📌🔹 دولت در برجام به مسئولان و مردم اطلاعات گمراه کننده داد
🔸 مشاور و سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی در انتخابات 92 میگوید دولت در برجام، به مسئولین و رسانهها و مردم، اطلاعات غلط و گمراه کننده داد.
حسین دهباشی در گفتوگو با روزنامه رسالت اظهار داشت: آن متن «پناه میبرم به خدا از بستن دهان منتقدان و استبداد رأی» که آقای روحانی در مراسم تنفیذ در محضر مقام معظم رهبری خواند را خود من نوشتم که بعداً براساس آن یک کلیپ هم ساخته شد. آن وقت (تابستان 92) که این متن را مینوشتم، واقعاً از صمیم قلب باور داشتم که ایشان این گونه عمل خواهند کرد. ما فکر میکردیم در حوزه امنیتی روحیات امنیتی داشته باشند، اما فکر نمیکردیم روحانی این روحیات امنیتی را به حوزه فرهنگ هم تسری دهد. نه تنها من، دیگران هم چنین فکری نمیکردند.
وقتی شخصی در جایگاه ریاست جمهوری قرار میگیرد، اقتضا این است که در حوزه اقتصاد، اقتصادی عمل کند، در حوزه سیاست خارجی براساس سه اصل عزت و حکمت و مصلحت که رهبری فرمودند، عمل کند و در مواجهه با فرهنگ هم با آداب حوزه فرهنگ عمل کند، نه آن که فرهنگ را امنیتی کند.
وی میافزاید: من تصور نمیکنم روحانی در تمام حوزهها نالایق است. روحانی حتماً شایستگیهایی دارد. اما وقتی من از منظر فرهنگی نگاه میکنم، روحانی اساساً آدم فرهنگی نیست. این واقعیت که ایشان اصلاً فردی فرهنگی نیست، از همان چینش کابینه تقریباً مشخص شد. یعنی از شهریور 92 تردیدها آغاز شد. ما تصور میکردیم وزیر ارشاد یک چهره شناخته شده حوزه فرهنگ و ادب و هنر باشد. ما انتظار داشتیم معاون اطلاعرسانی رئیسجمهور، مشاور مطبوعاتی رئیسجمهور، مشاور فرهنگی رئیسجمهور، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیسسازمان سینمایی وزارت ارشاد همه افراد فرهنگی باشند.
دهباشی گفت: هر چه جلوتر رفتیم، وضع بدتر شد. وقتی وضعیت خیلی بدتر شد که با نزدیک شدن به انتخابات 96 و عوض شدن حلقه اطرافیان آقای روحانی، ادبیات روحانی در سخنرانیها نسبت به مخاطبان توهینآمیز شد. به یک نفر میگفت نلرزید، به یک نفر میگفت بزدل سیاسی به دیگری میگفت بیشناسنامه. فرهنگ واژگان دولت عوض شد و کلماتی وارد واژگان روحانی شد که تناسبی با ادبیات او در سال 92 نداشت.
وی درباره علت جداییاش از دولت میگوید: اولین جایی که من از دولت فاصله گرفتم، قضیه برجام بود. مهمترین نکته این نبود که برجام مطابق سلیقه من نبود، مهمترین مسئله این بود که ما در برجام به مسئولین، به رسانهها و به مردم اطلاعات غلط میدادیم و گمراهشان میکردیم. اگر خاطرتان باشد در فکتشیتهایی که وزارت خارجه آمریکا منتشر میکرد، مسئولان وزارت خارجه ما میگفتن که اینها موضوعات دیگریست که البته بعدها معلوم شد چنین چیزی هم نبوده است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152895
https://eitaa.com/Basir_MN
🔰 توجه به دين، حلال مشكلات // ايران مقتدر و عزتمند امروز قابل مقايسه با قبل از انقلاب نيست
👈 ایران در قبل از انقلاب، نوکری بود که آمريكايي ها منابع و معادناش را به هر قیمتی كه میخواستند، میخریدند و جنس خودشان را هم به هر قیمتی كه میخواستند به او میفروختند؛ هر شرطی هم میخواستند براي استفاده از اجناسشان ميگذاشتند؛ هر فرمانی هم که ميداند، بايد اجرا ميشد؛ در نهایت هم منت میگذاشتند که چون از دوستان ما هستید ما كالاهايمان را به شما میفروشیم!
🔻 اما امروز به برکت انقلاب اسلامی از لحاظ علمی و تکنولوژی در جایگاه قابل اتکایی در دنیا قرار داریم.
🔻 غالب تحولات اجتماعی در عالم به خاطر تغييرات و پیشرفتهای مادی، رفاهی و اقتصادی بوده است، اما انقلاب اسلامی براي امری فراتر از مسائل مادی تحقق یافت و آن امر، زنده کردن حقیقت «کلمه الله هی العلیا» است.
