🟣 مراسم فرقه انگلیسی شیرازیها با منبر طلایی
به قول امام موسی صدر توی این مجلس یزید هم سینه میزنه
https://eitaa.com/Basir_MN
✍ سیداحمد تقدمی:
⚠️ فتنه ی جدید کلیدخورد!
🟦 پیشنهادات #محمدخاتمی با جمعی از روزنامه نگاران و ادمین های کانالهای اصلاحطلب .
🔹 برای #تخریب_رقیب همان کاری که با #پناهیان و #صدیقی کردید، انجام دهید!
🔸مجلس را تخریب کنید! تا برجام و ناکارآمدی دولت فراموش بشه!
در نشست بنیاد باران که الیاس حضرتی مدیر مسئول اعتماد، علی اصغر شفیعیان مدیر مسئول شرق و محمد مهاجری روزنامهنگار و تعدادی از ادمینهای کانالها از جمله مالک کانال دیدهبان حاضر بودند،
سیدمحمد خاتمی خطاب به فعالان فضای مجازی حاضر گفت:
امروز برای آنکه بتوانیم اصلاحات را از حالت تدافعی خارج کنیم، به نظرم فعلا جای بحثهای نظری و محتوایی نیست، من حرف آقای [محمد]مهاجری را قبول دارم، دیگر وقت این نیست که شما از من محمد خاتمی انتظار داشته باشید بیایم گفتمان دموکراسی و خردورزی و از این بحثهای نظری را طرح کنم. شاید آن هم زمینهاش پیدا بشود ولی شما ابتدا باید سنگینی را از روی اصلاحات بردارید.
این کار من و آقای خوئینیها و بقول شما بزرگترها نیست (از جهت سنی عرض میکنم) کار ما پیرها نیست، شما وبلاگ نویسها، اصحاب رسانه، روزنامهها تلاشتون را زیاد کنید اما نه بحث نظری، چرا که ما خودمان اینها را بلدیم،
اگر شنونده داشت، بلد بودیم،... وقت آن هم میرسد، هم ما وهم شما، دموکراسی و آزادی های مدنی را به وقتش باز می کنیم و بسطش میدهیم، کاری که شما باید بکنید.
🔷 همان کاری است که در مورد پناهیان یا صدیقی کردید.
منتظر هم نمانید که کی از آنها چیزی سر بزند، بروید پیدا کنید، چند تا از این نمونه ها را کار کنید، سنگینی فضا شکسته میشود.
اونوقت کاری که از ما برمیاد شروع میشه، ما میتونیم سخنرانی و مصاحبه داشته باشیم، مباحث نظری طرح کنیم.
وگرنه در این اوضاع مسخرهای که آقای روحانی درست کرده، این گرانی و بیچارگی، ما بیاییم بحث دموکراسی کنیم، مردم اگر سنگمان نزنند، میخندند و مسخرهمان میکنند. شاید گرانی مسئلهی من و شما نباشد و مسئلهی خیلی ها هم نیست اما فقر و گرانی و بیکاری مشکل جمعیت زیادی از مردم افشار ضعیف هست ....
من نگاه میکنم میبینم، تمام کار دولت آقای روحانی --که ما در پیروزیاش اندازهی خود نقش داشتیم -- همین برجام بوده، در مجازی میبینید، چطور راجع به آن حرف میزنند، حق هم دارند، چی بود؟
و چی شد؟
ما از چه چیز دفاع کنیم؟
کسی حرف مارا گوش می ده ؟
🔸 لذا اول باید شما جو را بشکنید،
نمیخوام بگم فوری هم به نفع ما هم بشود، نه،
فعلا" به قول آقای مهاجری فضا را بشکنید، با نتیجهاش کار نداشته باشید، فقط این جو را برهم بریزید.
🔹راهش هم همینه، پی در پی با هر سوژهای چه بروز و روزآمد، چه تاریخ گذشته، بهشون ضربه بزنید، وقتی این نظم سنگین شکست، حالا بیایید خودتان را مطرح کنید، ما هم بلدیم چه کار کنیم، کار خودمان را بلدیم چه جور کمک بدیم.
