eitaa logo
گزیده دینی روشنگری
760 دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
2.1هزار فایل
بسم الله الرحمن الرحیم برگزیده ای از بهترین های دینی روشنگری در قالب متن صوت تصویر ویدئو این کانال جایگزین کانال های تلگرامی خدایا دوستت دارم با بصیرت در مسیر بندگی سربازان رهبری میباشد ادمین: @yamahdi_ab
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور (عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که در ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم. هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۵۱۱ نفر شرکت کردند و حدود ۱۴۱ هزار صلوات فرستاده شد. طبق بیانات بزرگان دین ، برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد. ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثواب‌ها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهره‌مند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم. برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود. https://EitaaBot.ir/counter/7qa
🌹رسول خدا صلی‌الله‌علیه‌و‌آله: هرکس حدیثی را که از من به او رسیده رد کند، در قیامت دشمن او هستم. 📙 بحارالانوار ج۲ ص۲۱۲
💫پاداش و فضائل فوق العاده شرکت در نماز جماعت 🌷پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند: كسى كه به قصد شركت در نماز جماعت به سوى مسجد گام بر مى دارد، خداوند متعال در مقابل هرگامى كه بر مى دارد، هفتاد هزار حسنه به او پاداش مى دهد و به همين ميزان نيز درجات وى بالا خواهد رفت و اگر در چنين حالى بميرد، خداوند متعال هفتاد هزار فرشته را مامور مى نمايد تا در قبر به ديدار او رفته ، وى را بشارت دهند و در تنهايى قبر انيس او باشند و تا روز قيامت برايش طلب آمرزش كنند. (وسائل الشيعه ج۵ ص۳۷۲)
🌼 شیعه حق ندارد مأیوس و ناامید بشود رهبر معظم انقلاب: 🔸مسئله‌ى انتظار صاحب‌الزّمان (ع) یکى از آن مسائل پُرمغز و پُرمعنا و داراى مضامین عالى در مجموعه‌ى تفکّرات شیعه است. این امیدى که در دل یک انسان به‌ وجود مى‌آید، به برکت ایمان و اعتقاد و یقین به وجود منجى و به حضور منجى، این امید خیلى داراى ارزش و قیمت است. یقیناً مایه‌ى حرکت‌هاى بزرگ در جوامع اسلامى و در جوامع شیعى و مایه‌ى اصلى حرکت عظیم انقلاب اسلامى، همین عقیده و همین انتظار فرج است. 🔸شیعه یاد گرفته است که با فضیلت‌ترین اعمال، است. معناى این جمله آن است که در هر شرایطى - ولو سخت‌ترین شرایط باشد - شیعه حق ندارد مأیوس بشود و ناامید بشود؛ [چون] منتظر است، منتظر فرج، منتظر گشایش، منتظر بازشدن افق، و نَفْس این انتظار به او نیرو میدهد و او را قدرتمند میکند و به او نشاط میدهد؛ و نیرو و نشاط و امید هر جا بود، زندگى به طرف سامان پیش میرود؛ به‌ طرف اصلاح حرکت میکند. ۱۳۷۲/۱۱/۰۸
💌 جاذبه عجیب شهدا
پیشرفت به سبک رژیم پهلوی 🔹شما یادتون نمیاد ولی در زمان پهلوی، کشور ما به حدی پیشرفته بوده که دکتر "جان فوران آمریکایی" در کتاب خودش نوشته: در سال ۱۳۵۰ نزدیک به ۹۶٪ روستاهای ایران فاقد برق بودند. 🔹جالبه بدونید در حالی بیش از ۶۰٪ مردم ایران در دهه ۵۰ فاقد برق و امکانات برقی بودند که همزمان در اکثر خانه‌های مردم جهان تلویزیون و امکانات برقی وجود داشت. 📚 منابع: پهلوی بدون سانسور | کتاب مقاومت شکننده نوشته جان فوران (استاد جامعه‌شناسی دانشگاه کالیفرنیا) ترجمه احمد تدین صفحه ۴۴۷
نمودار مطالعه علمی دکتر پل توماس در رابطه با مقایسه کودکان واکسینه شده و واکسینه نشده ❗️طبق این نمودار کودکانی که واکسن اطفال را زده اند به انواع بیماری‌ها و مشکلات مختلف مبتلا شده اند در حالیکه درصد ابتلا به این بیماری‌ها در کودکان واکسن نزده بسیار کمتر است.
