12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ انتخابی فرد: آنچه برای ایران اهمیت دارد دستیابی به پول است/عربستان نقش مهمی در فشار برای عدم حذف سپاه از لیست تروریسم ایفاء خواهد کرد/اگر نگرانیهای کشورهای منطقه در مذاکرات مدنظر قرار بگیرد سودمند خواهد بود...
📍کارشناس کویتی: دولت بایدن میخواهد این توافق را به سرانجام برساند حتی اگر به ضرر کشورهای عربی باشد/میگویند ایران چند هفته با ساخت بمب اتم فاصله دارد، مگر قول نداده بودید که ایران هستهای نخواهد شد؟
🔻ما نتوانستیم برنامه موشکی ایران را مهار کنیم، میخواهیم با ایران هستهای چه کنیم؟/نگرانی دیگر ما سکوت اروپاست، اروپا کجاست؟/آمریکاییها اوکراین و یک دولت را رها کردند انتظار دارید برای حذف سپاه از لیست تروریسم با ایران معامله نکنند؟
#عربی
https://eitaa.com/Basir_MN
❌ آخر ماه رمضان این را از دست ندهیم❌
صدوق در کتاب «فَضائِلُ الاَشهُرِ الثَّلاثَه» صفحۀ ۱۳۵ از پیامبر صلی الله علیه و آله:
«كسى كه در شب آخر ماه رمضان ده ركعت نماز (یعنی ۵ نماز دو رکعتی) بجا آورد،
در هر ركعت يك بار حمد و ده بارقل هو اللّه احد بخواند و در سجده و ركوع خود ده بار بگويد: «سبحان اللّه و الحمد للّه و لا إله إلا اللّه و اللّه أكبر»
و در هر دو ركعت يك بار تشهد خوانده
و سپس سلام بدهد،
و در پايان ده ركعت نماز بعد از سلام دادن هزار مرتبه «استغفر اللّه» بگويد
و هنگامى كه از استغفار فارغ شد سجده كند و در سجده بگويد:
«يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ يَا رَحْمَانَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِيمَهُمَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ يَا إِلَهَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ اغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَ تَقَبَّلْ مِنَّا صَلَاتَنَا وَ صِيَامَنَا وَ قِيَامَنَا» -
قسم به كسى كه مرا بحق به پيامبرى برانگيخت، جبرئيل به نقل از اسرافيل و او از پروردگار متعال به من خبر داد كه: - او سرش را از سجده برنمىدارد مگر اين كه خداوند او را آمرزيده، ماه رمضان را از او قبول نموده و از گناهانش مىگذرد، گرچه هفتاد گناه انجام داده باشد كه هر كدام از آنان بزرگتر از گناهان بندگان باشد، و از تمام اهالى منطقهاى كه در آن است قبول مىكند تا اين كه فرمود: اين هديه، مخصوص من و مردان و زنان امتم مىباشد و خداوند متعال آن را به هيچكدام از پيامبران و مردم قبل از من نداده است».
https://eitaa.com/Basir_MN
🌸🌸🌸🍃
🌸🌸🍃
🌸🍃
🍃
💢 اهمیت فطریه 💢
ابابصیر و زرارة از امام صادق علیه السلام نقل کردهاند که فرمود:
«همانا از کمال روزه، پرداخت زکات (یعنی فطریه) است، همانگونه که صلوات بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از کمال نماز است، چرا که
👈🏻 هر کس روزه بدارد، اما زکات نپردازد، اگر به عمد ترک کرده باشد، برای او روزهای نیست
👈🏻 و نیز کسی که صلوات بر پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را ترک کند، نمازی برای او نیست.
👈🏻 خدای متعال، پیش از نماز، زکات را گفته و فرموده است: «قَدْ أَفْلَحَ مَن تَزَکیٰ وَ ذَکرَ اسْمَ رَ بِّهِ فَصَلَّیٰ» (رستگار شد کسی که زکات داد نام پروردگارش را یاد کرد، و نماز خواند)».
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
📚 منبع:
🔹من لا يحضره الفقيه، ج ۲، ص ۱۸۳
؛🍃
؛🌸🍃
؛🌸🌸🍃
؛🌸🌸🌸🍃
؛🌸🌸🌸🌸🍃
https://eitaa.com/Basir_MN
💢 فطریهٔ سربازها و کارمندان دولتی 💢
فطرهی سربازها و کسانی که در بیمارستانها یا ادارات و امثال آن شیفت کاریشان هست، اگر خرجشان با خودشان است، زکات فطره هم با خودشان است و اگر دیگری خرجشان را میدهد، زکات فطره بر عهده اوست.
زکات فطرهی کسی بر بیتالمال واجب نیست.
