🔆 شبهه:
قوه قضاییه از مردم خواسته از رانندگانمتخلف عکس و فیلم بگیرن و بفرستن تا پیگیری کنن ، حالا ملت از چه طریقی اینا رو بفرستن؟ از طریق « تلگرام » که قوهقضاییه فیلترش کرده! قشنگ نیست؟
🔆 پاسخ شبهه:
1⃣ با نگاه اول کاملا میتوان دریافت که بنری که در عکس مشاهده می شود و آدرس تلگرامی مندرج در آن اطلاعیه، جعلی و با ابزاری مانند فتوشاپ به بنر اضافه شده باشد. اما برای اطمینان به کانال معرفی شده مراجعه شد و معلوم گردید تاریخ تأسیس آن ۳۱ فروردین همین امسال است.
2⃣ و از آنجا که آخرین به روز رسانی سایت (تیتر مشهد) که لوگوی آن بر عکس مشاهده می شود، مربوط به ۲۴ بهمن سال گذشته است، به راحتی می توان نتیجه گرفت که این بنر و کمپین کذایی آن جعلی است و کانال مزبور هم صرفاً برای واقعی نشان دادن بنر ساخته شده است و الا نه قوه قضاییه چنین بنری زده است و نه چنین کمپینی وجود خارجی دارد! .
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 کمک مردمی برای بازسازی کلیسای نوتردام
🔹هفته پیش خبر آتش گرفتن کلیسای نوتردام در پاریس دنیا را تکان داد؛ نوتردام از قرن یازدهم از بناهای مهم فرانسه محسوب شده و سالانه بیش از ۱۳ میلیون نفر بازدید کننده داشت.
🔸نکته جالب این است که فقط چند ساعت پس از آتش گرفتن و فرو ریختن مناره اصلی کلیسا، رئیس جمهور فرانسه با صورتی غمگین جلوی دوربین ها آمد و از همه مردم تقاضی کرد که برای بازسازی این ساختمان باستانی کمک کنند.
🔹و شاید باورش سخت باشد که در فقط ۲۴ ساعت پس از این واقعه بیش از ۶۰۰ میلیون دلار برای بازسازی کلیسا اهدا شد! و اکنون که این متن را می نویسم، این عدد از 1 میلیارد دلار نیز تجاوز کرده است (فیلم پیوست).
🔸کار به جایی رسیده است که سلبریتی ها و شرکت ها و افراد سرشناس در حال رقابت برای کمک به نوتردام شده اند؛ به امید اینکه سری در میان سرها بلند کنند، و اسم آن ها نیز بر سر لب ها بیاید!
🔻گرچه درخواست کمک از مردم برای بازسازی نوتردام کار عجیبی نبود و رفتاری نسبتا متداول در هنگام بحران است، ولی این ماجرا ما را یاد سیل کشور خودمان نیز می اندازد.
💢 دشمنان خارجی و طوطی های داخلی آن ها مدام نظام ایران را مسخره می کردند که برای مقابله با سیل دست نیازش را به مردم دراز کرده است! حالا باید از این شیاطین سوال کرد که چطور وقتی فرانسه با تولید ناخالص ملی ۵ برابر ایران برای بازسازی یک کلیسا دست نیازش را به همگان دراز می کند اشکالی ندارد، ولی وقتی ما برای مقابله با بارندگی بی سابقه که رکورد ۵۰ سال گذشته را زده است به یاری هم می شتابیم دادشان به هوا می رود؟ چرا اتحاد ملی ما انقدر آن ها را می ترساند؟
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهدای تندیس ناکارآمد ترین وزیر کشور به عباس آخوندی توسط بچه های انقلابی دانشگاه شیراز .
https://eitaa.com/Basir_MN
VID_20181208_151355.mp3
11.74M
#نواهنگ | یک روایت تا ظهور حجت .