🔻 آنچه انقلاب ما را از تمام انقلابهای عالم متمایز میسازد این است که معیار انقلاب اسلامی پیروزی حق، رشد انسانیت، مبارزه با ظلم و بیعدالتی، فراهم کردن زمینه برای تقرب به خدا و بهرهمندی انسان از زندگی بینهایت و ابدی آخرت است.
🔻 برای رسیدن به این هدف باید همه افراد جامعه حق و باطل را بشناسند، در تمام شئون زندگی خود دین و معارف اسلامی را مبنا قرار دهند، مسیر اجتماعی، سیاسی خود را بر اساس آن پیریزی کنند و تابع حق باشند.
🔻 وقتی هدف انقلاب اسلامی حق شد، باید ببینیم طي چهل سال گذشته در این زمینه چقدر پیشرفت کردهایم و آیا پیشرفت ما متناسب با سایر جهات بوده است یا خیر. امروز در زمينههاي علمی و تکنولوژی، پیشرفتهاي قابل توجهي به دست آمده، در زمینه دینی نيز آثار ظاهری آن را کم و بیش در جامعه میبینیم؛ اما اگر سؤال شود که آیا این پیشرفت مطلوب بوده ، احتمال دارد جواب قاطع مثبتي نداشته باشیم.
🔻 امروز مشکلاتی مانند قانونشکنی، تخلف، رانتخواری و... در جامعه ما ديده ميشود، اگرچه این مشکلات در همه کشورها وجود دارد، اما پس از گذشتن چهل سال از پيروزي انقلاب، وجود این مشکلات در جامعه اسلامی مطلوب نیست.
🔻 این تخلفات ثمره عدم پایندی به فرهنگ دینی و شعائر دینی است؛ زیرا ما هر قدر بگوییم فلان نهاد باید نظارت کند، يا فلان بخش باید جلوگیری کند، افراد این نهادها نیز از همین جامعه و از همین مردم هستند و اگر فرهنگ دینی نهادینه نشده باشد، ممکن است از اين افراد نیز تخلفي صادر شود و روشن است كه نمیتوان برای هر ناظری ناظر دیگر قرار داد تا مشکلات برطرف شود.
🔻 دین، بزرگترین عامل براي جلوگیری از فساد در جامعه است؛ زيرا موجب اصلاح سایر ابزار کنترلی جامعه میشود. کسی که متعهد به فرهنگ دینی است و خدا و معاد را در لحظه، لحظه زندگیاش مورد توجه قرار میدهد، در شئون اجتماعی، سیاسی نیز دست به تخلف نمیزند و قانونمدار میماند.
https://eitaa.com/Basir_MN
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کشفی که کمر داروین را شکست
این کلیپ با بررسی باستان شناسان، سنگواره هایی از قدم های انسان و حیوانات یافت شده است که در آن سنگواره ، هم رد پای انسان و هم رد پای دایناسور با هم وجود دارد.
🔻به عبارتی انسان ها و دایناسور ها در یک زمان زندگی می کردند و این نظر که انسان ها بعد از انقراض دایناسور ها و از تکامل حاصل شده است، غلط است.
🔻کلیپ زبان اصلی است اما با توضیحات بالا و دیدن تصاویر، متوجه موضوع خواهید شد.
👌علمی حقیقت دارد که بر مبنای وحی است نه نظریه
https://eitaa.com/Basir_MN
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️شنیدن صدای گریه نامحرم
🔷س 1122: شنیدن صدای گریه و شیون نامحرم که در عزای اهل بیت علیهم السلام است (باتوجه به کنار هم بودن قسمت زنانه و مردانه هیئت) برایمردان چه حکمی دارد؟
✅ج: در صورتی که مفسده ای نداشته باشد، فی نفسه اشکال ندارد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از رساله امام خامنهای
🏴حضرت زهرا عليها السلام:
🔺إلهى وَ سَیِّدى اءسْئَلُكَ بِالَّذینَ اصْطَفَیْتَهُمْ، وَ بِبُكاءِ وَلَدَیَّ فى مُفارِقَتى اَنْ تَغْفِرَ لِعُصاةِ شیعَتى ، وَشیعَةِ ذُرّیتَى .
