🌸 چهار توصیه کلیدی از امام صادق(عليه السلام)
🔻امام صادق علیهالسلام:
♦️تَوَاصَلُوا وَ تَبَارُّوا وَ تَرَاحَمُوا وَ تَعَاطَفُوا؛
◻️ به هم پيونديد؛
◻️و به هم نيكى كنيد؛
◻️و به هم مهربان باشيد؛
◻️و براى هم دلسوزى كنيد.
📚 اصول كافى/ ترجمه كمرهاى، ج ۴، ص ۵۱۹
https://eitaa.com/Basir_MN
☘️ آیت الله سید علی آقای قاضی و اکثر بزرگان چله زیارت عاشورا می گرفتند و تاکید داشتند که این زیارت حاجت های بزرگ را برآورده میکند.
🔴روش کوتاه امام هادی در خواندن زیارت عاشورا با صدلعن و صدسلام:
👈زیارت عاشورا را بخوانید، به صدلعن و صد سلام رسیدید اینگونه عمل کنید:
يك بار لعن را -اللهم العن اول ظالم...- کامل ميخوانيد و جمله ي پاياني آن؛ "اللهم العنهم جميعا" را ۹۹ مرتبه تكرار مي كنيد.
و سلام را كه يك بار عرض مي كنيد، فقط "السلام علَي الْحسين و عليٰ عليِّ بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين" را ۹۹ مرتبه تكرار كنيد
📖 سند روایت : شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا.
https://eitaa.com/Basir_MN
ياد ايامي كه در گلشن فغاني داشتيم ...
در كنار غنچه و گل آشياني داشتيم ... .
https://eitaa.com/Basir_MN
🌷آیٺ اللہ بهجٺ (رہ):
شب ڪہ انسان مےخوابد، ملائڪہ موڪل بر انسان،
او را براے نماز بیدار مےڪنند.
و بعد چون انسان اعتنا نمےڪند و دوباره مےخوابد
باز او را بیدار مےڪنند.
دوباره مےخوابد، باز او را بیدار مےڪنند…
این بیدارےها تصادفے و از روے اتفاق نیسٺ،
بلڪہ بیداریهاے ملڪوتے اسٺ ڪہ بہ وسیلہ فرشتگان انجام مےگیرد.
اگر انسان استفاده ڪرد و برخاسٺ، آنها تقویٺ و تایید مےڪنند، و روحانیٺ مےدهند.
وگرنہ متأثر مےشوند و ڪسل بر مےگردند.
اگر از خواب برخاستید آن ملائڪہ را ڪہ نمےبینید،
اقلاً بہ آنها سلام ڪنید و تشڪر نمایید!
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 اختصاصی| نقش یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در ترور سردار سلیمانی
🔹«باب وودوارد» روزنامهنگار مطرح آمریکایی در بخشی از کتاب خود به نام «خشم» روایتی از نحوه تصمیمگیری دونالد ترامپ برای ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ارائه داده است.
🔹پیش از این منابع خبری به نقش مایک پامپئو در مجاب کردن ترامپ برای ترور سردار سلیمانی اشاره کردهاند، اما وودوارد در کتاب خود برای نخستین بار به نقش «جک کین»، معاون اسبق رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در این خصوص هم اشاره کرده است.
🔹طبق مفاد کتاب، جک کین زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۶ به تازگی به عنوان رئیسجمهور منتخب آمریکا رأی آورده بود با او درباره حاج قاسم صحبت کرده بود.
🔹کین علاوه بر این، تلاشها و بیمهای دولت جورج دبلیو بوش برای مقابله با سردار سلیمانی را برای ترامپ بازگو کرده بود. طبق مندرجات این کتاب، کین به ترامپ گفته بود تیم امنیت ملی جورج دبلیو بوش از او به عنوان رئيسجمهور وقت برای تخریب دو پایگاه در ایران که محل استقرار نیروهای سردار سلیمانی بود اجازه خواسته بودند.
🔹بوش با این درخواست مخالفت کرده بود. کین میگوید بوش فکر میکرد که اگر به مواضعی در داخل ایران حمله کند استیضاح خواهد شد.
https://eitaa.com/Basir_MN
#خفت_رضاخانی
🔻خاطره #شمس_پهلوی از دربه دری #پهلوی_اول/به مناسبت ۲۵شهریور سالروز تبعید رضاخان از ایران
🔹چون به تدریج به مناطق آبهای گرم استوایی نزدیک میشدیم از گرما در #رنج بودیم و خیلی اشتیاق داشتیم که زودتر به بمبئی برسیم.
🔸دقایق #اضطرابآمیز با کُندی می گذشت. قایقی به کشتی ما نزدیک شد. سربازان از قایق بیرون آمده مشغول حمل بار و بنه خود شدند و سه نفر انگلیسی که یکی از آنها که بعدا با ایشان آشنایی پیدا کردیم آقای اسکرین بود وارد کشتی شدند و به حضور شاه رفتند.
🔹آقای اسکرین خود را نماینده لرد لین لیتگو، نایبالسلطنه آن روز هندوستان، معرفی کرد و اعتبارنامه خود را به اعلیحضرت(رضاخان) ارائه داد و گفت من در «سیملا» بودم، نایبالسلطنه هندوستان به من ماموریت مهمانداری جنابعالی (به اعلیحضرت جنابعالی خطاب میکرد) را داده و سپس راجع به ماموریت خود اظهار کرد: «شما نمیتوانید در بمبئی پیاده شوید و باید ۵ روز در همین کشتی در وسط دریا در انتظار کشتی اقیانونسپیما بمانید. وقتی کشتی رسید با آن کشتی به جزیره موریس که برای اقامت شما در نظر گرفته شده عزیمت نمایید.»
🔸 اعلیحضرت از شنیدن این سخنان سخت برآشفتند و فرمودند: «مگر من زندانیام؟ من #آزادانه از کشور خود مهاجرت کردم و به من گفته بودند که در خارج از کشورم به هر کجا میخواهم میتوانم مسافرت کنم. #جزیره_موریس کجاست؟ چرا اجازه نمیدهند که من به آمریکای جنوبی بروم؟ چرا مانع میشوید که ما در بمبئی پیاده شویم و تا رسیدن کشتی اقلا در شهر بمانیم؟»
🔹آقای اسکرین در پاسخ همه این حرفها فقط یک چیز میگفتند: «من اظهارات شما را تلگراف میکنم و شخصا جز آنچه گفتم کاری نمیتوانم کرد.» (حسین مکی، تاریخ بیست ساله ایران، جلد هشتم، تهران، علمی، ۱۳۸۰، صص ۴۵۳-۴۶۱.)
https://eitaa.com/Basir_MN