4_5920042110303604212.mp3
4.59M
🎧 انس با دعا
🌸⃟✍️჻࿐✰🎤📚
🎙[استاد مسعود عالی]
#درحوالی_خدا
https://eitaa.com/Basir_MN
💠حق روزه
✨از جمله حقوقی که حضرت امام سجاد علیه السلام در ،رساله حقوق شان ازتکالیف مهم مومنین برشمرده اند «حق روزه » است .
#حق_روزه
#رساله_حقوق
#امام_سجاد_علیه_السلام
https://eitaa.com/Basir_MN
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️اتوفاژی یا روزه
دشمن سرطان، گرسنگی است👌
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 تدابير روزه اولی ها
◀️ پرهیزها:
✍️ در وعده های سحر و افطار از پرخوری و درهم خوری پرهیز کنند. درصورت پرخوری به فرزند یادآوری شود اگر به قصد ثواب و نزدیکی به خدا روزه گرفته، در حدیث قدسی آمده است که مغضوب ترین حالت فرد نزد پروردگار زمانی است که شکمش انباشته باشد. باید به زبان نرم به فرزند یاد بدهیم که کار نیک خود را با کراهت پرخوری از بین نبرد.
نوشیدن چای و نوشیدن آب زیاد در سحر؛ مصرف آب زیاد در هنگام سحر، نه تنها از تشنگی در طول روز کم نمی کند، بلکه با رقیق کردن آنزیمهای گوارشی، باعث بروز مشکلاتی از جمله ناراحتی های گوارشی فراوان می شود. از خوردن غذاهای چرب، پرادویه، تند و شور پرهیز شود. مصرف تنقلات غیر ضروری در فاصله افطار تاسحر، سبب می شود تا هنگام سحر به دلیل پربودن معده، میل به غذا کاهش پیدا کرده و مواد غذایی لازم برای رشد به بدن فرد نرسد. خوردن فست فودها و غذاهای سرخ شده و آماده مخصوصا در وعده سحر
حتی الامکان در طی روز و در زمان روزه استحمام نکنند. زمان حمام مناسب حدوداً یک تا 2 ساعت پس از افطار و تا سحر می باشد. از خوابیدن بلافاصله بعد از سحری پرهیز شود. اجتناب از مصرف نوشابه های گازدار و نوشیدنی های بسیار سرد. بین افطار هرگز میوه و آب و نوشیدنی نخورند؛ بعد از افطار با رعایت فاصله مناسب میل کنند.
اگر غذا گوشتی یا چرب است، تا یک الی دو ساعت بعد از آن، آب و نوشیدنی نخورند. مصرف گوشت زیاد و خارج از اعتدال مناسب نیست. حتی الامکان در ساعت های گرم روز در معرض گرما قرار نگرفته و فعالیت زیاد انجام ندهند.
♻️حکیم ستاری
https://eitaa.com/Basir_MN
🔹خانواده محل تکامل زن و شوهر و تربیت فرزندان
محیط خانواده
🔻مقام معظم رهبری مدظلهالعالی: خانواده در اسلام یعنی محل سکونت دو انسان، محل آرامش روانی دو انسان، محل انس دو انسان با یکدیگر، محل تکامل یک نفر به وسیله یک نفر دیگر، آنجایی که انسان در آن صفا میابد، راحتی روانی میابد، این محیط خانواده است. کانون خانواده در اسلام این قدر اهمیت دارد.
📚١٣٧۴/٠۴/١٠
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معرفتی
https://eitaa.com/Basir_MN
☑️ توئیت جدید عمران خان:
در کربلا، در مواجهه با دشمنی که تعدادشان بسیار بیشتر بود، امام حسین (ع) و اهل بیت و پیروانش جان خود را فدا کردند تا تفاوت حق (حق) و باطل (باطل) را به مردم نشان دهند. امروز ما برای حقیقت و میهن پرستی علیه باطل و خیانت مبارزه می کنیم.
https://eitaa.com/Basir_MN
#ماه_رمضان #روزه #استمنا
کسیکه در ماه رمضان استمناء کرده
تکلیف روزهاش چی میشه⁉️
👆👆
💡احکام به زبان خیلی ساده👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1924136962Cb1c8fdf901
https://eitaa.com/Basir_MN
🔴 توافق احتمالی وین و خطوط قرمز نظام
[صفحه ۱ از ۲]
#یادداشت_وارده
۱- در صورتی در توافق هستهای جدید، منافع ملت ایران تامین میشود که:
اولا: آمریکا تضمین دهد که از برجام خارج نمیشود، ثانیا در صورت ورود آمریکا به برجام، مکانیسم ماشه را إعمال نمیکند و ثالثا: تحریم جدیدی و یا تحریمهای برداشته شده را دوباره وضع نمیکند، روشن است بدون این تضامین، مشکل تحریم بهحال خود باقی بوده و در نتیجه، موجب خسارت به منافع اقتصادی ملت ایران میشود،
۲- صادرات نفت به هر میزان و به هر کشوری که لازم باشد، باید آزاد باشد،
۳- انتقال پول بهصورت بانکی بدون هیچ مشکلی و مطابق نظر ملت ایران انجام شود،
۴- تحریم کانورژن یعنی تبدیل ارز به ارز دلخواه ملت ایران باید بدون مشکلی انجام گردد،
۵- سرمایهگذاران خارجی بتوانند در ایران سرمایهگذاری کرده و روابط اقتصادی آزاد برقرار کنند،
۶- پولهای مسدودشده ایران به راحتی به ایران برگردد.