🔺خداوندا، به حقّ اولیاء و مقرّبانى كه آنها را برگزیدهاى ، و به گریه فرزندانم پس از مرگ و جدائى من با ایشان ، از تو مى خواهم گناه خطاكاران شیعیان و پیروان ما را ببخشى
📕 كوكب الدّرىّ ج 1ص 254
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️مصیبت خوانی
🔷س 1119: در بعضی از هیأت های مذهبی مصیبت هایی خوانده می شود که مستند به مقتل معتبری نیست، و از هیچ عالم یا مرجعی هم شنیده نشده است، و هنگامی که از خواننده مصیبت از منبع آن سؤال می شود، پاسخ می دهند که اهلبیت(علیهمالسلام) اینگونه به ما فهمانده اند، و یا ما را راهنمایی کرده اند، و این وقایع فقط در مقاتل نیست، و منبع آن هم فقط گفته های علما نمی باشد، بلکه گاهی بعضی از امور برای مدّاح یا خطیب از راه الهام و مکاشفه معلوم می شود، سؤال من این است که آیا نقل وقایع از این طریق صحیح است یا خیر؟ و در صورتی که صحیح نباشد، تکلیف شنوندگان چیست؟
✅ج: نقل مطالب بهصورت مزبور بدون اینکه مستند به روایتی باشد، و یا در تاریخ ثابت شده باشد، وجه شرعی ندارد، مگر آن که نقل آن به عنوان بیان حال به حسب برداشت متکلّم بوده و علم به خلاف بودن آن، نداشته باشد. و تکلیف شنوندگان نهی از منکر است، به شرطی که موضوع و شرایط آن نزد آنان ثابت شده باشد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️تسبیحات حضرت زهرا(سلام الله علیها)
🔷س 1118: آیا در تعقیبات نماز، تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) را باید بلافاصله بعد از نماز بگوییم یا فاصله بین نماز و تسبیحات آن حضرت اشکال ندارد؟
✅ج: تعقیبات نماز که از جمله بهترین آنها تسبیحات حضرت زهرا(سلام الله علیها) است، باید بعد از فراغ از نماز واجب یا مستحب، متصل به نماز انجام شود به گونه ای که عرفا تعقیبات آن نماز محسوب شود، و اگر بین نماز و تسبیحات حضرت زهرا(سلام الله علیها) تعقیبات دیگری مانند ذکر و دعا فاصله شود، اشکال ندارد.
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
هدایت شده از رساله امام خامنهای
‼️توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها درحال سجده
🔷س 1117: آیا این که بعد از نماز حاجت، طبق نقل به سجده رفته و به حضرت زهرا(سلام الله علیها) توسل بجوییم، از نظر شرعی مشکلی ندارد؟
✅ج: سجده برای غیر خدا جایز نیست، ولی توسل به اولیاء الهی و اهل بیت(علیهم السلام) در حال سجده اشکال ندارد و به معنای سجده برای غیر خداوند متعال نیست
📕منبع: leader.ir
🆔 @resale_ahkam
🔴مجمع تشخیص جلوی این گروگانگیری و راهزنی را بگیرد
هشت وزیر دولت آقای #روحانی به رهبر انقلاب درباره الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF نامه نوشتهاند.
به خاطر داشته باشیم، فردا که خسارات FATF آشکار شد، همین جماعت آن را "تصمیم نظام" خواهند خواند، چنانکه در قصه برجام چنین کردند.
اعضای دولت آقای روحانی نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مسئله مبادلات بانکی ما حل خواهد شد، و نه حاضرند تضمین بدهند که با اجرای FATF مشکلی برای کشور پیش نخواهد آمد، بلکه صرفا میگویند اگر دستورات FATF اجرا نشود، مشکلات بیشتر خواهد شد!
این نحوه مواجهه با مسئله، نوعی باجخواهی و مسئولیتگریزی توامان است که فقط در داستان راهزنان و گروگانگیران شنیدهایم. مبادلات بانکی را که در اختیار کامل دولت است، گروگان گرفتهاند و میگویند اگر درخواستهای ما را انجام ندهید، وضعیت مبادلات بانکی بدتر میشود، اما اگر درخواست ما را انجام دادید، درباره بهبود یا بدتر نشدن وضعیت مبادلات بانکی هیچ تضمینی نمیدهیم!
دولت آقای روحانی به جای نامهنگاری با رهبر انقلاب، باید درباره فرجام FATF تضمینهای سلبی و ایجابی لازم را بدهد. تضمین بدهند که اولا هیچ گونه مشکلی از ناحیه این کنوانسیونها برای کشور پیش نخواهد آمد، ثانیا باید دقیقا مشخص کنند کدام مشکل بانکی به چه نحوی حل خواهد شد و فیالمثل در وضعیت مشخص "الف" در مبادلات، پس از الحاق به CFT و پالرمو چه تغییری ایجاد خواهد شد.
با کلی گویی و هوچیگری حق ندارند کشور را وارد یک باتلاق دیگر کنند و بعد از روشن شدن فرجام ماجرا بگویند این وضعیت تصمیم نظام و تقصیر ترامپ بوده است.
مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه دارد با اخذ این تضمینها، در مقابل این گروگانگیری بایستد.
https://eitaa.com/Basir_MN