نه بیمارستان، نه اداره و نه جاهای دیگر از این قبیل.
ممکن است بگویید آقا، سحری و افطاری ما را یک ماه پادگان داده است. نه، عرفاً شما نانخور هر کسی که هستید یا اگر خرجیتان با خودتان است زکات فطره هم با خودتان است.
https://eitaa.com/Basir_MN
💢 تفاوت فطریه و کفاره 💢
کفاره بر همه افراد واجب نمیشود، فقط بر کسانی که روزه نگرفته اند واجب میشود که تفصیلش گفته شده است؛ اما زکات فطره بر تمام افرادی که آن شرائط را داشته اند، واجب میشود؛ چه روزه گرفته باشند و چه روزه نگرفته باشند.
در کفاره حتما باید طعام داده شود، یعنی یا گندم باشد یا جو باشد یا آرد، خرما یا برنج باشد و قیمت کفاره کفایت نمیکند. مگر اینکه آدم پول را به فقیر بدهد و به او بگوید که شما با این پول نان تهیه کن یا برنج بخر. ضمنا آن پول باید بهقدر قیمت برنج هم باشد. چون بعضی از افراد، فطرهی دیگران را مثلا به قیمت گندمِ سه هزار و پانصد تومان جمعآوری میکنند و مثلاً سی یا چهل تا سه هزار و پانصد تومان میشود؛ بعد میروند و برنج میدهند، میشود به انداره ده نفر غذا. این کفایت نمیکند. یا از مردم نگیرید یا آن ناقصیش را خودتان جبران کنید. یا اگر میخواهید به برنج تبدیل کنید از همان اول قیمت برنج را بگیرید. به همان تعداد باید پرداخته شود. اما در زکات فطره، پرداخت قیمت غذا هم اشکالی ندارد که گفته شد.
کفاره، وقت معین ندارد، هر چه زودتر بپردازید، بهتر است؛ اما زکات فطره وقت دارد.
مصرف کفاره، فقط فقرا هستند ولی در مصرف زکات فطره، غیر فقرا هم هستند ولی احتیاط مستحب است که به فقرا داده شود.
مقدار کفاره متفاوت است، اما همچنانکه گفته شد، مقدار زکات فطره ثابت است: برای هر نفری سه کیلو از چیزهایی که گفته شد.
کفاره به سادات هم اگر فقیر باشد، میرسد و میشود آنرا به سید فقیر داد؛ ولی زکات فطره را به سید فقیر نمیشود داد، مگر کسی که زکات میدهد، خودش هم سید باشد؛ که میتواند زکات فطرهاش را به سید فقیر یا غیر سید بپردازد.
https://eitaa.com/Basir_MN
💢 آیا شخصی غیر از نانآور میتواند فطریه را بپردازد؟ 💢
کسی که زکات فطرهاش بر عهدهی دیگری هست، خودش همین جوری نمیتواند بپردازد.
مثلاً یک شخصی است کار هم میکند، اما در خانهی پدرش زندگی میکند و ازدواج هم نکرده است و خرجش هم با پدرش است.
بگوید حالا که خودم پول دارم، زکات فطرهام را خودم میدهم.
این زکات فطره بر سرپرست او واجب است، شما باید وکالت بگیری و پرداخت زکات فطره به صورت تبرعی صحیح نیست.
به پدرت بگویی که زکات فطرهی من که بر شما واجب است، من از طرف شما میپردازم.
این اشکالی ندارد.
https://eitaa.com/Basir_MN
💠 خداحافظ ای ماه محبوب
خدایا! تو خواستی که من بر این ماه سلام کنم و اهل این ماه باشم، تو منو با ماه رمضان آشنا کردی تا خیلی از بلاها رو برداری و منو مهمون برکاتش کنی؛ کمکم کن تا نوری که از این ماه به من رسیده رو تا ماه رمضان بعد حفظ کنم.
https://eitaa.com/Basir_MN
💠 امیرالمومنین امام علی علیه السلام
🔸 إنَّمَا هُوَ عِيدٌ لِمَنْ قَبِلَ اَللَّهُ صِيَامَهُ وَ شَكَرَ قِيَامَهُ وَ كُلُّ يَوْمٍ لاَ يُعْصَى اَللَّهُ فِيهِ فَهُوَ عِيدٌ
🔹 اين عيد كسى است كه خداوند روزه و نمازش را پذيرفته باشد و هر روزى كه در آن نافرمانى خدا نشود، آن روز عيد است.
📗 حکمت 428 نهج البلاغه
https://eitaa.com/Basir_MN
💠خطبه اميرالمؤمنين على بن ابى طالب عليه السلام در روز عید فطر
https://eitaa.com/Basir_MN