اینجور که در حالت زیر فشاریم و حرفی برای دفاع هم نداریم، نمیشود کاری کرد. اول #حالت_تهاجمی بگیرد، تهاجم هم نه، بلکه با هر شگرد و شیوهای، نظم پیش روی فعلی را به هم بریزید، تا ضربه نخورید، مهم نیست فعلا" چه بشود. این کار را دکتر تاجرنیا بلد بود.
🔹آقای تاجزاده هم بلده ولی بولد شده، حتی اگر اتفاقی حرف راست هم بزند (خندهی حضار)، کسی باور نمیکنه.
بروید تلاشتون را زیاد کنید، مجالشون ندهید،
🔸از مجلس هم شروع کنید، مجلس را سر زبان بندازید، تا بحث برجام و ناکارامدی دولت روحانی و قضایای برادر آقای روحانی و آقای جهانگیری فراموش بشه.
شما تا نتوانید[موضوع] حسین فریدون را کنار بزنید، یا حرف از آزادی مدنی، وقتی گرانی اینجوری هست، شنوندهای ندارد.
هر وقت ما کارتان را دیدیم، بیایید،
نمیخواد بیایید (خنده حضار) ما خودمان میاییم.
این جمع چندین نفره برای هماهنگی در مورد انتخاب جلسه داشتند
✅ این سید و رهبر اصلاحات خدا و پیغمبر و جد و آبادش و آخرت را فراموش کرده و با تز هدف وسیله را توجیه میکند دستور حمله منافقانه به همه ارکان نظام میدهد
دقیقا همانند ترامپ ظاهرا ترامپیست و تفکر ترامپ پشت مرزها نیست دقیقا درون خانه خودمان است
خداوند ایشان و همه خدا فراموش کردهها را هدایت کند
فرستادم تا از دعوای قالیباف- جلیلی بیایید بیرون و ببینید چه بلایی داره سرمون میاد...
https://eitaa.com/Basir_MN
#اختصاصی
🔹کارگروه های دولت پزشکیان چیست و سرپرستِ هر کارگروه چه کسیست؟!
🔻به فاصله سه روز پس از پیروزیِ "مسعود پزشکیان" ۵ کارگروه برای انتخاباتِ وزرا و تعیینِ راهبردهایِ دولت تشکیل شده است؛ "کارگروه سیاسی"، "کارگروه اجتماعی"، " کارگروه اقتصادی"،"کارگروه فرهنگی" و "کارگروه زیربنایی" ۵ کارگروهِ مورد نظر هستند و به ترتیب سرپرست هر کدام عبارتست از:
▪️۱. کارگروه سیاسی: محمدجواد ظریف
▪️۲. کارگروه اجتماعی: علی ربیعی
▪️۳. کارگروه اقتصادی: علی طیب نیا
▪️۴. کارگروه فرهنگی: رضا صالحی امیری
▪️۵. کارگروه زیربنایی: علی عبدالعلی زاده
⭕️همچین شنیده میشود یک شورای سیاستگذاری بالای سَرِ کارگروهها قرار دارد که سرپرست کارگروهها یعنی، ظریف، ربیعی، طیب نیا، صالحی امیری و عبدالعلی زاده به علاوه "محمدرضا عارف" (به عنوان رییس شورای سیاستگذاری ) را شامل میشود.
#علی_قلهکی
https://eitaa.com/Basir_MN
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 پرسش سخت از ساکنان #ترکیه ، نماز صبح چند رکعت است؟
برخی نمیدانند،
برخی میگویند ۴ رکعت
و برخی هم میگویند ۲ رکعت فرض و ۲ رکعت سنت...!
☝️ اسلام ترکیهای که بعضیا پوزشو میدن اینه!
https://eitaa.com/Basir_MN
⭕️ اصلاح طلبان خود میدانند پزشکیان در حد رییس جمهور نیست / نقش ظریف و جهرمی را بیشتر از پزشکیان می دانند
🔹رسانه های اصلاح طلب به صورت هماهنگ بر نقش ظریف و جهرمی در پیروزی پزشکیان تاکید می کنند.
🔹هر چند این دو به عنوان اعضای ستاد در تبلیغات انتخاباتی برای پزشکیان موثر بودند اما گویا خود اصلاح طلبان می دانند پزشکیان به تنهایی ویژگی های یک رئیس جمهور را نداشته و بازی رسانه ای و تبلیغاتی جهرمی و ظریف او را به ریاست جمهوری رسانده است.