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمايت رباتهاي فيک سعودي از مهناز افشار
https://eitaa.com/Basir_MN
علیرضا نادعلی از اعضا حزب جمهوری اسلامی می گوید:
«شهید آیت یک مدتی معاونت سیاسی حزب بود... یادم هست که شهید آیت سر درگیری با مهندس موسوی، از حزب قهر کرده بود و جلسه شورای مرکزی را هم حتی نمی آمد...
شهید آیت، خیلی تند و محکم به ملی گراها و سلطنتی ها و منافقها حمله می کرد، با الفاظ خیلی عجیب.
خب ما هم واقعا با همه ضعف معلوماتی که داشتیم، می دانستیم حالا «بازرگان» یا «سنجابی» یا بعضی دیگر خب انقلابی نیستند. با «امام» صد در صد نیستند، ولی شهید آیت علنا مطرح می کرد که خیلی از این ملی ها اصلا دین ندارند و ضدانقلابند و منتظر فرصتند که به جمهوری اسلامی ضربه بزنند.
این طرف، خوب میرحسین و بعضی دور و بری هایش سمپاتی داشتند به این ملی ها.»
https://eitaa.com/Basir_MN
اختلاف شهید آیت با میرحسین موسوی، ادعایی نیست که تنها یکی دو نفر از اعضای حزب جمهوری اسلامی گواه آن باشند.
هاشمی رفسنجانی، رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت موسس حزب در خاطرات خود از 6 اردیبهشت 1360چنین می نویسد:
«شب در جلسه مشترک مسئولان اجرایی و نمایندگان مجلس حزب شرکت کردم. مقداری از وقت در انتقاد از حزب و روزنامه [جمهوری اسلامی] گذشت.
آقای آیت به خط روزنامه اعتراض داشت، آقای [میرحسین] موسوی دفاع کرد.»
https://eitaa.com/Basir_MN
هاشمی همچنین در بیان خاطرات روز 14 تیر 1360 می نویسد:
«جلسه علنی داشتیم. معرفی وزیر خارجه مطرح بود که تصویب شد.
آقای مهندس میرحسین موسوی سردبیر روزنامه جمهوری اسلامی، وزیر خارجه شد. از اول کار، آقای رجایی ایشان را معرفی کرده بود. بنی صدر قبول نمی کرد.
آقایان (دکتر حسن) آیت و احمد کاشانی مخالفت کردند و عکس العمل بدی داشت؛ مخصوصا از آقای آیت که عضو شورای مرکزی حزب است.»
https://eitaa.com/Basir_MN
شهید آیت معتقد بود، که استعمار در برابر مبارزان اصیل، مبارزان قلابی و بدلی به وجود می آورد.
ایشان صراحتا میرحسین را یک انقلابی قلابی می دانست.
مخالفت شخصیتی مثل بنی صدر با وزارت میرحسین موسوی هم، برای قهرمان کردن و جا زدن او به عنوان یک مبارز اصیل در چشم انقلابیون بود... اینها پس از شهادت آیت، که قدرت در دستشان بود، سالگرد شهادت آیت را از تقویمها حذف کردند.»
https://eitaa.com/Basir_MN
امیر سعید نقی زاده سهی، عضو واحد دانشجویی حزب جمهوری اسلامی و قائم مقام مدیرمسئول نشریه کارگری حزب (صالحان سازنده)، که از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با شهید آیت حشر و نشر داشته است و خود را مرید ایشان می داند، می گوید:
«شهید آیت، بارها در جلسات حزب، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد را التقاطی معرفی می کرد.
ایشان، جبهه ملی، نهضت آزادی و سازمان مجاهدین خلق را حلقه های پی در پی یک زنجیر می دانست.
تشکیلاتی مثل جاما و جنبش مسلمانان مبارز را هم که حبیب الله پیمان رئیس آن بود، در چهارچوب این جریان ارزیابی می کرد.
میرحسین موسوی و همسرش قبل از انقلاب اسلامی، عضو جنبش مسلمانان مبارز بودند؛ شهید آیت این دو نفر را کماکان شیفته این جریان و سلسله می دانست...
https://eitaa.com/Basir_MN