eitaa logo
گزیده دینی روشنگری
827 دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
5هزار ویدیو
2.1هزار فایل
بسم الله الرحمن الرحیم برگزیده ای از بهترین های مذهبی، روشنگری، بصیرت افزایی و... در قالب متن صوت تصویر ویدئو این کانال جایگزین کانال های تلگرامی خدایا دوستت دارم با بصیرت در مسیر بندگی سربازان رهبری میباشد ادمین: @yamahdi_ab
مشاهده در ایتا
دانلود
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ حکیم روازاده 🔍 مناظره امام صادق (ع) با طبیب هندی بر سر طب
آیت الله مکارم شیرازی: 🔸در دنیا دو کشوری مثل ایران و عراق پیدا نمی‌شوند که از جهات مختلف اشتراکات مذهبی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با هم داشته باشند و این مساله دلیل محکمی بر توسعه و تحکیم روابط در عرصه‌های مختلف است. 🔸دشمنان برای جدایی و تفرقه بین دو کشور و دو ملت تلاش می‌کنند، رجال و مسؤولان دو کشور هوشیار هستند و بحمدلله در این موضوع جای نگرانی نیست. 🔸امامان شیعه در عراق مدفون هستند، قلوب ما در کشور شما است و لذا جدایی بین دو کشور و دو ملت ممکن نیست. 🔸وجود حوزه‌های علمیه قوی در نجف اشرف و قم از دیگر عوامل پیوند دو کشور است، بسیاری از علمای ما در نجف تحصیل کرده و بسیاری از علمای عراق در قم تحصیل کرده و می‌کنند، در حال حاضر هم این ارتباط و تعامل برقرار است. 🔸مسؤولان ایران و عراق نسبت به فتنه‌ها هوشیار باشند. 🔸 در حالی که رئیس جمهور آمریکا دزدانه و شبانه به عراق سفر می‌کند، رئیس جمهور ایران اسلامی در روز روشن به کشور عراق می‌رود و در میان مردم به زیارت بارگاه نورانی ائمه(ع) می‌رود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حتما شما هم داستان هایی از زندگی خوب سعودی ها شنیده اید،کشوری با 32 میلیون جمعیت و صادرات روزانه 9 میلیون بشکه نفت، اما بهتر است کمی بیشتر بدانیم! ، اینجا رياض پایتخت عربستان سعودی است،این محله در نزدیکی ساختمان فرمانداری ریاض قرار دارد.... 🔹آنچه هم از اصلاحات در عربستان شنیده اید در حد همان رقص و کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه مانند همین اصلاحطلبان خودمان است.
KayhanNews759797104121515448105315.pdf
11.73M
بسم الله الرحمن الرحیم تمام صفحات روزنامه کیهان امروز شنبه ۳۰ شهریور ۹۸ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شکست سیستم‌های راداری آمریکا در حمله انصارالله به آرامکو «سردار دهقان»، مشاور فرمانده کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی از نیروهای مسلح: 🔸شهدای ما همان راهی را رفتند که امام حسین(ع) و یاران او رفتند؛ رهبری و ملت ما همان آرمانی را پیروی می‌کنند که امام حسین(ع) رفتند و ما به این آرمان‌ها پایبند هستیم. 🔸آمریکا در چند سال اخیر سلاح و سیستم‌های پدافندی، راداری، شنود و دستگاه عظیم جاسوسی در عربستان فعال کرد که در منطقه اشراف اطلاعاتی داشته باشد اما آنها نتوانستند موشک‌های یمنی را شناسایی کنند. 🔸عربستان و آمریکا نمی‌خواهند القا کنند که یک ملت ضعیف و پابرهنه مانند یمن و انصارالله به آنها چنین صدمه‌ای زده است و این مسئله را می‌خواهند بیندازند گردن یک قدرت منطقه‌ای مانند ایران اسلامی تا برای آنها توجیه داشته باشد و آبروی آنها نرود. 🔸اگر زمانی بر علیه ایران اسلامی اقدامی کنند، می‌دانند که فردایی برای آنها در منطقه نخواهد بود. 🔸امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز بر عهده ایران اسلامی است و اگر ناامنی می‌بینید بخاطر حضور و مداخلات آمریکا است؛ اگر آمریکا در خلیج فارس نباشد امنیت آن برقرار خواهد بود.
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ۷ نکته‌ تکان‌دهنده درباره «زندان‌ زنان» در ایران و آمریکا
امام رضا علیه السلام: #گناهان كوچك، راهى به سوى گناهان كبيره است. هر كس كه در گناهان كوچك از خدا نترسد، در مورد گناهان بزرگ و بسيار هم از او نمى ترسد. (مسند الامام الرضا عليه السلام ج۱ص۲۹۰)
Panahian-Clip-ModirKhooneKiye-64k.mp3
1.42M
❓مدیر خونه کیه؟ 🔊 استاد پناهیان ✔️ به نکته‌ی مهمی اشاره میکند، حتما گوش بدید
💌 علامت انسان صبور
☘️احادیث طبی از امیرالمومنین علی (علیه السلام) بخش دوم ✅ اندوه: شستن لباس غم و اندوه را می زداید. ✅ انگور: انگور هم قاتق(چیزی که با نان بخورند) است و هم میوه و هم غذا و هم شیرینی است. ✅ بادرنجبویه: بادرنجبویه سده(چیزی که در روده گیر کند و مانع خروج مدفوعات شود) را می گشاید و اشتهای به غذا آورد و سل را برطرف سازد و به هضم غذا کمک کند. ✅ بخور کردن: بخور کردن موجب سلامتی سر (از بیماری) است و بدن را از درون پاک می کند و انواع بیماری سر را از بین می برد. ✅ بدن: حجامت بدن را سالم و خرد را استوار می سازد. ✅ بلغم: ریشه ی ترب بلغم را قطع و غذا را هضم نماید. ✅ بنفشه: حرارت تب را به بنفشه و آب خنک بشکنید که گرمای آن از گرمای جهنم است. ✅ بوی دهان : جویدن کندر دندان ها را محکم و بلغم را دفع می کند و بوی دهان را از بین می برد . ✅ به: خوردن به قلب ضعیف را تقویت می نماید و معده را پاک و دل را قوی و ترسو را شجاع و کودک در رحم را زیبا می سازد. ✅ بهداشت فردی: امیر مومنان دستمالی داشت که پس از وضو ساختن روی خود را بدان خشک می کرد سپس آن را به میخی می آویخت و کسی جز او به آن دست نمی زد. منبع: نهج الطبایع