🔹این گزاره از یک سو به نقش ظریف و جهرمی در ریاست جمهوری پزشکیان اشاره دارد اما از سوی دیگر بر ضعف شخصیتی پزشکیان صحه میگذارد.
https://eitaa.com/Basir_MN
🏴 بچهها توی پیادهرو کنار تیر برق، چادرهای مشکی مادرشان را به هم بسته بودند و خیمه راهانداخته بودند تا تعزیه بگیرند.
🏴 قرار داشتند هرکدام چیزی بیاورند؛ پرچم، لباس، چادر، زیلو، کتری، استکان و ...
🏴 کوچکترین آنها که چیزی نداشت بیاورد، خودش را جلوی سرباز قرمز پوش، روی زمین انداخت و گفت:
من میشم بچهی خیمهها، منو بزنید!
◾️ داستانکهای عاشورایی
https://eitaa.com/Basir_MN
🔵 امروز؛ پست کاملا تصادفی رسانه بوقچی اصلاحات.
اعلام برنامه اصلاحات برای دولت پزشکیان!
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای صداو سيما اشتباه کردی
▫️صداوسیما در برنامه خبر ۱۴ شبکه یک دیدار پزشکیان با خاتمی باغی انقلاب و از سران فتته ۸۸ را اطلاع رسانی کرد، شما چطور اجازه دادی بخودت تصویر یک فتنه گر ۸۸ را که نه غدرخواهی کرده و نه جبران بلکه دستش در خون جوانان انقلابی ۸۸ آغشته است نشان دهی، اشتباه کردی آقای صداوسيما دیگر تکرار نشود.
▪️سران فتنه در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ با تهمت و دروغ تقلب در انتخابات، لطمات جبران ناپذیری به اقتدار نظام اسلامی در فضای بین المللی وارد کردند و جدا از تحریم های سنگین بعد از آن فتنه توسط استکبار جهانی باعث شهید شدن جوانان عزیز انقلابی در فتنه ۸۸ شدند.
▪️قطعا تمام حرکات دکتر پزشکیان زیر ذره بین نیروهای انقلابی است و در وقت مقتضی پاسخ مناسب را دریافت خواهد کرد و این دیدار رئیس جمهور منتخب با فردی که هرگز نسبت به اتفاقات ناگوار سال ۸۸ توبه، عذرخواهی و جبران نکرد، یک دیدار اشتباه بود.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دولت آمریکا تمایلی به مذاکره با دولت پزشکیان ندارد
🔹خبرنگار: با توجه به انتخاب رئیس جمهور جدید ایران، آیا دولت آمریکا آماده از سرگیری مذاکرات هستهای با ایران میباشد؟
🔹جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا: نه! ما فقط بر اساس این واقعیت که آنها رئیس جمهور جدیدی را انتخاب کردهاند، تمایلی به بازگشت به میز مذاکره با ایران نداریم. نظارهگر این هستیم که این مرد چه خواهد کرد. با این حال، ما انتظار هیچ تغییری را در رفتار ایرانیان نداریم.
https://eitaa.com/Basir_MN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
توصیه مهم امام خامنهای در روز پایانی دولت روحانی که خیلی به درد دولت پزشکیان هم میخورد به خصوص بعد از موضعگیری امروز جان کربی سخنگوی شورای امنیتی ملی آمریکا
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 در اجابت به درخواست بزرگان دلسوز جبهه انقلاب، (علیرغم اینکه به حجم گسترده تخریب، توهین و اخبار کذب علیه این طلبه و دوستان فعال دیگر که در انتخاباتهای اخیر مردانه در میدان ایستادند، اذعان داشتند) برای حفظ یکپارچگی کل جامعه بویژه ۱۴ میلیون رأی دکتر جلیلی به تخریبهای آنها پاسخی نمیدهیم.
https://eitaa.com/Basir_MN
🟣 از دولت عبرت تا دولت الگو
⭕️ جمعبندی رهبر انقلاب از عملکرد دولتهای دوازدهم و سیزدهم
🔹رئیسجمهور منتخب برای اداره امور کشور دو تجربه متفاوت مدیریتی را پیش روی خود دارد که میتواند با توجه به این تجربهها، چشمانداز دولت چهاردهم در ۴ سال آینده را تعیین کند.