❓چرا تماشای BBC پولی است ولی BBC فارسی رایگان؟ 🔹هر فرد انگلیسی بابت تماشای BBC باید سالانه بیش از ۱۵۰پوند هزینه کند ! 🔹اما جالبتر اینکه بدونیم هزینه راه اندازی BBC فارسی برای انگلیس ۲۶۵میلیون پوند بوده و با بودجه سالانه بیش از ۲۵میلیون دلاری بصورت رایگان پخش میشه تا در مواردی مثل کمک ۲۰میلیون دلاری ایران به فلسطین جنجال به پا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برگزاری نماز عید قربان در چین 🔹همه مسلمانان چین مگه تو زندان ها و اردوگاه های کار نبودن؟ پس اینا کی هستن؟ 🔹یک عده غربزده توی این ممکلت تا دیدن روابط ایران و چین داره برای آمریکا بد می شه صبح تا شب میگن چینی ها با اسلام و مسلمانان دشمن هستند. اویغورهای تجزیه طلب رو هم که با منافقین خلق روابط خوبی داره رو مسلمانان چین معرفی می کنن.
شادابی و نشاط افرادِ سحرخیز !! حقیقت یا تلقین ؟ ❓ علت افرادی که و یا روز دارند چیست؟ بارها تجربه کردیم زمانیکه شب زودتر به خواب میرویم و صبح زود براحتی از خواب برمی‌خیزیم ناخودآگاه از بیشتری برخورداریم و از لحاظ و بهره‌وری بالاتری خواهیم‌ داشت. شاید دلیل افسردگی و کسالت در روزهایی که پس از طلوع آفتاب هنوز در خواب ناز بسر میبریم را ندانیم و این در حالیست که حتی از نظر زمان، ساعات مساوی یا حتی اندکی بیشتر خوابیده‌ایم. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید بدانیم منشاء شادی، نشاط و از کجاست. شادی از نشأت می گیرد و جنس روح از بخارات لطیف، گرم و سبک است. خواب صبح و روز باعث بخارات لطیف خون شده و این بخار دودی باعث کدر شدن رنگ چهره و از بین رفتن حالت بشاشیت پوست می‌شود. روح گرم و بسیار سبک است درحالیکه دخانِ سوخته، ناشی از خواب صبح و و این دو در با جنس روح و این سنگینی انبساط روح و شادی و نشاط را نخواهد داد. اکنون بهتر متوجه خواهیم شد که چرا موجب نشاط و خواب روز باعث افسردگی است و البته این مسئله تنها یک نبوده بلکه است.
احادیثی از امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام در مورد قانع بودن ◽️هر كه قانع باشد، عبادتش نيكو شود. (غررالحکم حدیث۷۷۹۵) ◽️هر كه قانع باشد، طمعش اندک شود. (غررالحکم حدیث۷۹۷۴) ◽️قانع، از آسيب طمع ها مى رهد. (غررالحکم حدیث۱۷۷۰) ◽️عبرت گير، تا قانع شوى. (غررالحکم حدیث۲۲۵۲) ◽️قانع باش تا عزيز گردى. (ميزان الحكمه ج۷ ص۳۶۷) ◽️تنِ قانع، غنى تر از درياست البَدَنُ القانِعُ أغنى مِنَ البَحرِ (جامع الأخبارصفحه ۳۸۳)