۷- جهت تضمین شروط بیانشده، ملت ایران باید ادعاهای آمریکا و اروپا در رفع تحریمها را راستیآزمایی کند.
مقام معظم رهبری در مورخ ۱۹/۱۱/۱۳۹۹ سیاست نظام در مورد لغو تحریمها و مساله مهم راستیآزمایی را چنین اعلام داشتهاند:
«ایران از اول به تمام تعهدات برجامی خودش عمل کرد، جمهوریاسلامی به تمام تعهدات برجامی عمل کرد، آنها نقض کردند. ما حق داریم برای ادامه برجام شرط بگذاریم و این شرط را هم گذاشتیم و گفتیم و هیچ کس هم از آن عدول نخواهد کرد، و آن این است که اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی –که چند تعهد آن را لغو کرده- برگردد، باید آمریکا تحریمها را لغو بکند، آن هم نه به زبان و روی کاغذ که بگوید لغو کردیم، نه، بایستی در عمل تحریمها را لغو کنند و ما راستیآزمایی کنیم و احساس کنیم که درست تحریمها لغو شده، آن وقت ما هم به این تعهدات برجامی بر میگردیم، این سیاست قطعی جمهوریاسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.»
همچنین در ۱/۱/۱۴۰۰ فرمودهاند:
«سیاست کشور در باب تعامل با طرفهای برجامی و در باب خود برجام، صریحا اعلام شده، از این سیاست هیچ تخطی نباید کرد، این سیاستی است که اعلام شده، مورد اتفاق هم بوده، یعنی اینجور نیست که این سیاست، سیاست استثنائیای باشد در بین سیاست [های دیگر]، نه، این سیاستی است که مورد اتفاق همه بوده. آن سیاست هم عبارت از این است که آمریکاییها باید تمام تحریمها را لغو کنند، بعد ما راستیآزمایی خواهیم کرد، اگر چنانچه به معنای واقعی کلمه لغو شده بود، آن وقت ما به تعهدات برجامیمان بر میگردیم، یعنی بدون هیچ مشکلی به تعهدات برخواهیم گشت، این سیاست قطعی است، قول آمریکاییها را [هم] معتبر نمیدانیم اینکه بگویند ما بر میداریم و روی کاغذ بردارند، این فایدهای ندارد، عمل لازم است، باید در عمل تحریمها را بردارند، ما هم راستیآزمایی کنیم و مطمئن بشویم که تحریمها برداشته شده، آن وقت با تعهداتمان عمل میکنیم.»
در قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران که در تاریخ ۱۲/۹/۱۳۹۹ در مجلس، مصوب شده است، اقدام دولت ایران در انجام تعهدات هستهای برجامی مشروط به لغو کامل تحریمها و گزارش آن به مجلس و بررسی مجلس میباشد:
« ماده ۶- دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است در صورت عدم اجرای کامل تعهدات کشورهای متعاهد از جمله کشورهای ۴+۱ (آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه) در قبال ایران و عادی نشدن روابط کامل بانکی و عدم رفع کامل موانع صادرات و فروش کامل نفت و فرآوردههای نفتی ایران و برگشت کامل و سریع ارز منابع حاصل از فروش، دو ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون در مجلس شورای اسلامی، نظارتهای فراتر از پادمان از جمله اجرای داوطلبانه سند (پروتکل) الحاقی را متوقف کند»
در ماده هفتم نیز آمده است:
ماده ۷- چنانچه کشورهای متعاهد از جمله کشورهای ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلستان، چین و روسیه) نسبت به اجرای تعهدات خود و رفع کامل تحریمها از جمله هستهای، نظامی، حقوق بشری و امثال آن علیه جمهوری اسلامی ایران اقدام کنند، دولت موظف است گزارش دقیق اقدامات انجام شده را به مجلس ارائه کند. کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و نیز کمیسیون انرژی مجلس ارزیابی خود را نسبت به این گزارش به منظور تعیین تکلیف در مجلس، به مجلس شورای اسلامی به استناد بند (۷) ماده (۴۵) قانون آییننامه داخلی مجلس ارائه میکنند.»
آیا این موارد و سایر خطوط قرمز نظام در توافق احتمالی وین مراعات شده است؟!
https://eitaa.com/Basir_MN
▫️ادامه یادداشت:👇👇👇