتریوم و...) حرام و مصداق ربا و قمار است. 💢به طور کلی به دلیل اینکه ارز مجازی ارزش ذاتی ندارد و پشتوانه ای برایش وجود ندارد، مصداق ربا حساب میشود. همچنین سرمایه گذاری در آن با توجه به اینکه ارزش آن در نوسان است و ممکن است بالا برود و شخص سود کند و پایین بیاید و ضرر کند بدون اینکه کار مفیدی شکل گرفته باشد، نوعی قمار حساب میشود که البته معمولا برندگان اصلی آن سازندگان آن هستند و سایر مردم بازندگان آن به حساب می‌آیند. ☑️ فتوای چند تن از مراجع تقلید درباره ارز مجازی: 🔸رهبر معظم انقلاب حکم آن را موکول به حکم قانون کرده اند و قانون هم خرید و فروش و سرمایه گذاری در آن را جائز نمیداند. 🔸آیت‌الله مکارم شیرازی: با توجه به ابهامات زیادی که بیت کوین دارد معامله آن اشکال دارد. 🔸آیت‌الله وحید خراسانی: خرید و فروش آن باطل است. 🔸آیت‌الله شبیری زنجانی: چنان‌چه استفاده از این‌گونه ارزها نوعا مفسده اقتصادی داشته باشد یا خلاف قانون باشد، خرید و فروش آن اشکال دارد. 🔸آیت‌الله صافی گلپایگانی: حرام و اکل مال به باطل است. 🔸آیت‌الله نوری همدانی: ورود در معامله پول‌های مجازی اشکال شرعی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ عزای عمومی در بلژیک 🔹۱۰۳ کشته، ۱‌۳۰۰ نفر مفقود در سیل آلمان (کشوری که غربزده ها ادعا می‌کنند خیلی پیشرفت کرده و اقتصاد قدرتمندی دارد) 🔹۴۰ کشته و مفقود هم در بلژیک 👈 غربزده ها ذره ای از این مشکلات را تقصیر دولت آلمان و ناکارآمدی آنها حساب نمیکنند ولی همین حوادث را در ایران با کشته و مفقودی بسیار کمتر ، به گردن دین ، نظام و ... می‌اندازند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سالهای اخیر هر بار در ایران سیل جاری می‌شد این فیلم را منتشر می‌کردن و ادعا می‌کردند که خیابان‌های اروپا این چنین است! حالا در اثر سیل آلمان و بلژیک ۱۲۶ نفر کشته و ۱۳‌۰۰ نفر مفقود شدن. خب چرا این چنین نشد؟!!! این یعنی برای تحقیر مردم ایران و بد نشان دادن ایران و خوب نشان دادن غرب به انواع دروغ ها و عوان فریبی ها متوسل شده اند.
دانشگاه هاپکینز تاکید کرد: شما می‌توانید بدون آنکه متوجه بشوید با آزمایش PCR (تست کرونا) واکسینه شوید! منبع: https://tapnewswire.com/2021/04/johns-hopkins-university-confirms-you-can-be-vaccinated-with-a-pcr-test-even-without-knowing/
☑️ اقدام مهم قوه قضائیه در جلوگیری از غارت بیت المال
🏴 سالروز شهادت جانسوز حضرت امام محمد باقر علیه السلام بر شیعیان جهان تسلیت باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا