18.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت رئیس شورای اطلاع رسانی دولت از گلایه هایی که شهید رئیسی بروز نداد
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اظهارات شنیدنی داریوش سجادی، تحلیلگر سیاسی:
🔺شهادت رئیس جمهور آیتالله رئیسی باعث ایجاد فضایی شده که ملت را برای کشاندن هر چه بیشتر به پای صندوقهای رأی برانگیخته است.
🔺طراز تعریف شده از آقای رئیسی، ملاک خدمتگزاری و خدمت به مردم و دوری از هرگونه تنش سیاسی را برای انتخاب رئیس جمهور بعدی نشان میدهد.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی عجیب که برای اولین بار بصورت رسمی در صداوسیما گفته شد
علی اکبر صالحی:
🔹به حضرت آقا گفتم آمریکایی ها میخواهند مستقیم با ما مذاکره کنند؛ ایشان هم پذیرفتند. وقتی موضوع را به دکتر احمدی نژاد گفتم، مخالفت کرد و گفت رهبری باید خود به من اطلاع دهد!
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یه کم احمدی نژاد ببینیم👆
جالبه که هنوز معدود افرادی ایشون رو هم جزو جبههی انقلاب میدونن‼️
ای مظلوم جبههی انقلاب😔
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یادآوری گوشهای از فسادهای دولت روحانی که دو سال قبل، از تیغ سانسور صدا و سیما در امان ماند!
🔴 پخش زنده شبکه یک از نقد خیانتهای روحانی که غیر منتظره و یکباره پخش شد و صدا و سیما نتوانست سانسور کند!
پ.ن: البته کاش راجع به حجاب قدری دقیق تر صحبت میکردن
که ببیننده برداشت نکنه بی حجابی اهمیت نداره و نباید باهاش برخورد کرد.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
🔴 بیست ویژگیِ یک رئیس جمهور خوب از نگاه امام خمینی و امام خامنه ای...
#انتخابات
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دل مردم را بدست بیاورید
🎙حضرت امام خمینی(ره)
#امام_خمینی
#انتخابات
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به حاج آقا خمینی بگو همه دیدن و خریدنت، من ندیده خریدارت شدم...
🎞 سکانسی از فیلم «صبح اعدام» و عرض ارادت طیب حاج رضایی به امام (ره)
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کیه مگه خامنه ای ؟!
🎥 این #کلیپ و این #روایت زیبا را از دست ندهید.
💐 به مناسبت آغاز زعامت حضرت آیتالله خامنهای مدظلهالعالی
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
❤️عکسی که امام خمینی (ره)برای حضرت آقا امضا کردند و هنوز روی دیوار خانه ایشان قرار دارد.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
🔴 پاسخ به قاتلین
🔹در تهاجم اخیر رژیم صهیونیستی به حومه حلب، "سعید آبیار" از رزمندگان سپاه در سوریه به شهادت رسید.
🔹فرمانده کل سپاه همزمان با عملیات وعده صادق تاکید کرد از این پس تهاجم رژیم صهیونیستی به نیروها و منافع کشورمان را در هر نقطه که باشد تحمل نخواهیم کرد و پاسخ خواهیم داد.
🔹ضروری است که با سرعت و قاطعیت، رژیم صهیونیستی و منافع و اتباع آن مورد هجوم متناسب و کوبنده نیروهای مسلح ج.ا.ا قرار بگیرد تا بازدارندگی برآمده از عملیات وعده صادق دچار فرسایش نشده و اثر خود را از دست ندهد.
🔹هر گونه مماشات و تعلل در پاسخ مستقیم به رژیم صهیونیستی به بهانه انتخابات و ...در حکم ریختن آب به آسیاب گرگهای تل آویو است.
✍دکتر کوشکی
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151
🛑 لزوم تثبیت معادله ایجاد شده بعد از "وعده صادق"
✍#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️نیروی هوایی اسرائیل دیشب ۱۳ خرداد در حمله ای به مواضع نیروهای وابسته به مقاومت در حلب سوریه، تعدادی از آنها را به شهادت رسانید که نام یکی از نیروهای سپاه پاسداران نیز در بین شهدا دیده می شود.
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ بعد از عملیات خیره کننده و راهبردی وعده صادق که موازنه وحشت میان ایران و اسرائیل را تغییر داد، فرمانده سپاه با صراحت اعلام کرد از این پس هرگونه تعرض صهیونیست ها به نیروهای ایرانی مستقیما پاسخ داده می شود.
2️⃣ عملیات قدرتمندانه و ترکیبی وعده صادق و واکنش بسیار ضعیف اسرائیل به آن نشان داد این رژیم تا چه میزان از درگیری با ایران هراس دارد و با توجه به فرسایش نظامی و اقتصادی در پی جنگ غزه و نبرد با حزب الله در شمال، نمی تواند با جمهوری اسلامی وارد درگیری گسترده شود.
3️⃣ قاطبه تحلیلگران جهان اذعان می کنند که معادله قدرت و توازن وحشت پس از وعده صادق تغییر یافته است و جمهوری اسلامی نباید اجازه دهد وضعیت برتری فعلی اش از بین رود.
4️⃣ آمریکای بایدن در شرایط مطلوبی به لحاظ سیاسی نیست و نمی تواند به طور جدی از اسرائیل در تنش ها پشتیبانی مستقیم کند .
در شرایط فعلی، اولین اولویت آمریکا اوکراین است و افزایش تنش رژیم صهیونیستی درمنطقه غرب آسیا را نمی پسندد؛ از طرفی اقدامات اسرائیل در غزه باعث شده بایدن و دموکرات ها در افکار عمومی داخلی و خارجی به گوشه رینگ بروند و وضعیت آنها در آستانه انتخابات نوامبر، در هاله ای از ابهام قرار دارد.
5️⃣ به باور نگارنده، واکنش ایران به شهادت یکی از مستشارانش نیاز نیست در سطح عملیات وعده صادق باشد اما باید حتما انجام پذیرد تا این رژیم نسبت به حساسیت جمهوری اسلامی روی نیروهایش بیش از پیش ملتفت گردد.
6️⃣ در پایان باید گفت اهمیت تثبیت معادله ایجاد شده پس از عملیات وعده صادق ، کمتر از خود عملیات نیست و باید رژیم صهیونیستی مجددا متنبه گردد تا دستاوردهای حمله مستقیم ایران به اسرائیل از بین نرود ؛ در غیر اینصورت ارتش صهیونیست مجددا تعرض به نیروهای سپاه در سوریه را از سر می گیرد.
✅ با ما همراه باشید
🇮🇷@Basirat151
🇮🇷@Basirat151