🔹 پزشکیان میتواند با نگاه به گذشته، انتخاب کند که مسیر طی شده توسط دولت دوازدهم را در پیش گیرد یا اینکه قدم در مسیری بگذارد که پیشتر رئیسجمهور شهید آیتالله رئیسی آن را آغاز کرد.
🔹 جمعبندی حضرت آیتالله خامنهای از دولتهای دوازدهم و سیزدهم میتواند در ارتباط با تنظیم سیاستهای دولت چهاردهم، به کمک مسعود پزشکیان آید.
دولتی که عبرت آیندگان شد
🔹مردادماه ۱۴۰۰، آخرین دیدار کابینه دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی درحالی برگزار شد که امریکا از برجام خارج شده و سیاست خارجی کشور به بنبست رسیده بود.
🔹 اعتماد بیش از اندازه دولت روحانی به طرف امریکایی و عدم اتخاذ تدابیر مناسب در مذاکره با غرب، خسارت بزرگی را برای کشور به بار آورده بود. در شرایطی که ایران به تمام تعهدات خود در توافق برجام عمل کرده بود، امریکا به صورت یکطرفه از این توافق خارج شد و در حالی که انتظار میرفت با تغییر دولت در ایالات متحده، سیاستهای این کشور دچار تغییر شود، بایدن هم مسیر ترامپ را در پیش گرفت.
🔹 جملگی این مسائل باعث شد تا در دیدار پایانی اعضای کابینه دولت دوازدهم با حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب از تجربیات به دست آمده در دولت حسن روحانی بهعنوان تجربهای برای آیندگان تعبیر کنند.
🔹در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیأت دولت دوازدهم با رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به لزوم استفاده از تجربههای دولتهای یازدهم و دوازدهم در آینده، تأکید کردند: یک تجربه بسیار مهم در این دوران عبارت است از بیاعتمادی به غرب که آیندگان باید از آن استفاده کنند.
🔹رهبر انقلاب همچنین با بیان اینکه در دولت دوازدهم معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد و آنها کمک نمیکنند و هرجا که بتوانند ضربه خواهند زد، افزودند: مطلقاً نباید برنامههای داخلی را به همراهی غرب منوط کرد زیرا حتماً شکست خواهد خورد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای همچنین خطاب به رئیسجمهور و اعضای دولت تأکید کردند: هر جا که کارها را منوط به غرب و مذاکره با آن و امریکا کردید ناموفق بودید و هر جا که بدون اعتماد به غرب، حرکت و از آنها قطع امید کردید، موفق بودید و پیش رفتید.
از عبرت تا الگو
🔹با توجه به این تجربهها، شهید آیتالله رئیسی دولت سیزدهم را تشکیل داد؛ دولتی که پیش از هر چیز، به دنبال تقویت توانمندیهای داخلی بود. حل مشکلات و تأمین نیازهای مردم که در دولت پیشین مورد غفلت قرار گرفته بود، به محور اقدامات دولت شهید رئیسی تبدیل شد.
🔹چه آنکه دولت سیزدهم با راهاندازی نهضت تکمیل پروژههای ناتمام، تمرکز خود را بر تکمیل پروژههای روی زمین مانده معطوف کرد.
در حوزه سیاست خارجی نیز دستگاه دیپلماسی دولت سیزدهم افزایش تعامل و در برخی موارد از سرگیری ارتباط با کشورهای همسایه و مستقل از غرب را با محوریت دیپلماسی عزتمندانه در دستور کار خود قرار داد. عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس، از نتایج ملموس این دیپلماسی عزتمندانه بود.
🔹 چه آنکه رهبر انقلاب اسلامی نیز در دیدار اخیر اعضای دولت سیزدهم، رعایت همزمان تعامل و عزتمندی را از جمله خصوصیات برجسته شهید رئیسی دانستند و تأکید کردند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود اما از موضع عزت، نه آنچنان تند و دورکننده بحث میکرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین میگرفت و امتیاز میداد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای تلاش بیوقفه برای حل مشکلات تودههای مردم، اعتقاد عمیق به تواناییهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگیناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزتمندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگیهای برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز به عنوان یک الگو نشان داد میتوان به عنوان رئیسجمهور یک کشور از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
✍ روزنامه ایران / سه شنبه ۱۹ تیرماه
https://eitaa.com/Basir_MN